искам да попитам как да играя новата карта (6)BomberCommand
другите просто ги екстрактвам в папката с картите пак тази кото я екстрактна и вляза да я играя ме враща обратно при менюто
10Х предварително
Аз за сега играя в хоф на версия 1.20c ... Оригинални кей-ове нямам, а ПвПГН е на 1.20b още ...
Някой навит да поиграеме някога ?
Бтв преди беше весело, щото се опитвахме да правиме турнири До някъде ставаше, ама никога не завършвахме ...
method написа:Аз за сега играя в хоф на версия 1.20c ... Оригинални кей-ове нямам, а ПвПГН е на 1.20b още ... Някой навит да поиграеме някога ? Бтв преди беше весело, щото се опитвахме да правиме турнири До някъде ставаше, ама никога не завършвахме ...
дай ник.. може да се срещнем в някоя дота (нямам real ip и не мога да хоствам игри...) :Р
method написа:Аз за сега играя в хоф на версия 1.20c ... Оригинални кей-ове нямам, а ПвПГН е на 1.20b още ... Някой навит да поиграеме някога ? Бтв преди беше весело, щото се опитвахме да правиме турнири До някъде ставаше, ама никога не завършвахме ...
дай ник.. може да се срещнем в някоя дота (нямам real ip и не мога да хоствам игри...) :Р
Аз дота не играя Ай пи имам ... а за ник - играя с тоя на брат ми, щото ме мързи да се регвам - Snake_king
na nakoi da mu se namirat crak za pa4 1.20 i darveri za batal net na dota ako mi dade 6e se zaradwam mnogo i 6e igraem ko iska aide mola otgoworete na tema bratia pomognete
Darth Vader написа:Игрьта е много яка. Според мен един от най-добрите герой е паладина на хората.
госю
shadow_x написа:ne znam za nai tapia no znam koi e nai qkia brambara ne mu znam imeto to4no no s impetel i ultimat se vi smeli drugite geroi osobeno pri kriipove
госю туу
I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo