Heroes V might and magic ---Официална Тема---

Проблеми, съвети, ъпгрейд
Публикувай отговор
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ама тоя е малоумен бе тя играта излезнала преди няколко дена а на него некроманите му били слаби вече тои всички системи е разучил понеже кво да кажа на такъв освен че е тъп пък накрая маи ще почнеме часовете по бг да обсъждаме като се е видело че за хироус нема кво повече да се каже то сичко се знае некроманите са слаби другите са по силни ами играи с академи тогва щом си ламер и те е страх да играеш с слабите некромани аз лично играя с сички раси и нито една неми е слаба
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Играта съм я играл 6 месеца преди да излезе, така че тука грешиш.
А за българския - споменах го, защото няколко пъти ме нарече тъп...
Слаби крепости има. Играта не е достатъчно балансирана. Не го казвам само аз.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ахаха 6 месеца преди да излезе ахахах кво имаф алфа бета гама версия ти си бил уникат бе аз пък имам хироус 7 и мога ти кажа че там некроманите са наи слилната раса аа така че губиш пак
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Без коментар. Не ти ли е ясно, че аз съм тръгнал тука да ръся лъжи? Признавам си, хайде. Почивай в мир...
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

кои е казал че лъжеж на теб ти имам наи големо довери от сички в тоя форум
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

абе на 4/5 мисия от кампанията на хората съм и трябва да намеря някъв артефакт за да си опазя замъка. Трябва да го изкопая. Обаче не мога да го намеря. Разкрил съм почти цялата карта включително и под ...
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

iddqd написа:ахаха 6 месеца преди да излезе ахахах кво имаф алфа бета гама версия ти си бил уникат бе аз пък имам хироус 7 и мога ти кажа че там некроманите са наи слилната раса аа така че губиш пак
Пич, нищо лично ама се откажи от спора.Гарда си е играл играта 6 месеца преди да излезе поради простата причина, че е бета тестър. :roll:
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

ама иначе незнае как да намери артефакта ахахах
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

ООкк.. нужно ли е да се превръща тази тема в спор? :?
sergeantrh0

Мнение от sergeantrh0 »

iddqd написа:ама иначе незнае как да намери артефакта ахахах
Ъъъ тва бях аз ,не Гардиан. Карай..
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

хахаха
(^_^)

Мнение от (^_^) »

Айде за укротяване на страстите, ето 2 въпроса за тея дето са я разучили вече:

1. Като си избереш героя и отидеш на Racial & Specialization там има 3 "?" които предполагам са за Abilities на основното умение. Въпроса ми е за какво е този "!" до тях?

2. Може би сте забелязали, че някои Abilities идват от други Abilities, а не от Skill. Например Familiar Ground което можеш да качиш ако имаш Pathfinding. Това изглежда логично при условие, че някои карти няма вода и Navigation става безмислено, така можеш да качиш вместо това Familiar Ground. Та мисълта ми е има ли други подобни Abilities?
Аватар
DJiDJo

Мнение от DJiDJo »

(^_^) написа:Айде за укротяване на страстите, ето 2 въпроса за тея дето са я разучили вече:

1. Като си избереш героя и отидеш на Racial & Specialization там има 3 "?" които предполагам са за Abilities на основното умение. Въпроса ми е за какво е този "!" до тях?

2. Може би сте забелязали, че някои Abilities идват от други Abilities, а не от Skill. Например Familiar Ground което можеш да качиш ако имаш Pathfinding. Това изглежда логично при условие, че някои карти няма вода и Navigation става безмислено, така можеш да качиш вместо това Familiar Ground. Та мисълта ми е има ли други подобни Abilities?
1. Еми това е за абилити което е от комбинация от няколко екперта(мисля че поне 3) и е уникално за расата. Пример в момента въобще не се сещам но с инферно без да искам направих някфо такова чудо :)
2. Да има много такива абилитита. Дарк Меджик + Гейтинг има поне 2-3 абилитита. Пример - Марк оф да дамнет + мстер ъф кърсес. - Марка прави автоматичен уийкнесс.
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

много е яко това че сяка раса дига различни умения това прави играта да се играе по доста различен начин с всяка раса с дънджъна имах един герои поизъм мастер дето като го наъпгреидваш малко и като влезе в битка и автоматично каства поизан на 3 юнита на противника така си почва битката разни такива умения са доста яки
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

о са изиграх една игра аз 5 6 часа и мно яко изнасям с некроман един дънджън накрая имах 3000 скелета арачари хаха яко разцепих с некроман 2 компиутара и един човек сичко изнесох толкова скелети правех посетоянн а те неможеха никога да ми стигнат до тях а тиа вкарват мега зверски демидж одзад а пук този дето играх срещу него му даде много яко умение на сорсери кастърс лък досега такова неми е давало
Xor

Мнение от Xor »

Тъпо е, че в играта пак има ъпгрейди на съществата... Сега пак се връщаме към стария проблем от тройката - "аз съм некрополис и ми се джойннаха 100 вампира за без пари, но няма къде да ги сложа, защото моите са ъпгрейднати"... Прекалено натрупано става с двойно повече същества. Друг проблем на играта е, че различните обекти на картата се различават доста трудно и не са представени нагледно като в Heroes 3.

Но като изключим тези неща, играта наистина ме шокира с качествата си. Наистина не очаквах да е толкова добра и толкова много общо да има с тройката. Евала на разработчиците!
Аватар
iddqd

Мнение от iddqd »

абе има общо и с единицата хаха а иначе тез неща дето ги каза на мен неса ми направили впечатление сега играх с некроманите и постояно ми се джоинваха воиски забелязал съм че маи на некроманите повече им се джоинват от колкото на другите раси а обектите си ги различавам без много да му мисля само едно дърво за ъпгреид доста трудно разбрах че е такова ама вече и него го знам как изгелжда хаха
а иначе накои знае ли как може да се пусне карта на хот сиит да се игаре двоина в алианс а ? на старите хироуси си се избираше спецялна карта за отборна игра ама тука нензам няма такива карти някои зане ли как се нагласяват тимове>?
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Абе хора я кажете как сте се ориентирали във избора си на замък. За да знам как клонят везните. Лични фаворити са ми Heaven и Inferno :wink:
TheGuardian

Мнение от TheGuardian »

Моите любимци са Academy и Inferno.
Аватар
DJiDJo

Мнение от DJiDJo »

Аз се кефя на расите които са един вид по-гъфкави - Хеван с туй трениране са супер интересни, и героите им са готини.
Дънджъна са интересни също. Но най си ме кефят ушатите елфи :lol: -Силван
Публикувай отговор