Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 18:21

Moon&Star'Hero написа:
OZO написа:
Popcorn написа:
Moon&Star'Hero написа:
Nito sum lame nito sum fludyr,ne znam koi te e izlugal.A ako dete kato teb se naloji da me vkarva v praviq put,az po dobre da se grumna. izvinqvai ama e taka,ti ako si na 20g 6e prieme6 li na nqkoi 15g da te vkarva v praviq put? Ne nali?Zatova ili iz4ezvai ot temata ili kaji ne6to za seriqta Elder Scrolls ili za Oblivion,mneniq,o4akvaniq i tn. Ama ako pak 6e mi zlobee6 za 6tqlo i ne6tqlo po dobre si vurvi. Ne zabravqi 4e az razbiram mnogo ot tazi poredica i po-specialno ot Morrowind,tova e igrata s koqto sum prekaral tolkova 4asove moje bi nad 1500 4e se ubedih 4e tq e NAI-DOBROTO RPG izlizalo do momenta.I moga da sporq s vseki i da davam dokazatelstva za tova.Tova e edna ot nai-neveroqtnite i poglu6ta6ti igri izob6to.I ako sre6tna nqkoi koito e prekaral tolkova vreme s taq igra i vniknal v neq 6te e mnogo qko da spodelim koi kakvo e postignal.A Oblivion prosto 6te e pone 3-puti po dobriq variqnt na Morrowind vuv vsqko edno otno6enie.

Мороуинд е боклук,както и цялата поредица.Играл съм я доста и знам че само съм си загубил времето с нея.А обиновенно игрите които се очакват да са добри стават боклуци.За справка дуум 3.Затва ако ви се играе хубаво и поглъщащо РПГ играите готик 2 и експанджъна му.Там поне освен да колиш и бесиш трябва и да мислиш.

Еееее стига ве човек. По-старите части не съм ги играл, но специално Morrowind както и двата му експанжъна са прекрасни RPG-та. Надявам се да не си си развалил мнението за тях заради този скрофляк. Освен това сравнението с Doom беше напълно неподходящо. Съмнявам се че Bethestha ще се осерат с Elder Scrolls 4 както Кармак направи с Doom-a.

Ti si skroflqk be putio,az kazal li sum ne6to protiv seriqta 4e nqkoi da si razvalq mnenieto za neq,a be putio? Eeeebahta v ko4a prost.
Конкретно не, но с твоята липса на мозък, упорит флууд и безсмислени спорове хората си развалят мнението.... :roll:

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Мар 2006 20:52

Steel написа:
Moon&Star'Hero написа:
OZO написа:
Popcorn написа:
Moon&Star'Hero написа:
Nito sum lame nito sum fludyr,ne znam koi te e izlugal.A ako dete kato teb se naloji da me vkarva v praviq put,az po dobre da se grumna. izvinqvai ama e taka,ti ako si na 20g 6e prieme6 li na nqkoi 15g da te vkarva v praviq put? Ne nali?Zatova ili iz4ezvai ot temata ili kaji ne6to za seriqta Elder Scrolls ili za Oblivion,mneniq,o4akvaniq i tn. Ama ako pak 6e mi zlobee6 za 6tqlo i ne6tqlo po dobre si vurvi. Ne zabravqi 4e az razbiram mnogo ot tazi poredica i po-specialno ot Morrowind,tova e igrata s koqto sum prekaral tolkova 4asove moje bi nad 1500 4e se ubedih 4e tq e NAI-DOBROTO RPG izlizalo do momenta.I moga da sporq s vseki i da davam dokazatelstva za tova.Tova e edna ot nai-neveroqtnite i poglu6ta6ti igri izob6to.I ako sre6tna nqkoi koito e prekaral tolkova vreme s taq igra i vniknal v neq 6te e mnogo qko da spodelim koi kakvo e postignal.A Oblivion prosto 6te e pone 3-puti po dobriq variqnt na Morrowind vuv vsqko edno otno6enie.

Мороуинд е боклук,както и цялата поредица.Играл съм я доста и знам че само съм си загубил времето с нея.А обиновенно игрите които се очакват да са добри стават боклуци.За справка дуум 3.Затва ако ви се играе хубаво и поглъщащо РПГ играите готик 2 и експанджъна му.Там поне освен да колиш и бесиш трябва и да мислиш.

Еееее стига ве човек. По-старите части не съм ги играл, но специално Morrowind както и двата му експанжъна са прекрасни RPG-та. Надявам се да не си си развалил мнението за тях заради този скрофляк. Освен това сравнението с Doom беше напълно неподходящо. Съмнявам се че Bethestha ще се осерат с Elder Scrolls 4 както Кармак направи с Doom-a.

