BLAKK METALL ATTAKK !!1

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
Сатаники Кънчев
В момента играе: Трепене с Лопата

BLAKK METALL ATTAKK !!1

Мнение от Сатаники Кънчев »

BLACK METAL KRIEG ! BLACK METAL FOR ALLTID !!!!111oneeleven
Майка си еби
И себе си
ЕБИ

VIVA LA MUERTE
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Es ist Krieg, bestimmt...

BMIC SHALL PREVAIL!
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Пвхахах, и тука ли бре ? :lol:
Аватар
Digital

Re: BLAKK METALL ATTAKK !!1

Мнение от Digital »

Saatan написа:BLACK METAL KRIEG ! BLACK METAL FOR ALLTID !!!!111oneeleven

???????? ???? ??????? ? ???????? 12 ??????? ????? ? ??? ????? ???????? ?? ??????? ? ?? ????? "?????? ??? ??? ?????? "???? ?????"" ??????? :lol: :lol: :22: :smkbm: :doh: :clap:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

Ви ибъ у метълите...
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Предлагам тука да се обсъжда всичко свързано с блек метъла. Така и така автора явно е тъпанар ^^, та, нека тук да си споделяме това и онова за любимата нам музика.

Det er Krig.

П.П. Дигиталке, Rammstein НЕ са Saatan. Saatan е one-man проект, творящ акустичен блек... :)
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Аман от такива теми. И такава музика :roll:
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Ygethmor написа:Аман от такива теми. И такава музика :roll:

Аман от какви теми ? Кажи ми колко теми за блек метъла си виждал в тоя форум ? Аз за 2 години съм видял ... да кажем 0. Мамка му, тва е форум, ако искам ще си обсъждам и кво съм срал вчера.
И който червей превърне темата в блек vs. чалга/комерс, то нека си умре в почвата.

Деба ...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Всеки със вкуса си. :roll:
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

Виж какво, чадо. Тази музика е за една част от света с много специфичен вкус, както и начин на мислене. Тази музика, както вече трябва да сте разбрали, няма нищо общо с безсмисленото крещене и "търкаляне на кофи за боклук", което би трябвало да е музика. Това е едно направление, бих казал, не само в музиката, а и философско такова. Блек метъла е цяла философия, момче. Не бих се нагърбил със задачата днес да ти разяснявам естеството на това нещо. Най-обичам така, като говорят разни невежи, като теб. Моля ти се, не пиши тука, наистина ти се моля. Не е за теб това нещо, не се меси където не ти е работа. Изчезни оттук. Щом даваш такова мнение за нещо, в което не си навлязъл, говори лошо за теб. Пак ти казвам - не пиши тук.

Ако днес имам още малко време, може да ти отделя малко от него, че да те поизмъча.

П.П. Вземи пример от Любчо, Ygethmor.
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

The Chameleon написа:

Всеки със вкуса си. :roll:
Казало кучето и си облизало гъза.

Мене не ме грее,нека си обсъждат
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Хъх.. пуканке, от ламе в голям мислител се превърна ..

Да, дори гъза да си ближа това си е моя работа и мой вкус. И на мен ми е през кура ти к'ва музика харесваш и какво ти е мнението относно метъла. Просто гледай да не развалиш тази тема..
天皇陛下万歳。。!

Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...

iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Gaahl написа:Виж какво, чадо. Тази музика е за една част от света с много специфичен вкус, както и начин на мислене. Тази музика, както вече трябва да сте разбрали, няма нищо общо с безсмисленото крещене и "търкаляне на кофи за боклук", което би трябвало да е музика. Това е едно направление, бих казал, не само в музиката, а и философско такова. Блек метъла е цяла философия, момче. Не бих се нагърбил със задачата днес да ти разяснявам естеството на това нещо. Най-обичам така, като говорят разни невежи, като теб. Моля ти се, не пиши тука, наистина ти се моля. Не е за теб това нещо, не се меси където не ти е работа. Изчезни оттук. Щом даваш такова мнение за нещо, в което не си навлязъл, говори лошо за теб. Пак ти казвам - не пиши тук.

Ако днес имам още малко време, може да ти отделя малко от него, че да те поизмъча.

П.П. Вземи пример от Любчо, Ygethmor.

Господ да ви порази изроди !!! :lol: :lol: Върнете се обратно в сенките :lol: :shiit:

:omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :omfgomfg: :binladen:
Аватар
Scar
Обратна връзка:

Мнение от Scar »

The Chameleon написа:Хъх.. пуканке, от ламе в голям мислител се превърна ..

Да, дори гъза да си ближа това си е моя работа и мой вкус. И на мен ми е през кура ти к'ва музика харесваш и какво ти е мнението относно метъла. Просто гледай да не развалиш тази тема..
Ма изчакаи бе аз въобще не съм го използвал като нападка...няма да развалям никоя тема,тва го казах просто за ташак...ае оставям ви...
Wrap my arms around you
My little halo

a.k.a SoaP
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Моли се, няма да ти помогне глупецо..
天皇陛下万歳。。!

Аватар
Морт
Обратна връзка:

Мнение от Морт »

Турбо фолк естествено.
Chris написа:
Vermic написа:Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа!

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

The Chameleon написа:Моли се, няма да ти помогне глупецо..

Горе беше за ташак. Всеки си решава какво да слуша :wink:
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
Обратна връзка:

Уф.... с тез ваще ташациииии. :lol:

Край, отивам да спя.
天皇陛下万歳。。!

Аватар
HELLwINd
Обратна връзка:

Мнение от HELLwINd »

То от толкова ташаци се развалят темите. Иначе аз няма с какво да помогна за изграждането щото не слушам блек или дет... шото имам крехка глава, някъде в предградието съм :)
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Така, ще започна...

Първо, ще поздравя поддръжниците с
Wind of the Black Mountains - Forced into Blasphemy
...

Това е темата, в която нашият скромен BMIC ще дискутира... блек метъла, бидещ не просто един стил в музиката, дори и не само цяло направление в музиката, защото той отдавна е прехвърлил границите на изкуствата и се е превърнал в мироглед. В начин на живот, един вид...

Разбиран от изключително малко хора, той е... не зная как да се изразя, така че всички да ме разберат - блек метълът е като пътеводна звезда за тези разбиращи го. Блек метълът е ревностно защитаван от тези разбиращи го. Блек метълът пребива и ще пребъде.

Блек метълът е война.

Така, на този етап от развитието на темата няма кой знае какво да се каже, за това като заключения поздравявам с
Wind of the Black Mountains - An Autumn Evening (Darkness Grave)

* ^.^ *
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Публикувай отговор