Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Фев 2006 21:57
Вuddy написа: Steel написа: Вuddy написа: Steel написа: OS: Windows XP 5.1 (Build: 2600) CPU: AuthenticAMD PentiumPro-class processor @ 1585 MHz with 511MB RAM Video: RADEON 9550 (6542)
Bad name index 65332234/9716
History: ULinkerLoad<<FName <- (LinkerLoad Transient.LinkerLoad170 20333148)) <- TArray<< <- TArray<< <- UMeshAnimation::Serialize <- (MeshAnimation LineageMonsters.cat_the_cat_anim) <- LoadObject <- (MeshAnimation LineageMonsters.cat_the_cat_anim 20333148==20333148/160098849 20129243 204377) <- ULinkerLoad::Preload <- PreLoadObjects <- UObject::EndLoad <- UObject::StaticLoadObject <- (Core.Class LineageMonster.cat_the_cat NULL) <- UObject::StaticLoadClass <- UNetworkHandler::Tick <- Function Name=NpcInfoPacket <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop
На някой да му е изписвало такава грешка и какво да направя по въпроса??? Не - такава грешка не съм получавал.Сигурно е от клиента ти.Пробвай да свалиш някой друг. П.П Какво стана - защо не играеш?Аз не мога да те видя online.Ако те видя ще ти дам топ No grade, после Top D grade.Хйде !Клана вече го направих и е 3 level. Ха, сети се защо не играя! Да помислих си за това. Аз нямам проблеми а играя на същият сървър, от което значи, че май клиентът ти е за смяна.C3 клиентът ми е от - LinkosBg@LineageC3 а C4, - в форума на сървъра има линкове, но е на части. Благодаря ти, сега ще го сваля. Дано няма проблеми...
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 10:27
Не е от клиента, случвало ми се е един два пъти да ме изхвърли от играта с това съобщение.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 10:39
Ше ми кажете ли някой сървър за Lineage II Chronicle 4 PTS.PLS!!!
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 10:53
Може да прозвучи тъпо но понеже не знам ше питам.Значе за да си кача Lineage 2 C3 трябва ли даси тегля нормалния Lineage 2?Sorry за тъпия въпрос.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 11:05
Не не трябва.А за сървър - този.Става и за C3 и за C4.В форума на сървъра е обяснено как да се свържеш - сваляш UltraNetsystem.rar, разархивираш и имаш папка system, която трябва да се препокрие с тази в папката на играта ти.После си регистрираш акаунт от сайта на сървъра, влизаш, правиш си герой и играеш.Ако искаш да говориш с мен пишеш "Buddy И ми пишеш каквото искаш, ако съм вътре.Айде успех.
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 14:10
A има ли сървър който е на С4, самоче с новите професии и новите имена на старите и с новите скилове, предмети и т.н. или такова животно още няма и всички са моднати С3?
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 15:44
Вuddy написа: Не не трябва.А за сървър - този.Става и за C3 и за C4.В форума на сървъра е обяснено как да се свържеш - сваляш UltraNetsystem.rar, разархивираш и имаш папка system, която трябва да се препокрие с тази в папката на играта ти.После си регистрираш акаунт от сайта на сървъра, влизаш, правиш си герой и играеш.Ако искаш да говориш с мен пишеш "Buddy И ми пишеш каквото искаш, ако съм вътре.Айде успех. Thanks!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 21:07
Tygron написа: Вuddy написа: Не не трябва.А за сървър - този.Става и за C3 и за C4.В форума на сървъра е обяснено как да се свържеш - сваляш UltraNetsystem.rar, разархивираш и имаш папка system, която трябва да се препокрие с тази в папката на играта ти.После си регистрираш акаунт от сайта на сървъра, влизаш, правиш си герой и играеш.Ако искаш да говориш с мен пишеш "Buddy И ми пишеш каквото искаш, ако съм вътре.Айде успех. Thanks! Ако си направиш герой задължително ми пиши на "Buddy или "Killingmaster ако са online.Можеш да провериш кой е онлине като натиснеш B.
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 21:32
swnny написа: A има ли сървър който е на С4, самоче с новите професии и новите имена на старите и с новите скилове, предмети и т.н. или такова животно още няма и всички са моднати С3?
излагаш се бе човек.Оня ден излезна официално по платените сървъри а ти искаш и по пиратските.Дълго време само ще се сънуват по пиратките да ги има тия неща
|
|
|
|
|
swnny
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Фев 2006 23:26
Seth написа: swnny написа: A има ли сървър който е на С4, самоче с новите професии и новите имена на старите и с новите скилове, предмети и т.н. или такова животно още няма и всички са моднати С3? излагаш се бе човек.Оня ден излезна официално по платените сървъри а ти искаш и по пиратските.Дълго време само ще се сънуват по пиратките да ги има тия неща
Ами незнам... може да е излезнал някой пиратски сървър... макар и мен много да ме съмнява...
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 02:01
Вuddy написа: Tygron написа: Вuddy написа: Не не трябва.А за сървър - този.Става и за C3 и за C4.В форума на сървъра е обяснено как да се свържеш - сваляш UltraNetsystem.rar, разархивираш и имаш папка system, която трябва да се препокрие с тази в папката на играта ти.После си регистрираш акаунт от сайта на сървъра, влизаш, правиш си герой и играеш.Ако искаш да говориш с мен пишеш "Buddy И ми пишеш каквото искаш, ако съм вътре.Айде успех. Thanks! Ако си направиш герой задължително ми пиши на "Buddy или "Killingmaster ако са online.Можеш да провериш кой е онлине като натиснеш B. а още тещо начи като поткарам играта ми дава някакъв Lineage 2 automatic updater ко да го праа???Давам cancel и пробвам пак така.Ко да праа???
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 02:06
Tygron написа: Вuddy написа: Tygron написа: Вuddy написа: Не не трябва.А за сървър - този.Става и за C3 и за C4.В форума на сървъра е обяснено как да се свържеш - сваляш UltraNetsystem.rar, разархивираш и имаш папка system, която трябва да се препокрие с тази в папката на играта ти.После си регистрираш акаунт от сайта на сървъра, влизаш, правиш си герой и играеш.Ако искаш да говориш с мен пишеш "Buddy И ми пишеш каквото искаш, ако съм вътре.Айде успех. Thanks! Ако си направиш герой задължително ми пиши на "Buddy или "Killingmaster ако са online.Можеш да провериш кой е онлине като натиснеш B. а още тещо начи като поткарам играта ми дава някакъв Lineage 2 automatic updater ко да го праа???Давам cancel и пробвам пак така.Ко да праа??? Ами стартираш играта не от главната директория а влизаш в system и от там l2.exe
А как ще е името на героя ти?
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 02:10
Вuddy написа: Tygron написа: Вuddy написа: Tygron написа: Вuddy написа: Не не трябва.А за сървър - този.Става и за C3 и за C4.В форума на сървъра е обяснено как да се свържеш - сваляш UltraNetsystem.rar, разархивираш и имаш папка system, която трябва да се препокрие с тази в папката на играта ти.После си регистрираш акаунт от сайта на сървъра, влизаш, правиш си герой и играеш.Ако искаш да говориш с мен пишеш "Buddy И ми пишеш каквото искаш, ако съм вътре.Айде успех. Thanks! Ако си направиш герой задължително ми пиши на "Buddy или "Killingmaster ако са online.Можеш да провериш кой е онлине като натиснеш B. а още тещо начи като поткарам играта ми дава някакъв Lineage 2 automatic updater ко да го праа???Давам cancel и пробвам пак така.Ко да праа??? Ами стартираш играта не от главната директория а влизаш в system и от там l2.exe А как ще е името на героя ти? Ами може би BloodLord.
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 02:23
Tygron написа: Вuddy написа: Tygron написа: Вuddy написа: Tygron написа: Вuddy написа: Не не трябва.А за сървър - този.Става и за C3 и за C4.В форума на сървъра е обяснено как да се свържеш - сваляш UltraNetsystem.rar, разархивираш и имаш папка system, която трябва да се препокрие с тази в папката на играта ти.После си регистрираш акаунт от сайта на сървъра, влизаш, правиш си герой и играеш.Ако искаш да говориш с мен пишеш "Buddy И ми пишеш каквото искаш, ако съм вътре.Айде успех. Thanks! Ако си направиш герой задължително ми пиши на "Buddy или "Killingmaster ако са online.Можеш да провериш кой е онлине като натиснеш B. а още тещо начи като поткарам играта ми дава някакъв Lineage 2 automatic updater ко да го праа???Давам cancel и пробвам пак така.Ко да праа??? Ами стартираш играта не от главната директория а влизаш в system и от там l2.exe А как ще е името на героя ти? Ами може би BloodLord. Не.Аз съм Legolas.3lvl fighter elf.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 03:21
Утре да ми се обадиш, да ти дам хубави брони и оръжие и да те вкарам в моя клан.
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 13:03
Откъде да си взема crafting skill???
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 14:22
Тезо скилове са за джудже не и трябват на теб като си елф.Иначе как се биеш с мечове,ножове или лък????
А за останалите обичате ли да PK-ствате???
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 15:12
Аз на Tygron му купих топ No grade армор, оръжие, щит, ръкавици, ботуши.Оръжието му е меч.А иначе не обичам да съм PK.
П.П Scooby влези и ти при нас в тоя сървър
|
|
|
|
|
Preslav
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 16:34
abe na toq s1rvar No grade li imate samo be
|
|
|
|
|
Santa™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Фев 2006 17:39
3 lvl ....Top S ли да носи бе?Хич не мислиш и не четеш май ...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|