Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 18:47
Нефертити написа: Радко ми се случва да отида на дискотека, защото 1.В Русе една нормална дискотека няма и 2.Голяма тъпня е. Ако ми се купонясва се събираме с приятели, ту в единия, ту в другия, като предварително си правим бюджет и се разбираме какво ще си купим за папкане и пииване Ако случайно ми се случи да отида на дискотека (малко вероятно), отивам на дупешка , зашото съм на 16 и не ме пускат на нощна
Там,в Русе,няма ли един готин клуб-Soundgarden.Било нещо като софийския "Строежа".
|
|
|
|
|
Нефертити
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 18:49
Sett написа: Нефертити написа: Радко ми се случва да отида на дискотека, защото 1.В Русе една нормална дискотека няма и 2.Голяма тъпня е. Ако ми се купонясва се събираме с приятели, ту в единия, ту в другия, като предварително си правим бюджет и се разбираме какво ще си купим за папкане и пииване Ако случайно ми се случи да отида на дискотека (малко вероятно), отивам на дупешка , зашото съм на 16 и не ме пускат на нощна Там,в Русе,няма ли един готин клуб-Sound Garden.Било нещо като софийския "Строежа".
Ми няма такава
___________________________________ Can you just live without dignity?...Gosh, you must be broken somehow.. It's watever when you don't know yourself! MyDeviantArt
|
|
|
|
|
harlii
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 19:01
Едно съветче към автора.Пич по добре кат искаш се позабавляваш покани детската градина до вас у вас.И си прайш детска дискотека ко ша ходиш да даваш пари за глупости.
___________________________________ В секса е като покера ако нямаш добър партньорр трябва да разчиташ на добра ръка
Не исках да се женя ожених се,не исках деца имам 2
Знам какво искам от живота,ама тя не ще...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 19:20
Е,аз имам един приятел от Русе и знам,наскор и едни други познати казваха,че са били в Русе и са минали от там,така че...По-скоро ти не го знаеш,то е някво малко клубче и за съжаление не ходят много хора.
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Re: Кой от вас ходи на децка дискотека? Публикувано на: 27 Юли 2006 19:21
Michael Myers написа: Аз от скоро почнах,защото нещо наще ми бучат и не ми дават да ходя на нормална.Ходя в Амор заедно с един колега,който също има проблем с техните.Много ме кефи децката.И тамън в 8 като си тръгна е светло и мога да намеря пътя до нас че иначе ми е малко трудно.Обикновенно тати ме взима,нищо че съм на 18.Айде идвайте и вие да се покефим малко.
Пхахахахахахахахахахах !!!
Буахахахахахахаххахахахахахаххаха !!!!
Муахахаххахахахахахахахахахаха !!
АААаахахахахахххахххХАХАххаХАхахХАхАХХаХА!!!
П.П. Дискотеки съкс.
П.П.П. Особено деЦКите.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
Digital
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 20:45
?? ????????? ?? ???? ?? ?????????. ? ???? ?????? ?? ??? ?????,????? ? ????????? . ????? ???????? ?? ?? ??????? ?? ??? ?? ??????? ???????? "??????" ?? ??????? 20,??????,? ??????? 15-?? ?????????? 23-?? ???????.?????? ?????????? "?????? ????????"(???? ?? ?????) ?????? ??????? ? ?? ????? ??? ?? ???????. ?? ?? ????????? ?? ?????? ???? ??? ??? ? ?????? ??-???.? ???????? ?? ????? ???? ??? ????? ? ?????? ???? ?????? ? ? ????? ? ???????????? ??????????,???????,???????? ..... ? ?.?
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 20:50
Sett написа: Нефертити написа: Радко ми се случва да отида на дискотека, защото 1.В Русе една нормална дискотека няма и 2.Голяма тъпня е. Ако ми се купонясва се събираме с приятели, ту в единия, ту в другия, като предварително си правим бюджет и се разбираме какво ще си купим за папкане и пииване Ако случайно ми се случи да отида на дискотека (малко вероятно), отивам на дупешка , зашото съм на 16 и не ме пускат на нощна Там,в Русе,няма ли един готин клуб-Soundgarden.Било нещо като софийския "Строежа".
Хахахахахаха
За клуб не знам, обаче има механа.
Бяхме с класа на 30 и на маса имаше само по две вилици защото "Нямали повече" и "Само който си поръча ще получи" !
Мисля, че няма смисъл да продължавам....
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 20:56
Бла...бла...
