Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 21:38

съгласен 8)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 23:05

Днеска съм много ядосан...Час и половина се събираме 4-5 партита да спукаме Orfen, прегрупираме се 10 пъти, хиляда пъти дисконектва половината...Както и да е накрая се събрахме, Orfen остава на 30% кръв...и весела коледа и честита нова година...Шибаняците от клана BloodKnight се появиха (само ботове, така наречените фермери, по 60+, които по цял ден нагъват рейд босове и продават итемите в ebay и другите сайтове) и почнаха ту да ни килват, ту да хиилват Orfen...!@#$%^&*()_+ Прееб*ха ни 400kk+ дроп, и многочасово усилие да се съберем + 20-30к за телепорти и Soul Shots...Е не ама с тия ботове тая игра на нищо не прилича...Пък и пари искат...И най лошото е, че никой не иска да им се опълчи.Бая лошо се изказах за Nc Soft доста пъти, и похвалих Blizzard, ся да не ме баннат временно, че тогава вече...

Edit: Сея си на едни ботове със спойлера ми 20 левъл и помагам с kill-ването на мобовете, и от време на време като ми писне прасна някой бот с blunt-а.И един път праскам бота и той ми вика "no" :shock: Аз се изплаших и почнах само да си сея и да помагам с мобовете.Ама пак нещо ми писна и изпрасках всичките ботове по 1 път.И тоя път друг бот вика "nononononoonononon (:".Аз викам "Party please", тоя ме recommend-ва и ме вкарва в party-то :shock: (бяха 4 бота - 2 джуджета и 2 dark elven buffers).Личеше си, че собственика на ботовете не знае много англииски, щото едвам формираше изреченията и по някой път казваше някоя дума на друг език.Потрепах там 20-30 минути и после си сложих спойлера до едно дърво, промених си title на "Sleep ZzZzzZzzZ" седнах, изключих монитора да не ми свети и си легнах да спя.Сутринта ставам - и хоп 24 level и 80k адена в повече :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2006 17:58

omfg играта си е същият боклук на retail as usual...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2006 22:11

CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1915 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5500 (6176)

General protection fault!

History: FL2GameData::HairAcceLocDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Кажете какво да правя? Изписва ми ето тази грешка като се пробвам да стартирам играта :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2006 22:23

Bagain написа:
CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1915 MHz with 255MB RAM
Video: NVIDIA GeForce FX 5500 (6176)

General protection fault!

History: FL2GameData::HairAcceLocDataLoad <- FL2GameData::Load() <- UGameEngine::Init <- InitEngine

Кажете какво да правя? Изписва ми ето тази грешка като се пробвам да стартирам играта :roll:
NC Soft не направиха един свестен енджин и това си е...Дай повече информация - от къде изтегли играта, кой хроникъл, на кой сървър се опитваш да играеш, какво си заместил и така...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2006 22:46

Кат гледам,май единственият шанс ти е и ти да ботваш на rеtail и така.А пък на L3 ше се покефим 1 месец честна игра и толкоз...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2006 23:16

scooby-doo написа:
Кат гледам,май единственият шанс ти е и ти да ботваш на rеtail и така.А пък на L3 ше се покефим 1 месец честна игра и толкоз...

L3 може изобщо да не види бял свят, спокойно. Кефят ме игрите на NCsoft, стига да не ги държат самите NCsoft :) Така че дано изкарат новото им RPG и нещичко за GW след няколко месеца...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юни 2006 23:20

Flameblind написа:
scooby-doo написа:

L3 може изобщо да не види бял свят, спокойно. Кефят ме игрите на NCsoft, стига да не ги държат самите NCsoft :) Така че дано изкарат новото им RPG и нещичко за GW след няколко месеца...
Абе как така изведнъж го изгуби тоя оптимизъм за Lineage?Че положението е леко трагично на retail, така е - ама не е болка за умиране.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2006 08:44

Вuddy написа:
Flameblind написа:
scooby-doo написа:

Абе как така изведнъж го изгуби тоя оптимизъм за Lineage?Че положението е леко трагично на retail, така е - ама не е болка за умиране.

хах, ми прочети едно интервю на представител на NCsoft относно C5... На въпрос "thirt party programs have become a major issue now, how do you intend to prevent players from using them in the future" той отговаря "NCsoft ще продължи да взима строги мерки за ограничаване на непозволените програми, както сме правили и досега" - тва е просто жалко... Айде че не могат да си балансират играта вече няколко години - нищо, поне се мъчат. Но проблемът с ботовете и dual boxing е толкова ЛЕСНО разрешим, че просто те навежда на идеята, че някой май също има изгода да се купуват 4x повече accounts отколкото са реалните играчи в играта...

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2006 09:13

Flameblind написа:
Вuddy написа:
Flameblind написа:
scooby-doo написа:

хах, ми прочети едно интервю на представител на NCsoft относно C5... На въпрос "thirt party programs have become a major issue now, how do you intend to prevent players from using them in the future" той отговаря "NCsoft ще продължи да взима строги мерки за ограничаване на непозволените програми, както сме правили и досега" - тва е просто жалко... Айде че не могат да си балансират играта вече няколко години - нищо, поне се мъчат. Но проблемът с ботовете и dual boxing е толкова ЛЕСНО разрешим, че просто те навежда на идеята, че някой май също има изгода да се купуват 4x повече accounts отколкото са реалните играчи в играта...

