Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 10:50

Да не покажа реплеите кой е жалък :ROFLROFL:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 10:53

Аз заяждам ли се така, безпричинно?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 11:06

Да, друг е въпроса, че само глупости дрънкаш като с тая имба

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 11:12

А да се обосновеш може ли?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 11:17

чети :arrow: :arrow:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 11:19

Някой от вас двамата ще каже ли нещо свястно?
Steel остави го, това може и да продължи до утре, Sunerphey не се заяждай.
Между другото пуснаха новото интро в геймспот, но тъй като ме мързи да ви го дам ще трябва сами да си го търсите.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 11:19

И за този 27 път да се обоснова някой ще проумее ли, ще се научи ли ? Май с вас съм стигнал до заключението, че няма. Ако знам, че няма да флудите глупости и ще си карате по стару му без да се замислите има ли смисъл да се хабя ?
Вижте ако има шанс да се понаучите дори след излизането на DC, да почнете да се учете на нормална игра без лапешки истории(тебе май те нямаше точно, в скайпа последно като играхме) без безсмислен флуд и т.н ще събудите детското в мен (което убиха изискванията на gothic 3) ама ако продължавате като Сава и Забравения оня път - пълен абсурд.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 11:21

Какво имаш предвид под нормална игра/хлапешки истории?
Просто се обоснови.

"Сава и забравения оня път" ?

Изобщо, говориш за някакви конкретни неща, на които явно не съм присъствал. Може ли да ми обясниш?

Махан - това се оказва не интро, а филмче от мисиите. С некроните, СМ и монолита, нали?

http://vbox7.com/play:2c226568 -> за това ли става въпрос?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 11:29

Мога :)
изисквах настройки на игра приети за "стандартни" след като с тях се участва в турнири, играе се в официалния сървър на аутомач/където се отчита рейтинга на играчите/ и т.н. Уви успях да играя 1 на 1 само с Сава (след много флъд в играта и кикване на Forgotten) Беше разгромен. След това им дадох шанс на техните настройки - аз и iddqd срещу сава и форготен. Пак бяха разгромени. След това почна някакъв див флъд за имби и не помня още какво (Тук да споменавам ли, че не могат да играят и това е единствената причина да паднат ? Хабяха си парите за търети и не знам още какво като можеха да се справят с нас както му е реда)
След това започнаха игри от сорта сава + форготен срещу Махан 2 на 1 И див екстаз за победеностния ръш и упрекване в некъдърност към Махан ? След това пускане на негодна карта(без да се вземе в предвит възражението ни) и правене на най-ламерския ръш който съществува (това се нарича ръш - а не бой в 5тата минута) с кули ? Оказа се, че сме най-големите ламери дето от всичките в канала ви по думите на тези двамата. Без да се има в предвит за 10 поредни победи срещу "непобедимия" ви Dawn същата вечер ? Поне човека се нави на нормална игра, макар многото ламерски лъжи от негова страна... Какво още искаш да знаеш ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 11:34

Искам да знам как точно играеш и си ги бил. За да няма после оплаквания имба, не за друго.

П.П. Довечера очаквам да си продължим разговора, че сега - ерес (даскало)

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 11:41

Срещу сава си завсех картата и го дигнах под обсада с базуки. Малко по-късно терминатори и дреднафти поради многото търети и никаква войска :)
Срещу двамата бързо развитие с единствената защита на маринките на Iddqd и няколко героя. После термита + дреднафти + 1ww + герои. техен проблем, че не ме нападнаха по-рано или не направиха танкове/карскини. Единствените картини бяха някакви 2 групи към края и вече накрая искараха 1-2 танка. Хаоса нищо не направи :)))
Нищо имбясало няма в това сравнявай с форума на релик ако искаш :) При условие, че му скочих първоначално с 2-3 групи термита непопълнени и 2-3 дреда си е смешка...
Реплеи които сме запазили :)
http://sunerphey.hit.bg/Playback.rar
http://sunerphey.hit.bg/2P_SHRINE_OF_EX ... -04-38.rec
ако кажеш на втория имба или ръш много ще се смея защото маринките не им е силата в такъв стил игра :)

