Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2006 16:44

Ти наистина си тъп,убеден си че играта е тъпа преди да си я играл.Такива индивиди рядко се срещат, ако искаш я играй ще пропуснеш една от най-добрите игри на гейм индустрията.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2006 16:46

Ти наистина си тъп,убеден си че играта е тъпа преди да си я играл.Такива индивиди рядко се срещат, ако искаш я играй ще пропуснеш една от най-добрите игри на гейм индустрията.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2006 17:05

GO AWAAYYY NOOOOB

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2006 17:51

EviL написа:
san4opansa тъп си батка чети преди да пишеш .

gtdriver жалък консуматор . Заради вам подобните на мен ми се налага да играя игри с егн-не малко по тлъсто от вашите собствени . Заради вас консуматорите гейм индустрията се превръща все повече и повече във производител на сапун - различен аромат , различен цвят и все пак сапун . Ти жалки ми приятелю ще налапаш поредното лаино само защото има лъскъв вид и с облизване ще викаш за още . Това е твоята натура - натурата на консуматора и нищо и никога няма да те промени . Роден да бъде роб - тежка присъда наистина .

Aбе Evil що не се разкараш от тука, само разваляш темата.Виждам, че не си фен на поредицата.С твойте глупости до никаде няма да стигнеш.Тук е място да се обсъждат игри, а не личните ти преживявания кво си ял.Не ми се спори с хора като теб!!!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 31 Юли 2006 19:39

gtdriver специален поздрав и за тебе GO AWAY NOOOOBBBB!!!!!
П.С.Evil нема смисъл да се занимаваш с тея

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие:
Публикувано на: 11 Авг 2006 16:09

Блахахахахахаха , току що гледах едно филмче пародия на играта . Много е яко , препоръчвам го на всеки , който е играл играта . Ето ви линк : RESIDENT EVIL 4 PARODY

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2006 21:29

Вече сме Септември , месецът на излизане на играта . Ако някой е намерил демо да каже !

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Сеп 2006 21:47

За съжаление ще трябва да продължим да чакаме.
Дано получим качествен порт.
In UbiSoft we trust...

Coming Soon!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Сеп 2006 15:34

Мале, четейки досегашните постове по темата се изумявам на някои хора.RE била ЗОМБИТА, без тях играта просто не била RE и т.н и т.н. Всъщност първоначалната реакция към новите неща винаги е такава - всеки е против новото и различното. Та нека изкажа и аз моето мнение, та да си излея душата 8)
Ако трябва да съм честен пълната промяна на концепцията в играта не ме учуди толкова много (или поне по-малко от някой хора от форума).С ръка на сърцето си признавам, че просто беше време за промяна. Тези които са играли частите на RE само за PC едва ли ще ме разберат, но тези който следят хода на поредицата и по конзолите (GameCube,PS1,PS2,X-box и др.) навярно ще се досетят защо.До момента на излизане на RE 4 са излязли над 10 RE игри за всички възможни конзоли(ще кажете какво лошо от това), е лошото е че всички до една са идентични в концепцията си, независимо през кое време се развива действието винаги става дума за Racoon city - полуразрушен,полуопожарен,никоганевиждащ слънчеви лъчи,населен със зомбита град.Крайно време беше доооста поизтърканата тема да бъде заменена с нова, която да я измести и да задоволи жадните за иновативност хора (какъвто между другото съм и аз). Просто нямаше смисъл да се "тъпче на едно място", по този начин поредицата не се развива, а напротив - застоява.Ала тва конкуренцията отдавна го усети (във Silent Hill 4 вече събитията не се въртят около въпросния град"Тих хълм", а ескалират извън него), и ако създателите на RE искаха все още титлата "Крал на хорор игрите" да е в тях те трябваше също да доразвият поредицата, макар променяйки я доста.Просто доста играчи трябва да се замислят дали щяха да бъдат доволни ако за n-ти път трябваше да избягат от Ракуун сити, борейки се за n-ти път със зомбита, е някой може би да, но аз лично нямаше!

Профил

Заглавие: Resident evil 4
Публикувано на: 15 Сеп 2006 18:49

Resident evil 4 вече е излязла за PC и сега дори си я тегля.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Resident evil 4
Публикувано на: 15 Сеп 2006 19:04

steelman написа:
Resident evil 4 вече е излязла за PC и сега дори си я тегля.

Tи сериозно ли?Да не си се объркал. :?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2006 19:14

Да объркал съм се ама друк път ако искате ми вярвайре аз щом я изтегля и я мятам докато не я преъртя не я оставам, нямам търпение да я изтегля. PC версията е на едно DVD.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2006 19:16

Хехе аз се снабдявм със хранителни запаси и вечерта ще има :mgun: мри гад селска :flack:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2006 19:20

steelman написа:
Да объркал съм се ама друк път ако искате ми вярвайре аз щом я изтегля и я мятам докато не я преъртя не я оставам, нямам търпение да я изтегля. PC версията е на едно DVD.

Е споко де не съм искал кажа нещо лошо.Просто нали имаше информация, че ще се забави излизането-след септември някъде.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 15 Сеп 2006 19:38

steelman написа:

Бъди така културен да дадеш едно линкче, за да разбереме че не ни баламосваш :)

Coming Soon!

Профил

Заглавие: Resident evil 4
Публикувано на: 16 Сеп 2006 10:16

Ето линк торент е , лъжа нали. http://torrentbox.com/torrents-search.php?search=resident+evil+4&cat=0

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Сеп 2006 12:46

Да има го ама(преполагам за торент resident evil 4 pc dvd имаш предвид)обаче няма ни един сиидър и 50 лиичъра.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Сеп 2006 21:57

Поразрових се в няколко сайта и в два или три имаше информация, че Resident Evil 4 за PC ще излиза през декември :roll: :roll: :roll: :roll: :?
Ето къде го пише това:
http://www.thehut.com/hut/8538069.product

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2006 20:01

Brain написа:
Май Duke Nukem Forever ще излезе преди RE4 за PC. :(

Ехееее.

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 19 Яну 2007 20:29

Добре бе дееба, кога ще излезе шибаната игра??
Измуах версията римейк за дс докато се редях на опашки за ток и се запалих отново.
Малко тъпо за някакъв порт да се чака толкова много.
Просто UbiSoft се изпедерастиха като фирма в моите очи.
Ако знаех къде точно им се намира студиото в София щях да ги навестя..

Coming Soon!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com