Ti si skroflqk be putio,az kazal li sum ne6to protiv seriqta 4e nqkoi da si razvalq mnenieto za neq,a be putio? Eeeebahta v ko4a prost.
Конкретно не, но с твоята липса на мозък, упорит флууд и безсмислени спорове хората си развалят мнението.... :roll:

Ne ti vqrvam ,za tova, koeto kazva6 za men.Spored men temata si e mnogo to4na.A tva 4e na tebe ne ti iznasq, ne me ebe.Az prikanih vsi4ki fenove na Elder Scrolls da se vklu4at v diskusiqta.Koito e dostatu4no umen 6te razbere.Emi kvo da ti kaja kato i ti si edin ot glupacite-da mi go duha6 be brato! :P

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 17:18

Moon&Star'Hero написа:
Steel написа:
Moon&Star'Hero написа:
OZO написа:
Popcorn написа:
Moon&Star'Hero написа:

Ne ti vqrvam ,za tova, koeto kazva6 za men.Spored men temata si e mnogo to4na.A tva 4e na tebe ne ti iznasq, ne me ebe.Az prikanih vsi4ki fenove na Elder Scrolls da se vklu4at v diskusiqta.Koito e dostatu4no umen 6te razbere.Emi kvo da ti kaja kato i ti si edin ot glupacite-da mi go duha6 be brato! :P

Прав беше-не са 80%, а 100%. Просто другите не им се занимава с тъпанари като тебе. Ти си за съжаление. :cry:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 18:53

админа зимен сън ли спи какво прави...

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 19:12

Moon Star& hero нямам намерение да ти чета малоумните постове,защото предполагам знаеш,както всички тук,че си недорасъл кретен.Дееба не можеш ли да се поровиш малко из нета за инфо,като толкова си зажаднял.То и аз съм зажаднял за Hitman Blood Money,ама не вдигам шум от небето.И ако не си забелязал в сайта на псмания вече се появи инфо.

Bethesda Softworks съобщиха, че един от най-амбициозните проекти за тази година - The Elder Scrolls IV: Oblivion - достигна златен статус. Тази тяхна ролева игра ще се появи на пазара на 20 март. Подобно на Morrowind и в това RPG свободата на действие ще е огромна - както по отношение на куестовете, така и при изследването на гигантския свят на играта. Геймърите ще могат да се присъединят към най различни фракции, включително гилдиите на магьосниците и на крадците, като всяка една от тях ще предложи своя собствена сюжетна линия. Благодарение на новия изкуствен интелект, наречен Radiant AI, NPC-тата ще взимат решения сами за себе си в зависимост от света около тях и от собствените си характеристики. Те ще решават дали да ядат, с кого да говорят, какво да кажат. И освен това - ще ходят да спят, ще посещават църквата и дори ще крадат чуждите предмети. NPC-тата ще са снабдени и с пълна лицева анимация, а техните устни ще са синхронизирани с речта им. На всичкото отгоре абсолютно всяка една реплика в The Elder Scrolls IV: Oblivion ще бъде изцяло озвучена.

Сега,ако обичаш затвори си шибаната детска устица и се разкарай оттук!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 19:21

THE KING OF TIME написа:
Moon Star& hero нямам намерение да ти чета малоумните постове,защото предполагам знаеш,както всички тук,че си недорасъл кретен.Дееба не можеш ли да се поровиш малко из нета за инфо,като толкова си зажаднял.То и аз съм зажаднял за Hitman Blood Money,ама не вдигам шум от небето.И ако не си забелязал в сайта на псмания вече се появи инфо.

Bethesda Softworks съобщиха, че един от най-амбициозните проекти за тази година - The Elder Scrolls IV: Oblivion - достигна златен статус. Тази тяхна ролева игра ще се появи на пазара на 20 март. Подобно на Morrowind и в това RPG свободата на действие ще е огромна - както по отношение на куестовете, така и при изследването на гигантския свят на играта. Геймърите ще могат да се присъединят към най различни фракции, включително гилдиите на магьосниците и на крадците, като всяка една от тях ще предложи своя собствена сюжетна линия. Благодарение на новия изкуствен интелект, наречен Radiant AI, NPC-тата ще взимат решения сами за себе си в зависимост от света около тях и от собствените си характеристики. Те ще решават дали да ядат, с кого да говорят, какво да кажат. И освен това - ще ходят да спят, ще посещават църквата и дори ще крадат чуждите предмети. NPC-тата ще са снабдени и с пълна лицева анимация, а техните устни ще са синхронизирани с речта им. На всичкото отгоре абсолютно всяка една реплика в The Elder Scrolls IV: Oblivion ще бъде изцяло озвучена.

