Автор |
Съобщение |
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 18:10
аз я дръпнах от арената и нямам проблеми
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
fenomena
|
|
В момента играе: Star Wars: Battlefront (PS4), Call of Duty: Black Ops 3 (PS4), Darkest Dungeon (PC).
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 18:17
Играта е просто Уникат.
Единственият минус е КАМЕРАТА
|
|
|
|
|
DJiDJo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 19:36
Вече съм отделил над 10 часа на играта. Еми мнението ми е - МНОГО ОРЯЗАНА. Се едно играя разширено демо. Единиците са неприлично малко, магиите и предметите също и картите.. ох картите как може финалната версия да има 10 карти за мултиплеър и да няма рандом генератор. Това е обидно!!!
П.П. С камерата се свиква бързо благодарение на бутона - Home!!!
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 19:47
Играта си е точно такава, каквато очаквах да бъде, така че нищо не ме изненадва. Едно е сигурно истинските й фенове ще я играят, независимо от неостатъците.
_JIJO_, хм, не си се вясвал тука от известно време, а?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 19:49
е карти да искащ винаги юе можеш да изтеглиш нали занеш как се ползва интернет?а иначе има много неща в играта ще може да се цикли много верно че расите са малко ама дано да направят още в някои аддон то 100% ш пуснат после някв аддон с още неща еиници герои глупости както останалите хироуси до момента иначе мноо ме кефи има много да го разучавам
|
|
|
|
|
DJiDJo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 20:06
Duke написа: _JIJO_, хм, не си се вясвал тука от известно време, а?
Еми от бая време. 1-2 години май
Относно картите. Еми то с интернет може сичко са намери ама идеята е началната игра да е по-пълна, нали?
Дано да не се наложи да чакаме до ескп. за рандом мап генератор. Единиците са към 80(заради ъпгрейдите стават толкова)магиите са има няма 40.
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 20:58
абе хора къде трябва да копирам крак-а за играта като стартирам H5_GAME.EXE файла и ми изписва ->>>>>
This application has failed to start beause d3dx9_25.dll was not found.Re-installing the application may fix this problem.
какво да направя ???
___________________________________ Пука ми, че ми дреме
|
|
|
|
|
DJiDJo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 20:59
инсталирай си DirectX 9.0c от диска с хироуса !
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 22:04
_JIJO_ написа: инсталирай си DirectX 9.0c от диска с хироуса !
инсталирах го и стана влязах в играта .....но като вляза в играта в меню-то нещо не се виждат буквите и думите примерно New Game , Load Game , Options и такива не виждат доло е списака в десния ъгъл ама не се виждат буквите някой може ли да ми каже защо е така
|
|
|
|
|
nervE
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 22:57
Зверска е играта. Личовете се завърнахааа!!! Вампирите са по- яки от всякога ( малко напомнят на първия бос на Blood Omen2). Страхотно са си свършили работата руснаците. Е, нали все пак те са най- големите играчи на Heroes в света( не само професионално)... след нас, българите, естествено.
___________________________________ "That is not dead which can eternal lie,
And with strange aeons even death may die."
H. P. Lovecraft
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 22:59
|_-xXx-_| написа: _JIJO_ написа: инсталирай си DirectX 9.0c от диска с хироуса ! инсталирах го и стана влязах в играта .....но като вляза в играта в меню-то нещо не се виждат буквите и думите примерно New Game , Load Game , Options и такива не виждат доло е списака в десния ъгъл ама не се виждат буквите някой може ли да ми каже защо е така
Сигурно заради видеокартата ти
___________________________________ .
|
|
|
|
|
Заек(наркоман)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 23:05
Пичове знам че звучи тъпо но един гаден лайнар качил некъв боклук дето не тругва писал Херос5 и аз се
преебах да я дръпна чаках цел ден и после Please incert the corect cd in the cdrom кажете линк да я сваля моля ви се
Направо съм бесен на тоя преебал е една камара хора свалих я от дата
___________________________________ Back from the future
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Май 2006 23:06
_JIJO_ написа: Вече съм отделил над 10 часа на играта. Еми мнението ми е - МНОГО ОРЯЗАНА. Се едно играя разширено демо. Единиците са неприлично малко, магиите и предметите също и картите.. ох картите как може финалната версия да има 10 карти за мултиплеър и да няма рандом генератор. Това е обидно!!! П.П. С камерата се свиква бързо благодарение на бутона - Home!!!
Абе стига играта е много добра е да малко са картите и какво и единиците не са чак толкова малко за графиката нямам думи просто е прекрасна звука също и според мен неможе да бъде сложена зад Heroes 3 а доста преди нея
___________________________________ .
|
|
|
|
|
O6im
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2006 01:50
Заек(наркоман) написа: Пичове знам че звучи тъпо но един гаден лайнар качил некъв боклук дето не тругва писал Херос5 и аз се преебах да я дръпна чаках цел ден и после Please incert the corect cd in the cdrom кажете линк да я сваля моля ви се Направо съм бесен на тоя преебал е една камара хора свалих я от дата
http://www.arenabg.com/details.php?id=45177
___________________________________ Живей заедно,умри сам.
|
|
|
|
|
DeViL
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2006 08:23
Gamero написа: |_-xXx-_| написа: _JIJO_ написа: инсталирай си DirectX 9.0c от диска с хироуса ! инсталирах го и стана влязах в играта .....но като вляза в играта в меню-то нещо не се виждат буквите и думите примерно New Game , Load Game , Options и такива не виждат доло е списака в десния ъгъл ама не се виждат буквите някой може ли да ми каже защо е така Сигурно заради видеокартата ти
би трябвало да не е от видео картата....но може да е и от това незнам
|
|
|
|
|
Nasko_90
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2006 08:31
Най-вероятно е заради картите от серията МХ вече са за боклука така,че не очаквайте ако
имате такава карта да ви тръгват новите игри....просто нямат Pixel Shader 2.0 и от там идва цялата работа...
Някой стигнал ли е до трета мисия мисля The Trap избих там всичко живо обаче не я минавам мамау стара
има един разрушен мост до замъка ми и не мога да мина на острещния бряг а си купих карта за 20 000 злато и виждам
цялата карта и няма как да се мине на осрещния бряг,някой ако знае нека ми помогне!!!!!
|
|
|
|
|
Заек(наркоман)
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2006 09:06
Пичове понеже некои от вас имат Херос 5 па аз го свалям вече 2ри път за два дни и се нещо е преебано
та се чудеш некой ше може ли да ми прати един от файловете на играта d3dx9_dll по скайпа ? Става ли ?
името ми там е vasko_zinkov Много ви се моля дано некои се преебе да ми го прати да мога и аз да играя ХЕроската
___________________________________ Back from the future
|
|
|
|
|
Devil™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2006 09:24
Значи не помна вече какво точно трябва да направиш но като идеш при мост и започва шорткът сцена на която ти казват да идеш при една колиба която е малко по надолу до моста,отиваш там и некъв пич ти казва да ходиш в подземията и да вземеш Ботушите на Левитацията-отиваш,взимаш ги и се връщаш при моста и сега с тея Ботуши можеш да ходиш по вода.
___________________________________ Определено си стува
|
|
|
|
|
Nasko_90
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2006 09:44
Sharky™ написа: Значи не помна вече какво точно трябва да направиш но като идеш при мост и започва шорткът сцена на която ти казват да идеш при една колиба която е малко по надолу до моста,отиваш там и некъв пич ти казва да ходиш в подземията и да всемеш Ботушите на Левитацията-отиваш взимаш ги и се връщаш при моста и сега с тея Ботуши можеш да ходиш по вода.
Бате мерси много колко време съм се лутал не е истина збих всичко що мърдаше и взех артефакти що имаше а това не сетих....
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Май 2006 10:36
имаш си кует лог кадето си пише какво да правиш
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|