GaMeRo_9301 написа:Няма да бъда сам.Хората от WAAAGH смятам че ще ми помагат.Нали?
Пет срещу милион и нещо. Обзалагам се, че въобще няма да дадете жертви и ще изтрепете всички мангали в България за пет-шест минути.
Замислял ли си се до какво може да доведе такова поголовно избиване на етническо малцинство/поне такова се води/? Бунт, революция, гражданска война/избери едно от трите/? Ама не, те циганите се радват да ги убиват, сами ще тръгнат да гълтат отрова, за да ви улеснят.
Много ми е интересно с какво ще ги убивате? Понеже както каза NNY няма да се сдобиете с огнестрелни оръжия, какво ще вземеш? Пушката на дядо, която му е служила вярно през втората световна? Ама от къде куршуми? Предлогам, че ще я заредиш с пирони, които с огромна точност ще забиваш в очите на мангалите, стига те да стоят неподвижно. Ножове? Ловния нож на тате или мачетето на леля/която тя използва, за да се бръсне сутрин/? Само че с такова оръжие, освен ако не си обучен да се биеш перфектно с него, можеш да свалиш един двама, преди поредния мангал да те удари с лопата по тиквата и да ти пръсне черепа. Винаги може и ти да тръгнеш с мотика/лопата/коса, само че като виждам, че си на не повече от 12, няма да можеш и да ги вдигнеш. Ако успееш, ще можеш да повалиш в безсъзнание на поевче от двама, после пак гърч на земята. Саморъчните бомбички с пирони и стъкла вършат работа само ако си на стадиона. Дори да успееш да събереш групичка дебили като теб, която е готова да се жертва, за да тръгне да трепе поголовно де що е мургаво/а шанса за това е равен на този луната да падне докато имаш класно по математика/, няма с какво да ги въоръжиш, да ги обучиш да работят с оръжие, да събереш мнозинство от над 2 милиона и след това да тръгнеш да сееш смърт стилно.
Ама и аз се чудя за какво пиша такива постове...