Сега,ако обичаш затвори си шибаната детска устица и се разкарай оттук!

Дано след като тази игра излезе, тоя да не вземе да зачака друга... :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 20:21

ся няма да псувам
Муун & Стар'Герой батка видя ли че се засегна като си изказах мнението.Това знаеш ли защо е,това е защото ти чуваш САМО ТОВА КОЕТО ИСКАШ ДА ЧУЕШ.Тебе не ти е приятно някои да има различно мнение от твоито.Ти страдаш от податливо съзнание,слушаш каквото ти приказват медиите и там гейм дизаинерите с няколко думи-Водиш се по акъла на другите независимо дали си прав или не ти ще си спориш по тези глупости.Това мисля че трябва да се изкорени в ранна детска възраст,като ти дори на 17 да си,държанието ти е като на 10 годишен.Та земи си смени житейската философия и се събуди от транса в които живееш и се осъзнаи че не сичко е обещания и красиви рекламни клипове.

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Мар 2006 20:32

Евала най-накрая златен статус.Супер.Нямам търпение до 20-ти.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 14:05

[ivchikat] написа:

Sigurno se smee na bavnorazviva6ti se kato tebe.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 14:08

Moon&Star'Hero написа:
[ivchikat] написа:

Sigurno se smee na bavnorazviva6ti se kato tebe.
От твойта уста това си е жив комплимент...

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 14:16

THE KING OF TIME написа:

Ne,ne sum zabelqzal 4e sum takuf kakufto me izkarva6.Osven tova ne ti vqrvam na glupostite.Tupako,az sum rovil dostatu4no i znam pove4e ot vas za Oblivion.Ne razbira6 li 4e go pravq za vas?Otkade 6te znaqt malki i golemi RPG fenove za Oblivion,ako ne sa 4eli za nego v lubimoto im spisanie ili ako ne sa izri4no fenove na poredicata?Nali to4no tova e rabotata na spisanieto-da otkrehva horata za nqkoe ka4estveno zaglavie.A tolkova vreme ti6ina,za nai qkoto RPG izlizalo do momenta,az prosto ne moga da si obqsnq.I samo ot lubopitstvo da pitam:INFO li ima v Pcmania ili STATIQ-golqma hubava statiq na nqkolko stranici kakto be6e Morrowind, sus snimki ot Oblivion?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 14:30

Popcorn написа:
ся няма да псувам
Муун & Стар'Герой батка видя ли че се засегна като си изказах мнението.Това знаеш ли защо е,това е защото ти чуваш САМО ТОВА КОЕТО ИСКАШ ДА ЧУЕШ.Тебе не ти е приятно някои да има различно мнение от твоито.Ти страдаш от податливо съзнание,слушаш каквото ти приказват медиите и там гейм дизаинерите с няколко думи-Водиш се по акъла на другите независимо дали си прав или не ти ще си спориш по тези глупости.Това мисля че трябва да се изкорени в ранна детска възраст,като ти дори на 17 да си,държанието ти е като на 10 годишен.Та земи си смени житейската философия и се събуди от транса в които живееш и се осъзнаи че не сичко е обещания и красиви рекламни клипове.

Po koi akul se vodq be brato,za kakvi obe6taniq mi govori6? Ne razbrah mnogo dobre kakvo iska6 da kaje6,no mi se struva 4e mi pripisva6 tvoite sobstveni ka4estva.Nedei taka.Za da stigna do izvoda,4e Oblivion 6te e nai-dobroto zna4i AZ sum stignal do tozi izvod.Ako be6e igral Morrowind 6te6e da znae6,4e sum prav.A Oblivion,nqma kak da e po zle ot Morrowind,prosto nqma takuf variqnt.Osobeno sled tova koeto sum gledal i 4el za nego.Prosto Bethesda e dokazana firma,koqto ne si pozvolqva da puska bokluci kakto mnogo drugi.Oblivion se razrabotva ot 2002g!Osobeno pri poredicata Elder Scrolls se nabludava edin nestihva6t progres-vsqka sledva6ta 4ast e po dobra ot predi6nata.
Spored men tvoita jiteiska filosofiq trqbva da se promeni.Priemi tova koeto kazvam,ne gledai vednaga da go otre4e6.Otvori si o4ite za drugi gledni to4ki i pone se pointeresuvai za tqh.Dali sa istina ili ne.Za6toto tova,koeto kazvam e istina,nqma da go tvurdq taka uporito,ako ne be6e ili ne bqh siguren.Kogato evoluira6 do takava stepen,4e moje6 da razgovarq6,a ne kato malko dete da otri4a6 vsi4ko,togava mojem da govorim otnovo.Vijda6,4e makar i da si zabluden,kato govori6 6to gode normalno i az ti otvru6tam sus su6tiq ton.Davai vse taka,az sum s teb! :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 15:48

ПИШИ НА КИРИЛИЦА БЕ Ш......... ПЕ.......... ИМА СИ ПРАВИЛА БЕЕЕЕЕЕЕЕ :pig: :mgun: :banli: :banli: :banli:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 16:59

О боже :omfgomfg: Той го правел за нас!

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 17:04

THE KING OF TIME написа:

Ми ако реши и да се гръмне заради нас много добре ще направи. :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 17:14

OZO написа:
THE KING OF TIME написа:

That's right :lol:

Като гледам офлудихме темата.Аре да си лафиме за нещо,какво ще кажете.Пък като въпросната игра излезе-споко бе, няма да ни избяга от тракера :lol: :lol:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 04 Мар 2006 17:39

THE KING OF TIME написа:
OZO написа:
THE KING OF TIME написа:

That's right :lol:

Като гледам офлудихме темата.Аре да си лафиме за нещо,какво ще кажете.Пък като въпросната игра излезе-споко бе, няма да ни избяга от тракера :lol: :lol:

8) Тази тема май наистина ще е по-добре да я оставим да се изгуби назад-няма смисъл да поддържаме безсмислените спорове тук.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 00:40

Тая тема не е ли за TES4 а не за наклонностите и сексуалните изживаваня на някой хора от форума и желанието им за сексуален контакт към майките на някой други хора?? (ако някой разбра какво написах да ми каже щот и аз не го разбирам : :lol: :lol: :roll: )
та тва ТЕС не ме интересува да ти кажа , който квот си иска да играе а за тая игра като не пишат в списанието , то тва си е техен проблем :) така някой геймар ще види тема в др. списание , ще си го купи ще му хареса и ще почне да купува др. списание, така е . Такаче като нека сега да приказваме за играта , а не да се хвалим кой колко пцувни е научил :)
Та стиснете си рацете , целунете се и извикайте "аз съм гей" :) , базик ама наистина аре са тес 4 не ни интересува и толкоз стига нека си пишат тука феновете и тва е аре ...
П.П. аре щот аз съм от малкото дет не псуваха Moon&Star'Hero ми е гузно за стореното :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 01:00

julitto написа:
П.П. аре щот аз съм от малкото дет не псуваха Moon&Star'Hero ми е гузно за стореното :)

Za koeto trqbva da sum ti blagodaren li?Bojeeee,boje.Ti sam izbira6 dali da si s men,toest da si pi4 i da si ubeden v tvurdeniqta si,ili da si s malkata grupi4ka ednokletu4ni,koito se lutat kato slepci nasam-natam,jivurkat den za den i kvo-nikuf progres!Zapovqdai,izberi jiteiskiq si put.
Obru6tam se kum ostanalite tupaci:sujalqvam,4e vi otkrehnah za Oblivion,sega samo 6te oporo4avate hubavata igra.Vie ne zaslujavahte da znaete za nego,i izob6to s kuhite si glavi nqma da vniknete v atmosferata na igrata.Cukaite si tam bozite-tupi strategii i ploski 6utari i si mislete,4e igraete ne6to.A na vsi4ki fenove na Elder Scrolls-po4akaite o6te malko,suvsem skoro 6te im zapu6im usti4kite.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Мар 2006 02:24

Относно играта, признавам си не съм я играл и ще ми бъде интересно да прочета нещо за нея, най-малкото защото ми харесва жанра и.Но за кой подяволите се мислиш, че ще налагаш мнението си над всички?Всеки има право да избере какво да играе, слуша, яде и т.н ако разбираш на къде бия.Това се нарича свобода на мисленето и както на един човек му се играе Oblivion друг може дори да не иска да чува за нея.Като гледам ти си започнал да се заяждаш на първото отрицателно мнение което се е появило.Бъди малко по широко скроен. Не приемай поста ми като обида в никъкав случай, а като съвет да оставиш хората на които не им е интересна играта, на мира.Всеки има право на избор :wink:
:live: PEACE :live:

Смисълът на войната не е да умреш за родината си, а да накараш другите копелета да умрат за своята.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com