Автор |
Съобщение |
Megas X.L.R.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 20:56
*Ghost Master написа: Още един зарибен. Аз покрай чакането на "Изгубени" сезон 3 реших да губя времето с "Prison Break" и честно да ви кажа, също съм останал с доста добри впечатления. Нещо главния герой не ме радваше много (самата му визия), но след 2ри епизод взе да ми харесва. А лекарката.... уеуее, как прилича на една позната не е истина
И прие мене се случи същото,но мисля че 'Бягството' е по-интересно
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Авг 2006 22:17
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2006 09:55
scooby-doo написа: От първи сезон изгледах до 22 епизод(бтв те колко са?),този,койо ги беше качвал в локалният каза,че нещо не е можеш по-нататък да ги качи.Иначе наистина е много добър сериала 8) 8) 8)
Не е могъл да качи повече, защото няма повече.
Всъщност, от втори сезон има един епизод вече..
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Авг 2006 10:39
И аз бях чувал, че бил як.А може ли сезон от дата бг.ПЛС.
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2006 07:43
Till Lindemann написа: И аз бях чувал, че бил як.А може ли сезон от дата бг.ПЛС.
Prison Break Season 1@DataBG
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2006 09:32
Много готин филм!Изгледах епизодите до 15 за един ден, и всички щях да ги изгледам, но си имах работа Пусна един епизод и си викам - тоя ще е последния за днеска.Ама като свърши, зае*авам обещанието и пускам следващия като пак си обещавам тоя вече да е последен, и после пак гледам следващия, и следващия...по-лошо от наркотик де*а.Дано да не стане като изгубени 4143141 сезона, и да се превърне в сапунка, а историята да се разтегля до безкрай.Честно да си кажа - искам да свърши по-скоро, защото искам да видя какво става на края, гризе ме любопитството.
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2006 21:32
минах стената...
тотално зарибен...
изчезвам от града за няколко дни, любопитството ме убива...
още един епизод...
гриза си ноктите...
о йе, 2:0...
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Авг 2006 23:15
Аз съм до 14 епизод :Ь най-вероятно тази нощ няма да се спи, а ще се гледа!
Даже вече си изтеглих 1еп. от новия сезон !
Тотална пристраствация!
Лудница!
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2006 08:53
Снощи ги изгледах от 15 до 1 от 2-ри сезон, ЛУДНИЦА!Ама сега за всеки епизод ще трябва да се чака... :/ Не е като преди 2 дена да гледам по 15 на един дъх.
Koriol написа: Абе ако не е Berserk не ми го хвалете Е berserk си е върха на аниметата, виж ми аватара и барчето, но и prison break си е нещо жестоко.
Иначе вчера ми хрумна да направя фен сайт за prison break, ама всичко зависи от т'ва колко време ще имам свободно и не знам кога ще мога да го почна.
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2006 14:37
|Вuddy| написа: Иначе вчера ми хрумна да направя фен сайт за prison break, ама всичко зависи от т'ва колко време ще имам свободно и не знам кога ще мога да го почна.
Помощ?
Иначе, изгледах го, ебати напрежението, на последните епизоди просто не можех да се отлепя от монитора. И наистина е жалко, че сега трябва да се чака по седмица. Не знам как ще го преживея о.О
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2006 16:40
абе.. към края на първи епизод, когато рибата показва плановете на брат си..
РЕпликите:
"seen the build plans?"
"-better than that"
Изключително са ми познати.. някой да има идея откъде?!
--edit
Някой има ли OST-a?
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
zip0
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2006 18:30
Най-после изгледах сезона, както и 1еп. от втория :Ь нали още няма 2еп. ?
___________________________________ ...
|
|
|
|
|
Digital
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2006 19:03
?????????? . ????? ?? ?? ? ????? ?????????. ?????????? ??????? ????????? ?? ????? ?????? ???? ?????? ?? ??????? ???? ?? ?? ???????? ???? ?????? ?? 2-?? ????? 1-??? ??????.
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Авг 2006 19:09
Abstract Reverie написа: |Вuddy| написа: Иначе вчера ми хрумна да направя фен сайт за prison break, ама всичко зависи от т'ва колко време ще имам свободно и не знам кога ще мога да го почна.
Помощ? Дизайна е моя грижа - няма проблеми, и за хостинг и домейн трябва да видя нещо, но не съм сигурен, обаче php скриптчетата и обработката на картинките...Photoshop не ми е силна страна определено, като знам ти си добре с photoshopa, че аз не го зацепвам много.Пиши ЛС за по-нататък, дай и icq и skype ако искаш.
Иначе поне ще има какво да чакам, нетърпение преди да излезе всеки епизод.Адската зарибявка е тоя филм, в пъти по-добър от lost, всеки който се колебае да сваля!
П.П не сваляйте от арената, рилийзите там съкс, и субовете също.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2006 12:28
High_voltage написа: amc написа: абе.. към края на първи епизод, когато рибата показва плановете на брат си.. РЕпликите: "seen the build plans?" "-better than that" Изключително са ми познати.. някой да има идея откъде?! --edit Някой има ли OST-a? С какво точно са ти познати репликите? В друг филм си ги срещал същите/подобни? Или просто ти напомнят за нещо? В Карибски пирати 2 имаше подобни реплики :Р
Да!
Сетих се.. Tiesto направи remix на the main theme, там се чуват реплики .. 'where did ya get that? on your feet' И като си я пусняг сега, наистина по някакъв начин си приличат като изговор.. Прав си, прав си
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2006 12:38
Оо като гледам как сте се запалили по тоя сериал реших и аз да почна да дърпам епизодчетата. Изгледах първия и втория и мога да кажа, че е доста добро.
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Авг 2006 12:53
Обещаващо...
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
Audiofly
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 08:49
А кога излиза 2 епизод? Не излиза ли през седмица или е като "Изгубени"?
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 13:27
Abstract Reverie написа: А кога излиза 2 епизод? Не излиза ли през седмица или е като "Изгубени"? Дейба, пишеше всеки понеделник по фокс нейде из 20:00, демек пуснат ли нов епизод по фокса у америката, значи час след това плъзват релийзите, или да сме точни, всеки вторник трябва да излзиа епизод. Днес обаче връщам се от нищото, където бях няколко дни, гледам, нов епизод още няма, а на сайта на филма пише нещо от сорта на "новият епизод утре". Т.е. НОВИЯТ ЕПИЗОД УТРЕ
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
SneakyDude
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Авг 2006 21:09
Ооо, изгледах първите пет и наистина са добри!
Бтв да знаете коя е песента дето свири докато изкарват Майкъл от затвора в края на пети епизод? Онази дето е пее нещо за оранжево небе.
ПП: Как да подкарам субтитрите между другото? Не че имам проблеми и без тях, ама трябва малко да се напрягам от време на време.
___________________________________ Now, three Gods wait on the windowsill Where one God's blood was lately spilled While black tongues lap at the spreading pool And build the strength they need to rule.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|