1-во и най-важно - Lineage се произнася Линидж на български и който го пише различно от това по-добре изобщо да не споменава за играта...
2-ро - Да сравняваме трите игри в анкетата е като да сравняваме Ferrari vs Lamborghini vs Porsche. Ай ся, коя е най-добрата ? Щото аз бих се радвал на всяка една от трите (да не говорим и на трите заедно

). Същото е и с MMORPGs, понеже самият тип игра изисква създаването на огромен и разнообразен свят, както и намиране на различни начини да не се отегчава играча. Еми какво, постигнато е и в трите игри, който го оспорва значи проблемът е в него, не в останалите милиони играчи, които ги играят. Аз лично предпочитам да играя Lineage, но с удоволствие бих играл и WoW и GW, но за първата нямам време, а за втората - чакам да докарат expansion-a в Пловдив. На автора на темата ще кажа, че вече има горе долу толкова хора в БГ, които играят на официалните сървъри, колкото и в private servers. Аз въпреки че имам account за retail предпочитам да играя в някои private, а защо си е цяла отделна тема...