PC Mania - 4 лв?
Абе пловдивчанино(така поне разбирам де, от Майна сити си ), вие майните винаги говорите неподготвени
Има разлика между форум(хората в него)/списание(собствениците му и техните решения). Доколкото си спомням пц клуб е с двд от няколко години... А и толкова много теми и същите постове като нашите е имало...
Е ама забравяте, че понякога просто няма игри за които да се пише.Polivacha написа:Искам списанието да стане с 10 чисти страници още (без реклама, щото тя е 50%) и тогава бих дал и 5 лв.
И тогава ще мрънкате "как може да дам 5 лева за такива мизерни игри, абсолютно нищо интересно...", ами един път ще замажат положението с едно ривю, но два пъти да пишеш за една и съща игра не върви, а хитовете не излизат по 15тина всеки месец...
Рекламата един вид запълва празното пространство...
Ahhh, she looked into your jingles,
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
And saw what laid beneath,
Don't try to save yourself,
The jingle is complete
Fading gently,
Jingling through
Nothing else can jingle
Искам тези 10 страници да не са за игри само...Existence написа:Е ама забравяте, че понякога просто няма игри за които да се пише.Polivacha написа:Искам списанието да стане с 10 чисти страници още (без реклама, щото тя е 50%) и тогава бих дал и 5 лв.
И тогава ще мрънкате "как може да дам 5 лева за такива мизерни игри, абсолютно нищо интересно...", ами един път ще замажат положението с едно ривю, но два пъти да пишеш за една и съща игра не върви, а хитовете не излизат по 15тина всеки месец...
Рекламата един вид запълва празното пространство...
-
Гост
Това го написах аз, но съм забравил да вляза.Anonymous написа:Аве четеш ли? Аз искам 10 допълнителни, спрямо сега страници и тогава давам и 5 лева. Те да са без реклама. Не казвам, че няма такива в момента.Existence написа:Доколкото знам на жълтите страници няма реклами?Polivacha написа:Искам тези 10 страници да не са за игри само...
Windows 2015 for users. Minimum requirements: 486 processor, 4 MB RAM, mouse. Requirements for more or less acceptable operation: Pentium XII-33 GHz, 64 GB RAM, digital Internet connection, game gloves.
-
От даначното сме
Re: PC Mania - 4 лв?
PC MANIA нови цени
без dvd-11лв
с dvd-19лв
ENJOY
без dvd-11лв
с dvd-19лв
ENJOY
- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
Много си оригинален! Ама много.От даначното сме написа:PC MANIA нови цени
без dvd-11лв
с dvd-19лв
ENJOY
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
Мамка му даначните са тук!Аз се махам!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Re:
Тва верно ли аз съм го писал?bYbonЪъЪъ написа:Абе пловдивчанино(така поне разбирам де, от Майна сити си ), вие майните винаги говорите неподготвениИма разлика между форум(хората в него)/списание(собствениците му и техните решения). Доколкото си спомням пц клуб е с двд от няколко години... А и толкова много теми и същите постове като нашите е имало...
Искам в новия брой да са ми публикували писмото 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Magazines suck. Тая вечер се връщам от "Комиците" и гледам по бул. Витоша продават утрешни вестници (22H00). Смятай колко ще са актуални сред няколко часа, камо ли утре, за когато са предназначена. Да, знам, че има леко освежени следобедни издания, но това не променя драматично нещата.
Та в тоя случай какво да кажем за списания, вкл. PCM? Те трябва да са нарекат по-скоро месечен очерк или периодичен архив.
И това не ви го казвам аз (т.е. аз ви го казвам), а мнението ми е вдъхновено от шефа на PC GAMER.
Тъй че браузвайте
Та в тоя случай какво да кажем за списания, вкл. PCM? Те трябва да са нарекат по-скоро месечен очерк или периодичен архив.
И това не ви го казвам аз (т.е. аз ви го казвам), а мнението ми е вдъхновено от шефа на PC GAMER.
Тъй че браузвайте
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Нека с наивната надменност на деца гледаме лицата на другите.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Когато съзнанието стигне своя край, когато мисленето спре, идва творчеството. А то носи щастие.
Ти па. Аз съм аристократ и искам миналия месец в ръцете си. 
Това на аватара не съм аз :/
Само ако е на половин цена.Kazim написа:Ти па. Аз съм аристократ и искам миналия месец в ръцете си.
Коя си ти и какво ти е специалното? Хубава си. Но красотата е често срещана в природата.
Сега списанието е 3.99 без игра. Искам да е 4лв. защото бутките от където го купувам печелят 1 стотинка на всяко списание РС мания. Моля направете го 4лв. зада спрат да се хранят от парите на хората. Давам им 4лв а тя не ми връща рестото! 
Играя всичко което е качествено и заслужава внимание.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
dragooner написа:Сега списанието е 3.99 без игра. Искам да е 4лв. защото бутките от където го купувам печелят 1 стотинка на всяко списание РС мания. Моля направете го 4лв. зада спрат да се хранят от парите на хората. Давам им 4лв а тя не ми връща рестото!
Добре че си ти, инак ше пукнат от глад.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!