Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 17:44

ама тоя е малоумен бе тя играта излезнала преди няколко дена а на него некроманите му били слаби вече тои всички системи е разучил понеже кво да кажа на такъв освен че е тъп пък накрая маи ще почнеме часовете по бг да обсъждаме като се е видело че за хироус нема кво повече да се каже то сичко се знае некроманите са слаби другите са по силни ами играи с академи тогва щом си ламер и те е страх да играеш с слабите некромани аз лично играя с сички раси и нито една неми е слаба

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 17:53

Играта съм я играл 6 месеца преди да излезе, така че тука грешиш.
А за българския - споменах го, защото няколко пъти ме нарече тъп...
Слаби крепости има. Играта не е достатъчно балансирана. Не го казвам само аз.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 17:56

ахаха 6 месеца преди да излезе ахахах кво имаф алфа бета гама версия ти си бил уникат бе аз пък имам хироус 7 и мога ти кажа че там некроманите са наи слилната раса аа така че губиш пак

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 17:58

Без коментар. Не ти ли е ясно, че аз съм тръгнал тука да ръся лъжи? Признавам си, хайде. Почивай в мир...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 18:00

кои е казал че лъжеж на теб ти имам наи големо довери от сички в тоя форум

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 18:19

Цитат:
абе на 4/5 мисия от кампанията на хората съм и трябва да намеря някъв артефакт за да си опазя замъка. Трябва да го изкопая. Обаче не мога да го намеря. Разкрил съм почти цялата карта включително и под ...

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 18:54

iddqd написа:
ахаха 6 месеца преди да излезе ахахах кво имаф алфа бета гама версия ти си бил уникат бе аз пък имам хироус 7 и мога ти кажа че там некроманите са наи слилната раса аа така че губиш пак

Пич, нищо лично ама се откажи от спора.Гарда си е играл играта 6 месеца преди да излезе поради простата причина, че е бета тестър. :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 19:05

ама иначе незнае как да намери артефакта ахахах

Профил

Eroguro Lolies FTW!
Аватар
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 19:20

ООкк.. нужно ли е да се превръща тази тема в спор? :?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 19:21

iddqd написа:
ама иначе незнае как да намери артефакта ахахах

Ъъъ тва бях аз ,не Гардиан. Карай..

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 19:24

хахаха

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 20:34

Айде за укротяване на страстите, ето 2 въпроса за тея дето са я разучили вече:

1. Като си избереш героя и отидеш на Racial & Specialization там има 3 "?" които предполагам са за Abilities на основното умение. Въпроса ми е за какво е този "!" до тях?

2. Може би сте забелязали, че някои Abilities идват от други Abilities, а не от Skill. Например Familiar Ground което можеш да качиш ако имаш Pathfinding. Това изглежда логично при условие, че някои карти няма вода и Navigation става безмислено, така можеш да качиш вместо това Familiar Ground. Та мисълта ми е има ли други подобни Abilities?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 21:40

(^_^) написа:
Айде за укротяване на страстите, ето 2 въпроса за тея дето са я разучили вече:

1. Като си избереш героя и отидеш на Racial & Specialization там има 3 "?" които предполагам са за Abilities на основното умение. Въпроса ми е за какво е този "!" до тях?

2. Може би сте забелязали, че някои Abilities идват от други Abilities, а не от Skill. Например Familiar Ground което можеш да качиш ако имаш Pathfinding. Това изглежда логично при условие, че някои карти няма вода и Navigation става безмислено, така можеш да качиш вместо това Familiar Ground. Та мисълта ми е има ли други подобни Abilities?

1. Еми това е за абилити което е от комбинация от няколко екперта(мисля че поне 3) и е уникално за расата. Пример в момента въобще не се сещам но с инферно без да искам направих някфо такова чудо :)
2. Да има много такива абилитита. Дарк Меджик + Гейтинг има поне 2-3 абилитита. Пример - Марк оф да дамнет + мстер ъф кърсес. - Марка прави автоматичен уийкнесс.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Май 2006 22:16

много е яко това че сяка раса дига различни умения това прави играта да се играе по доста различен начин с всяка раса с дънджъна имах един герои поизъм мастер дето като го наъпгреидваш малко и като влезе в битка и автоматично каства поизан на 3 юнита на противника така си почва битката разни такива умения са доста яки

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 00:25

о са изиграх една игра аз 5 6 часа и мно яко изнасям с некроман един дънджън накрая имах 3000 скелета арачари хаха яко разцепих с некроман 2 компиутара и един човек сичко изнесох толкова скелети правех посетоянн а те неможеха никога да ми стигнат до тях а тиа вкарват мега зверски демидж одзад а пук този дето играх срещу него му даде много яко умение на сорсери кастърс лък досега такова неми е давало

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 00:50

Тъпо е, че в играта пак има ъпгрейди на съществата... Сега пак се връщаме към стария проблем от тройката - "аз съм некрополис и ми се джойннаха 100 вампира за без пари, но няма къде да ги сложа, защото моите са ъпгрейднати"... Прекалено натрупано става с двойно повече същества. Друг проблем на играта е, че различните обекти на картата се различават доста трудно и не са представени нагледно като в Heroes 3.

Но като изключим тези неща, играта наистина ме шокира с качествата си. Наистина не очаквах да е толкова добра и толкова много общо да има с тройката. Евала на разработчиците!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 00:55

абе има общо и с единицата хаха а иначе тез неща дето ги каза на мен неса ми направили впечатление сега играх с некроманите и постояно ми се джоинваха воиски забелязал съм че маи на некроманите повече им се джоинват от колкото на другите раси а обектите си ги различавам без много да му мисля само едно дърво за ъпгреид доста трудно разбрах че е такова ама вече и него го знам как изгелжда хаха
а иначе накои знае ли как може да се пусне карта на хот сиит да се игаре двоина в алианс а ? на старите хироуси си се избираше спецялна карта за отборна игра ама тука нензам няма такива карти някои зане ли как се нагласяват тимове>?

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 15:35

Абе хора я кажете как сте се ориентирали във избора си на замък. За да знам как клонят везните. Лични фаворити са ми Heaven и Inferno :wink:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 15:44

Моите любимци са Academy и Inferno.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Май 2006 18:38

Аз се кефя на расите които са един вид по-гъфкави - Хеван с туй трениране са супер интересни, и героите им са готини.
Дънджъна са интересни също. Но най си ме кефят ушатите елфи :lol: -Силван

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com