Автор |
Съобщение |
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2006 17:24
До са бях филмиран играта е нечовешка ето и инфо за онези които си мислят ,че ще я играят без първите части.
"It seem that Buggo has confirmed that you need all the games installed."
Buggo : "sorry, you need to install them all.."
DC не поддържа игра с другите трябват му и старите. И за да може да играете през хамачи трябва да напишете ключоете на DoW & WA като ви ги поиска в началото защото иначе мултито ще го въртите само с некрон и тау.
П.С- Да с некроните съм цар
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2006 17:58
Нов съм и не смятам скоро да почвам мултиплейър...
Все пак ако нямаш инсталирани предишните части ако само напишеш ключа не става ли?
Сега мисля да пробвам с некроните.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Окт 2006 18:06
tiq keiove sa dobre za mp
iddqd (06:47 PM) :
8B1C-805B-CCA2-17C8
iddqd (06:47 PM) :
ed92-5114-ccf6-1d66-46c6
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 15:03
Ае някой може ли да ми даде съвети как изобщо как да играя?
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 16:54
Medieval_Assasin написа: Ае някой може ли да ми даде съвети как изобщо как да играя?
Пусни си туториал с всяка раса, за да разбереш главното, а после си създаваш стратегия.
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 19:53
Здравейте, ще ви представя къде трябва да бъде мястото на българските фенове на този шедьовър...
тук!
Ако имате желание за общуване с другите български играчи, да си уреждате игри и показвате вашите знания и победи в форума заповядайте.
Пряко за уреждане на игри използваме irs канала #dow като правим самите игри чрез хамачи.
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 20:02
Знаеш ли как се прави линк от картинка?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 21:33
Така, току що се случи нещо странно - като си играх на кампанийте и тъкмо се бих срещу орките компа ми се изключи без никаква видима причина. Включих го пак и си пуснах играта, НО сега сейфовете са ми изчезнали, а като натиснах да продължа с кампанийте ме изхвърли. Да знаете как да оправя този проблем?
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 22:31
C'Tan е направил това , така ,че преклони се
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Окт 2006 23:56
Forgotten написа: C'Tan е направил това , така ,че преклони се
Да и сега, за да го осмиря ще играя кампаниите с Некроните.
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Окт 2006 22:48
Aбе, накой знае ли къде се съхраняват сейфовете?
|
|
|
|
|
Tiaro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 08:42
Bethrezen написа: Aбе, накой знае ли къде се съхраняват сейфовете?
Eто тук - Dawn of War - Dark Crusade\Profiles\Profile1\dxp2\Singleplayer\SaveGames
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Окт 2006 13:56
Tiaro написа: Bethrezen написа: Aбе, накой знае ли къде се съхраняват сейфовете? Eто тук - Dawn of War - Dark Crusade\Profiles\Profile1\dxp2\Singleplayer\SaveGames
Благодаря.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 22:30
Apи пичове да се закрътиме малко на ДК-а лее тея Некроните са бати зарибявката
Изковах 2 медиума вс мене (тва е напредак за мене ) т..............та аре да се удариме
да ми покайте как са играй че нз аре чакам ва в хамачито .......
ЪъЪЪъ Дер ис Ноу ескейп фром кеос ит маркс ъс ол ....
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Окт 2006 22:40
EvilHead написа: Apи пичове да се закрътиме малко на ДК-а лее тея Некроните са бати зарибявката Изковах 2 медиума вс мене (тва е напредак за мене ) т..............та аре да се удариме да ми покайте как са играй че нз аре чакам ва в хамачито ....... ЪъЪЪъ Дер ис Ноу ескейп фром кеос ит маркс ъс ол .... Една дума - пач.
Иначе, в коя мрежа чакаш?
|
|
|
|
|
Sandro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 02:05
Nekro + Nekro VS Tau+Ork
След няколко по-сериозни мелета и рез ъпгрейда на некронския герой победа за 2ката некрота, едното от които с infantry cap - 42/20 - мас warrior-и - баланс?
БТВ - темата е яко изродена от безхаберно писане, фръцкане и плюене един срещу друг - ако искате мога да я локна/делна/оставя - и да се направи нова и чиста - просто не ми се играе половин час да чистя шлаката и сърце не ми дава да пратя всичко в коша без да го спомена. Кажете как ще ви е най-удобно?
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 13:56
Мисля, че няма да се пише друго в тази тема след като бг форума на играта набира сили... извинявай за рекламата, но как да стане иначе Заповядай там ако не е много нагло...
http://dow.headoff.com/phpBB2/
Между другото си чекнете мейла на уебмастъра.
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Окт 2006 21:15
Sandro написа: Nekro + Nekro VS Tau+Ork След няколко по-сериозни мелета и рез ъпгрейда на некронския герой победа за 2ката некрота, едното от които с infantry cap - 42/20 - мас warrior-и - баланс?
БТВ - темата е яко изродена от безхаберно писане, фръцкане и плюене един срещу друг - ако искате мога да я локна/делна/оставя - и да се направи нова и чиста - просто не ми се играе половин час да чистя шлаката и сърце не ми дава да пратя всичко в коша без да го спомена. Кажете как ще ви е най-удобно?
А аз лично мислех,че тау+орк няма да бъдат спрени,кгоато играх демото
Necron powahh!1!
п.п. моля и се боже,ъпгрейд на компа за да мога да играя,моля и се боже,ъпгрейд на компа за да мога да играя,моля и се боже,ъпгрейд на компа за да мога да играя,моля и се боже,ъпгрейд на компа за да мога да играя,моля и се боже,ъпгрейд на компа за да мога да играя...
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2006 01:01
Steel написа: EvilHead написа: Apи пичове да се закрътиме малко на ДК-а лее тея Некроните са бати зарибявката Изковах 2 медиума вс мене (тва е напредак за мене ) т..............та аре да се удариме да ми покайте как са играй че нз аре чакам ва в хамачито ....... ЪъЪЪъ Дер ис Ноу ескейп фром кеос ит маркс ъс ол .... Една дума - пач. Иначе, в коя мрежа чакаш?
Е миналата седмица излезе играта та вече пачове ли плъзнаха ? (говора за DC..)
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Окт 2006 08:40
EvilHead написа: Steel написа: EvilHead написа: Apи пичове да се закрътиме малко на ДК-а лее тея Некроните са бати зарибявката Изковах 2 медиума вс мене (тва е напредак за мене ) т..............та аре да се удариме да ми покайте как са играй че нз аре чакам ва в хамачито ....... ЪъЪЪъ Дер ис Ноу ескейп фром кеос ит маркс ъс ол .... Една дума - пач. Иначе, в коя мрежа чакаш? Е миналата седмица излезе играта та вече пачове ли плъзнаха ? (говора за DC..) Не, просто е жизненоважен. Некроните са толкова имбясали, че няма накъде
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|