Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 08:21

Moon&Star'Hero написа:
julitto написа:
П.П. аре щот аз съм от малкото дет не псуваха Moon&Star'Hero ми е гузно за стореното :)

Za koeto trqbva da sum ti blagodaren li?Bojeeee,boje.Ti sam izbira6 dali da si s men,toest da si pi4 i da si ubeden v tvurdeniqta si,ili da si s malkata grupi4ka ednokletu4ni,koito se lutat kato slepci nasam-natam,jivurkat den za den i kvo-nikuf progres!Zapovqdai,izberi jiteiskiq si put.
Obru6tam se kum ostanalite tupaci:sujalqvam,4e vi otkrehnah za Oblivion,sega samo 6te oporo4avate hubavata igra.Vie ne zaslujavahte da znaete za nego,i izob6to s kuhite si glavi nqma da vniknete v atmosferata na igrata.Cukaite si tam bozite-tupi strategii i ploski 6utari i si mislete,4e igraete ne6to.A na vsi4ki fenove na Elder Scrolls-po4akaite o6te malko,suvsem skoro 6te im zapu6im usti4kite.

Оу просветителио обещавам че ще си купя играта оригинал!50$ не са проблем.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 10:37

Santa™ написа:
Moon&Star'Hero написа:
julitto написа:
П.П. аре щот аз съм от малкото дет не псуваха Moon&Star'Hero ми е гузно за стореното :)

Za koeto trqbva da sum ti blagodaren li?Bojeeee,boje.Ti sam izbira6 dali da si s men,toest da si pi4 i da si ubeden v tvurdeniqta si,ili da si s malkata grupi4ka ednokletu4ni,koito se lutat kato slepci nasam-natam,jivurkat den za den i kvo-nikuf progres!Zapovqdai,izberi jiteiskiq si put.
Obru6tam se kum ostanalite tupaci:sujalqvam,4e vi otkrehnah za Oblivion,sega samo 6te oporo4avate hubavata igra.Vie ne zaslujavahte da znaete za nego,i izob6to s kuhite si glavi nqma da vniknete v atmosferata na igrata.Cukaite si tam bozite-tupi strategii i ploski 6utari i si mislete,4e igraete ne6to.A na vsi4ki fenove na Elder Scrolls-po4akaite o6te malko,suvsem skoro 6te im zapu6im usti4kite.

Оу просветителио обещавам че ще си купя играта оригинал!50$ не са проблем.

ахахахахаха муун напомняш ми за сектата на Минотавърския крал.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 20:58

