Браво,браво само, че не разбирам защо на последното барче пише {POR} MEMBER.Ktulu написа:ето, има и разнообразие даже![]()
Userbars
-
sergeantrh0
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Не днес, а утреM174K4 написа:Ъм..Честит Рожден Ден?Xayzer написа:По мой сведения, някъде към 20 Август, 15:30 часа, защото иска да празнува рождения си ден в София, а не на море в Турция.DEV!Lz написа:и кога ще се върне ???
Благодаря все пак.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Friendly Devil
- Friendly Devil
И аз се опитах да права барчета.Следвах инструкцийте от: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56 ,но не мога да си сложа картинка
."12. Време е да добавим картинка. Харесайте някоя, копирайте(Ctrl+C) я и я поставете(Ctrl+V) в документа в Photoshop. Аз съм избрал ето тази картинка:".Това не го разбирам,къде да пейстна картинката?Моля ви обяснете ми,защото за първи път се занимавам с фотошоп и нищо не разбирам.
"The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
Избираш си картинката,хващаш я с левия бутон на мишката,задържаш го и отиваш там долу където ти е фотошопа (посочваш къде да отиде) и след това на работния плот на фотошопа - отпускаш задържания бутон ... след това си я зимаш с мишката пак с левия бутон и задържаш и я пействаш на това което искашSiedun написа:И аз се опитах да права барчета.Следвах инструкцийте от: http://www.youngdesigner.info/index.php ... ew&iden=56 ,но не мога да си сложа картинка."12. Време е да добавим картинка. Харесайте някоя, копирайте(Ctrl+C) я и я поставете(Ctrl+V) в документа в Photoshop. Аз съм избрал ето тази картинка:".Това не го разбирам,къде да пейстна картинката?Моля ви обяснете ми,защото за първи път се занимавам с фотошоп и нищо не разбирам.
Аз знам само един начин първо отваряш нов документ с размер на банер качваш картинката някъде копираш я от там и натискаш Ctrl+V за да я сложиш на банера.Siedun написа:Благодаря,успях да сложа картинката на работния плот,но не знам как да я сложа в барчето.Моля ви,помогнете ми.
П.П.Странното е, че не мога да сложа картинка от компа.
Не ме банвайте за 4 път!

проблема е, че се вижда твърде малко от мармота затова искам да питам дали има начин да се вижда по добре?