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 14:46

Дистанцирайки се от "явно" "компетентните" мнения относно кой играе и кой не, и кой как го прави да вметна. Разглеждах и следях интересните себесловия между "phey-чо" и steel. И достигнах до явното съзнателно мнение ,че е малко лекомислено клонящо към глуповатост да наречеш хората използващи опциите предоставени от играта за ламери. Това би се очаквало от човек никога не играещ на други такива и със закостеняло мнение за "про" играч във несъществуващи легални сървари. Играещ за жалост и изолиран от другите той трябва да се задволява със предоставеният A.I . (ако ме разбирате правилно).
Не тая зломислие към никой а по-точно симпатия за оставащо впечатление и заблуждение на индивиди мислещи ,че определините стилове на игра са ако мога да използвам по-горният пример "ламерски" за някои които не могат да съществуват в така наречена симбиоза със тях. Това подлежие поне от моя страна на симпатия и съжаление за така сложилата се ситуация. Не бих бил този който ще даде експертна оценка на тези стилове игра и възможностите които предоставят камо ли било то като оправдание или възможност за извиниение от предпоставиките сложили се за това падение. Най-малкото ми е под достойнството да се обяснявам или да давам отговори на хора не заслужаващи и не желаещи да чуят. От тук на татък не виждам място за спор или пререкания със никой. "phey-чо" е свободен да се завърне във леговището си със воят приятел и да продължат да играят като истински "про-та" със самите себе си , като за жалост имат 1 компютър и трябва да го правят срещу A.I (както влетнах горе дано ме разбирате какво искам да кажа)

Та в повечето случаи до това не би се стигнало за жалост ограничената мисловна дейсност и прекаленото самочувстви положено вършу клечки няма да издържи особенно камо ли вариациите и определеният които чух както за себе си така и за другите колеги и съотборници с които играя. Прави ви път играйте както искате и оставете не толкова добрите и напълно заблудени хора да си играят както те сметнат за добре защото явно вие "знаете" "всичко"

П.С - За осведомение бил съм на 2 турнира по GC2 и не е препоръчително да разказвам правилата и строго индивидуалните въможности които всеки един играч може да постави пред себе си. Универсални правила няма само тези които си мислят ,че има доказват ,че са "ламери" и нищо повече.

Лек Ден.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Singularity
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 15:28

хораа много як трейлор гледах деа на Warhammer:Mark Of Chaos лее накефих се от сякаде много здрав ако някой има още моля го да ги качи :D http://vbox7.com/play:6652f16d наслаждавайте се като гледате кърти мифки,яде цимент,
чупи тапети и къса прозорци....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 15:32

Sunerphey написа:
И за този 27 път да се обоснова някой ще проумее ли, ще се научи ли ? Май с вас съм стигнал до заключението, че няма. Ако знам, че няма да флудите глупости и ще си карате по стару му без да се замислите има ли смисъл да се хабя ?
Вижте ако има шанс да се понаучите дори след излизането на DC, да почнете да се учете на нормална игра без лапешки истории(тебе май те нямаше точно, в скайпа последно като играхме) без безсмислен флуд и т.н ще събудите детското в мен (което убиха изискванията на gothic 3) ама ако продължавате като Сава и Забравения оня път - пълен абсурд.

Са пък аз ще ти каа на тебе нещо и ако си толкова умен ще си затвориш, гнусната, лайноплюеща, смърдяща на пуйча клоака, дупка за драйфане и ядене наречена уста и ще помислиш.
Не си ти човека дето да слагаш определения и да казваш на хората как да играят и вместо да се правиш на специалист и голям фен, земи прочети от кора до кора сичките, ама абсолютно всички codex-и, вместо само картинките да им гледаш и се запознай с вселената на Чук-а, щото Warhammer не означава само Dawn of War, Winter Assault и Dark Crusade.
Та до къде бях стигнал, 15 форума да направиш и 230947823947 картинки да скалъпиш некадърно без никво чувство за естетика пак няма да си пич(поне да знаеше как се казва шрифта дет си ползвал у банера, пак щеше да е добре).
Така че сопри се със заповедите и определенията не се прави на голяма работа и остави хората да играят както НА ТЯХ им е КЕФ(тва е смисъла на играта а не шибаната надпревара за надмощие и мерене на силите и пишките(ако имаш такава)).
Надявам се съм бил кристално ясен, "про" !

