Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Тъпотиите на Бял Негър
Публикувано на: 15 Окт 2006 19:39

1.Учените:
Учените са едни хора , които с времето са били ебавани , обиждани , охулвани , осмивани и заяждани.Хората , които правят тези неща с тях , са или идиоти , или ученофоби или хора , или хора които просто обичат да правят това , или подтиквани(нещо им е повлияло) да правят това.
Много неща могат да бъдат обяснени научно , а пък други не могат...или поне не е възможно да бъдат.
Всяка обида към учените(особено към лекарите) все едно е обида към мен.Сега ще ви кажа защо.На този свят има двама “луди” , “умопобъркани” , “ненужни” , “за сапун” учени , които аз уважавам и обичам със сърце и душа.Може да не сте ги чували , но това няма особено значение.А те са именно: Доктор(такава му е титлата) Деян Давидов и Румяна Доцова.
ЕЙ!!!АМА АЗ ПИША ЗА УЧЕНИТЕ!!ЗАЩО НЕ СЕ ЕБАВАТЕ С МЕН???
И двамата са лекари , но също така и учени.Не са направили никакви открития , но това не означава , че не спадат към тази сфера(научната).Някои от вас сигурно ще се запитат , какви са тези двама “чешити” , които защитавам!!!
Това са майка ми и баща ми.
МАМА И ТАТКО СА УЧЕНИ!А АЗ СЪМ ТЯХНО ДЕТЕ!ЗНАЧИ СЪМ ДЕТЕ НА УЧЕНИ!ОБИЖДАЙТЕ НА ВОЛЯ!!!
Е...майка ми и баща ми не са най-съвършените , но поне са свестни.Някои родители например пият , пушат и псуват по цял ден , а после искат възпитано дете!
Именно моите родители - а и учените са точно обратното – те са добри , дружелюбни , отзивчиви и винаги готови да помогнат.
Но както и да е.Темата не се казва “Моите родители” , а “Тъпотиите на Бял Негър”.
Та както споменах , учените са почти мразени(поне от някои).Част от хората , имат за цел да им се присмиват , подиграват и обиждат.Наистина , има някои научни “открития” , но те биват или жълти , или измислица от някой кретеноид , или хипербола с цел подигравка.Но науката е помогнала много за света.Почти всяка част от нея е допринесла по малко.Например някой психопат убива някакъв човек и нятопява после друг.Тогава се намесва науката и има шанс да се разкрие истинският извършител на убииството.Ако човек е тежко ранен , се намесва медицината и го лекува.Ако искаш да стигнеш до някъде по бързо , науката ти създава кола.Ако искаш да отпътуваш занякъде , географията ти осигурява карта.Ако искаш да знаеш нещо за животинките , биологията ти го казва.Ако искаш повече информация за Юпитер(например) , астрономията ти я предоставя.Ако искаш да знаеш нещо за динозаврите...палеонтология или археология...
Има и други сфери на науката , които не са толкова красиви.Например военната.С изминаване на времето , се създават все по-мощни и по-смъртоносни оръжия , които заемат част от тази или онази война.
Признавам , аз също говоря против учените , но само когато “трябва”.Т.е. пред приятели и ученофоби.Има и науки , които не харесвам(но не мразя) – например психология , или както най-добрият ми приятел я определя – “Психология без логика”.Или химията – нещото , към което ще отправя последните си думи , преди да умра!
ХОРА!!!ВСЕ ОЩЕ ПИША ЗА НАУКИТЕ!!АРЕ БЕ , ЕБАВАЙТЕ СЕ!!
Някои невероятни мозъци са свързали пряко научната фантастика с истинската наука.Наистина имат нещо общо , но то е мнооооооооооооооооооооооооого малко – а именно: присъствието на някакви машини или планети.А разликата е , че науката НЕ Е ФАНТАСТИКА , в сравнение с кръстеният на нейно име литературен жанр.И естествено , заради научната фантастика , учените пак обират всички “аплодисменти”.Но това се дължи защото хората , които ги обиждат , говорят без да мислят(за разлика от разумните същества).
Друго нещо , заради което уважавам учените , е тяхната същност.Те не са онези перковци(това , че ги наричам така , не означава че мисля така) в бели престилки , които знаете от повечето игри и филми.Те са си съвсем нормални хора.Най-вече харесвам техният характер – винаги са добри и дружелюбни.Да не говорим , че те никога не ОБИЖДАТ и НЕ МИСЛЯТ ЗЛО НИКОМУ.Повярвайте ми , така е.Не съдя по това , че родителите ми са такива , а по това , че съм виждал и че съм си общувал свободно с много от тях на улицата и по научните конференции , на които съм присъствал.
Учените не държат на външният си вид(или поне не смърдят и не изглеждат на шопари) , което не е недостатък.Тяхната красота е духовна , което е по-добре от физическа.Но въпреки това са щастливи – не само защото постигат мечтите си , а и защото се радват на живота.Хората наистина имат доста прилики с животните , но това не кара учените да мислят , че сме произледли от тях(макар и че съществуват много теории).Всеки от тях носи БОГ в сърцето си и му благодарят за това , което им е дал.
Може пък и да сме произлезли от животните , но докъдето и да развия тези теории , стигам до извода , че Нещото което ни е прародител е създадено от висша сила – а именно Бог – т.е. Той ни е създал.Наистина отговорите се намират в теб...стига да искаш да ги намериш(м/у другото духовността също е вид наука).
Помислете сериозно преди да кажете нещо.
МИСЛЕТЕ И ТОГАВА ГОВОРЕТЕ!!

