Userbars
- Friendly Devil
- SneakyDude
- Обратна връзка:
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Откъде си го теглил без Key-gen? Версиите из нета си идват с Key-gen.AcTivE написа:Е сега ако някой с Paintshop 7.0.1 даде един cd-key е златен (освен ако не го е страх от конкуренцията, де) .

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Cpl. D.Hicks
- В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
- Обратна връзка:
Я дайте линк за тея банерчета и аз да си направя едно. Преди имаше някъде, ама не ми се търси сега 
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Мерси Firzen. Ааа, имах нещо да казвам... а да! И аз вече си имам барчеееFirzen написа:Я виж дали някой от тея работи:AcTivE написа:Е сега ако някой с Paintshop 7.0.1 даде един cd-key е златен (освен ако не го е страх от конкуренцията, де) .
G-1038M-DBT9M-N8KCL (версия 7.0)
293e6d5 (версия 7.04)

АcTivE's fan
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Xayzer
- Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
- Обратна връзка:
Как да не може за феиката. Кажи там някакви подробности, цветова гама, тема, т.н. и готово.`FairY` написа:Аз ще се помоля за едно за фейката:)Ако може де,ако не може, ще го преживея...
Аз ще ти направя няколко по мои вкус, пък ако не ти харесат, ще ти ги преправя.
Едит: Ето го първия. Мисля че този наи-много ще си отива с твоя аватар:

Ако пък искаш нещо по-страстно:

Или пък нещо по-съблазнително:

Дано съм оцелил това което искаш. Въпреки че като чуя думата "ФЕЯ" си представям летящи малки разноцветни момиченца, в твоя профил не виждам това. За това реших да се отдалеча от моята представа за феите и черпих вдъхновения от твоя аватар. Тъмнотата, мистериозната жена приседнала върху олтар от черепи, черните рози, ми говорят повече за паднали ангели, самодиви и похот. Това породи тъмните цветове, надписите и цялото усещане. Дано ти харесат.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.
27B-6
- Friendly Devil
-
javagirl
Xayzer написа:Добра идея. Аз имам направени 27 до сега. Хубава галерия можем да запълнимdenik написа:Може после да направим галерия от банерчета от пцм юзъри :Д![]()
Поезия...Xayzer написа: Тъмнотата, мистериозната жена приседнала върху олтар от черепи, черните рози, ми говорят повече за паднали ангели, самодиви и похот. Това породи тъмните цветове, надписите и цялото усещане. Дано ти харесат.