Автор |
Съобщение |
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 20:50
Абе искате ли да направим нещо като колаборацийка ?
PC Mania Music Compilation или нещо такова
Ще съберем по нещо от всеки и така ...
Изисква време , но ако имаме желание предполагам че няма да е проблем
___________________________________ http://wkoz.net - rap shit 24/7
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 23:38
slim_k много добри полифонични мелодийки си направил, яд ме е само, че нямам полифоничен gsm, та да си слушам мелодийките ти по цял ден. Колко инструмента вкарваш в една "песен"? 3-4? Сам ли си правиш семплите? Колко време ти отнема за едно "парче"? Колко минути? Мислиш ли че примерно Immortal или killarmy биха редили на твоите хип-хоп мелодийки?
Постарай се повече, а за в бъдеще може и да се направи някоя колаборация. До тогава си оставаш страничен наблюдател..
___________________________________ NOT THERE JOHNNY, NOT THERE!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2006 10:36
slim_k написа: Абе искате ли да направим нещо като колаборацийка ?
PC Mania Music Compilation или нещо такова
Ще съберем по нещо от всеки и така ...
Изисква време , но ако имаме желание предполагам че няма да е проблем
Е тва вече ме заинтригува Ако се организираме, ще се постарая да направя нещо наистина хубаво.
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2006 12:43
Wicked Spirit написа: slim_k много добри полифонични мелодийки си направил, яд ме е само, че нямам полифоничен gsm, та да си слушам мелодийките ти по цял ден. Колко инструмента вкарваш в една "песен"? 3-4? Сам ли си правиш семплите? Колко време ти отнема за едно "парче"? Колко минути? Мислиш ли че примерно Immortal или killarmy биха редили на твоите хип-хоп мелодийки?
Постарай се повече, а за в бъдеще може и да се направи някоя колаборация. До тогава си оставаш страничен наблюдател..
Всъщност , аз се занимавам от много скоро . Пускам нещата си тук , за да мога да се усъвършенствам , чрез чуждото мнение . Идеята за компилация ми дойде наум и реших да я предложа , ако другите преценят че аз не струвам няма да участвам ....
Искаше ми се да мога да чуя , тези твои изпълнения , които ти дадоха такова самочуствие на всевишен съдия . За съжаление сайта ти в Хит нещо не ми го отваря . Качи ги някъде другаде .
EDIT : За рапър Immortal не съм чувал ...
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2006 14:20
Опа, пооо-полека хора. Тука сме се събрали да оценяваме какво слушаме... Wicked Spirit, теб имам предвид . Вярно, че музиката му на слим е проста (нямам предвид глупава, а опростена), но същото може да се каже и за музиката на Darkthrone. Който е слушал ще разбере. Но това не прави групата слаба... дори напротив. Както и да е. С тези нещастни софтуери не можем да постигнем желания ефект, няма как. Особено с фрути лупса и моята програма - melody assistant. Като ги изучим и изцедим всичко възможно от тях... няма какво повече да правим, освен да правим истниска музика .
Слим, чух ти последното, добро е, както предишните.
Аз не знам какво ще постна скоро... може би, едното от двете, които правя в момента, но работата по тях тече доста бавно, а и не се занимавам само със софтуерно създаване на музика. Омръзна ми... Айде, до скоро и се усъвършенствайте!
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2006 17:36
Nocturno написа: Опа, пооо-полека хора. Тука сме се събрали да оценяваме какво слушаме... Wicked Spirit, теб имам предвид . Е аз какво съм казал?! Оцених музиката на slim_k.. Nocturno написа: С тези нещастни софтуери не можем да постигнем желания ефект, няма как. Особено с фрути лупса.. Като ги изучим и изцедим всичко възможно от тях... няма какво повече да правим, освен да правим истниска музика . Ми не знам за тази програма която ти използваш и к'ви възможности има, но FL 6 е достатъчно голяма за да можеш да я "ицедиш". Просто не го вярвам. Плюс това аз правя това което искам да направя. Точно това което искам да звучи. Аз си чувам песента и знам как искам да я направя. О да и музиката ми е истинска, твоята каква е? Знам какво имаш предвид, но е тъпо.slim_k написа: EDIT : За рапър Immortal не съм чувал ...
edit: Не се прави..
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2006 18:39
Музика, която аз да си свиря. Това имам предвид. Омръзна ми да се мъча пред тия програми. С китарата по-бързо става и по-лесно свиря това, което искам. Със програмите също става... но, кажи ми, не е ли по-добре ти сам да си свириш музиката (и да пееш...), отколкото тя да звучи дървено (при някоя програми не чак толкова, при други - ...) ? Мисля, че ме разбра . Този следобяд записах нещо, но то ще остане само за моя употреба. По-нататък ще пусна нещо. Ще мисля, ще свиря, ще композирам... йес... Айде.
|
|
|
|
|
MarinoW
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Мар 2006 19:23
Това е мой, завършен ремикс.Трака, който съм peмиксирал е Mauro Picotto - Pulsar . Това е и ремикса http://store3.data.bg/dahkooo/Mauro%20P ... n_ultramix).mp3
кажете си мнението
btw копирайте и въведете линка, че има някакъв проблем с отварянето
___________________________________ Cowboy BeBop
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 20:07
Wicked Spirit , ти се опита с някакъв сарказъм да споменеш бийтове с по 3-4 инструмента . Еми с колко инструмента бе пич ? Ти десет ли ползваш , защото тогава много силно ме съмнява бийтовете ти да са по различни от какфония . Знаеш ли има едно много нашумяла българска песен , на сигурно най-добрия хип-хоп продуцент у нас в момента , в която има бийт и 2 ( ! ) инструмента ( като не включваме барабаните ) и тая песен като излезе освен психопатичния и текст я боготворяхме заради страшния и бийт .