Сега знам , че някои ще ме мислят за идиот или “програмиран” , но какво да се прави...такъв е светът...или поне България.

П.С. Има и лоши учени – лекари , които не си вършат работата , или така наречените Бомбени терористи.Но те не спадат в категория “учени” , а в катогерия “злосторници” и “некадърници”.

2.Обидите и “шегите”:
Предполагам , че някои от вас са били “подлагани” на огромно количество обиди/заяждания/ебавки , с маската “аз просто се шегувах”.Още от сега мога да ви кажа , че думичката “шега” , на практика не съществува.Шегата представлява ебавка/заяждане/бъзикане/обида/изказване на идиотщина по твой адрес.Но най- често представлява само заяждане/обида.Разбира се , “шегата” има и добра страна – когато човекът казва идиотщина , с цел просто да бъде забавно.
Така например , аз нямам нищо против , Мартинчо от моят клас да опява , че съм бил на екскурзия в космоса с една летяща чиния.Може да звучи доста тъпо , но е забавно И НЕ Е ОБИДА.Може би Мартин не е от хората , които харесвам най-много , но поне той разбира от добрата страна на “шегата”.
В тази сфера съм опитен.Не...по-точно опитно зайче.С времето , съм бил ебаван с много неща – любимите ми компютърни игри , книги , интереси , животинки , характер , представи за леко оръжие и т.н.
Компютърните игри не са важни , но така и така това е геймърски форум и ще споделя.Подигравали са ми се с това , че не играя игрите , които моите “другари” играят.Но веднъж , когато се запалих по MU(преди две години , но вече не я играя) и изведнъж всички ме заобичаха(чудя се защо ли?).По едно време в представите на някои , даже започнах да “вярвам” в игрите(например в Quake4).
През целият си живот , съм бил(и все още съм) любител на животни – особено на гризачи.Големи сладури са.Отгледал съм шест хамстера(за съжаление умират бързо) и сега гледам едно дегу.
http://www.saskoto.hit.bg/pesho.jpg
С това получих първата от многото си “същности” – “зоофил”.Да не ви разправям , какви истории и глупости са измисляли хората за това.
Почти никога не съм получавал приятелска подкрепа.Е..получавал съм няколко пъти , но това беше , защото споделих един интерес.НО НА НИКОЙ не му пука за моите такива , а ако му пука , то би било само за да се заяжда с тях.Сега ще ви кажа някои от тях , ако случайно искате и вие.Шибаната серия Quake(от която трябваше да се “спася”) , “тъпотиите” на Colt и Heckler&Koch(съкратено HK) , “дрогата” наречена Научна фантастика , “ламерската”(не леймърската) Formula 1 , “просташкият” рап(някои рапове наистина са просташки , но не абсолютно всички) и отчасти “кретенският” метъл , “грозните” животни , момичета(за това не са ме ебавали , но се надявам и че няма) и много други...
В миналото си съм бил “зоофил” , “нимфоман” , “смотаняк”(защото не си падам по кретенщини) , “Робот”(и за съжаление все още “съм” такъв).
Да не говорим за интересният кръговрат , който представлява следното:
Обиди+ебавки+шеги -> време за контролно -> извиняват ми се от сърце за всичко , само и само за да подсказвам -> минава контролното -> после пак същото.
Споровете , които съм водел , също са много интересни:
Той: Ти си идиот(да кажем) , защото еди какво си
Аз: Не , не съм , защото еди щоси.
Той: Не...идиот си , защото еди какво си...
Аз: Не , не съм , защото еди що си...
Той: Хахахахахахаха....ама си идиот.
Аз: Не не съм , но явно ти си!
Той: Не съм.Ама си идиот!
После , когато той пак почне да се ебава с мене , спора почва наново:
Той: (ебавка със всички мои защити , които съм казвал досега) но си идиот!
Аз: Казвам за последно – не съм!
Той: Идиот си!
И тогава се отказвам , защото с инати не споря!!!
За оръжията , ще ви разкажа по-нататък.
Както казах по-горе , майка ми и баща ми са “тъпи” учени и те са ме възпитали.Така , всеки път , когато срещна един приятел , му казвам “здравей” или “здрасти”(може би съм бил “програмиран” , както искате го тълкувайте).Но явно , понеже на този свят(или поне в България) няма място за добри обноски и той почна да ми се подиграва на поздравите.Не знам защо , но когато изляза навън , изведнъж гърлото ми попада под обсада от налепи и гласът ми става малко гейски(за съжаление).Хората определено го забелязват!!!
Аз не мога и да си споделя дори чувствата(бивало физически или духовни) като хората.Така например , тази година бях на пешеходен поход в стара планина , в чест на Апостола(за по-тъпите – Васил Левски).На края , всички лъчове(групи) се събрахме в Карлово и трябваше да присъстваме на една церемония.На мен ми се падна честта да стоя два часа прав.Веселото беше , че преди това бях изпил три литра вода на пет пъти и в края на церемонията , стомахът и червата така ме боляха , че се чувствах като наръган.А сега , дали репликата е на мода , и дали Лукас Кейн се чувства като наръган , не знам.Но аз наистина се чувствах като наръган.
Никога не съм обиждал.Е...може пък и да съм го правел , но се водя на принципа “С неговите камъни , по неговата глава”.А пък този , който ми е отправил обида , се води по принципа “С върнатите мои камъни , отправени към кратуната ми , само че пак по него“.
МОМИЧЕТАТА никога не са ме обиждали/ебавали/заяждали и това е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ , заради която ги уважавам(другите са малко по различни).Естествено и момичетата псуват или ругаят , но това се случва най-место , когато някое момче реши да се отдаде на животинските си инстинкти , без тя да знае.
Що годе е следното: Всеки човек си харесва неговите неща и си мисли , че те са най-добрите и за това почва да говори против интересите на другите.Другата причина е , защото просто някои хора са злобари.А пък някои го правят нарочно!!!

П.С.2.Тази част от текста не е написана , за да си излея душата , а просто за да споделя малко от опита си с вас.
П.С.2.2.Разказаното за обидите и “шегите” е само малка част , от това , което съм изживял до сега!

3.Оръжията:
Оръжията се делят на два вида – “стари” и “модерни”.Понеже ще ви излъжа , ще го кажа грубо – “старите” варират в периода Втората световна - началото на Виетнамската война , а “модерните” варират в периода от няколко години след избухването на Виетнамската война , до сега.
Моето любимо такова е карабина M4 R0977(снимка 1 от подписа ми).R0977(или R0897907908790879087KLH – както искате го наричайте) е версия на M4 , която заменя burst(троен изстрел) с full- auto(автоматичен).Разликата между двата режима на стрелба е , че фул-авто е по-съвършен burst.На всичкото отгоре , към карабината може директно да се прикачи гранатомет M203(снимка 2 от подписа ми) или пушка XM26.Така се получава автомат+снайпер+гранатомет в едно.
Естествено , снайперското в M4 не е толкова ефективно , колкото в Барета XM500(да кажем) , но въпреки това си е смъртоносно.
Тази карабина не се слави с мощността си , а с изключителната си точност , коато я прави един от малкото конкуренти на калашника.Естествено , AK74/101/103/107/108 не може да се мери по точност с M4 , но за сметка на това е по-мощен.
А сега да ви разкажа , защо “глупавите” учени решили да създадат “рамбовщината”наречена Пушкалови гранатомети(Rifle launchers).
Интересен факт е , че в периода Края на WW2 , Виетнамската война , американците карали своите войници освен един автомат , да носят и по една пушка помпа плюс основната екипировка , която представлява жилетка+шлем+експлозиви+допълнителни пълнители/патрони(за каркаматката и пушката)+аптечки+гранати.Може би говоря истината , а може би говоря глупости – нали все пак съм “създаден” от НАСА!Но както и да е.Звучи малко тежичко а?...при положение , че в миналото оръжията са тежали повече!Представете си , че освен гореизброената екипировка , трябва да носите на едното рамо 6 килограмова каркаматка , а на другото 8 килограмова пушка помпа!Малко ще се озорите.Естествено , по принцир войниците не са кльощави , но така не им е било приятно.Именно заради тази причина , американците създали първите прадядовци на M4 – AR15 , DAR701 , XM177 и Colt Commando , а системата за прикачване се нарекла MasterKey.Първата версия на МастърКий била буквално прикачване на пушка-помпа към карабината:
http://www.saskoto.hit.bg/masterkey.jpg
После системата се усъвършенствала(прикачване на по-добра пушка) , но в последствие била заменена от пушкаловият гранатомет.Той едновременно е по-далекобоен и по-ефективен – може да унищожава превозни средства(с изключение на танк и БТР) и огромни количества войници , струпани на едно място.Но истинската причина , за създаването на пушкаловият гранатомет е , за да се замести осемкилограмовият M79(същата история с MasterKey , но заменена с M203).
Така и така гореспоменатите оръжия били хубави , и хората решили да ги доразвият.Създали щурмовите пушкала M16 , а по-късно и M4 , като разликата между тези корен-квадрати била , че M4 е по-компактна.
Коренът на M16 не е участвала във Виетнамската война.Ако сте виждали снимки , то сигурно са на някои нейни прадядовци.
Далекобойността на M4(много пъти го повторих , но какво да направя?) си е доста прилична:
400 метра с full-auto
500-600 метра със Semi-auto(единичен изстрел).
Да не говорим колко “тежко” става с всичките си джаджи – цели 5 кила.
По принцип към оръжието може да се прикачи и оптика , но при положение че е доста точно , няма нужда от такава(с изключение , ако го използваш като снайпер).
Но M4 не е единственото хубаво оръжие на този свят.Както споменах по-горе AK47/74/101/103/107/108 също е добро.Да не говорим и за творението на австрийската фирма Щеир AUG88 , или карабината на Heckler&Koch HK416 … да не забравяме и помпата M3 Super!
Това , което пък мразя у M4 е , че много лесно се модифицира – по-малка цев , по-отпуснат механизъм(което влияе на ефективното разстояние , за сметка на повече изстреляни куршуми в минута) , или пък вместо гранатомет , да прикачиш фенерче!!Добре , че поне Colt си пазят карабината и не се поддават на такива неща.

П.С.3.Така наречените гранатомети , не изстрелват истински гранати(такива със скоби) , а снаряди , които представляват огроммни патрони , които при допир с повърхност се взривяват.M203 е един от тях.Разпространява се в 2 версии – такава с дълга цев(за M16) и такава и къса цев(за М4 , но към нея може да се прикачи и M203 с дълга цев).Забавното е , че M203 може да изстрелва всичко.Така например , ако сте баща/майка и детето ви си е забравило закуската , просто я заредете в оръдието и я изстрляйте!Максималното разстояние е 400 метра , а ако училището е наблизо , може да изпратите сандвича директно в класната стая.Но да знаете – оръжията не са играчки!

