Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 14:35
Sunerphey написа: Steel написа: Терминатори, най - силната противопехотна единицица в играта, която на всичкото отгоре може да се телепортира? Тей е като не си наясно с пачовете Терма преди беше страшилище, но вече няма 100% шанс за стън /което всъщност беше страшното в него/ Сега е просто много бавна единица която лесно се денсва, а телепорта му е кажи речи по-бавен и от ходенето.... Най-силни можеш да наречеш поседите с техния моментален брейк на морала срещу който терминаторите нямат никакъв шанс Говоря за стрелящите. А и можеш по ламерската да си ги пускаш където искаш и да се кефиш.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Dawn
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 14:48
iddqd
аре игра е брато аре да те пробам а
___________________________________ -Какво е това в небето? Птица? Самолет?
-Не бе, това е drop pod
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 17:31
а терминаторите са ми любимия юнит разкъртват пехота отсекаде ама сега в пача трябва да тествам дали пак са толкоз зли но неса ми станали любиме от тази игра даун оф уар а от игри по уархамар които съм играл преди 10 сетина години още от преди 10 години терминаторите са ми любиме пичове от уархамер просто наи култовия юнит
Dawn първо трябва да игаре с форготен ще си сложа хамачу и с тебе може ама ти ако си некв много добър няма смисал за сега аз ще игаре с форготен щото ми се струва наи слаб та да сме си на ниво
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 18:29
Идяд-чо злобарче малко не ме карай да поствам ЛС-та относно преложението ми за игра и твоят отказ защото цитирам " Ръшовете са ти слаби колкото и теб самият" интересно твърдение за да не играеш с мен. Защо не ги изпробваш "wiseguy". Или вежливото ми предоставяне на карта за 2-ма и твоят отказ и желание за игра на карта за 6-човека. Умен си колкото и чехъла ми 1 в 1 за 6 човека. Само като ти гледам постовете ми става явно относно това как играеш и какъв beginner си. Жалкото е ,че много говориш и нищо не правиш така и ще си останеш "Дим Дуков голямата уста" И три тоалетни да изсипя вътре пак ще можеш да говориш нали? Да те имам у разбирача, играча и гледача на риплеи. Никога няма да можеш да ме спреш за това и не ми влизаш в сърварите които правя защото знаеш какъв ламер си.
Мълчи там и не се обаждай по-добре ,че на хора(с които играя) им се реве вече от ниският ти интелект.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 18:33
Струва ми се, че идядчо толкова го е страх, че е преминал на фаза отчаяние - бълнува някакви несвързани неща, плюе и крещи. Успокой се малко, детенце, първо не си виждал иги как играе, второ, самият факт, че се кефиш на имбата е достатъчен за да те преценя като личност. Ай сиктир.
А, и щом иги е слаб, защо все му отказваш на игрите? Май нещо те е страх, м?
|
|
|
|
|
Dawn
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 18:33
е идияд аре да играиме 2 мата е смесен си е
-Не бе, това е drop pod
|
|
|
|
|
Dawn
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 18:38
e iddqd сега брато намери ма скаипа dawn_of_war1
и когато йскас сте играиме само казвас и сам на линия ас ен сам добар 4есно сега се у4а ама сте те надуя теб [/b]
-Не бе, това е drop pod
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 18:39
ми ае де тоя фолен самос е праи че иска да игареме а като влезе в сървара избяга
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 18:44
iddqd написа: ми ае де тоя фолен самос е праи че иска да игареме а като влезе в сървара избяга
При положение ,че ме кикваш няма да е възможно. Сега правя игра влез в чата да ти дам ип-то ако го нямаш и да се приключи спора а ? Ако ми откажеш вече проблемът не е мой а твой .
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 18:55
Steel написа: Sunerphey написа: Steel написа: Терминатори, най - силната противопехотна единицица в играта, която на всичкото отгоре може да се телепортира? Тей е като не си наясно с пачовете Терма преди беше страшилище, но вече няма 100% шанс за стън /което всъщност беше страшното в него/ Сега е просто много бавна единица която лесно се денсва, а телепорта му е кажи речи по-бавен и от ходенето.... Най-силни можеш да наречеш поседите с техния моментален брейк на морала срещу който терминаторите нямат никакъв шанс Говоря за стрелящите. А и можеш по ламерската да си ги пускаш където искаш и да се кефиш.