Точно.По-добре да да взимат 4000 долара вместо 1000...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2006 10:43

Нещо от тази нощ - Вече сме шефова на Gludio 8)
http://img301.imageshack.us/img301/4994/shot000129od.jpg
http://img56.imageshack.us/img56/8428/shot000117jk.jpg

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2006 15:27

Гипо написа:
Дееба, нема ли място и за мен в тоя клан беее!? :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Юли 2006 22:48

Пробвай в Dreams. Сравнително нов български клан, но в доста близки отношения с нас. Много вероятно е някой ден с тях да сме част от едно и също али. Не са високи лвли като нас, но бързо наваксват :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2006 08:53

Гипо написа:
Пробвай в Dreams. Сравнително нов български клан, но в доста близки отношения с нас. Много вероятно е някой ден с тях да сме част от едно и също али. Не са високи лвли като нас, но бързо наваксват :).
Аз викам да не рискувам за сега :lol: А и не влизам никъде, не се ли освободи място при вас - не.Я виж там питай да изчистят някой неактивен ако имате, или някой alt, че като гледам колко често ходите по сииджове...Много обичам сииджовете а и си е гот с коронка, мани я маската както казах преди.А и първо ще чакам ally ковача да ми крафтне BO сет, щото той има частите и рецептите, от мен само материали трябват и ако изляза няма да ми крафтне нищо, а аз до утре съм ги събрал.Ся само трудното е как ще кача левъл и половина до 52, щото е яко тъпо, много бавно се качва - не знам на 61+ как ще ми издържат нервите да бия :lol: Иначе аз не бях виждал vyvern в hind до сега.Яко!Като стана с няколко characters 78 level, с по няколко sub class, мога и аз да си направя клан, да си вземем замък и да се кефя :P

Едит: Сега като се загледах - тая корона е грозна.Ама както знам за всеки град си има корона.Bad Luck.

Мен ме кефат тия - 1, 2

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2006 10:25

Вuddy ако дотогава все още има сървъри... :P :P :lol: :lol:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2006 12:41

Вuddy написа:
Едит: Сега като се загледах - тая корона е грозна.Ама както знам за всеки град си има корона.Bad Luck.

Мен ме кефат тия - 1, 2

Короната, която си показал е "короната на шефа" :). И моя CL е с такава коронка. Останалите членове на клановете, които имат замък са с корони като моята. Аз си я нося таз коронка, щото си отива с дуум сета ми 8).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2006 13:34

Гипо написа:
Вuddy написа:

Мен ме кефат тия - 1, 2

Короната, която си показал е "короната на шефа" :). И моя CL е с такава коронка. Останалите членове на клановете, които имат замък са с корони като моята. Аз си я нося таз коронка, щото си отива с дуум сета ми 8).
Гипо значи трябва да те питам нещо важно.SK наистина са ботове - махам се.Сега само чакам да дойде лидера ми да говоря с него, и излизам.Запознах се с една пичка MI6I 75 левъл SE, ако не се лъжа и е в xSPECNAZx.Стана дума за това, че е трудно да се облечеш в B, и тя ми каза "Ami kato ot va6iq clan sami trqbva da se obli4ate".Поговорихме си малко и ми каза, че ако вляза при тях и съм сериозен със сигурност ще ме облечат в B grade...Там е работата, че искам да съм в interpid.А те си нямат ally.Придумвам ги да водят преговори с вашия ally leader да влязат в Interpid, че иначе не влизам при тях.А и crest-a им е зелен, и ще се връзва на ally crest-a ви :P Имат 2-3 човека под 40 левъл, и 6-7 A graders.Само Main-s, И горе-долу средния левъл на техните members е 55.Смяташ ли, че има шанс да се присъединят към вас, щото ако не се присъединят - не влизам при тях, пък офертата за B не е за изпускане. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2006 13:49

Така:
С повечето от спецназ съм в парти поне веднъж седмично. С някои от тях пием бира всеки вторник - тогава има среща на софиянците от Л2. Познавам лично е няколко БГта, които са в Дивайн и Редемпшън. Лидера ми се познава отлично с лидерите и голяма част от членовете на почти всички БГ кланове на Хинд. За сега още никой не е говорил за нещо съвместно между Спецназ и Елмореден. За тях знам, че са доста активни и че са готини. Е, имат си и своите недостатъци(то кой няма). Но ти казвам, че на този етап не е имало разговори по този повод между двата клана. Говорих ти за Dreams, защото с тях имаме идентичен стил на игра и хората им са много точни. А въпроса с обличането не знам как седи. Та така :).

А, освен това в нашия клан няма нито един неактивен. Няма и алт чарове.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2006 14:09

А и още нещо - не гледай на Интерпид като на добро Ally. В момента не е! То е един остатък от старото Epoch. Два много сериозни клана вече не са с нас. Отделни играчи просто се изнесоха към Redempion и други сериозни алита... В момента Elmoreden е най-активния клан в алито. До два месеца няма да имаме човек под 64левъл. В момента имаме 5 човека 75+ и доста 70+. Имаме няколко човека между 57 и 61. И едва 1-2ма под 57(като не броим суб класовете:)).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Юли 2006 14:44

Гипо написа:
А и още нещо - не гледай на Интерпид като на добро Ally. В момента не е! То е един остатък от старото Epoch. Два много сериозни клана вече не са с нас. Отделни играчи просто се изнесоха към Redempion и други сериозни алита... В момента Elmoreden е най-активния клан в алито. До два месеца няма да имаме човек под 64левъл. В момента имаме 5 човека 75+ и доста 70+. Имаме няколко човека между 57 и 61. И едва 1-2ма под 57(като не броим суб класовете:)).
Хм...и това не е добро ally? :lol: Реших се влизам в SPECNAZ и това е.(точка) :lol: Иначе тия titans, а...Не хи бях забелязвал, ама днеска видях един human, предполагам gladi - със full draconic set и S duals.Отделно Nya, пак 78 Lvl, 6-7 А graders виждам...И ми е чудно, преди ли не съм ги забелязвал, или скоро се появиха.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com