Формула 1:
Често съм чувал , формула 1 да бъде определяна като “безсмислено тътрене на коли из някакво си трасе”.Първо – не са коли , а са болиди.Второ – не е “някакво си трасе” , а писта с много завои – някои са остри , някои са тъпи.Трето – не е “безсмислено тътрене” , а си е чиста работа в екип.Резултата на пилота наистина си зависи от него , но от голяма степен се определя и от механиците в бокса , горивото в болида и неговите настройки.Така например , Шуми ведъж стана втори заради една не-добра преценка в бокса(не помня кога стана – май преди 2 или 3 състезателни уикенда) и вместо него , Фернандо Алонсо стана първи.Но пък на следващото състезание на испанеца му гръмна двигателя , защото си пренатовари Реното.Преди това , в едно друго състезание , пък един от механиците му не се беше оправил с една от гумите и пак отпадна.Е...тогава имаше късмет , защото пък Шумахер имаше проблем с управлението , а и гумите му щяха да станат на решето.
Друг важен фактор е горивото в автомобила.Колкото повече е сипано вътре , толкова по-тежък става той , което влияе на скоростта.Така например , по време на квалификации(а и по време на състезание) , пилотите отбелязват най-бързите си обиколки , когато горивото им е на привършване.
Друго важно нещо е , опитът и агресивността на пилота.Тези , които следят формулата , знаят колко ефектно Шумахер изпревари Алонсо преди две седмици и “открадна” първото място.А пък Алонсо кога изпревари Шуми?КОГАТО ОПОНЕНТЪТ МУ ИМАШЕ ПРОБЛЕМИ С КОЛАТА!
Технологията също играе роля.Отборът на Супер Агури използва доста компоненти от 2001-ва година и това отчасти обяснява техните ниски резултати.Но в последното състезание , Такума Сато стана петнайсти , и това си беше чисто геройство за неговият екип.А пък ферари , като най-технологично развити винаги имат високи постижения(повечето от тях са най-високи).МакЛарън Мерцедес пък не са на такова ниво , но при подходящи настройки си стават доста канкурентни(например Кими Райконен спечели няколко пъти Pole Position).
Опитът от други формули също върши работа.Естествено , F1 е по-различна от F3 и F1000/10000 , но с по “долнопробните” формули се добива много от това.Разбира се , един болид от формула едно се държи коренно различно , от такъв на формула 3 , но пък от “старите кучета” вече си научил техники за изпреварване и т.н.Да вземем Робърт Кубица.Той е пилот от по-долна формула , а на третото си състезание , като заместник на оттеглилият се Жак Вилньов , стъпи на подиума.Е...беше на най-ниското стъпало , но като за “прохождащ” си е същинско геройство.
Както споменах , работата в бокса също има значение.Всяка секунда , прекарана там е жизненоважна за състезанието.Колкото по-малко време пилота стои там , толкова по-малко позиции губи(ако разстоянието между него и някой опонент е по-малко от 20 секунди).Така например , в едно от първите състезания от сезон 2006 Алонсо беше първи(той кога ли не е бил?) а Шумахер втори.Фернандо отиде при механиците а Михаел набузи здраво и така отвори скромното разстояние от 25 секунди – предостатъчно за да влезе на следващата обиколка в бокса и след презареждане да остане на първа позиция.
Състезателната траектория също важи.Но това си зависи от опита на пилота.

Съвсем мъничко и за негрите:
АЗ НЕ СЪМ НЕГЪР!НИТО СЪМ БЯЛ НЕГЪР!ТОВА , ЧЕ СЕ ПИША ТАКА , НЕ ОЗНАЧАВА , ЧЕ СЕ МИСЛЯ ЗА ТАКЪВ.ПРОСТО МИ ЗВУЧИ ЗАБАВНО...макар че положението при негрите не е толкова забавно.Или поне положението на някои от тях!Доста голям процент от афроевропейците са емигранти...следователно са евтина работна ръка.Не знам , за тяхното положение в другите страни , но поне в Италия е така(бил съм там).Там негрите(или поне емигрантската част от тях) работят в нещо като цигански пазар , а парите , които получават са мизерни.А са толкова симпатични(не парите , а негрите)!А в Америка как са?Абсолютно същите , каквито ги виждате и по филмите – бъбриви , винаги ухилени и носещи 100 тона гъзарии по себе си!
Негри има във всякакви противвоположности!

Голямата истина:
Извинявам се на всички форумци , за които съм говорил лошо!!
Някои от вас , почти ме разпознаха.Аз наистина имам втори акаунт , започващ с буквичката “X”.Но не е _XZORB_ , а XERO1N(май ви светнаха лампичките)!

Големият послепис:
Последните две теми(особено втората) не можах да ги засегна в дълбочина , но и занията ми , относно тях не са много големи!Простете!!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2006 15:40

Хм.Доста добра тема,но може би си приел много на сериозно нещата,които съм ти казал.Защо,кажи ми,защо написа цяла тема само заради
това,че съм ти казал,че се държиш като робот?
И не "Много хора" а именно мен си цитирал.
1 Не съм се заяждал с теб,а се опитах да поправя вкамененото ти изражение.
2 Не МРАЗЯ учени,аз ги осмивам.
3 Никога не съм обиждал вашите.НИКОГА.
4 “за сапун” учени не съм споменавал
5 ЗАЩО НЕ СЕ ЕБАВАТЕ С МЕН??? Търсиш съжаление от страна на другите?
6 Някои родители например пият , пушат и псуват по цял ден...Не познавам такива,но сигурно има.Все пак светът е голям,хора всякакви.
7 Учените винаги са добри и дружелюбни...Добрите или лошите,които тестват нов препарат за убиване на мозъчни клетки,а ти си опитното зайче?
8 Но въпреки това са щастливи – не само защото постигат мечтите си...изобретявайки двутонова мутясала ягода...
9 Сега знам , че някои ще ме мислят за идиот или “програмиран” , но какво да се прави...такъв е светът...или поне България.
Мхм.Сигурно аз съм ти го казвал...Някои...Не знам,сигурно имаш проблем с очите.Виждаш ме троен?
10 П.С. Има и лоши учени – лекари , които не си вършат работата , или така наречените Бомбени терористи.Но те не спадат в категория “учени” , а в катогерия “злосторници” и “некадърници”.
Лошите учени рулират сега.
11 С времето , съм бил ебаван с много неща...
Кажи ми кой не е бил ебаван за много неща и ще ти издействам Нобелова награда за тъпотия.
12 По едно време в представите на някои...
Имаш правописна грешка.Искал си да напишеш някоЙ,защото това май съм само аз.
13 “Робот”(и за съжаление все още “съм” такъв)
Не знам.Щом казваш.
14 Споровете , които съм водел , също са много интересни:

Или непровеждан помежду ни разговор,или такъв между двама ученика от нашия клас,само че вместо идиот използват пед***ст...
15 Преди това бях изпил три литра вода на пет пъти.
Кой те е наръгал да го правиш?
16 МОМИЧЕТАТА никога не са ме обиждали/ебавали/заяждали и това е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ , заради която ги уважавам
И мен не са.И аз ги уважавам (повечето).
17 някои хора са злобари
Кого имаш предвид?
18 Темата за оръжията няма да я разплитам.Ти си Хипермега разбирач на тема оръжия,непипвал повече от газов пищов и такъв със сачми.Давай,Рамбо,нямаш равен!
19 Формула 1 никога не съм обиждал.Следя състезанията с баща си с интерес.Не знам кой цитираш,защото никога не си ми казвал някой да е говорил срещу нея.Аз пък си мисля,че изключително много хора гледат Формула 1.
20 Негрите.Има 1 в нашия клас.Все правиш забързани и некомпетентни изводи...Ама как да ти го кажа без да помислиш,че се заяждам?
Общо взето заглавието на темата съвсем чисто и ясно я описва.Наистина това са тъпотии,но защо трябваше да обременяваш с проблемите си всички форумци,вместо да си излееш душата извън интернет пространството?
Не съм достатъчно достоен,за да бъда твой приятел?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2006 19:12

Shadow-Sniper написа:
Хм.Доста добра тема,но може би си приел много на сериозно нещата,които съм ти казал.Защо,кажи ми,защо написа цяла тема само заради
това,че съм ти казал,че се държиш като робот?
И не "Много хора" а именно мен си цитирал.
1 Не съм се заяждал с теб,а се опитах да поправя вкамененото ти изражение.
2 Не МРАЗЯ учени,аз ги осмивам.
3 Никога не съм обиждал вашите.НИКОГА.
4 “за сапун” учени не съм споменавал
5 ЗАЩО НЕ СЕ ЕБАВАТЕ С МЕН??? Търсиш съжаление от страна на другите?
6 Някои родители например пият , пушат и псуват по цял ден...Не познавам такива,но сигурно има.Все пак светът е голям,хора всякакви.
7 Учените винаги са добри и дружелюбни...Добрите или лошите,които тестват нов препарат за убиване на мозъчни клетки,а ти си опитното зайче?
8 Но въпреки това са щастливи – не само защото постигат мечтите си...изобретявайки двутонова мутясала ягода...
9 Сега знам , че някои ще ме мислят за идиот или “програмиран” , но какво да се прави...такъв е светът...или поне България.
Мхм.Сигурно аз съм ти го казвал...Някои...Не знам,сигурно имаш проблем с очите.Виждаш ме троен?
10 П.С. Има и лоши учени – лекари , които не си вършат работата , или така наречените Бомбени терористи.Но те не спадат в категория “учени” , а в катогерия “злосторници” и “некадърници”.
Лошите учени рулират сега.
11 С времето , съм бил ебаван с много неща...
Кажи ми кой не е бил ебаван за много неща и ще ти издействам Нобелова награда за тъпотия.
12 По едно време в представите на някои...
Имаш правописна грешка.Искал си да напишеш някоЙ,защото това май съм само аз.
13 “Робот”(и за съжаление все още “съм” такъв)
Не знам.Щом казваш.
14 Споровете , които съм водел , също са много интересни:

Или непровеждан помежду ни разговор,или такъв между двама ученика от нашия клас,само че вместо идиот използват пед***ст...
15 Преди това бях изпил три литра вода на пет пъти.
Кой те е наръгал да го правиш?
16 МОМИЧЕТАТА никога не са ме обиждали/ебавали/заяждали и това е ЕДНА ОТ ПРИЧИНИТЕ , заради която ги уважавам
И мен не са.И аз ги уважавам (повечето).
17 някои хора са злобари
Кого имаш предвид?
18 Темата за оръжията няма да я разплитам.Ти си Хипермега разбирач на тема оръжия,непипвал повече от газов пищов и такъв със сачми.Давай,Рамбо,нямаш равен!
19 Формула 1 никога не съм обиждал.Следя състезанията с баща си с интерес.Не знам кой цитираш,защото никога не си ми казвал някой да е говорил срещу нея.Аз пък си мисля,че изключително много хора гледат Формула 1.
20 Негрите.Има 1 в нашия клас.Все правиш забързани и некомпетентни изводи...Ама как да ти го кажа без да помислиш,че се заяждам?
Общо взето заглавието на темата съвсем чисто и ясно я описва.Наистина това са тъпотии,но защо трябваше да обременяваш с проблемите си всички форумци,вместо да си излееш душата извън интернет пространството?
Не съм достатъчно достоен,за да бъда твой приятел?

Не съм писал темата заради теб!Нямаш си и представа , в периода 1-ви 7-ми клас на какво съм бил подлаган!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2006 19:15

Това твойто беше чисто изливане на гняв.

Баси,Taliban го баннаха за 4 път!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2006 19:20

Само един въпрос - нужно ли беше да си вдигаш темата с другия акаунт, че и после да си говориш сам? :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2006 19:26

Steel написа:
Само един въпрос - нужно ли беше да си вдигаш темата с другия акаунт, че и после да си говориш сам? :roll:

Май не разбрахте , че аз и _XZORB_(a.k.a Shadow Sniper) не сме един и същ човек!!!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2006 19:29

Плюс това , XERO1N ми е другият акаунт

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2006 19:47

Бял Негър написа:
Steel написа:

Май не разбрахте , че аз и _XZORB_(a.k.a Shadow Sniper) не сме един и същ човек!!!!
Май не разбра, че никой не заблуждаваш...

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2006 20:22

XERO1N написа:

Човеко.

Човеко!

Ти си първият, ама най-първият човек когото помня от този форум. Някакви неща беше писал, и аз едни глупости бях писал, и общо взето като те видях се почувствах попаднал в архивите.

