Гилд Уарс срещу Света на Варкрафта срещу Лаинеиг 2

Проблеми, съвети, ъпгрейд

Кое е наи доброто ММОРПГ на 2005-2006 год.(засега)

World of Warcraft
32
48%
Lineage 2
12
18%
Guild Wars
23
34%

Общо гласове: 67

Аватар
Silly Wizard
Обратна връзка:

Мнение от Silly Wizard »

Clone_Commander, с всеки твой пост показваш, че ти пука, така че ;)
И човек, какво ще кажеш за Asheron's Call, Everquest и FFOnline, или и тях въобще не си ги чувал?
Именно трите игри, които си изброил са известни в BG, защото всички пропагандират именно техните имена. Въпреки това има хора, които проглеждат зад рекламната завеса и играят ту Anarchy Online, ту Ragnarok или Rush On Seven Episodes, ту разни други доста добри игрички.
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

1-во и най-важно - Lineage се произнася Линидж на български и който го пише различно от това по-добре изобщо да не споменава за играта...
2-ро - Да сравняваме трите игри в анкетата е като да сравняваме Ferrari vs Lamborghini vs Porsche. Ай ся, коя е най-добрата ? Щото аз бих се радвал на всяка една от трите (да не говорим и на трите заедно :lol: ). Същото е и с MMORPGs, понеже самият тип игра изисква създаването на огромен и разнообразен свят, както и намиране на различни начини да не се отегчава играча. Еми какво, постигнато е и в трите игри, който го оспорва значи проблемът е в него, не в останалите милиони играчи, които ги играят. Аз лично предпочитам да играя Lineage, но с удоволствие бих играл и WoW и GW, но за първата нямам време, а за втората - чакам да докарат expansion-a в Пловдив. На автора на темата ще кажа, че вече има горе долу толкова хора в БГ, които играят на официалните сървъри, колкото и в private servers. Аз въпреки че имам account за retail предпочитам да играя в някои private, а защо си е цяла отделна тема...
Sic vis pacem, para bellum
Аватар
N2O
В момента играе: С пишката си и белот.
Обратна връзка:

Мнение от N2O »

Clone_Commander написа:
Santa™ написа:Чудя се и немога да го измисля ... виждате го че автора на темата е 10 макс 12 годишен идиот дето и капка не разбира от ммо-та и се разправяте с него ...не виждате ли че тоя е некъв дето сигурно е пипнал уоу или л2 за 2 минути в некой пиратски сървър и си мисли че знае сичко?По добре /игноре и тва е.

п.п авторе зле си братле,по добре спри да се излагаш.

Ми като не ти харесва КАК пиша и ЗА какво пиша защо изобщо влезе тук?И защо си мислиш че не сам пипвал Масова Мултиплейър Онлайн ролева игра?Мое и да съм на 13 НО това не означава че не играя игри.Първото MMORPG играх беше Mu Online.Излезе през 2001,купих си го.СЕГА то е безплатно но това не ме интересува.Когато направих тази анкета НИКОГА не сам мислил че ще се стигне ДОТУК!Имам и 3те игри за по средно 70 лв.Плащам си да играя WoW и L2 и тва е.Играл съм само в НЕпиратски сървари.Тва че на тебе ти харесва да ме критикуваш НЕ означава че на мен ми пука.
ЕМИ ДОБРЕ ХОРА НАПРАВЕТЕ СИ АНКЕТКА И СИ СЛОЖЕТЕ ТАМ ВАШИТЕ ММОРПГта И СЕ КЕФЕТЕ! ТОВА ЧЕ НЕ САМ ГИ ВКАРАЛ В ТАЯ АНКЕТА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ ГИ ПОДЦЕНЯВАМ!

