Автор |
Съобщение |
Nimrod
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 17:29
Linage 2 е най-великата игра на света.И не казвайте за този Wow.Той е по гаден и от Pacman.
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 17:43
scooby-doo написа: А сега за символите на SR: Гипо ти какви ползваш? Кой варинат да избера за SR?
Този пост не го бях видял . Аз още нямам символи, но ето 3те символа, които ще си направя:
+4dex - 4con
+1dex - 1con
+4str - 4con
До сега не съм пробвал да играя с тях, но ми дадоха много сериозни доводи в защита на това развитие.
Удряш - бягаш, това е
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 18:23
Гипо написа: scooby-doo написа: А сега за символите на SR: Гипо ти какви ползваш? Кой варинат да избера за SR?
Този пост не го бях видял . Аз още нямам символи, но ето 3те символа, които ще си направя: +4dex - 4con +1dex - 1con +4str - 4con До сега не съм пробвал да играя с тях, но ми дадоха много сериозни доводи в защита на това развитие. Удряш - бягаш, това е
ем нормалeн PK/PvP build, лошото е, че 1vs1 ще те свършват бързо и всеки stun ти гарантира почивка на тревата... За -CON по-добре е HE честно казано. Но си зависи от стил на игра пък..
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Nimrod
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 20:02
Е сега какви са тези символи а?А неска съм в много лошо настроение.
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 20:20
а на ТН какви дайс да му сложа
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 20:35
[ivchikat] написа: а на ТН какви дайс да му сложа
-STR/-CON +DEX докато не получиш +5 DEX, след това зависи от стила на игра.
|
|
|
|
|
TheIceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 21:52
Ми на Warcryer,мисля си за +CON/-STR понеже има Soul Cry,а няма много живот (се пак е Мистик)
___________________________________ (Нюклеър лаунч детектед )
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 23:08
WindRider написа: Ми на Warcryer,мисля си за +CON/-STR понеже има Soul Cry,а няма много живот (се пак е Мистик)
м напротив, WC си има доста HP за mystic, пък и не е като да не държи на бой... Не съм запознат много много с WC, но според каквото съм чел повечето го играят fighter style, така че вярвам STR ще ти трябва, и то повече от DEX...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 30 Май 2006 23:13
Aбе какви са тия проблемации със login-a и "Форумът е временно изключен" едвам се логнах, като дадох Back и там някак си станаха нещата.
А днеска си мислех да попитам.Какви са тези ботове в hindemith които постоянно бият ту guards, ту някое NPC което бие?Голи герои, и постоянно бият...Каква е целта, и защо го правят?
|
|
|
|
|
Nimrod
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2006 12:37
Е определено не знам.Но каква е тази игра дето казваш че играеш?Ако е хубава кажи откъде я изтегли.
|
|
|
|
|
outlaw
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2006 12:17
sakito написа: Е определено не знам.Но каква е тази игра дето казваш че играеш?Ако е хубава кажи откъде я изтегли.
Само не започвай да флудиш хубавата тема с децките си постове Ламер
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 10:40
пф хора секи път като пусна л2 и ми излиза една грешка в която пише някви неща с йероглифи и когато дам ОК или Х и играта тръгва ... на някои позната ли му е ? ако има някви ефекти дето не са виждат или знаи как да са махне кажете плс :Р 10х
Ако кажете къде ши ви я ъплоадна да я скифф
___________________________________ аверче
К'во зяпаш бе .. ?
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 17:23
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2006 21:08
дръжш]
Еми това е което излиза някой ако хелпне ши е добре... ако не ... здраве
К'во зяпаш бе .. ?
|
|
|
|
|
death Avalanche
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2006 09:54
хора да ви питам нещо-сега ми се стартира аутъпдейтъра на ц3,сега на ц4 ли го прави,защото бавничко го ъпдейтва,въпреки че съм с 100-200к/сек на международен,а ако не кажете как да го направя на ц4
___________________________________ (\ /)
(O.o)
(> <)
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2006 11:25
necro_polis написа: хора да ви питам нещо-сега ми се стартира аутъпдейтъра на ц3,сега на ц4 ли го прави,защото бавничко го ъпдейтва,въпреки че съм с 100-200к/сек на международен,а ако не кажете как да го направя на ц4 Да на C4, но някои приятели са имали проблеми когато от Ц3 минат на Ц4 и играят в пиратски Ц4 сървър...текстури, изхвърля ги...По добре си свали Ц4 направо ако ще играеш в C4 сървър.За C4...ако знаеш как се използват торенти - на първата страница на темата, първия пост - или линкос или арена.
|
|
|
|
|
death Avalanche
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Юни 2006 20:40
споко моя без проблем го ъпдейтна на ц4 и сега имам 5 лвл. герой лоллллл
___________________________________ (\ /)
(O.o)
(> <)
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 20:22
явно нямате решение на гориния проблем Нп . Ся искам да ва питам за нещо друго, значи 1 авер почна да играй л2 обаче нещо му са цака като влезе в играта и не се вижда героя, нито в менюто нито никаде иначе играй са ама не са вижда ... само героя ташак голем Х_X мякои ако има някви идеи да казва 10х
П.с Как да облека сорс, че да стане що годе харабииски героя ?
П.с2 ако има бг-та в ревото да са обадят, търся клан, заплашам в БИРИ
К'во зяпаш бе .. ?
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 21:04
Flash™ написа: явно нямате решение на гориния проблем Нп . Ся искам да ва питам за нещо друго, значи 1 авер почна да играй л2 обаче нещо му са цака като влезе в играта и не се вижда героя, нито в менюто нито никаде иначе играй са ама не са вижда ... само героя ташак голем Х_X мякои ако има някви идеи да казва 10х П.с Как да облека сорс, че да стане що годе харабииски героя ? П.с2 ако има бг-та в ревото да са обадят, търся клан, заплашам в БИРИ Flowerl2? Някви пачове си слагал май, от това ще е.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Юни 2006 22:15
Вuddy написа: Flash™ написа: явно нямате решение на гориния проблем Нп . Ся искам да ва питам за нещо друго, значи 1 авер почна да играй л2 обаче нещо му са цака като влезе в играта и не се вижда героя, нито в менюто нито никаде иначе играй са ама не са вижда ... само героя ташак голем Х_X мякои ако има някви идеи да казва 10х П.с Как да облека сорс, че да стане що годе харабииски героя ? П.с2 ако има бг-та в ревото да са обадят, търся клан, заплашам в БИРИ Flowerl2? Някви пачове си слагал май, от това ще е.
Това за първия или втория въпрос беше ? ако е за първия - не не съм слагал пачове, инсталнах си л2 ц4 и си пуснах ревото нишо друго, а ако се отмася за втория въпрос да слагал е пачове на някви други сървъри преди да почне ревото
К'во зяпаш бе .. ?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|