Posseded-ите мажат всичко...
Инче термите биват макар - хеви болтър за по-малко пари и с повече хелт/армор, само че почти никой не ги прави /стрелящите/
Аве вий сте ми много смешни, само са каните, пък.... смях раотата
Аз сако съм на форготен ше го намера тоя даун да му начупа кофата /не с ръш естествено/
Бтв Forgotten ръша си беше валиден за 1.4 - даже МНОГО печеливш, ама сега не е 1.4
бях казал как хората изреваха и направиха кръпката 1.41...
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 18:58
е за кво ми е да права сървар като те киквам нямаше изобщо да правя ако неискам да игаря
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 19:04
iddqd написа: е за кво ми е да права сървар като те киквам нямаше изобщо да правя ако неискам да игаря
Да си се сещал ,че играта дропва или може би ,че след това не ме пуска защото такъв хост не може да бъде намерен. След 20 мин те чакам в чата да ти дам ип влизаш и приключваме съчиненията ти расъждение след 20 мин се появи ако ли не постът ми горе. И не си отваряй устата другият път ако не ти стиска.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 19:30
ти си мно тъп бе не разбра ли че ип то ти е скапано и нестава за хост
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 20:48
iddqd написа: игри по уархамар които съм играл преди 10 сетина години
хахаххххаха
Тъпак
преди десет години скъпи ми Идяд ти още не си бил замислен.
Няма такъв втори като тебе. А и не ми трябва.
Честно, друг такъв като тебе няма.
Напълни ми душата
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 21:00
[FFF]Flaming One написа: iddqd написа: игри по уархамар които съм играл преди 10 сетина години хахаххххаха Тъпак преди десет години скъпи ми Идяд ти още не си бил замислен. Няма такъв втори като тебе. А и не ми трябва. Честно, друг такъв като тебе няма. Напълни ми душата
Туй не го разбрах
Игри ли е нямало по уархамар според теб или нещо за самия идяд
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 21:23
Sunerphey написа: [FFF]Flaming One написа: iddqd написа: игри по уархамар които съм играл преди 10 сетина години хахаххххаха Тъпак преди десет години скъпи ми Идяд ти още не си бил замислен. Няма такъв втори като тебе. А и не ми трябва. Честно, друг такъв като тебе няма. Напълни ми душата Туй не го разбрах Игри ли е нямало по уархамар според теб или нещо за самия идяд
Какво ново бих могъл да добавя за Идяд, освен че много се изпуска. По-горе пак страшно се "изпусна". Когато приключите с него, искам да играя срещу него:lol:
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 21:32
[FFF]Flaming One написа: Sunerphey написа: [FFF]Flaming One написа: iddqd написа: игри по уархамар които съм играл преди 10 сетина години хахаххххаха Тъпак преди десет години скъпи ми Идяд ти още не си бил замислен. Няма такъв втори като тебе. А и не ми трябва. Честно, друг такъв като тебе няма. Напълни ми душата Туй не го разбрах Игри ли е нямало по уархамар според теб или нещо за самия идяд Какво ново бих могъл да добавя за Идяд, освен че много се изпуска. По-горе пак страшно се "изпусна". Когато приключите с него, искам да играя срещу него:lol: Всички искаме, нареди се на опашката
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 21:47
много сте слаби за мен мом4ета
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 22:12
iddqd написа: много сте слаби за мен мом4ета Много те е страх, неграмотнико. Нито пък си виждал някой от нас как играе.
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2006 22:34
Наскоро(отдавна) бе обявено, че Hell Hound-овете ще получат ново умение -Let it burn- което ще позволява на играча да заповяда на танка да "нажежи" обстановката в даден район, което ще позвули използването му в Т3. Също така бе намекнато, че и други единици ще се сдобият с нови способности...ще видим, но дотогава ИГ играчите могат да се радват на тази новина.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|