И сигурно си дебел...
Аватар
Cpl. D.Hicks
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Обратна връзка:

Мнение от Cpl. D.Hicks »

Забравяте и Anarchy online - благодарение на рекламите в нея, тя стана безплатна и е едно от най-добрите попадения в ММОРПГ жанра :wink:

Код за потвърждение: Избери целия код

"History is written by the victors."
a.k.a Хикс
The Desolator

Мнение от The Desolator »

Ами едно не мога да жи разбера-как можете да сте чак такива големи комлексари че така да оплюете едно 10-12 годишно момче?
Sulfours Wastelands,after the Gate of Desolation.
Аватар
Sentry

Мнение от Sentry »

Каквото почукало, такова се обадило, няма какво повече да кажа.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Аватар
PoW3r
В момента играе: Warhammer 40 000 - Soultstorm
World of Warcraft
Обратна връзка:

Мнение от PoW3r »

естетвено 4е Гуилд Ларс
Light thinks it travels faster than anything,but it is wrong.No matter how fast light travels ,it finds the darkness has always got there first, and is waiting for it.
Cherry Lips

Мнение от Cherry Lips »

World of warcraft,Lineage 2,guild wars са най-известни защото са най-добре рекламирани във всеки брой на списанието виждам да пише за тях
Аз играя Silkroad online и много ме кефи но никаде не съм виждал рекрама за нея!
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

worldofgames написа:World of warcraft,Lineage 2,guild wars са най-известни защото са най-добре рекламирани във всеки брой на списанието виждам да пише за тях
Аз играя Silkroad online и много ме кефи но никаде не съм виждал рекрама за нея!

ми щото от нея не се печелят пари момко...
Аватар
Zerkiel

Мнение от Zerkiel »

Омг нека бъдете простени и дано откриете смисъла на живато за себе си. БУЛШИТ
мноооооооо сте зле...за жалост и аз, че поствам
Black
You value power, ambition, and darkness. You love power at any cost and are a corrupting influence on those around you. At your best you are resourceful and unashamed. At your worst you are parasitic and amoral. Your symbol is a skull.
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

DarK AnGeL написа:Омг нека бъдете простени и дано откриете смисъла на живато за себе си. БУЛШИТ
мноооооооо сте зле...за жалост и аз, че поствам

второто поне е вярно
Demonic
Обратна връзка:

Мнение от Demonic »

World Of Warcraft
You are wrong, fucked, and overrated
I think Im gonna be sick and its your fault
Everyday its the same - I love, you hate!
But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!
Аватар
Tiny
но с големо съ̀рце
В момента играе: A dance with rogues
Обратна връзка:

Мнение от Tiny »

Честно казано,на мен всяко ММОРПГ ми харесва.Сега избрах lineage защото приятелите ми почнаха да я играят.WoW съм играл на мой си сървър,със оригиналните рейтове.Играх до 7 ниво елф ловец,12ниво човек боец и свърших.Много ми лагваше,а и имаше не малко бъгове.WoW предлага доста по-голяма свобода от lieneage и светът е доста по-добър.MuOnline май е единствената която съмиграл на оригинален сървър,не е лоша играчката,но предпоитам NWN пред нея.Silkroad пробвах я,но не ми тръгна,иначе ми хареса.Ultima online предполагам че пак няма да ми тръгне заради проксито,което сигурно не поддържа :( .
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Аватар
SPARROW

Мнение от SPARROW »

сори за офтопика ама от каде мога да сфаля WoW :roll:
muadip
Обратна връзка:

Мнение от muadip »

A EVE kade e?
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

muadip написа:A EVE kade e?

според теб колко човека играят EVE в България ?
muadip
Обратна връзка:

Мнение от muadip »

Malko to4no za tova trqbva horata da razberat pove4e za Eve,za6toto e edna dosta dobra MMO igra za fenovete na Fantastikata.
Аватар
Flameblind
Обратна връзка:

Мнение от Flameblind »

muadip написа:Malko to4no za tova trqbva horata da razberat pove4e za Eve,za6toto e edna dosta dobra MMO igra za fenovete na Fantastikata.

от това което играх мисля че няма да допадне на повечето БГ фенове на MMO игрите, особено за тези с малкото познания по английски
muadip
Обратна връзка:

Мнение от muadip »

Играта е бая трудна,но на по-кьсен етап е нещо страхотно. :)
Alminator
Обратна връзка:

Мнение от Alminator »

И сега коиа е наи иаката?
Махнете ми бана,плз!
Публикувай отговор