Първите ми бийтове , които публикувах тук , след определена промяна на погледа ми върху тях ( което става като направя следващия ) не ги имам за нищо , просто трябва да се мине през някакъв период в който единствено се опитваш да се подобряваш ... Или ти сигурно извади бийтове като на Alchemist веднага щом седна пред Фрути-то ( а са кой е Алкемист ? Шото много ти знае устата за продуцентство ) ...
За рапъра не се правя и знаеш много добре за какво говоря ...
EDIT : Поправка 1 инструмент има в този същия бийт , и той представлява три наредени акорда ( 3 ! ) . Песента се надявам че се усети коя е ...
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 06 Мар 2006 23:01
slim_k написа: Еми с колко инструмента бе пич ? Ти десет ли ползваш , защото тогава много силно ме съмнява бийтовете ти да са по различни от какфония . Виж сега моите бийтове са странно нещо. Имам бийт с една основна мелодия, бас и кикове, но също така имам и бийт с 12 напълно различни звука. Моите бийтове не следват стил. Няма го това dr. Dre gangsta' звучене, сещаш се нали? Трудно ще намериш и агресията от East Side.. Както казах те са странни и не смятам да ти ги продоставя докато не switch-неш of враждебността, защото не смятам да защитавам мое творение от глуповати нападки. slim_k написа: Или ти сигурно извади бийтове като на Alchemist веднага щом седна пред Фрути-то ( а са кой е Алкемист ? Шото много ти знае устата за продуцентство ) ... Знам кой е The Alchemist. И сега ако тук очакваш да ти пиша фермани колко съм запознат с неговото творчество и продуцентство жестоко се лъжеш. Просто не виждам смисъл да се правя на интересен като си меря мъжеството с путки. slim_k написа: За рапъра не се правя и знаеш много добре за какво говоря ...
Вече въобще не знам за какво говориш..
p.s. светни ме коя е песента, не съм запознат с творчество на българските рапъри. btw не съжалявам особено много.
edit: Не знам защо и аз се правя на задник.. Ето ти тук два bеat-a..
1.Introversion
2.Make You Feel
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 15:43
Ем , бийтовете ти са абстрактни . Не са лошо направени , но лично за мен са прекалено натоварени . Въпрос на вкус . Също не мога да разбера , защо са по 2-3 минути като в това време се повтаря 20 секунден мотив .
Макар че ще се потретя , искам да те попитам от колко време се занимаваш ? Защото работата не е до мързел , а чисто и просто до опит . Аз лично не мисля че Vengeance бийта ми е нито лесен за правене , нито зле звучащ , оценявали са го добре и непознати хора , които не са от вчера в нещата . Действително не е нищо особено , но се получи добре , за разлика от предишните . А като стана въпрос за тях , те си бяха елементарни . С повечето от тях просто разучавах възможностите на програмата докато се опитвах да създам нещо .
Всъщност никога не съм бил враждебен , просто ме дразнеше отношението ти тип "гуру" и все още смятам че нямаш никакво основание да се държиш така .
И накрая песента се казва Просто Прасе . Бих ти препоръчал докато я слушаш да се абстрахираш от малко неадекватното отношение към българските неща , което мога да ти кажа че е доста неправилно .
Като за финал да ти спомена , аз не искам да си меря пишките с никой. Осъзнавам че съм нов и че нямам основание , просто не обичам някой да ми говори сякаш е Premier от Генгстарр . Ако критиката е конструктивна я приемам била тя и негативна , но ако е просто подигравка с някой който знаеш че е много по назад от теб нито ми помага особено , нито ми е приятно да я слушам .
Без лоши чувства ...
|
|
|
|
|
Wicked Spirit
|
|
|
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2006 15:21
Песента действително е много става за нетрезвено състояние , на алкохол не толкова , но на коз влиза жестоко .
Поздрави , ше си говорим пак
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2006 00:20
slim_k написа: Глеам че нещо никви ни няма
Има ни , има ни Просто искам наведнъж да ви стоваря целия си музикален потенциал
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Мар 2006 23:39
E тука нещо ново , малко психопатично се получи , надявам се да ви хареса . Леко недоизпипано е , бих го оставил да повтаса още ден два , ама ше се жертвам за сцената :
Psychopatic Mind
lo-fi URL: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 43928&q=lo
hi-fi URL: http://www.soundclick.com/util/getplaye ... 43928&q=hi
Относно този и Orch Power , едно MC прояви желание да се опита да напраи нещо върху тях ( или върху някой от другите ) , така че са малко простоватички .
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2006 18:08
Ей го последното ми творение. Бая време се чудих дали да го постна... престраших се, ето. Нарадвайте му се...
Liberator
|
|
|
|
|
slim_k
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Мар 2006 22:59
Nocturno написа: Ей го последното ми творение. Бая време се чудих дали да го постна... престраших се, ето. Нарадвайте му се... Liberator
Много ми хареса ! Грабна ме страшно тва изпълнение , личи си че автора има музикален слух ...
Единственото кофти което мога да каже е че на моменти си личи прекалено много дигиталната ръка , а в рок музиката от всякакъв тип това според мен е малко противопоказно .
|
|
|
|
|
Kompoth
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Мар 2006 14:20
Slim_k, така си е, твърде много си личи на места китарата... че е изкуствена. И точно това имах предвид в горните си постове... изкуствено е. Изглежда трябва по-малко да ползвам китарите...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|