П.П. - Да не те фана лек яд че си изяде акик-а и бан-а, след като банваш фаундъри на канали, че почна да си го изкарваш на другите. ХАХ колкото си прост толкова си предвидим и на половината си добър на играта(Тва има двуяк смисъл, хмммм и в двата случая си лек). Аз може да съм нюб, леймър или както искаш ме наричай, няма да ме обидиш, ама аз дори като губя на играта се кефя, щото самата игра ми доставя кеф.
П.П.П. - АМАН ОТ ВИСОКО САМОЧУСТВИЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ И ХОРА ЧУДЕЩИ СЕ С КОЙ ДА СЕ ЗАЯДАТ, ХОДИ СИ НАБИЙ ЕДНА СЕРИЙКА ДА ОТПУСНЕШ НАПРЕЖЕНИЕТО, ИЗЛЕЗ МАЛКО НАВЪНКА, НАМЕРИ СИ ЖЕНА, ЗАРАДВАЙ Я И КАТО РАЗБЕРЕШ ЩО Е ТО ВЪНШЕН СВЯТ, ЕЛА ПАК И ЩЕ СИ ДРУГ ЧОВЕК.
П.П.П. - Казано с няколко думи - "Тъп си момче ама няма страшно сливаш се с тълпата, само че не си за тука.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 17:53

само мога да кажа че Sunerphey е единствения човек тук които знае за кво става дума в тази игра а вие вместо да се понаучите от него го банвате или незнам какво толкоз ли ви комплексира тои хаха изгледаите няколко реплея да видите как се играе вместо да плюете защото когато си ламер и да падаш и да печелиш неможе да се изкефиш на геим плея които предлага играта

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 18:17

iddqd написа:
само мога да кажа че Sunerphey е единствения човек тук които знае за кво става дума в тази игра а вие вместо да се понаучите от него го банвате или незнам какво толкоз ли ви комплексира тои хаха изгледаите няколко реплея да видите как се играе вместо да плюете защото когато си ламер и да падаш и да печелиш неможе да се изкефиш на геим плея които предлага играта
Хм. Чети малко, а? :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 19:15

Тц-тц-тц...след като всички се изредиха да псуват и плюят по всичко по което могат Стелта би трябвало да заключи или изтрие темата, но уви, слаб модераторски контрол.
Поначало нямах намерение да пиша, това е селяния...няколко човека играещи по нестандартни(въпреки, че са възможни за игра, те пак са нестандартни) правила които се мислеха, за майстори(погледнете си предишните постове господа) преди един човек да им натрие носовете. Мисля, че е подобаващо да отбележа, че Sunerphey никога не се е мислел за нещо повече от новак в играта, но за това ще говорим по-късно.
Forgotten надявам се си даваш на сметка, че официялният сървар на играта определя стандартите за нормално, което означава, че всичко отличаващо се от него е нестандартно, независимо дали го има като възможност в играта или не, а ако си си играл да прегледаш официялният форум ще забележеш, че хората използват стандартните правила и не играят на карти с размер 127, но предполагам това не те засяга и съм си играл напразно да пиша всичко до тук.
Но нека разясня защо бързият стил се води ламерски(води се, също както се води и битката срещу бот на най-ниска трудно за ламерска). Този стил игра обезценява ресурсите. Мисля, че най-ясен пример за това са търетите, един търет струва 100/50, прекалено скъпо при условие, че Т2 струва 200/200 и неефективен срещу единици, нещо което се строй в 10-15 бройки. Предполагам разбираш, че при ресурсите които даден плеяр получава при нормални условия, строежът на търети е меко казано безсмислен, а единиците при получаването на такива ресурси могат да се масват без проблем и нуждата играча да проявява умения силно спада, надявам се няма разноглася по този въпрос.
Ursarkaar_Creed играта на Relic е създаде за всички хора и кодексите за човек играещ тази игра са любителски материял, нещо напълно ненужно, спокойно може да се заяви, че определен брой играчи(включително аз и ти) са разбрали какво представлява Warhammer от компютърната игра, която повтарям не изисква кодексите, горе-долу с това ти се изчерпва поста.
Steel, iddqd е прав мисля, че пример за това е играта 2 на 2 в която Sunerphey(играещ за 2-3 път на тези настройки) и iddqd(човек играещ от съвсем скоро) изнесоха двама сравнително "опитни" играча. Също така Sunerphey знае на прилично ниво(без серизони пропуски) тактиките и статистиките на единиците в играта, а това мисля, че е достатъчно за да се каже, че си има на хабер за какво става на въпрос в играта.

П.С Турнирите от световен мащаб, а пък и от национален са със строто определени прави, поне за стратегическите игри(а специялно за тоази игра не съм чувал да има изключения)
П.С.2 прав си Ursarkaar_Creed, той никога няма да е пич.
П.С.3 Steel, да затова е, което означава, че кампанията няма да е за изпускане.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 19:23

iddqd написа:

Еми значи по твойта логика не съм ламер, мерси че ме открехна много съм благодарен, не ме интересува колко е наясно, щото:
1.Наясно е само с ПЦ играта която не показва и 20% от истинския Уорхамър!
2.Опитва се да командва по какви правила да играят ДРУГИТЕ!
3.Аз го баннах след като ми сложи акик и понеже съм фаундър на канала, требваше да му е ясно че не може д адави рибата.
4.И въобще не ме комплексира поне мене щото както има неща които той прави по-добре има неща които аз правя а той не може, тъй че комплекси не може да ми образува.
5.Ако ми беше чел поста пич, щеше да ти стане ясно за какво говоря, тоя да си бил сложел пачове иначе не струва като човек, оня да не бил строил такива сгради щот иначе е тъп и всякакви такива определения. А при положение че ми казваш че той единствен знае за какво става дума, значи и ти толкова знаеш какво е вселената на Уорхамър.
И понеже не съм лош човек ще ти помогна -
http://torrents.linkos.bg/details.php?id=42876
Така , другото което имам да ти кажа, е че аз и форготен преди да почнеме да играеме сериозно(както искаш разбирай тая дума) играта сме изчели тия неща и сме разучили доста информация. За повечето запознати това не е просто игра и игрална вселена, това е философията която ни води докато играем, аз примерно не бих играл ако имам възможност да избирам с ИГ срещу СМ и обратното(защото и двете сили служат на империята), но това вие със Смърфи (хаха) не можете да разберете защото не знаете какво е 40к, сигурен съм че дори не знаете защо Е 40, 000.
Както писах по-горе, ако изчетете кфото пише във тия неща в торента(които са самият Уорхамър) ще ме разберете, но трябва да ги прочетете от кора до кора, а не да гледате картинките само.
Warhammer и 40 000 е цял свят със собствена философия и история покриваща 40 000 години от развитието на вселената.Това висша военна тактика и финна система за водене на бойни действия и за ваша информация е усложнена версия на тактическите разигравки на бойни действия датиращи и водещи началото си от бункерите на WW 1.
Играча на Уорхамър(и на двата варианта) не е геймър, а тактик.
И пичага аз като съм леймър пак изпитвам убиващо удоволствие от играта, на никой не му е приятно да губи, но пък аз гледам на 1 битка като на една случка в света на Уорхамър, част от историята му, докато за вас със Смърфчо това е просто кмпютърна игра.
Мога да пиша още доста, но(НО) едва ли си правите труда да четете тъй че аз пиша от дълг да защитя хората които според мен нямат вина за избитите комплекси на Смърфиета.
Ае!
И нека императора да реши,
какво да прави със вашите души!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 19:37

