Автор |
Съобщение |
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Форумен разказ Публикувано на: 25 Окт 2006 12:10
Преди имаше една такава тема ама тя някъде изчезна.
За тези които не знаят как се пише ето расяснения:
Аз почвам разказа и стигам до някое място. (тук няма определение колко ще пишете) И другия след мен продължава разказа.Такива разкази нямат край,но това няма значение
Нека сега да почне някой,защото не съм добър в започването на разкази.
Форумен Разказ II
___________________________________ Кирилица goes Jason
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 13:11
Ае пич, май трябва да дадеш поне малко тема. В смисал ... от де да почнем. Некой може да иска фантастика, друг уестърн, трети средновековна приказка ..... дай поне малко насока.
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 13:32
Хубаво аз ще почна
Аз си седях на пейката и четях новата Pc mania, когато дойде някакъв страник.
-Оооо дупе кво става.-вика ми той.
Не го пузнах ама му викам:
-Еми кво да става.
-Ти ли си човека?-вика ми той.
-Сигорно.-казах му аз без да знам за какво става въпрос.
Той извади от джоба часовник и ми го подаде:
-Ето ти твоя дял.-каза той и си тръгна.
Трябва да е смешен.
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 14:14
Чувствах се объркан. Огледах се малко странно и след като забелязах, че няма кой друг да е "човекът", реших да разгледам този часовник. На пръв поглед приличаше на скъпа стока, като изключим, че секундарника малко засичаше и едното копче липсваше. Но най-интересната част беше залепена на малко листче на гърба ... Не. Не надписа "Made in China", а думите със ситния шриф под него: "Купи кисело мляко". Доста се кьорих докато фокусирам надписа, но мисля че беше тва. Беше ранния следобед, а не бях ял и си викам "Кво толкова, ще си взема едно кисело мляко". Отидох до магазина и се сдобих със стоката. След като хапнах доволно, погледнах отново часовника отзад и ....
___________________________________ KuzMan is not a name. KuzMan is way of life.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 15:07
И казах на копелето,дето ми го беше пробутало-не само че те бием,но и че те ебем и запретнах ръкаво.
Ебаси простащината предвиждам просто.
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 15:20
ако не ти е интересно недей пиши
Пишеше "Не бе,киселото мляко не беше за теб". Един тип от на който устата излизаше пяна дойде и започна да крещи:
-Мляко, дайте мляко.
На мен ми стана гадно и изповръщах млякото върху него...
|
|
|
|
|
KuzMan
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 15:54
Добре го оповръщах, ама ... ефект никакъв. Човека се гътна и толкоз му беше. След като 12мин и 34сек гледах тъпо и осмислях случилото се, се сетих да видя кво ще каже часовника: "Когато стане 6 часа, виж кво ми пише на гърба." Явно, че и часовника не беше много в час и му трябваше време да обмисли ситуацията.
|
|
|
|
|
Blinkers
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 20:55
Реших че на часовника нещо нему е наред и реших да го занеса на часовникар.Отидах и му казах да прегледа обстоино часовника дори и до наи дребния детаил.Тои го чопли няколко часа( аз през това време чаках на пеиката отбън и се чудех какво ли ще ми каже) и излезе при мен и ми каза че няма ништо нередно.Аз го попитах дали нее видял странен надпис на гърба,тои се подхилна и влезе в стаичката.
Часът беше станал 5 и си казах нека да стане 6 пък тогава ще му мислим.Седнах на бурдюра на улицата и зачаках.
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 22:36
5:59 и все още чакам...Най-сетне 6 часът! Обърнах часовника. Пишеше: Следвай миризмата...Замириса ужасно, вдигнах глава и видях боклукджийски камион. Последвах го...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 22:49
6:01.Качих се в БМВ-то и потеглих след камиона.Интересно,шофьорът май знаеше,че го следвам.Забави ход и аз увеличих дистанцията.6:02.Все още нищо не се е случило.6:03.Не съм усетил,как камионът ме е отвел извън града.Намирам се в пуст път.Странно!Сега забелязвам,че отзад на камиона пише "Follow the white rabbit".6:04.На пътя изведнъж изкочи малко бяло зайче.Добре,че карах бавно.Набих спирачки и...
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 23:09
...И кръв плисна прид колата. Пак съм забравил спирачното масло. Зайчето бе премазано и си мислех, че всичко е приключило, но...
___________________________________ LOVE & PEACE!!! Барай меча!!! - Touch da Sword!!! Не спичай - Don't speak/bake Ни мъ ибе - It doesn't fuck me Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck! Лайната се случват - Shit happens
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 23:27
...но заека само се надигна от асвалта и със скръстени раца ми извикаГледай каде караш бе, кретен! Ха, сега пък какво.Погледнах часовника и видях че на него пише:Gottcha!Мама има китайска..