И ти, Хероине, имаше проблеми с личността - беше си регнал женски акаунти да се самохвалиш.
Тъй че смятам Стийл за прав.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 08:40

Steel написа:

Тоя пич е болен от напреднал стадий на шизофрения. :shock:
Негър знаем че ти си се представял и за жена и за Shadow-Sniper,затова мисля че трябва да идеш на психиатър мой човек...Иначе можеш да станеш опасен за околните(Shadow-Sniper и Hero1n това се отнася и за вас момчета :lol: ).Като например летящото ти прасе в буркан.Нали не искаш да го нараниш?

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 08:48

Обърках се :oops: сега ми обяснете тая работа с _XZORB_(a.k.a Shadow Sniper), Бял Негър и XERO1N. :?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 14:52

агент Коце написа:
Обърках се :oops: сега ми обяснете тая работа с _XZORB_(a.k.a Shadow Sniper), Бял Негър и XERO1N. :?

Един и същи човек са.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 15:46

Аз съм си аз,Бял Негър е коренно различен човек.
Hero1n е миналият акаунт на Бял Негър,а _XZORB_ е моят минал акаунт.
Като гледам 90 % от форума са олигофрени?Ами ако само един човек живурка из тези форуми и има 100 акаунта?
Взех да си мисля,че май всички акаунти във форума са дело на един човек и че той страда от яка шизофрения.
А ако не вярвате,че аз и Бял Негър сме различни хора,ваша си работа.
А да не говорим за "агент Коце" и странният му "двойник",който му сви аватара.
И за всички вас,дето си сменяте профилите през една седмица.Баси,и тръгнали да размятат диагнози...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 15:58

Shadow-Sniper написа:
Аз съм си аз,Бял Негър е коренно различен човек.
Hero1n е миналият акаунт на Бял Негър,а _XZORB_ е моят минал акаунт.
Като гледам 90 % от форума са олигофрени?Ами ако само един човек живурка из тези форуми и има 100 акаунта?
Взех да си мисля,че май всички акаунти във форума са дело на един човек и че той страда от яка шизофрения.
А ако не вярвате,че аз и Бял Негър сме различни хора,ваша си работа.
А да не говорим за "агент Коце" и странният му "двойник",който му сви аватара.
И за всички вас,дето си сменяте профилите през една седмица.Баси,и тръгнали да размятат диагнози...

Аз вярвам, че ти и Бял Негър сте различни хора не съм казвал обратното, а оня наистина ми сви аватара(да му еба питката). :evil:
П.П.Къв ти е проблема бе? :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 15:59

Foehammer написа:

Еми...
И ето,точно когато написах миналото си мнение,ти беше с име Агент Коце.Прав ли съм,че си сменяш името през 1 седмица?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 16:08

Shadow-Sniper написа:
Foehammer написа:

Еми...
И ето,точно когато написах миналото си мнение,ти беше с име Агент Коце.Прав ли съм,че си сменяш името през 1 седмица?

Не си прав не го сменям през седмица само сега ще го променям за известно време докато не измисля някой по-добър от тия.
П.П.Пак питам къв ти е проблема?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 16:13

Shadow-Sniper написа:
Foehammer написа:

Еми...

След като админа е пуснал опцията за смяна на ника значи може.
Офтопик:Я колко сладко пандата заспа на дървото!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Окт 2006 18:25

Ами че то и да имаш 2 акаунта (_XZORB_ и Shadow-Sniper) е позволено...
jamaha, бий си къча...Объркал си темата.Не обсъждаме личните ми предпочитания.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2006 14:59

Ледник написа:
XERO1N написа:

Човеко.

Човеко!

Ти си първият, ама най-първият човек когото помня от този форум. Някакви неща беше писал, и аз едни глупости бях писал, и общо взето като те видях се почувствах попаднал в архивите.

И ти, Хероине, имаше проблеми с личността - беше си регнал женски акаунти да се самохвалиш.
Тъй че смятам Стийл за прав.

Женският акаунт не го регнах аз.Това беше едно момиче от Харманли , което се казва Даниела.Може да звучи тъпо , но е истина.Аз бях нейното мишле , а тя беше моята Писи , или Жулиета(май и ника и тук беше Julieta).Но тогава бяхме на 11.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com