Автор |
Съобщение |
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 19:15
Moon&Star'Hero написа: Искам да обърна внимание на нещото,което правеше Мороуинд едно безкрайно забавление.А то е "матрицата" на играта,основата й,която позволяваше да се инсталират освен официалните експанжъни-Трибунал и Блуудмуун,така и безброй много по-малки(а и не само) add-ons,plugins,mods.Това "нагрухване" с нови и интересни неща,практически превръща и без това огромния свят(за 1 диск!)в един още по-неизчерпаем на куестове и приключения свят.Така,няма опасност да ти втръсне играта след като я превъртиш,защото винаги можеш да я обогатиш с нови и нови приключения.Така правех аз.И кой мислите ги е правел тези наистина хиляди модове,плугини и други?Ами всички фенове по целия свят,благодарение на безценната програма,TES Construction Set.това е гордостта на Bethesda,според самите тях.Всеки сам може да си построи къщичка,замък,подземие или направо ново измерение,в което може да живее и да стига до там с телепортация Така,при мен,играта набъбна от около 600Мb в оригиналния си вид,до около 4Gb,като и до сега не съм изиграл всичко.Въобще чрез този CS,както казва един програмист от Bethesda: The limit could be only your imagination. Безкрайната свобода на действие,както и пълната необвързаност към main-quеst-а ще ги има и в Обливион плюс още много,много нови неща, от които може би най-важното е новият Radiant AI,което е революционно "изобретение" в компютърните игри изобщо.Това,както не на последно място и разбиващата графика(pixel i vertex shadering на всяка текстура)ще докарат едно невероятно чувство за реализъм,различно от досегашните РПГ-та.А при наличието и на новия Construction Set,нещата много,ама много загрубяват и ни чакат стотици даже и хиляди часове гейм-плей.Само за справка-оригиналната игрова територия на Обливион ще е около 20кв.мили,което е много повече от Мороуинд,а всеки който го е играл знае колко огромен изглеждаше той.Знам и още доста неща,но ми е трудно в момента да изброя всичко,а и играта излиза само след две седмици.Моля се да я кракнат по-бързо,въпреки,че ако бях по-заможен в момента,без колебание щях веднага да си купя оригинала.
Омг ?лелеее найс А можеш ли да дадеш някъв линк с гайд как се работи с конструкшън сета,защото аз така и не разбрах нищо колкото и да се мъчих А оригинала .. мхмхмхмх 100% ще си го купя
п.с какво невероятно мморпг щеше да излезне от елдър скролс поредицата ...или айде не мморпг ама поне да имаше мулти
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 19:17
Santa™ написа: Moon&Star'Hero написа: Искам да обърна внимание на нещото,което правеше Мороуинд едно безкрайно забавление.А то е "матрицата" на играта,основата й,която позволяваше да се инсталират освен официалните експанжъни-Трибунал и Блуудмуун,така и безброй много по-малки(а и не само) add-ons,plugins,mods.Това "нагрухване" с нови и интересни неща,практически превръща и без това огромния свят(за 1 диск!)в един още по-неизчерпаем на куестове и приключения свят.Така,няма опасност да ти втръсне играта след като я превъртиш,защото винаги можеш да я обогатиш с нови и нови приключения.Така правех аз.И кой мислите ги е правел тези наистина хиляди модове,плугини и други?Ами всички фенове по целия свят,благодарение на безценната програма,TES Construction Set.това е гордостта на Bethesda,според самите тях.Всеки сам може да си построи къщичка,замък,подземие или направо ново измерение,в което може да живее и да стига до там с телепортация Така,при мен,играта набъбна от около 600Мb в оригиналния си вид,до около 4Gb,като и до сега не съм изиграл всичко.Въобще чрез този CS,както казва един програмист от Bethesda: The limit could be only your imagination. Безкрайната свобода на действие,както и пълната необвързаност към main-quеst-а ще ги има и в Обливион плюс още много,много нови неща, от които може би най-важното е новият Radiant AI,което е революционно "изобретение" в компютърните игри изобщо.Това,както не на последно място и разбиващата графика(pixel i vertex shadering на всяка текстура)ще докарат едно невероятно чувство за реализъм,различно от досегашните РПГ-та.А при наличието и на новия Construction Set,нещата много,ама много загрубяват и ни чакат стотици даже и хиляди часове гейм-плей.Само за справка-оригиналната игрова територия на Обливион ще е около 20кв.мили,което е много повече от Мороуинд,а всеки който го е играл знае колко огромен изглеждаше той.Знам и още доста неща,но ми е трудно в момента да изброя всичко,а и играта излиза само след две седмици.Моля се да я кракнат по-бързо,въпреки,че ако бях по-заможен в момента,без колебание щях веднага да си купя оригинала. Омг ?лелеее найс А можеш ли да дадеш някъв линк с гайд как се работи с конструкшън сета,защото аз така и не разбрах нищо колкото и да се мъчих А оригинала .. мхмхмхмх 100% ще си го купя п.с какво невероятно мморпг щеше да излезне от елдър скролс поредицата ...или айде не мморпг ама поне да имаше мулти
ми форумите на бетседа би трябвало да има
п.с муун видя ли че можеш да пишеш и нормално
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 23:06
Zenthehunter написа: Би ли ми казал от къде да си дръпна Мороуинд?И какви му са системните изисквания, защото щайгата ми е доста слаба и немам никаква надежда за Oblivion, както и за ъпгрейд
Ами току що видях,че го има в торентите на дата бг.Освен Мороуинд има и 2-та експанжъна-Блуудмуун и Трибунал.Но да знаеш,че играта е убиец на време и понякога се губи връзка с действителността.
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Мар 2006 23:26
Santa™ написа: Moon&Star'Hero написа: Искам да обърна внимание на нещото,което правеше Мороуинд едно безкрайно забавление.А то е "матрицата" на играта,основата й,която позволяваше да се инсталират освен официалните експанжъни-Трибунал и Блуудмуун,така и безброй много по-малки(а и не само) add-ons,plugins,mods.Това "нагрухване" с нови и интересни неща,практически превръща и без това огромния свят(за 1 диск!)в един още по-неизчерпаем на куестове и приключения свят.Така,няма опасност да ти втръсне играта след като я превъртиш,защото винаги можеш да я обогатиш с нови и нови приключения.Така правех аз.И кой мислите ги е правел тези наистина хиляди модове,плугини и други?Ами всички фенове по целия свят,благодарение на безценната програма,TES Construction Set.това е гордостта на Bethesda,според самите тях.Всеки сам може да си построи къщичка,замък,подземие или направо ново измерение,в което може да живее и да стига до там с телепортация Така,при мен,играта набъбна от около 600Мb в оригиналния си вид,до около 4Gb,като и до сега не съм изиграл всичко.Въобще чрез този CS,както казва един програмист от Bethesda: The limit could be only your imagination. Безкрайната свобода на действие,както и пълната необвързаност към main-quеst-а ще ги има и в Обливион плюс още много,много нови неща, от които може би най-важното е новият Radiant AI,което е революционно "изобретение" в компютърните игри изобщо.Това,както не на последно място и разбиващата графика(pixel i vertex shadering на всяка текстура)ще докарат едно невероятно чувство за реализъм,различно от досегашните РПГ-та.А при наличието и на новия Construction Set,нещата много,ама много загрубяват и ни чакат стотици даже и хиляди часове гейм-плей.Само за справка-оригиналната игрова територия на Обливион ще е около 20кв.мили,което е много повече от Мороуинд,а всеки който го е играл знае колко огромен изглеждаше той.Знам и още доста неща,но ми е трудно в момента да изброя всичко,а и играта излиза само след две седмици.Моля се да я кракнат по-бързо,въпреки,че ако бях по-заможен в момента,без колебание щях веднага да си купя оригинала. Омг ?лелеее найс А можеш ли да дадеш някъв линк с гайд как се работи с конструкшън сета,защото аз така и не разбрах нищо колкото и да се мъчих А оригинала .. мхмхмхмх 100% ще си го купя п.с какво невероятно мморпг щеше да излезне от елдър скролс поредицата ...или айде не мморпг ама поне да имаше мулти
За съжаление,не знам да има гайд за CS-а на български,въпреки,че и на мен би ми помогнал.А най-добрия гайд на англииски го има в самия CS.Номера е да знаеш поне малко англииски от обща култура и къде с речник, къде сам може да се схване как стават нещата.Почваш от самото начало:What is construction set? и после стъпка по стъпка.Ама си иска много време и воля да го овладееш,а като има и толкова много готови модове,мене ме избива на мързел,въпреки,че съм го захващал.Дори си направих някаква къщичка,което е първото,на което те учат. Но на CS на Обливиона сериозно мисля да му обърна по-сериозно внимание за в бъдеще.Пък кой знае,може да видите мое творение някой ден...А относно multiplayer-а и аз съм си мислил много пъти,че щеше да е върха да го има,но уви.Bethesda залагат на single-player ориентираните РПГ-та.Но доколкото знам,питал съм във форумите на Elder Scrolls относно multiplayer мод и ми казаха,че е имало опит за такова нещо,но не е сполучил.Това според мен беше единствената пречка Мороуинд да бъде най-доброто РПГ изобщо,но от single-player РПГ-тата,за мен е безспорния фаворит.Мога да го докажа,стига някой да иска да води такъв спор.
ПС:Завиждам ти,че ще се купиш оригинала.Чакат те страхотни моменти.':icq26:'
|
|
|
|
|
Zenon
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 01:40
Moon&Star'Hero написа: Zenthehunter написа: Би ли ми казал от къде да си дръпна Мороуинд?И какви му са системните изисквания, защото щайгата ми е доста слаба и немам никаква надежда за Oblivion, както и за ъпгрейд Ами току що видях,че го има в торентите на дата бг.Освен Мороуинд има и 2-та експанжъна-Блуудмуун и Трибунал.Но да знаеш,че играта е убиец на време и понякога се губи връзка с действителността.
10X за инфото
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 11:41
Zenthehunter написа: Moon&Star'Hero написа: Zenthehunter написа: Би ли ми казал от къде да си дръпна Мороуинд?И какви му са системните изисквания, защото щайгата ми е доста слаба и немам никаква надежда за Oblivion, както и за ъпгрейд Ами току що видях,че го има в торентите на дата бг.Освен Мороуинд има и 2-та експанжъна-Блуудмуун и Трибунал.Но да знаеш,че играта е убиец на време и понякога се губи връзка с действителността. 10X за инфото
Моля.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 20:38
What are the PC system requirements?
Recommended:
3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
1 GB System RAM
ATI X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series, or higher video card
Minimum System Requirements:
Windows XP
512MB System RAM
2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor
128MB Direct3D compatible video card
and DirectX 9.0 compatible driver;
8x DVD-ROM drive
4.6 GB free hard disk space
DirectX 9.0c (included)
DirectX 8.1 compatible sound card
Keyboard, Mouse
Supported Video Card Chipsets:
ATI X1900 series
ATI X1800 series
ATI X1600 series
ATI X1300 series
ATI X850 series
ATI x800 series
ATI x700 series
ATI x600 series
ATI Radeon 9800 series
ATI Radeon 9700 series
ATI Radeon 9600 series
ATI Radeon 9500 series
NVIDIA GeForce 7800 series
NVIDIA GeForce 6800 series
NVIDIA GeForce 6600 series
NVIDIA GeForce 6200 series
NVIDIA GeForce FX series
___________________________________ "If you are not ready to die,then you are already dead"
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 21:10
Black`Knight написа: What are the PC system requirements?
Recommended: 3 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor 1 GB System RAM ATI X800 series, NVIDIA GeForce 6800 series, or higher video card
Minimum System Requirements: Windows XP 512MB System RAM 2 Ghz Intel Pentium 4 or equivalent processor 128MB Direct3D compatible video card and DirectX 9.0 compatible driver; 8x DVD-ROM drive 4.6 GB free hard disk space DirectX 9.0c (included) DirectX 8.1 compatible sound card Keyboard, Mouse
Supported Video Card Chipsets: ATI X1900 series ATI X1800 series ATI X1600 series ATI X1300 series ATI X850 series ATI x800 series ATI x700 series ATI x600 series ATI Radeon 9800 series ATI Radeon 9700 series ATI Radeon 9600 series ATI Radeon 9500 series NVIDIA GeForce 7800 series NVIDIA GeForce 6800 series NVIDIA GeForce 6600 series NVIDIA GeForce 6200 series NVIDIA GeForce FX series
Целта оправдава средствата.
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Мар 2006 22:16
ооООоо да ще ми върви Перфектно.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2006 10:32
На мене принципно ми влиза точно в recommended изискванията.Гледах филмчета на играта и мога да кажа че изглежда БРУТАЛНО.Особенно с HDR.
___________________________________ "If you are not ready to die,then you are already dead"
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 22:44
6te se spre li cenzurata ot strana na pcmania otnosno TES4-Oblivion?Dostoen vapros za anketa.Ako i v broq za April nqma ni6to,6e se stigne do samorazprava mai...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Мар 2006 08:42
Незнам тя играта излиза след няколко дена така че...докато излезе пц-мания вече ще има RELODED вершън...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2006 09:33
Не излезе ли вече по торентите.Четох някаде че има някаде Clone версия ама не успях да я намеря.В арена няма нищо.Който намери нещо да казва че вече ми текат лигите:)
|
|
|
|
|
Pr0d1gY
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Мар 2006 18:34
В http://www.torrentspy.com и http://www.mininova.org има някви релийзи по 4 - 4.5 GB, но ако съдя по коментарите не са истински. За това най-добре да чакаме появата и в българските torrent-и.
___________________________________ We love rohypnol, she got rohypnol, we take rohypnol! JUST FORGET IT ALL!
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2006 00:08
Айде излезна в нфорсе и за щастие може би на повечето хора играта е на релоад Аз няма да я чакам днес да я качат,защото утре рано съм на даскало,но като се върна...Искам да питам как ще върви на моята конфигурация: ATI Readon 9600XT 256MB,RAM-512MB,3.2GHZ
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Мар 2006 22:59
Wicker Man написа: В http://www.torrentspy.com и http://www.mininova.org има някви релийзи по 4 - 4.5 GB, но ако съдя по коментарите не са истински. За това най-добре да чакаме появата и в българските torrent-и.
Ами много добре!Enjoy!
|
|
|
|
|
Moon&Star'Hero
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 12:26
Какво става, ламери, какви са ви впечатленията от играта???
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 12:36
Moon&Star'Hero написа: Какво става, ламери, какви са ви впечатленията от играта???
Па превъртехме я.
|
|
|
|
|
Reaver
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 12:38
Moon&Star'Hero написа: Какво става, ламери, какви са ви впечатленията от играта???
ДЪРВО!
Добре дошъл пак
___________________________________ A slight call afar is tempting me Like a whisper sweet or an awful scream I cannot ignore what I've always been I am leaving again - one last time?
|
|
|
|
|
crisbeto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Авг 2007 13:09
Moon&Star'Hero написа: Oblivion написа: Какво за мене??? Zdravei,mnogo mi e priqtno! Predpolagam 4e kato govorim za teb,znae6 kolko gotina igra si
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|