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 23:33
Не ви ли писна от форумни разкази с по 3 думи, в които да демонстрирате липсата си на чувство за хумор?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2006 23:52
Steel написа: Не ви ли писна от форумни разкази с по 3 думи, в които да демонстрирате липсата си на чувство за хумор?
И тогава стадото бесни негри връхлетя върху Стиил с перверзни викове и <тояжки> в ръка
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
Jedi Knight
|
|
В момента играе: League of Legends Mass Effect
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 08:30
Абе вие кога ще се научите да пишете правилно? Ето така: ОжасТ
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 13:00
Изведнъж видях мечо пух.На часовника пишеше "Хвани мечето и му разпори главата.
Хванах мечето и с една брадва му разцепих главата. Видях че на часовника пишеше: "Продай му мозака на циганския сабор"
|
|
|
|
|
2D'
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Окт 2006 22:08
...На събора видях тук-там познати негра и продадох мозъка за 5 кинта. На часовника пишеше "Купи кисело мляко и тоя път не го изяждай!" Влязох в най близкия магазин - полуразпаднала се барака, изчаках си реда и продавача (църен, като всички наоколо) ме пита какво искам.
- Дай ми две млека, ама някакви по-евтини и едно GD. - а той ми вика: Избереш ли синьо GD животът ти отново ще се нормализира, избереш ли червеното, всичко за теб ще се промени - ще научиш какво е Тригонометрицата.
- Я ми дай едно зелено GD и върви се задавиш някъде ве църен! - рекох аз, взех си покупките и си излязох...
|
|
|
|
|
12dasd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2006 20:00
Тоя ми прие думите в буквален смисъл и се задави.
На часовника пишеше:
"Минавай на боза,че с тия млека изби сумати народ!"
Хвърлих едното мляко.То удари една жена с количка с бебе в главата.Тя залитна,наби една глава на бебето,то се изтъркули и падна от количката,мина под гумите на една кола,тя се завъртя и бутна една бабка,която изхвърча във въздуха и перна с бастуна си една гарга,която се изцвъка в овесените ядки на млад пенсионер.Той опусна портфейла с пенсията си.Едно куче го захапа и пресече улицата.Наминаващ танк го сгази,но то засече между веригите му и танка изстреля снаряд,който се разби в телефонна кабинка.Тя падна и удари уличен стълб.Той плавно се приземи върху опашката на котката Сникърс.Тя изпищя от болка и скочи в близката шахта.Чуха се стонове и след миг група комунисти излязоха оттам с калашници.Стреляха по всичко що мърда.Уцелиха второто мляко.
То се разплиска,а аз се строполих на земята,за да му приложа дишане уста в уста.Беше малко кисело,но имаше признаци за живот-капачката се издуваше щом издишвах.
Дойде линейка и отнесе киселото мляко.
Стоях по средата на улицата,когато през мен мина шейна(посред лято),а аз изхвърчах нагоре във въздуха,паднах върху постройка и се нанизах на дъска с дузина пирона.После полетях стремглаво надолу към бара,разбих тавана и се приземих върху стъклена маса.Нарязах си трътката и счупих няколко бутилки силен алкохол.Те се стекоха по раните ми,а аз изревах от болка.
Погледнах като за последно часовника,а отзад пишеше:
"Ко ме зяпаш постоянно?Я да не съм ти Ролекс?"
Излязох от барчето,а един пенсионер ми подхвърли...кисело мляко с надпис...
"Кисело мляко на" и празно място.
На дъното беше лепната бележка:
"Ще проведем избори на центъра дали да е Кисело мляко на баба или на дядо.Занеси тази мостра на центъра."
Запитах се след толкова приключения дали да се впусна в още едно.Попитах часовника,а той отговори без думи,с бележка:
"Спри с киселите млека или ще съжаляваш!"
Въпреки съвета,аз отидох на центъра,където разбеснели се пенсионери...
___________________________________ Или имаш, или немаш.
|
|
|
|
|
Кирилица
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2006 20:35
По пътя срешнах един мангал,който изкара нож и каза ,че ако не му дам часовника ще ми разпори корема и ще ми изяде червата без капка милост. Аз се зачудих. Дадох му часовника. Той го погледна и видя натписа на,който пишеше "Киселото мляко поскъпна". Мангала се хвана за сърцето и пукяса. Взех си часовника,но цяла махала мангали от черни по-черни ме нападнаха. Аз тръгнах да бягам.
|
|
|
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Окт 2006 20:50
Бягах,бягах ма те тез много бре,сигурно беха към 1000-2000чувека.След около 15мин бягане зех да са изморявам,а за мангалите да не говорим,те бягаха боси по асфалта кат полудели,всеки с по-един нож в ръка.Първия мангал,който бе начело на колоната за,че са спъна и кат падна ножа остана нагоре,после следващия се наръга на него и така почнаха да падат кат узрели круши наред.Стана по-голямо навалица отколкото в Пловдив на металика.От мангалите не остана нито един жив,на улицата имаше едно голямо черно петно,което мнооооого приличаше на голямо петролно петно......
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|