Mahaan написа:
Тц-тц-тц...след като всички се изредиха да псуват и плюят по всичко по което могат Стелта би трябвало да заключи или изтрие темата, но уви, слаб модераторски контрол.
Поначало нямах намерение да пиша, това е селяния...няколко човека играещи по нестандартни(въпреки, че са възможни за игра, те пак са нестандартни) правила които се мислеха, за майстори(погледнете си предишните постове господа) преди един човек да им натрие носовете. Мисля, че е подобаващо да отбележа, че Sunerphey никога не се е мислел за нещо повече от новак в играта, но за това ще говорим по-късно.
Forgotten надявам се си даваш на сметка, че официялният сървар на играта определя стандартите за нормално, което означава, че всичко отличаващо се от него е нестандартно, независимо дали го има като възможност в играта или не, а ако си си играл да прегледаш официялният форум ще забележеш, че хората използват стандартните правила и не играят на карти с размер 127, но предполагам това не те засяга и съм си играл напразно да пиша всичко до тук.
Но нека разясня защо бързият стил се води ламерски(води се, също както се води и битката срещу бот на най-ниска трудно за ламерска). Този стил игра обезценява ресурсите. Мисля, че най-ясен пример за това са търетите, един търет струва 100/50, прекалено скъпо при условие, че Т2 струва 200/200 и неефективен срещу единици, нещо което се строй в 10-15 бройки. Предполагам разбираш, че при ресурсите които даден плеяр получава при нормални условия, строежът на търети е меко казано безсмислен, а единиците при получаването на такива ресурси могат да се масват без проблем и нуждата играча да проявява умения силно спада, надявам се няма разноглася по този въпрос.
Ursarkaar_Creed играта на Relic е създаде за всички хора и кодексите за човек играещ тази игра са любителски материял, нещо напълно ненужно, спокойно може да се заяви, че определен брой играчи(включително аз и ти) са разбрали какво представлява Warhammer от компютърната игра, която повтарям не изисква кодексите, горе-долу с това ти се изчерпва поста.
Steel, iddqd е прав мисля, че пример за това е играта 2 на 2 в която Sunerphey(играещ за 2-3 път на тези настройки) и iddqd(човек играещ от съвсем скоро) изнесоха двама сравнително "опитни" играча. Също така Sunerphey знае на прилично ниво(без серизони пропуски) тактиките и статистиките на единиците в играта, а това мисля, че е достатъчно за да се каже, че си има на хабер за какво става на въпрос в играта.

П.С Турнирите от световен мащаб, а пък и от национален са със строто определени прави, поне за стратегическите игри(а специялно за тоази игра не съм чувал да има изключения)
П.С.2 прав си Ursarkaar_Creed, той никога няма да е пич.
П.С.3 Steel, да затова е, което означава, че кампанията няма да е за изпускане.

Пич за мене не си прав, щото кодексите са правилата на Настолна Тактическа Военна Стратегия и от тях е идята за играта, за тях знам не от тази игра а от едни дооооооооооооооооооооооооооооооооооооооста стари походови стратегии които имах на стария компютър преди 6 години, на колко съм бил? На 12! Поста не ми се изчерпва защото пичага вие смърфовете сте мн зле, ти знаеш от 3 години за Чук-а и вече кво пич ли си. Айде тихо! Няма да е зле да научите какво играете и защо воювате!

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Сеп 2006 19:46

Ursarkaar_Creed по скромно мнение не са дорасли за да осъзнаят какво е струвало и какво е да се изкове светът на 40к.
Да се позова на познатите "Волкани" от трека не са готови за следващата стъпка. Да блъскат клавиетурата и да мислят ,че СМ са враг на ИГ. С други думи да се оправят все пак са смърфове.

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com