КХЪКХЪКХЪ?!?!?!?!Steel написа:Кхъ, кхъ?Steel написа:Казах му и аз на това куче, да спре да ни пейства чата във всяка тема...
Казах, че нямам нищо общо с делата на този бавноразвиващ се. Ама то нали трябва да се правим на ебахти и гъзарите...
Защо да се правите на ебахти и гъзарите, като и без това сте ебахти и гъзовете?Steel написа:КХЪКХЪКХЪ?!?!?!?!Steel написа:Кхъ, кхъ?Steel написа:Казах му и аз на това куче, да спре да ни пейства чата във всяка тема...
Казах, че нямам нищо общо с делата на този бавноразвиващ се. Ама то нали трябва да се правим на ебахти и гъзарите...
Бха ха ха ха хаааааа .....Зубро Зубрев написа:Мога и да го докажа.
Харесвам снимки на жени!
=) Да, това беше идеята.NoName написа:Бха ха ха ха хаааааа .....Зубро Зубрев написа:Мога и да го докажа.
Харесвам снимки на жени!![]()
![]()
Е не тва ме разцепи ... ''Харесвам снимки на жени'' ...ха ха
Нещо друго не им ли харесваш на жeните, или харесваш само снимки на жени ... ама и тва е нещо все пак, нали така ...ха ха
![]()
Поне да беше казал, че харесваш жени ....
тва е култово... ''Харесвам снимки на жени'' ...
ха ха
Steel написа:КХЪКХЪКХЪ?!?!?!?!Steel написа:Кхъ, кхъ?Steel написа:Казах му и аз на това куче, да спре да ни пейства чата във всяка тема...

http://readonly.rivalrybg.com/Shtufz/SP ... s.Song.mp3Steel написа:Чакай бе, не беше ли Kyle?NNY написа:I hate you guys! You guys are assholes! Especially Kenny! I hate him the most!