Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2006 15:44

[ivchikat] написа:
сега имам еминенс лък на +8 критикал...Ц ама по 15к критикали не е зле:) ше дигна един-два още току виж станали на 16

мда... баланс в играта.. не е зле :) Вчера пък победих Tyrant 2 lvls под мен с Prophet... това вече не е зле. И му вкарвах по 300 critical.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Апр 2006 16:23

FlameBlind - можeш ли да ми кажeш кви итеми са най-подходящи за НЕ (моя е с Шайнинг боу Фокус +9 , мажестик лайт сет , Парти маск , бижутата също са мажeстик)

И ако имаш време да ми опишеш как се борави ПвП / ПК с него щото играя от вчера с НЕ .

Мерси предварително ;)

Live for everything , die for nothing !!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2006 01:18

HektoR написа:
FlameBlind - можeш ли да ми кажeш кви итеми са най-подходящи за НЕ (моя е с Шайнинг боу Фокус +9 , мажестик лайт сет , Парти маск , бижутата също са мажeстик)

И ако имаш време да ми опишеш как се борави ПвП / ПК с него щото играя от вчера с НЕ .

Мерси предварително ;)

фен на Prodigy а... Ще ти обясня е, що да не ти обясня..
За лък винаги избирай slow (другият е very slow), освен при A grade, където с повече dmg е по-бавният, и то разликата им е 88 p.atk. Но ти така или иначе си на S grade, Shining доколкото си спомням беше l2j S (тоест няма го реално на retail) но ако има с по-високa p.atk (Hero и Draconic) взимай тях. Set-ът е подходящ, особено ако на сървъра си бачкат нещата - дава ти достатъчно p.atk и добър, най-вече нужен, stun resist. Аз лично го смятам за по-удачен от S set-a, когато се отнася до archers. Щом имате S grades, купи си S jewels, най-добър m.def и малко мана, и двете са ти нужни. Също така намери си 10 еднакви dyes +DEX/-CON (но изгодни, не +1DEX/-3CON примерно) и си направи symbol, DEX ти трябва за spd, atk spd, evasion, crit rate, crit dmg, accuracy.

PvP с HE е относително лесно. Ако си срещу mage целта ти е да атакуваш веднага, още преди да почне да cast-ва, за да го прекъсваш, иначе ще те съдере от sleep/nuke. Удариш ли първи имаш значително по-големи шансове, понеже бързо ще му вкараш criticals, а маговете не държат на тях. Всъщност съвсем спокойно сваляш маг от 2 crits и няколко изстрела. Не ти препоръчвам да използваш различните shots срещу магьосници, освен може би stun shot, но и без него можеш да минеш.
Срещу тежко-бронираните трябва да kite - движиш се непрекъснато и стреляш - това намалява до минимум пораженията върху теб. Имай предвид, че дори със stun resist пак ще те stun-ват, особено DA, така че се старай да ги държиш на разстояние. Не се хаби със stun shot срещу герои с много CON (Destroyer, DA, Paladin, Warsmith), и винаги стреляй този срещу Dark Elves - расата има малко CON и често хваща. Double shot си го ползвай, Burst shot е безполезен.
Срещу daggers имаш голям шанс, на тях им стигат няколко crits и double shot, да не говорим ако вкараш и stun... Дали да kite е спорен въпрос, понеже всеки dagger е по-бърз от теб и като му обърнеш гръб ще ти набута backstab или някой друг skill. По-добре пусни snipe като дойде, както и Ultimate Evasion. Ако се помисли за хитър и тръгне да излиза извън range е почти сигурно мъртъв. Ако пък остане все пак имаш добри шансове да го убиеш преди да презареди няколко пъти уменията, което би станало с kite.
Другите два archers не са проблем, освен SR, при него е повечко въпрос на късмет да победиш или загубиш. Обаче snipe ти е предимство, ако се научиш кога да го пускаш SR става лесен. Всичко е въпрос на късмет за critical, защото той ще те crit-не по-често, ама ти ще го crit-неш с доста повече. Ако си качиш crit rate-a с +DEX dyes имаш много по-голям шанс.
Винаги в PvP използвай Vicious stance и Accuracy, както и всички self buffs, освен може би Hawkeye срещу тежките melee DD (Gladiator, Destroyer, Tyrant). За PK само един съвет - гледай при първия изстрел целта да е с гръб към теб, така имаш много по-голям шанс за critical.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2006 09:16

Flameblind написа:
HektoR написа:

Мерси предварително ;)

фен на Prodigy а... Ще ти обясня е, що да не ти обясня..
За лък винаги избирай slow (другият е very slow), освен при A grade, където с повече dmg е по-бавният, и то разликата им е 88 p.atk. Но ти така или иначе си на S grade, Shining доколкото си спомням беше l2j S (тоест няма го реално на retail) но ако има с по-високa p.atk (Hero и Draconic) взимай тях. Set-ът е подходящ, особено ако на сървъра си бачкат нещата - дава ти достатъчно p.atk и добър, най-вече нужен, stun resist. Аз лично го смятам за по-удачен от S set-a, когато се отнася до archers. Щом имате S grades, купи си S jewels, най-добър m.def и малко мана, и двете са ти нужни. Също така намери си 10 еднакви dyes +DEX/-CON (но изгодни, не +1DEX/-3CON примерно) и си направи symbol, DEX ти трябва за spd, atk spd, evasion, crit rate, crit dmg, accuracy.

PvP с HE е относително лесно. Ако си срещу mage целта ти е да атакуваш веднага, още преди да почне да cast-ва, за да го прекъсваш, иначе ще те съдере от sleep/nuke. Удариш ли първи имаш значително по-големи шансове, понеже бързо ще му вкараш criticals, а маговете не държат на тях. Всъщност съвсем спокойно сваляш маг от 2 crits и няколко изстрела. Не ти препоръчвам да използваш различните shots срещу магьосници, освен може би stun shot, но и без него можеш да минеш.
Срещу тежко-бронираните трябва да kite - движиш се непрекъснато и стреляш - това намалява до минимум пораженията върху теб. Имай предвид, че дори със stun resist пак ще те stun-ват, особено DA, така че се старай да ги държиш на разстояние. Не се хаби със stun shot срещу герои с много CON (Destroyer, DA, Paladin, Warsmith), и винаги стреляй този срещу Dark Elves - расата има малко CON и често хваща. Double shot си го ползвай, Burst shot е безполезен.
Срещу daggers имаш голям шанс, на тях им стигат няколко crits и double shot, да не говорим ако вкараш и stun... Дали да kite е спорен въпрос, понеже всеки dagger е по-бърз от теб и като му обърнеш гръб ще ти набута backstab или някой друг skill. По-добре пусни snipe като дойде, както и Ultimate Evasion. Ако се помисли за хитър и тръгне да излиза извън range е почти сигурно мъртъв. Ако пък остане все пак имаш добри шансове да го убиеш преди да презареди няколко пъти уменията, което би станало с kite.
Другите два archers не са проблем, освен SR, при него е повечко въпрос на късмет да победиш или загубиш. Обаче snipe ти е предимство, ако се научиш кога да го пускаш SR става лесен. Всичко е въпрос на късмет за critical, защото той ще те crit-не по-често, ама ти ще го crit-неш с доста повече. Ако си качиш crit rate-a с +DEX dyes имаш много по-голям шанс.
Винаги в PvP използвай Vicious stance и Accuracy, както и всички self buffs, освен може би Hawkeye срещу тежките melee DD (Gladiator, Destroyer, Tyrant). За PK само един съвет - гледай при първия изстрел целта да е с гръб към теб, така имаш много по-голям шанс за critical.
Мерси за съветите Flameblind, на мен също ще са ми полезни, защото в hindemith играя с rogue, който после ще правя HE.Само за dyes се притеснявам как ще намеря 10 едни и същи...

