Автор |
Съобщение |
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Апр 2006 14:05
Nexus написа: от кога админа е разрешил това в подписите
Ами много хора им хареса идеята за банерчета, отвори се тема:
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.p ... highlight=
И форума е демократична институция и Админа защото е добра натура ги разреши.
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 09:08
Ксайзере, мога ли да те помоля за още едно барче, свързано с математиката, този път както ти си решиш. Благодаря предварително, ако се навиеш.
|
|
|
Xayzer
|
|
Мнения: 828 Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 11:51
Coder написа: Ксайзере, мога ли да те помоля за още едно барче, свързано с математиката, този път както ти си решиш. Благодаря предварително, ако се навиеш.
Нямаш проблем, но дай поне една картинка или идея, за да стане по твой вкус
И кажи какво да пише.
Едит: Това е като идея. Пък ако ти хареса...
Мисля че ще си отива с старото ти банерче
__
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 12:56
Xayzer написа: Coder написа: Ксайзере, мога ли да те помоля за още едно барче, свързано с математиката, този път както ти си решиш. Благодаря предварително, ако се навиеш.
Нямаш проблем, но дай поне една картинка или идея, за да стане по твой вкус
И кажи какво да пише.
Едит: Това е като идея. Пък ако ти хареса...
Мисля че ще си отива с старото ти банерче
Xayzer ще ми направиш ли и на мен ако обичаш? ако може едно на Декстър и едно на Prince Of Persia(да пише Prince Of Persia Player)
___________________________________ | | |
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 14:40
*Dexter' написа: Xayzer ще ми направиш ли и на мен ако обичаш? ако може едно на Декстър и едно на Prince Of Persia(да пише Prince Of Persia Player)
Окей
Едит 1: Ето го първото
Едит 2: Ето го и второто
Поздрави.
_
|
|
|
|
Friendly Devil
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 15:28
Xayzer написа:
Страшни са станали!
___________________________________ It's me!
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 15:45
Xayzer написа: *Dexter' написа: Xayzer ще ми направиш ли и на мен ако обичаш? ако може едно на Декстър и едно на Prince Of Persia(да пише Prince Of Persia Player)
Окей
Едит 1: Ето го първото
Едит 2: Ето го и второто
Поздрави.
мерси!просто са перфектни !!!много благодаря!!!ти си THE BEST!!!!!
|
|
|
|
|
DennisEverything?
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 15:51
Xayzer написа: *Dexter' написа: Xayzer ще ми направиш ли и на мен ако обичаш? ако може едно на Декстър и едно на Prince Of Persia(да пише Prince Of Persia Player) Окей Едит 1: Ето го първото Едит 2: Ето го и второто Поздрави. _
съжелявам ако те карам пак да се занимаваш,ама ако може да ми направиш едно на Arsenal и едно на Godsmack
10х предварително
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 15:53
*Dexter' написа: ти си THE BEST!!!!!
Мерси, мерси.
Радвам се че ти харесват
_
|
|
|
|
Gnumerick
|
|
Мнения: 529 Местоположение: In my den, staying in the corner Професия: Scientist Интереси: Technologies
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 16:18
Eее, пич, супер е станало барчето, браво и благодаря пак.
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 16:52
За Декстър:
Аз преди съм правил за Арсенал, само махнах името на човека за който го бях направил.
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 17:08
Хора вище кво направих, май малко прекалих с рязането на картинката като за 1ви бар не е чак толкова зле но не избрах май подходящи цветове...вие кажете как е следващия по добре ще го направя
Едит : аа сетих се кво му липсва - черна рамка 1 пиксел но забравих как се правеше, някъде по страниците Xayzer беше казал сега търся къде е
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 17:21
Nexus написа: Хора вище кво направих, май малко прекалих с рязането на картинката като за 1ви бар не е чак толкова зле но не избрах май подходящи цветове...вие кажете как е следващия по добре ще го направя Едит : аа сетих се кво му липсва - черна рамка 1 пиксел но забравих как се правеше, някъде по страниците Xayzer беше казал сега търся къде е
Хубаво е!
Но имам една препоръка. Вземи да обърнеш огледално колата че така изглежда отрязана.
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 17:25
Ей сега и ще понамаля шрифта защото този идва малко големичък
Edit :
Пак трябва да ти благодаря - сега изглежда много по добре, а и намалих шрифта на 13 щеше да ме домързи ако беше само това. Да го сложа ли в подписа...за сега не ще пробвам да направя по - добър
Пак едит : Някой друг да си каже мнението? За да имам предвид следващия път имам няколко идеи за барчета но ще видим кво ще се получи
|
|
|
jones
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 17:42
Xayzer възможно ли е да направиш набързо две барчета - на едното да пише Indy Fan, а на другото Chain Gang Soldier.Мерси предварително.
___________________________________ тук и тук not understanding solitude they will attempt to destroy anything that differs from their own not being able to create art they will not understand art they will consider their failure as creators only as a failure of the world
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 17:48
Приятелю Xayzer след като му направиш банерите на Д-р Джоунс и ако ти остане време би ли направил един банер със тази картинка ...
И да гласи нещо от типа The Mind is the Ultimate force
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 18:17
И на двамата ще ви ги направя, но след един-два часа, че сега готвя Кубби.
|
|
|
|
NeO_Zealot
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 18:24
Офтопик:Xayzer-e,да не би случайно да говориш за кубета(така съм свикнал да ги наричам)? Едни такива много,много вкусни неща,приготвящи се от тесто от ориз и с кайма вътре?
|
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 18:36
NeO_Zealot написа: Офтопик:Xayzer-e,да не би случайно да говориш за кубета(така съм свикнал да ги наричам)? Едни такива много,много вкусни неща,приготвящи се от тесто от ориз и с кайма вътре?
Ами да. Само дето аз ги правя с тесто от бургул (По рецепта на Дядо ми). Половината ги правя пържени, половината варени.
Очаквах че ти ще го знаеш това ядене
Де да беше някъде наблизо да те черпя.
|
|
|
|
Xayzer
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Май 2006 19:24
d-r Jones написа: Xayzer възможно ли е да направиш набързо две барчета - на едното да пише Indy Fan, а на другото Chain Gang Soldier.Мерси предварително.
Ето ги твоите:
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|