pls някои да ми намери Warhammer40k:Dawn of war,winter assaut 1.41 crack
и цъкаме мулти с Hamachi ( http://www.hamachi.cc )
Network: Snafu-comics
pass: 1
Някой ще може ли да ми помогне.Значи изтеглих си играта Sonic Heroes на торент от датата.Успях да я инсталирам.После давам Play game и вместо да тръгне ми изписва някакъв надпис
Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application.
Не съм много добър по английски не съм и най-големият специалист така че ако може някой да ми помогне и да ми каже какво да правя ще съм му много благодарен.
ivovler написа:Някой ще може ли да ми помогне.Значи изтеглих си играта Sonic Heroes на торент от датата.Успях да я инсталирам.После давам Play game и вместо да тръгне ми изписва някакъв надпис Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application. Не съм много добър по английски не съм и най-големият специалист така че ако може някой да ми помогне и да ми каже какво да правя ще съм му много благодарен.
ivovler написа:Някой ще може ли да ми помогне.Значи изтеглих си играта Sonic Heroes на торент от датата.Успях да я инсталирам.После давам Play game и вместо да тръгне ми изписва някакъв надпис Please insert the correct CD-ROM, select OK and restart application. Не съм много добър по английски не съм и най-големият специалист така че ако може някой да ми помогне и да ми каже какво да правя ще съм му много благодарен.
Или крак сложи или има ISO файл който трябва да mouth-неш с daemon tools или друга програма.
По вероятно е второто щом си го теглил от дата.
I'm felling cold today Not hurt, just fucked away. I'm devastated and frustrated God I feel so bound. So what, I feel the need I think it's time to bleed. I'm gonna cut myself and watch the blood hit the ground.
тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
Excessive Speed, стара игра но много яка. Преди във дисковете на PCMania имаше демото, но така и не намерих играта. В най-новия брой на PCMania имаше реклама на извънредния брой със 6 списания + цяла безплатна игра. Досещате се коя беше безплатната игра, но няма да мога да си купя извънредния брой така че ви моля, дайте линк от където да мога да я изтегля. Ама наистина много ви моля!
пичове а някои случаино да може да намери пц версията на една много стара игра която се казва killing time аз намерих урязана версия на играта която е 20 мб ама не искам урязана трябва ми пълна ако някои успее да я намери ще съм му признателен за цял живот