axaxa ooo neee,zle,zle

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 21:26

Moon&Star'Hero написа:
axaxa ooo neee,zle,zle

Е сега както съм подпийнал заради празника ми дойде дар слово и няма как да се въздържа вече-прикипя ми. Абе путко майна грозна!!!За кой се мислиш ти бе?!?!?!?! Досега го карах мирно, опитвах се да прокарам малко светлина до отдавна умрелия ти мозък, ама вече се отказах!!! АБе ти си пълен кретен бе! Мислиш си че си някакъв много над всички останали. Мислиш че йогата те е превърнала в някакъв нечовек. Предполагам и че не слушаш чалга и си мислиш че чалгарите са някакви кухи гадини които се кефят на слабоумни текстове. Мислиш че понеже играеш РПГ-та си открил топлата вода, мислиш че понеже играеш Елдър Сколс 3(и чакаш 4) си много над тези които играят Невъруинтър Найтс или Диабло или все ми е тая какво. АМА ГРЕШИШ БЕ ШИБАНЯК! ТИ СИ НИКОЙ! ПУКА МУ НА НЯКОЙ КАКВО ИГРАЕШ! ПУКА МУ НА НЯКОЙ КАКВО СЛУШАШ! ПУКА МУ НА НЯКОЙ В КАКВО ВЯРВАШ! ПУКА МУ НА НЯКОЙ ЧЕ МИЗЕРНАТА ТИ МУТРА НЕ ДОПУСКА НЕЩА КОИТО НЕ И ИЗНАСЯТ, А ПОСЛЕ ПРОЧЕЛА НЕ ПРОЧЕЛА, ПСУВА И СЕ МИСЛИ ЗА НЕЩО! АМИ ТИ СИ СИ НИКОЙ БЕ! ДОРИ И ДА СЕ МИСЛИШ ЗА НЯКОЙ, МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ЩЕ ПОСТИГНЕШ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ЕДИН ГНУСЕН ЧАЛГАР? МИ И ДА МИСЛИШ И ДА НЕ МИСЛИШ, НЯМА!!! СЛЕД ГОДИНИ И ДВАМАТА ЩЕ СИ ЛЕЖИТЕ МЪРТВИ В ПРЪСТТА И НА НИКОЙ НЯМА ДА МУ ДРЕМЕ КОЙ КАКЪВ Е БИЛ! ТАКА ЧЕ ВЗЕМИ ВЕДНЪЖ СЕ ВСЛУШАЙ В ДУМИТЕ МИ И СИ ИЗЖИВЕЙ МИЗЕРНИЯ ЖИВОТЕЦ КАКТО СИ МУ Е РЕДА, НЕ ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ УТРЕ. АРЕ! А пък ако пак ме напсуваш както по принцип правиш-ми псувай си. Само че на мене ми е все тая, а ти ще си затъваш все по-дълбоко в лайната, независимо какво си мислиш. Както си решиш...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 21:38

OZO написа:
Moon&Star'Hero написа:
axaxa ooo neee,zle,zle

Е сега както съм подпийнал заради празника ми дойде дар слово и няма как да се въздържа вече-прикипя ми. Абе путко майна грозна!!!За кой се мислиш ти бе?!?!?!?! Досега го карах мирно, опитвах се да прокарам малко светлина до отдавна умрелия ти мозък, ама вече се отказах!!! АБе ти си пълен кретен бе! Мислиш си че си някакъв много над всички останали. Мислиш че йогата те е превърнала в някакъв нечовек. Предполагам и че не слушаш чалга и си мислиш че чалгарите са някакви кухи гадини които се кефят на слабоумни текстове. Мислиш че понеже играеш РПГ-та си открил топлата вода, мислиш че понеже играеш Елдър Сколс 3(и чакаш 4) си много над тези които играят Невъруинтър Найтс или Диабло или все ми е тая какво. АМА ГРЕШИШ БЕ ШИБАНЯК! ТИ СИ НИКОЙ! ПУКА МУ НА НЯКОЙ КАКВО ИГРАЕШ! ПУКА МУ НА НЯКОЙ КАКВО СЛУШАШ! ПУКА МУ НА НЯКОЙ В КАКВО ВЯРВАШ! ПУКА МУ НА НЯКОЙ ЧЕ МИЗЕРНАТА ТИ МУТРА НЕ ДОПУСКА НЕЩА КОИТО НЕ И ИЗНАСЯТ, А ПОСЛЕ ПРОЧЕЛА НЕ ПРОЧЕЛА, ПСУВА И СЕ МИСЛИ ЗА НЕЩО! АМИ ТИ СИ СИ НИКОЙ БЕ! ДОРИ И ДА СЕ МИСЛИШ ЗА НЯКОЙ, МИСЛИШ ЛИ ЧЕ ЩЕ ПОСТИГНЕШ НЕЩО РАЗЛИЧНО ОТ ЕДИН ГНУСЕН ЧАЛГАР? МИ И ДА МИСЛИШ И ДА НЕ МИСЛИШ, НЯМА!!! СЛЕД ГОДИНИ И ДВАМАТА ЩЕ СИ ЛЕЖИТЕ МЪРТВИ В ПРЪСТТА И НА НИКОЙ НЯМА ДА МУ ДРЕМЕ КОЙ КАКЪВ Е БИЛ! ТАКА ЧЕ ВЗЕМИ ВЕДНЪЖ СЕ ВСЛУШАЙ В ДУМИТЕ МИ И СИ ИЗЖИВЕЙ МИЗЕРНИЯ ЖИВОТЕЦ КАКТО СИ МУ Е РЕДА, НЕ ЗНАЕШ КАКВО ЩЕ ТИ СЕ СЛУЧИ УТРЕ. АРЕ! А пък ако пак ме напсуваш както по принцип правиш-ми псувай си. Само че на мене ми е все тая, а ти ще си затъваш все по-дълбоко в лайната, независимо какво си мислиш. Както си решиш...

