Heroes V might and magic ---Официална Тема---
То на мен също ми върви перфектно на нормал_JIJO_ написа:На лоу. Предпочитам да върви перфектно със фключени други програми отколкото да гледам по-красиви храсти![]()
Направих още проучвания и датата която всички фенове трябва да чакаме е 16ти, когато играта излиза офицялно и тогава има голяма вероятност да излезе първия пач.
.
и аз съм като теб_JIJO_ написа:На лоу. Предпочитам да върви перфектно със фключени други програми отколкото да гледам по-красиви храсти![]()
Направих още проучвания и датата която всички фенове трябва да чакаме е 16ти, когато играта излиза офицялно и тогава има голяма вероятност да излезе първия пач.
Пука ми, че ми дреме
еее Гамеро незнам явно е от АТИ'то,но на мен сега даже съм сGamero написа:512 RAM 2.80 GHz P4 ASUS A9250
тОва ме е компира
Epox8RDA3 +PRO , Sempron 2800+ ,AGP GF 6600 , 80GB MAxtor , 512MB PC3200 MDT , coolers: CPU:Thermalright SLK-900 fan:Vantec Stealth , RAM: Vantec ICEBERQ ... , HDD: Vantec HDC-701A ...
с Sempron 2800+ клок на 2,4Ghz , ми върви на Вери ХАЙ.Кво да каже AMD му е майката за ИГРИ би трябвало да го знаете вече.
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
И аз съм с такава, няма начин - скачай.Dead_Elf90 написа:Хора има ли някакав начин да подкарам тая игра с видео карта GForce 4 MX 128mb
Тоз месец ще си сменя картата само заради таз игра!!!1!1!111!
П.п. Дюк : Определено истинските фенове ще я играем задълже!
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- Outstanding
На мен ми върви на high + AA перфектно с 1GB ram и GF5900XT
А самата игра в началото ми хареса доста.Припомних си хубавите моменти с 3-ката.Но според мен липсва разнообразия.Малко единици,картите се броят на пръсти,едитора до сега не съм го видял.Но като цяло достойно продължение.Браво!
А самата игра в началото ми хареса доста.Припомних си хубавите моменти с 3-ката.Но според мен липсва разнообразия.Малко единици,картите се броят на пръсти,едитора до сега не съм го видял.Но като цяло достойно продължение.Браво!
"Revenge is a dish best served cold"
-
TheGuardian
Да си изкажа мнението...
Има доста недостатъци. Изключително малки карти, а и на брой също са малко, на всичкото отгоре няма map editor(оня, дето си я измисли тая простотия да даде линк и тогава ще повярвам), нито random map generator. Героите са много ограничени - има само по 2 класа от всяка фракция, освен това с много малко умения(skills/abilities).
Не ми се занимава да говоря повече. Аз съм фен на поредицата, така че дребни(и не чак толкова дребни) детайли не могат да ме възпрат от игране на тая велика стратегия. Пък и на всичкото отгоре аз съм дал принос за развитието, как няма да я играя
П.П. Пише ме в надписите
Има доста недостатъци. Изключително малки карти, а и на брой също са малко, на всичкото отгоре няма map editor(оня, дето си я измисли тая простотия да даде линк и тогава ще повярвам), нито random map generator. Героите са много ограничени - има само по 2 класа от всяка фракция, освен това с много малко умения(skills/abilities).
Не ми се занимава да говоря повече. Аз съм фен на поредицата, така че дребни(и не чак толкова дребни) детайли не могат да ме възпрат от игране на тая велика стратегия. Пък и на всичкото отгоре аз съм дал принос за развитието, как няма да я играя
П.П. Пише ме в надписите