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2006 12:10

Сега ще ви кажа как да си направите spelhowler иситнски убиец,особено за PK.
Тайната сподели sobourbia.
1.Ниво 76 е задължително,защото тогава магиосниците си удвояват atack speed-a(не е бъг,работа на nc soft)при 3rd class
2.Екипировката
-dark crystal robe
-tatto of pledge(ако играете на пираски)
-Symbols Wit+4 Men-6 / Int+4 Men-6 / Int+2 Men-3 (не изпозлвате MEN) (според мен ще бъде по-удаччно да изпозлвате равни символи
-A complete buff,chant,SE round (Main skill is EMPOWER)
-Оръжие със acumen(трудно се намира)
При тази комбинация m.atk е 5к,а скороста на 2к,близо 3к.Когато имате повече от 2к casting speed магиите нямат re-use timer,което е страхоно.
Забележка-гледайте вие да вземете първия удар във PvP/pk иначе лошо ако противника ви удари пръв...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2006 13:46

scooby-doo написа:
Сега ще ви кажа как да си направите spelhowler иситнски убиец,особено за PK.
Тайната сподели sobourbia.
1.Ниво 76 е задължително,защото тогава магиосниците си удвояват atack speed-a(не е бъг,работа на nc soft)при 3rd class
2.Екипировката
-dark crystal robe
-tatto of pledge(ако играете на пираски)
-Symbols Wit+4 Men-6 / Int+4 Men-6 / Int+2 Men-3 (не изпозлвате MEN) (според мен ще бъде по-удаччно да изпозлвате равни символи
-A complete buff,chant,SE round (Main skill is EMPOWER)
-Оръжие със acumen(трудно се намира)
При тази комбинация m.atk е 5к,а скороста на 2к,близо 3к.Когато имате повече от 2к casting speed магиите нямат re-use timer,което е страхоно.
Забележка-гледайте вие да вземете първия удар във PvP/pk иначе лошо ако противника ви удари пръв...

хехех... а да ти кажа ли с full buff (BD+SWS+Proph) 76 lvl HE с Majestic light и Focus SA на лъка, при +4 DEX symbol дори без tattoo с колко изстрела сваля гореспоменатия герой ? Един. И то защото 99.9% ще е critical. Особено ако е в Snipe. A ако ти вкара stun (който влиза горе долу със същия процент на DE :) ) шансът да се измъкнеш жив е абсолютна нула :)
Отделно, не мисля че SH може да има 2k cast spd, представи си тогава SpS колко ще има O.o Един приятел има SpS висок lvl на ex0dus, казва че дори със symbol, cast. spd оръжие и set за cast. spd не може да докара до 1k, айде да кажем че с full buff ще вдигне 1k и отгоре, обачеее 2k e прекалено. А SH мисля трудно ще мине и 1k... М.atk пак ми се струва много, но не съм играл със SH за да кажа колко имат. С балансирания sorcerer съм минавал малко над 4k но с бъгнато tattoo.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Май 2006 21:40

играя в илисит ауейкънинг, супер бъгав и сега направиха героите с по 30к кръв от 40 лвл нагоре...лошто е, че всички монстъри са +3...човек стрелец съм аз 73 лвл...баланс баланц ама само лъка ме спасява, сейв енчант до 9, сега ми е на +12, а иначе от а грейда ако ше си с парти маска избираш квото те кефи сега за 20 п дефенс няма смисъл...карам аз със талум лайт и пваим парти с един приятел същия като мене, само, че е с перил на бързо стреляне :wink: общо взето тъмно сините ги бия все едно на 60 лвл преди кариците....дано го оправат, че само спелсингърите имат шанс

за пореден път поста ми само аз мога да си го разбера ама ми се играе...

П.П. леле колко е готина тая в дарк кристал хеви и талум лайт...