лоооол pWn3D-gg

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 22:29

OZO написа:
Moon&Star'Hero написа:
axaxa ooo neee,zle,zle

Струва ми се,че си малко краен в някой твърдения,но добре,ще приема критиката.Извинявам се,ако съм засегнал някого и предлагам примирие.
ПС:Да,чалгарите са точно каквито ги описа. :wink:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 22:50

Moon&Star'Hero написа:
OZO написа:
Moon&Star'Hero написа:
axaxa ooo neee,zle,zle

Струва ми се,че си малко краен в някой твърдения,но добре,ще приема критиката.Извинявам се,ако съм засегнал някого и предлагам примирие.

Е, няма какво да си говорим просто-ако си исрен ми се издигна в очите. Само моля ти се-прави разликата между излагане на мнението и налагане на мнението и да видим дали пак ще има такива безсмислени спорове. Аре вече официално обявявам темата само за тема на посочената игра излизаща след 2 седмици(с твое разрешение).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 23:10

Moon&Star'Hero написа:

Айде сега да попитам.Има ли смисъл играта да се купува оригинал?А и ква ще и бъде цената?Мороуинд винаги ме е кефела,а тази треа ме разбие направо :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 23:17

@Santa™ има смисъл само ако си върл фен на поредицата,имаш машина покриваща приблизително препоръчителните изисквания и искаш да имаш колекторс едишъна.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 23:37

Santa™ написа:
Moon&Star'Hero написа:

Айде сега да попитам.Има ли смисъл играта да се купува оригинал?А и ква ще и бъде цената?Мороуинд винаги ме е кефела,а тази треа ме разбие направо :)

Хмм,сега пък се оказва,че те е кефил Мороуинд.Не знам и аз вече...Аз си бях казал,че Обливиона ще си го купя задължително оригинален,но сега вече се разколебах.Като знам колко пари ще е оригинален-сигурно 80-90лв,а и ъпгрейда на щайгата,който ще е задължителен поне на мойта,направо...А вече съм го казвал,че според мен,според това,което съм чел и видял,Обливион ще е неколкократно по-добрия вариянт на Мороуинд.Убеден съм в това.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2006 00:07

А да ви питам горе-долу колко ви отне да превъртите Morrowind .на мене тая игра ми са стори безкрайна и не можах да я изиграя цялата

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2006 01:44

тва вече е друго нещо :D
бтв.Моон Стар сеге земи пусни една важна тема за играта и тва е тая тема да умира според мен така е най добре

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2006 13:29

Outstanding написа:
@Santa™ има смисъл само ако си върл фен на поредицата,имаш машина покриваща приблизително препоръчителните изисквания и искаш да имаш колекторс едишъна.

Не само. Още не знае колко добра защита ще има играта, както и колко добри кракове ще излязат, така че не се знае дали пиратките няма да са орязани версии.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2006 15:51

Moon&Star'Hero написа:
Santa™ написа:
Moon&Star'Hero написа:

Хмм,сега пък се оказва,че те е кефил Мороуинд.Не знам и аз вече...Аз си бях казал,че Обливиона ще си го купя задължително оригинален,но сега вече се разколебах.Като знам колко пари ще е оригинален-сигурно 80-90лв,а и ъпгрейда на щайгата,който ще е задължителен поне на мойта,направо...А вече съм го казвал,че според мен,според това,което съм чел и видял,Обливион ще е неколкократно по-добрия вариянт на Мороуинд.Убеден съм в това.

Винаги ме е кефела играта,но се дразня когато някой дойде и почне да псува другите игри се едно те са едно нищо,а еди си коя игра е най-велика и т.н :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2006 20:18

Като съдите по изискванията на играта как мислите че ще върви на Р4 2.4 GHz , 1 GB RAM , GF 5900XT 128MB 256 bit.MED-LOW :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Мар 2006 21:57

еми ако енджина е кадърен няма да иска толко яка машина колкото ние си мислим гледайки скрееновете и ако е така ще играеш на медиум надявам се разбра какво искам да кажа :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2006 13:31

Outstanding написа:
Като съдите по изискванията на играта как мислите че ще върви на Р4 2.4 GHz , 1 GB RAM , GF 5900XT 128MB 256 bit.MED-LOW :?

Според мен,с тези параметри ще ти върви доста добре.Не се притеснявай. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2006 14:17

Искам да обърна внимание на нещото,което правеше Мороуинд едно безкрайно забавление.А то е "матрицата" на играта,основата й,която позволяваше да се инсталират освен официалните експанжъни-Трибунал и Блуудмуун,така и безброй много по-малки(а и не само) add-ons,plugins,mods.Това "нагрухване" с нови и интересни неща,практически превръща и без това огромния свят(за 1 диск!)в един още по-неизчерпаем на куестове и приключения свят.Така,няма опасност да ти втръсне играта след като я превъртиш,защото винаги можеш да я обогатиш с нови и нови приключения.Така правех аз.И кой мислите ги е правел тези наистина хиляди модове,плугини и други?Ами всички фенове по целия свят,благодарение на безценната програма,TES Construction Set.това е гордостта на Bethesda,според самите тях.Всеки сам може да си построи къщичка,замък,подземие или направо ново измерение,в което може да живее и да стига до там с телепортация :)Така,при мен,играта набъбна от около 600Мb в оригиналния си вид,до около 4Gb,като и до сега не съм изиграл всичко.Въобще чрез този CS,както казва един програмист от Bethesda: The limit could be only your imagination. :) Безкрайната свобода на действие,както и пълната необвързаност към main-quеst-а ще ги има и в Обливион плюс още много,много нови неща, от които може би най-важното е новият Radiant AI,което е революционно "изобретение" в компютърните игри изобщо.Това,както не на последно място и разбиващата графика(pixel i vertex shadering на всяка текстура)ще докарат едно невероятно чувство за реализъм,различно от досегашните РПГ-та.А при наличието и на новия Construction Set,нещата много,ама много загрубяват и ни чакат стотици даже и хиляди часове гейм-плей.Само за справка-оригиналната игрова територия на Обливион ще е около 20кв.мили,което е много повече от Мороуинд,а всеки който го е играл знае колко огромен изглеждаше той.Знам и още доста неща,но ми е трудно в момента да изброя всичко,а и играта излиза само след две седмици.Моля се да я кракнат по-бързо,въпреки,че ако бях по-заможен в момента,без колебание щях веднага да си купя оригинала. :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2006 15:02

Би ли ми казал от къде да си дръпна Мороуинд?И какви му са системните изисквания, защото щайгата ми е доста слаба и немам никаква надежда за Oblivion, както и за ъпгрейд :wink:

Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Мар 2006 19:14

Zenthehunter написа:
Би ли ми казал от къде да си дръпна Мороуинд?И какви му са системните изисквания, защото щайгата ми е доста слаба и немам никаква надежда за Oblivion, както и за ъпгрейд :wink:

мороуинда иска 800 мегахерца пс 128 рам и 32 мб Т & Л видео карта.Ако имаш 1 гхз 256 рам и 64 мб играта ще ти върви перфектно

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com