Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 18:10

аз я дръпнах от арената и нямам проблеми

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars: Battlefront (PS4), Call of Duty: Black Ops 3 (PS4), Darkest Dungeon (PC).
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 18:17

Играта е просто Уникат.
Единственият минус е КАМЕРАТА

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 19:36

Вече съм отделил над 10 часа на играта. Еми мнението ми е - МНОГО ОРЯЗАНА. Се едно играя разширено демо. Единиците са неприлично малко, магиите и предметите също и картите.. ох картите как може финалната версия да има 10 карти за мултиплеър и да няма рандом генератор. Това е обидно!!!
П.П. С камерата се свиква бързо благодарение на бутона - Home!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 19:47

Играта си е точно такава, каквато очаквах да бъде, така че нищо не ме изненадва. Едно е сигурно истинските й фенове ще я играят, независимо от неостатъците.

_JIJO_, хм, не си се вясвал тука от известно време, а? :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 19:49

е карти да искащ винаги юе можеш да изтеглиш нали занеш как се ползва интернет?а иначе има много неща в играта ще може да се цикли много верно че расите са малко ама дано да направят още в някои аддон то 100% ш пуснат после някв аддон с още неща еиници герои глупости както останалите хироуси до момента иначе мноо ме кефи има много да го разучавам

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 20:06

Duke написа:
_JIJO_, хм, не си се вясвал тука от известно време, а? :wink:

Еми от бая време. 1-2 години май :oops:
Относно картите. Еми то с интернет може сичко са намери ама идеята е началната игра да е по-пълна, нали?
Дано да не се наложи да чакаме до ескп. за рандом мап генератор. Единиците са към 80(заради ъпгрейдите стават толкова)магиите са има няма 40.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 20:58

абе хора къде трябва да копирам крак-а за играта като стартирам H5_GAME.EXE файла и ми изписва ->>>>>

This application has failed to start beause d3dx9_25.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.

какво да направя ???

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 20:59

инсталирай си DirectX 9.0c от диска с хироуса !

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 22:04

_JIJO_ написа:

инсталирах го и стана влязах в играта :lol: .....но като вляза в играта в меню-то нещо не се виждат буквите и думите примерно New Game , Load Game , Options и такива не виждат доло е списака в десния ъгъл ама не се виждат буквите :? някой може ли да ми каже защо е така :?: :cry:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 22:57

Зверска е играта. Личовете се завърнахааа!!! Вампирите са по- яки от всякога ( малко напомнят на първия бос на Blood Omen2). Страхотно са си свършили работата руснаците. Е, нали все пак те са най- големите играчи на Heroes в света( не само професионално)... след нас, българите, естествено.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 22:59

|_-xXx-_| написа:
_JIJO_ написа:

инсталирах го и стана влязах в играта :lol: .....но като вляза в играта в меню-то нещо не се виждат буквите и думите примерно New Game , Load Game , Options и такива не виждат доло е списака в десния ъгъл ама не се виждат буквите :? някой може ли да ми каже защо е така :?: :cry:

Сигурно заради видеокартата ти

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 23:05

Пичове знам че звучи тъпо но един гаден лайнар качил некъв боклук дето не тругва писал Херос5 и аз се
преебах да я дръпна чаках цел ден и после Please incert the corect cd in the cdrom кажете линк да я сваля моля ви се
Направо съм бесен на тоя преебал е една камара хора свалих я от дата

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Май 2006 23:06

_JIJO_ написа:
Вече съм отделил над 10 часа на играта. Еми мнението ми е - МНОГО ОРЯЗАНА. Се едно играя разширено демо. Единиците са неприлично малко, магиите и предметите също и картите.. ох картите как може финалната версия да има 10 карти за мултиплеър и да няма рандом генератор. Това е обидно!!!
П.П. С камерата се свиква бързо благодарение на бутона - Home!!!

Абе стига играта е много добра е да малко са картите и какво и единиците не са чак толкова малко за графиката нямам думи просто е прекрасна звука също и според мен неможе да бъде сложена зад Heroes 3 а доста преди нея 8)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 01:50

Заек(наркоман) написа:
Пичове знам че звучи тъпо но един гаден лайнар качил некъв боклук дето не тругва писал Херос5 и аз се
преебах да я дръпна чаках цел ден и после Please incert the corect cd in the cdrom кажете линк да я сваля моля ви се
Направо съм бесен на тоя преебал е една камара хора свалих я от дата

http://www.arenabg.com/details.php?id=45177

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 08:23

Gamero написа:
|_-xXx-_| написа:
_JIJO_ написа:

Сигурно заради видеокартата ти

би трябвало да не е от видео картата....но може да е и от това незнам

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 08:31

Най-вероятно е заради картите от серията МХ вече са за боклука така,че не очаквайте ако
имате такава карта да ви тръгват новите игри....просто нямат Pixel Shader 2.0 и от там идва цялата работа...

Някой стигнал ли е до трета мисия мисля The Trap избих там всичко живо обаче не я минавам мамау стара
има един разрушен мост до замъка ми и не мога да мина на острещния бряг а си купих карта за 20 000 злато и виждам
цялата карта и няма как да се мине на осрещния бряг,някой ако знае нека ми помогне!!!!!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 09:06

Пичове понеже некои от вас имат Херос 5 па аз го свалям вече 2ри път за два дни и се нещо е преебано
та се чудеш некой ше може ли да ми прати един от файловете на играта d3dx9_dll по скайпа ? Става ли ?
името ми там е vasko_zinkov Много ви се моля дано некои се преебе да ми го прати да мога и аз да играя ХЕроската

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 09:24

Значи не помна вече какво точно трябва да направиш но като идеш при мост и започва шорткът сцена на която ти казват да идеш при една колиба която е малко по надолу до моста,отиваш там и некъв пич ти казва да ходиш в подземията и да вземеш Ботушите на Левитацията-отиваш,взимаш ги и се връщаш при моста и сега с тея Ботуши можеш да ходиш по вода.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 09:44

Sharky™ написа:
Значи не помна вече какво точно трябва да направиш но като идеш при мост и започва шорткът сцена на която ти казват да идеш при една колиба която е малко по надолу до моста,отиваш там и некъв пич ти казва да ходиш в подземията и да всемеш Ботушите на Левитацията-отиваш взимаш ги и се връщаш при моста и сега с тея Ботуши можеш да ходиш по вода.

Бате мерси много колко време съм се лутал не е истина збих всичко що мърдаше и взех артефакти що имаше а това не сетих....

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 10:36

имаш си кует лог кадето си пише какво да правиш

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: