and lovin' it.
Black metal ist Macht.
Не мога да кажа, че разбирам блек-метъла, но ми харесва като звучене. Не е зле да чуете няколко песнички, може и да се зарибите ^^.
п.с. Morgul, защо и тук да няма тема?

Gaahl написа:Виж какво, чадо. Тази музика е за една част от света с много специфичен вкус, както и начин на мислене. Тази музика, както вече трябва да сте разбрали, няма нищо общо с безсмисленото крещене и "търкаляне на кофи за боклук", което би трябвало да е музика. Това е едно направление, бих казал, не само в музиката, а и философско такова. Блек метъла е цяла философия, момче. Не бих се нагърбил със задачата днес да ти разяснявам естеството на това нещо. Най-обичам така, като говорят разни невежи, като теб. Моля ти се, не пиши тука, наистина ти се моля. Не е за теб това нещо, не се меси където не ти е работа. Изчезни оттук. Щом даваш такова мнение за нещо, в което не си навлязъл, говори лошо за теб. Пак ти казвам - не пиши тук.
Ако днес имам още малко време, може да ти отделя малко от него, че да те поизмъча.
П.П. Вземи пример от Любчо, Ygethmor.
Все пак съобразявай се и с 2те условия човека дето ги каза.Той натрия е лек обаче за тва дали е приятен можем да поспорим...Hatrist написа:Ygethmor написа:Препоръчайте някакъв по лек приятен Метал.
Натрий устройва ли те?
SoaP_IN_YouR_EyeS написа:Все пак съобразявай се и с 2те условия човека дето ги каза.Той натрия е лек обаче за тва дали е приятен можем да поспорим...:)Hatrist написа:Ygethmor написа:Препоръчайте някакъв по лек приятен Метал.
Натрий устройва ли те?
Hatrist написа:SoaP_IN_YouR_EyeS написа:Все пак съобразявай се и с 2те условия човека дето ги каза.Той натрия е лек обаче за тва дали е приятен можем да поспорим...Hatrist написа:Ygethmor написа:Препоръчайте някакъв по лек приятен Метал.
Натрий устройва ли те?
О, повярвай ми, няма нищо по-добро от това да друсаш натрий.
Morgul написа:Ами ... предложения много, но ... Кажи горе-долу какъв стил. Защото лек и приятен метъл може да е и Наргарот, в зависимост от гледната точка ...
Ygethmor написа:Morgul написа:Ами ... предложения много, но ... Кажи горе-долу какъв стил. Защото лек и приятен метъл може да е и Наргарот, в зависимост от гледната точка ...
Значи веднъж ми пускаха "Death Metal" който ме отврати от целият жанр музика. Което не е правилно от моя страна но както и да е. Конкретно като особенности не знам. Нещо със китари повече и рабира се песен с някакъв смисъл може би нз. Ти ще кажеш ти си запознат
Morgul написа:Ygethmor написа:Morgul написа:Ами ... предложения много, но ... Кажи горе-долу какъв стил. Защото лек и приятен метъл може да е и Наргарот, в зависимост от гледната точка ...
Значи веднъж ми пускаха "Death Metal" който ме отврати от целият жанр музика. Което не е правилно от моя страна но както и да е. Конкретно като особенности не знам. Нещо със китари повече и рабира се песен с някакъв смисъл може би нз. Ти ще кажеш ти си запознат
Тъй като темата е за блек, ще ти предложа блек... С линкове не разполагам много, но намери си примерно Emperor - With Strength I Burn. Ако няма откъде , ще ти я пратя
Иначе извън блека, ако щеш нещо дето да гали ухото , тегли Blind Guardian , Katatonia, Iced Earth ... На този етап