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
Koksuel
|
|
Мнения: 15 Местоположение: зад невинната усмивка на дете...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 21:00
Някои не ни пускат на никва дискотека... "Ти кой знае къде ще отидеш, к'ви ли ги има вътре, София е голям град" ... още 1 година, само още 1, да ги видя после как ще ме спрат... Разбирам я майка ми, сам родител притеснява се, ама вече го взима прекалено навътре... на 17 съм егати, 12 клас ще съм, а "мацките" 7 клас ходят където си искат... Уф това строгия родителски контрол не мога да го дишам понякога...
___________________________________ "Щастието представлява кръгло кожено кълбо което се търкаля по тревата! Когато спре да се търкаля, ние пак го ритваме..."
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 21:05
Yeah,whatever!
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
Истинният Муки
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 21:18
Zerkiel написа: Истинният Муки написа: децка
ахахаахах ламер научи се да пишеш парво бе! Ламер, научи се да пишеш първо бе! Така би изглеждало по-приемливо, но пак самата структура и смисъла са изказани по тъповат начин.
на газе ли нещо се правиш бе?
___________________________________ юл невър шът даун дъ риъл мукибой!
|
|
|
|
|
Zero-Blade
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 21:25
Ходете в Амор, слушайте чалга, самоубесвайте се...
Селянията няма край...
___________________________________ Аз спамих форума на PC Mania за да дръпна хора към моя нов форум.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 21:54
На детско диско ходят баба и дядо
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
Zerkiel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 23:00
Истинният Муки написа: Zerkiel написа: Истинният Муки написа: децка
ахахаахах ламер научи се да пишеш парво бе! Ламер, научи се да пишеш първо бе! Така би изглеждало по-приемливо, но пак самата структура и смисъла са изказани по тъповат начин. на газе ли нещо се правиш бе?
Бе ти ми говориш на бе...виж сега шегата настрана ама ти на бе няма да ми говориш. Ще ми мислиш преди да постваш, много ги мразя някви 12-13 "дупенца" като тебе. Всички сте много смели зад монитора. Сънчо мина отдавна земи си лягай. На такива кат теб да те гнус да им го ръгнеш, че ше излезе я през устата я през ребрата.
___________________________________ Black You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 27 Юли 2006 23:03
Zerkiel написа: Истинният Муки написа: Zerkiel написа: Истинният Муки написа: децка
ахахаахах ламер научи се да пишеш парво бе! Ламер, научи се да пишеш първо бе! Така би изглеждало по-приемливо, но пак самата структура и смисъла са изказани по тъповат начин. на газе ли нещо се правиш бе? Бе ти ми говориш на бе...виж сега шегата настрана ама ти на бе няма да ми говориш. Ще ми мислиш преди да постваш, много ги мразя някви 12-13 "дупенца" като тебе. Всички сте много смели за монитора. Сънчо мина отдавна земи си лягай. На такива кат теб да те гнус да им го ръгнеш, че ше излезе я през устата я през ребрата.
Искаш да кажеш зад мисля че иначе те подкрепям и аз ги мразя дупенцата дори тези които са на моята възраст и са отворени само пред мониторите
П.С.На 15 съм
___________________________________ Аз моята душа... май си я оставих в хладилника
а.к.а State of mind a.k.a Jamaican Herbman
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2006 09:34
Zero-Blade написа: Ходете в Амор, слушайте чалга, самоубесвайте се...
Селянията няма край...
Няма,така си е .
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2006 10:01
Нефертити написа: Sett написа: Нефертити написа: Радко ми се случва да отида на дискотека, защото 1.В Русе една нормална дискотека няма и 2.Голяма тъпня е. Ако ми се купонясва се събираме с приятели, ту в единия, ту в другия, като предварително си правим бюджет и се разбираме какво ще си купим за папкане и пииване Ако случайно ми се случи да отида на дискотека (малко вероятно), отивам на дупешка , зашото съм на 16 и не ме пускат на нощна Там,в Русе,няма ли един готин клуб-Sound Garden.Било нещо като софийския "Строежа". Ми няма такава
Има, но не се нарича Soundgarden от много години, ако сте не разбрали още - нарича се 'Тони' и, докато DJ беше един мой познат, пускаха основно Depeche Mode и подобни тям darkwave изпълнители и като цяло - беше особено приятно да се отиде там... Ама сега смениха DJ, защото човека замина за София и сега е... непоносимо...
Как да е. Period.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2006 10:57
Zero-Blade написа: самоубесвайте се...
Че какво лошо?
Хъх.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2006 10:59
Nocturnal Pulse написа: Zero-Blade написа: самоубесвайте се... Че какво лошо? Хъх.
Никой не е казал, че е лошо, именно за това краят беше оставен отворен...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Юли 2006 11:10
Аматьори.
___________________________________ Negative Frequency Entity.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|