Боже боже. Ми аз защото съм въздържател, и за това не съм схванал
Ама кажи какво да му сложа за фон на това банерче?
Абе нещо не съм във форма днес, а и тези снимки не са много подходящи, но ти направих повече за да си избереш. Ако имаш някаква идея или забележка, свиркай.Markus Schulz написа:http://baimangau.hit.bg/mango91.jpg
Ето тоя пич примерно :Ь
Или тоя - http://baimangau.hit.bg/mango11a.jpg
И да пише Cigani HaterМерси

Заповядай, със здраве:Марто написа:Ксайзер много те моля да ми направиш барче с аватара ми .
От ляво да пише napster , а отдясно David Beckham. По средата да се вижда бекъм. Благодаря ти предварително

Ксайзер, не Хаузер!Kenobi1 написа:здрасти Хаузер
Не са ли по-скоро 3-4?Kenobi1 написа: можеш ли и за мен да направиш 2-3 банерчета

Какво се правиш, че сте двама различни души?Martin4o написа:Може ли и на менcrisbeto написа:Ксайзер,ще ми направиш ли едно юзър барче с моя аватар?
Ако може на него да пише:
crisbeto-LA Lakers Fan
10х предварително![]()
Но нека мойто да е следното:
с моя аватар и да пише Martin4o-Butter Toast Eater

Mерси за мойто.Xayzer написа:Какво се правиш, че сте двама различни души?Martin4o написа:Може ли и на менcrisbeto написа:Ксайзер,ще ми направиш ли едно юзър барче с моя аватар?
Ако може на него да пише:
crisbeto-LA Lakers Fan
10х предварително![]()
Но нека мойто да е следното:
с моя аватар и да пише Martin4o-Butter Toast Eater![]()
Както и да е, ето ги банерчетата:

????? ??????.?? ?? ?????. ?????? ?? ?? crisbeto ? Martin4o ?? ???? ? ???? ??????Xayzer написа:????? ?? ??????, ?? ??? ????? ???????? ?????Martin4o написа:???? ?? ? ?? ???crisbeto написа:???????,?? ?? ???????? ?? ???? ???? ????? ? ??? ???????
??? ???? ?? ???? ?? ????:
crisbeto-LA Lakers Fan
10? ?????????????![]()
?? ???? ????? ?? ? ????????:
? ??? ?????? ? ?? ???? Martin4o-Butter Toast Eater![]()
????? ? ?? ?, ??? ?? ???????????:

Кажи на какъв фон.Martin4o написа:може ли да ми направиш едно барче и от едната страна да пише Martin4o а от другата -[ZBC]Clan=Zie Big Cock team
Ето за Барселона и бирата, за Шелбито ще трябва да ми кажеш кое по-точно, защото има много Форд Шелбита. Най-добре направо ми дай снимка.Shelby написа:а за мен може ли едно с Барселона(но ако може не онова САМО БАРСА)
едно банерче с Ford Shelby
и едно с любимата ми бира-ГРОЛШ