Профил ICQ

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 09:02

[ivchikat] написа:
играя в илисит ауейкънинг, супер бъгав и сега направиха героите с по 30к кръв от 40 лвл нагоре...лошто е, че всички монстъри са +3...човек стрелец съм аз 73 лвл...баланс баланц ама само лъка ме спасява, сейв енчант до 9, сега ми е на +12, а иначе от а грейда ако ше си с парти маска избираш квото те кефи сега за 20 п дефенс няма смисъл...карам аз със талум лайт и пваим парти с един приятел същия като мене, само, че е с перил на бързо стреляне :wink: общо взето тъмно сините ги бия все едно на 60 лвл преди кариците....дано го оправат, че само спелсингърите имат шанс

за пореден път поста ми само аз мога да си го разбера ама ми се играе...

П.П. леле колко е готина тая в дарк кристал хеви и талум лайт...

От какъв зор ползваш талум лека за hawkeye.
Цитат:
MP Regeneration +8%

MP +222

Poison and Bleed Resistance +80%

MEN +2

WIT -2

Според мен това е магиосническа броня....твой си е героя.
Лично мнение-majestic ligh или dc light.
Аз ти кзах че ако противника вземе първия удар си мъртъв.Авторът беше ми каза 95% шанс да загубиш.Приятеля използва ли символите.Скорост 2к е възможна и на официалният.Този лично е говорил със съпорт тийм-а на nc soft(и аз ги питах за игра през прокси,но уви...)за удвояваето при 76 ниво.
Етот и неговия оригинален пост

Цитат:
HI Boys and girls out there !

I just wanna tell U how this damned casting speed is from !
Believe me .. its NO hack ...

Its approved under TWISTEDs eyes ! (I showed him)
Now I wanna tell all of u how it works so u can try it by urself !

The main think is 2 create a Spellhowler !

All ur armour and weaps have 2 be choosen wisely !
I tried 2 years 2 get the right combination ! I wanted 2 keep it a secret
but now u all think im a hacker .. But im not !

1.Just choose a DC Robe (+3)
2.Tattoo of Pledge +4
3.Symbols Wit+4 Men-6 / Int+4 Men-6 / Int+2 Men-3 (dont need MEN)
4.A complete buff,chant,SE round (Main skill is EMPOWER)
5.A 3rd class change 2 StormScreamer !!!
This DOUBLES ur CS ! Its not a bug ... Its even implemented on
PayServer (I talked 2 NC Soft)
This is because on payserver normally NO Spelly could reach lvl76 so
they dont see it needfull 2 change !
6.A Weap with ACCUMEN would be nice .. But very hard 2 get here

Overall u get a max M.ATT of 5000 and a MAX CS nearly 3000 !!!

Just look at the picture (if it works )

If ANYONE of u need help or have questions bout the way to get there
Id be happy 2 help u .. just PM me !
Of course i helped a lot of people 2 get the right Symbols 4 there Char
(Thx Milcus !!!)

Again ... Thats NO hack !!! ask : TWISTED !!!
And i explain again ... my spelly is VERY weak .. So if u make the first
shot im 95% dead ! But if Im the first I have the chance 2 win !

AND .. Im not using CURSE CHAOS ! Cause if i use this skill first, everyone surely loose .... (exept some 10kk+ powerChars like Blumm..)

I hope u can see now how it works ... If u have Probs with ur chars or
the right Symbols 4 ur char just ask me ...

Ahhhh ... above 2000CS theres NO reuse time, and u cant see flying
projectiles !!! (Thats how NC-Soft programmed it)

Very best regards and a happy Weekend !!!

SUBOURBIA ! (AFK 1 week 4 holiday)

