оофффф добре че погледнах вие сте супер аре малко помощ да си намеря age of wonders която и да е версия че зациглих много сериозно при търсенето. Ще съм
ви много благодарен ако ми помогнете аде за ся чао
___________________________________ Back from the future
STAL
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2006 13:58
AL UMEN написа:
Моля никой да не му дава - да се научи да търси... Играта я има още в първия сайт, в който потърсих.
е че вие къде търсите ? то като я няма по торънтите няма и отговор да получа следователно има ли въобще смисъл от тая тема ??
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2006 18:55
Заек(наркоман) написа:
оофффф добре че погледнах вие сте супер аре малко помощ да си намеря age of wonders която и да е версия че зациглих много сериозно при търсенето. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете аде за ся чао
оофффф добре че погледнах вие сте супер аре малко помощ да си намеря age of wonders която и да е версия че зациглих много сериозно при търсенето. Ще съм ви много благодарен ако ми помогнете аде за ся чао
___________________________________ Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
SPY™
15 Ное 2005 19:51 Мнения: 7 Местоположение: Liberty City
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2006 09:51
Ще може ли линк към Prince of Persia:The Sands of time,че обиколих цялото интернет пространство и не мога да я намеря.Благодаря Много Предварително !!!
U rule man U rule 100x за линковете аре със здраве
___________________________________ Back from the future
Scar
25 Дек 2004 23:37 Мнения: 630 Местоположение: Sf
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юни 2006 17:05
Вдигам темата защото ми се доигра една малко по старичка игричка.Става въпрос за Шрек 2.Вече съм я врътвал ама ми се играе пак.Ако може да ми дадете линк,само да не е от дата че от там не мога да тегля...МЕрси предварително
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
The Fucker
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 20:45
Може ли линк за Star Wars Battlefront II,ама да не е торент?
Der Meister
10 Юли 2004 06:39 Мнения: 6843 Местоположение: София
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юни 2006 20:46
SoaP_IN_YouR_EyeS написа:
Вдигам темата защото ми се доигра една малко по старичка игричка.Става въпрос за Шрек 2.Вече съм я врътвал ама ми се играе пак.Ако може да ми дадете линк,само да не е от дата че от там не мога да тегля...МЕрси предварително
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения