Bethrezen написа:Тая игрица излезнала ли е вече? В арената виждам само Winter Assault.
Трябват ти другите 2 части за да можеш да играеш със всички раси и т.н , така ,че няма минаване тънко.
Еми са свалям Dawn of War + Winter Assault от датата, а друго не намерих. Те май са само това.
п.п. Много странно - дисковете на 1 част са с много необичайни размери - CD1 - 320, CD2 - 456 и CD3 - 533 MB. A на втората са по 500 и нещо. Дали това е цялата?
Bethrezen написа:Тая игрица излезнала ли е вече? В арената виждам само Winter Assault.
Трябват ти другите 2 части за да можеш да играеш със всички раси и т.н , така ,че няма минаване тънко.
Еми са свалям Dawn of War + Winter Assault от датата, а друго не намерих. Те май са само това.
п.п. Много странно - дисковете на 1 част са с много необичайни размери - CD1 - 320, CD2 - 456 и CD3 - 533 MB. A на втората са по 500 и нещо. Дали това е цялата?
aбе версия 1.51 ми тръгва без цд и без крак хаха баси якото само дето треа се изтеглят 3 пача за да стигне човек до тази версия но поне е доста по уравновесена
Това на нищо не прилича. Ще се боря за "Take and Hold" и ще ми дофтасат някакви клоуни които както очаквам само от емоцията на предстоящата битка ще пукнат.
<>
За пачовете аз лично не бих качвал такива, поради простата причина ,че със новият експ не се знае какви той ще иска и може да се окаже ,че трябва да преинсталваш цялата игра. И също нещо толкова важно винаги съм харесвал базовият баланс.
Не е вярно. Във Dark Crusade ще можеш да играеш със всички раси във сингъл без да ти трябват предишните части. Уловката е там, че ако имаш само Dark Crusade можеш да играеш online само със Tau и Nerons. http://forums.relicnews.com/showpost.ph ... stcount=59
Не е вярно. Във Dark Crusade ще можеш да играеш със всички раси във сингъл без да ти трябват предишните части. Уловката е там, че ако имаш само Dark Crusade можеш да играеш online само със Tau и Nerons. http://forums.relicnews.com/showpost.ph ... stcount=59
А сещаш ли се че всички играем мулти и ни трябват всички раси ? Никой не я качва за да си играе сам.
а тиа летящи жокери мноо ме кефат ебаси якия юнит
а иначе за пачовете според мен са задължителни още повече че нети трябва крак как можеш да предпочиташ да игареш не балансирана версия това е безумие