Special greets to Milcus,EcO,IRAE and all Clan Members (I love U all)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 13:39

scooby тва са глупости драги. Виж нещо първо - провери casting spd / m.atk с тоя Tattoo of Pledge, след това без него. l2j татуировките са здраво бъгнати в C3 и C4 сървъри. 3rd reclass още повече - тепърва е в процес на емулация. Oтделно DC set-a дали ще го enchant или не, не си подобрява бонусите, само p.def на enchant-натата част. Тва че SH не можел да достигне 76 на retail също не е верно - че то PvE mage ако не може, кой ще може ? SH е много лесен за solo на retail, както и mages като цяло. И ако NCsoft мислели наистина че няма SH който да стигне 76, то защо изобщо ще направят това с удвояването на casting spd ? Още повече че не е документирано никъде, ако беше всички щяха да писнат, то тва ако не наруши и без това крехкия баланс... Да не говорим че не виждам как l2j пък ще знаят за това, за да го емулират, както и твоя приятел, откъде ще му хрумне тая идея че баш на 76 си удвояват casting spd, да не говорим пък кой от NCsoft ще се занимава да му казва. За no reuse time също не съм убеден, най-вече защото както ти казах не смятам възможно повече от 1200-1300 casting spd на официален сървър. И screenshot нищо не доказва, аз си пазя screens с оръжие +16000 и осемцифрен critical на играч, от когато бях GM... Но тва не го пиша всичкото за да споря де, на мен ми е все едно, нали не играя там :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 14:44

скуби, както казах в моя сървър имаш с по 30к кръв повече от нормалното...а и парти маската ми е на мястото на хелмета и просто си избирам каквото ме кефи:))

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 16:14

[ivchikat] написа:
скуби, както казах в моя сървър имаш с по 30к кръв повече от нормалното...а и парти маската ми е на мястото на хелмета и просто си избирам каквото ме кефи:))

Гадни чийтъри :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 16:17

Гипо написа:
[ivchikat] написа:

Гадни чийтъри :lol:

по-скоро смешни админи :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 17:35

Aйде бе нямате ли някои скорошен Сийдж да разкажете 4е изтъпях ;)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 17:47

HektoR написа:
Aйде бе нямате ли някои скорошен Сийдж да разкажете 4е изтъпях ;)

Е щях да разказвам, ама последния сийдж беше провален от паднал астероид точно пред портите на Аден :cry:.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 17:57

Гипо я виж дали можеш да се логнеш, защото аз не мога :shock: Сутринта можех.

Едит : Сега и към ъпдейт сървъра не може...сигурно правят профилактика нещо...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 18:17

Еее баси и профилактиките :( Май днеска няма да се играе... ;(

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 19:07

Нов ъпдейт.Усети ли го? :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 19:36

Santa™ написа:
Еее баси и профилактиките :( Май днеска няма да се играе... ;(

Абсолютно всеки вторник между 6 и 8 има профилактика. Ти чак сега ли усети този момент :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 19:37

В кой сървар играете пи4ове ? Дайте малко инфо за него ? и ако може да ми обясните от каде да го изтегля и как да се джойнна ;) 4е ми писнаха некви измислени сервери С рейтове до небесата и нереалност !

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Май 2006 19:55

HektoR написа:
В кой сървар играете пи4ове ? Дайте малко инфо за него ? и ако може да ми обясните от каде да го изтегля и как да се джойнна ;) 4е ми писнаха некви измислени сервери С рейтове до небесата и нереалност !

хехе двамката горе играят retail, аз от време на време също. След няколко дни ще пуснат ex0dus и ma3x, които заедно с Dark не-знам-кво-си се обединиха в Inferno networks, като ma3x е български. Трите сървъра си запазват съответно GMs admin и т.н., но всичко, което се работи на единия и бачка, се прехвърля съответно и на другите. А на ex0 поддръжката са трима от главните developers на емулатора - l2j - така че бързо оправят бъгове и вкарват новите емулирани неща от играта. Половината ми клан играят там от много време вече, а като пуснат ma3x се събираме всички да играем в него, защото ще е чисто нов и low rate с добра поддръжка (надявам се). ETA 3 дена. Така чеее сигурно ще играя там, не сме решили окончателно с останалите, пък и тряя да убедим тъпия sh1ny (админа на ma3x) да увеличи малко тия 1x rates, ако искам да се мъча в официалния ми е достатъчно, на мен ми се играе за кеф. Та така, open invitation за всеки от тук пишещите, изключвам Гипо и Buddy, retail ще е по-работещ хаахах.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com