Автор |
Съобщение |
sasheto
|
|
|
|
Заглавие: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:01
Според вас коя мацка от геимките е най-яка и от коя игра е тя.Не пускам анкета защото трябва да пиша над 20 възможности (говорим за пополярните игри а не за адултс игрите )
___________________________________ Doom 3 never dies only the player
|
|
|
|
|
†Dallas™
|
|
|
|
Заглавие: Re: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:05
sasheto написа: Според вас коя мацка от геимките е най-яка и от коя игра е тя.Не пускам анкета защото трябва да пиша над 20 възможности (говорим за пополярните игри а не за адултс игрите )
Темата си е пълен offtopic ... бо все пак BloodRayne..
___________________________________ †Dallas™(се завърна)
Big_Kalin написа: Може да са те банали от датата:wink:
|
|
|
|
|
Adanos
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 14:05
Лара Крофт
___________________________________ Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:06
Dallas_Maverics написа: sasheto написа: Според вас коя мацка от геимките е най-яка и от коя игра е тя.Не пускам анкета защото трябва да пиша над 20 възможности (говорим за пополярните игри а не за адултс игрите ) Темата си е пълен offtopic ... бо все пак BloodRayne.. Как една тема може да бъде offtopic
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Re: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:09
Лара Крофт за мен е най-красивата.
|
|
|
|
|
†Dallas™
|
|
|
|
Заглавие: Re: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:10
*Ghost Master написа: Dallas_Maverics написа: sasheto написа: Според вас коя мацка от геимките е най-яка и от коя игра е тя.Не пускам анкета защото трябва да пиша над 20 възможности (говорим за пополярните игри а не за адултс игрите ) Темата си е пълен offtopic ... бо все пак BloodRayne.. Как една тема може да бъде offtopic
Ми например тема от сорта "Любима игра" е пълен offtopic...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:11
Dallas_Maverics написа: *Ghost Master написа: Dallas_Maverics написа: sasheto написа: Според вас коя мацка от геимките е най-яка и от коя игра е тя.Не пускам анкета защото трябва да пиша над 20 възможности (говорим за пополярните игри а не за адултс игрите ) Темата си е пълен offtopic ... бо все пак BloodRayne.. Как една тема може да бъде offtopic Ми например тема от сорта "Любима игра" е пълен offtopic... Според мен ти си пълен офтопик на природата...
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:11
Dallas_Maverics написа: *Ghost Master написа: Dallas_Maverics написа: sasheto написа: Според вас коя мацка от геимките е най-яка и от коя игра е тя.Не пускам анкета защото трябва да пиша над 20 възможности (говорим за пополярните игри а не за адултс игрите ) Темата си е пълен offtopic ... бо все пак BloodRayne.. Как една тема може да бъде offtopic Ми например тема от сорта "Любима игра" е пълен offtopic... Аха... нещо не схващам как ТЕМА може да се определи като offtopic
___________________________________ Run, rabbit run Dig that hole, forget the sun, And when at last the work is all done Don't sit down it's time to dig another one place-for-rest *Ghost Master
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Re: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:12
Dallas_Maverics написа: *Ghost Master написа: Dallas_Maverics написа: sasheto написа: Според вас коя мацка от геимките е най-яка и от коя игра е тя.Не пускам анкета защото трябва да пиша над 20 възможности (говорим за пополярните игри а не за адултс игрите ) Темата си е пълен offtopic ... бо все пак BloodRayne.. Как една тема може да бъде offtopic Ми например тема от сорта "Любима игра" е пълен offtopic...
~~edit~~
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
†Dallas™
|
|
|
|
Заглавие: Re: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:13
*Ghost Master написа: Dallas_Maverics написа: *Ghost Master написа: Dallas_Maverics написа: sasheto написа: Според вас коя мацка от геимките е най-яка и от коя игра е тя.Не пускам анкета защото трябва да пиша над 20 възможности (говорим за пополярните игри а не за адултс игрите ) Темата си е пълен offtopic ... бо все пак BloodRayne.. Как една тема може да бъде offtopic Ми например тема от сорта "Любима игра" е пълен offtopic... Аха... нещо не схващам как ТЕМА може да се определи като offtopic
Офф много ми пука като не знаете какво е Оффтопик!Щом мислите че не е ваша си работа...на мен ми е през ...
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Re: най-яката мацка в игрите Публикувано на: 02 Яну 2006 14:15
Dallas_Maverics написа: *Ghost Master написа: Dallas_Maverics написа: *Ghost Master написа: Dallas_Maverics написа: sasheto написа: Според вас коя мацка от геимките е най-яка и от коя игра е тя.Не пускам анкета защото трябва да пиша над 20 възможности (говорим за пополярните игри а не за адултс игрите ) Темата си е пълен offtopic ... бо все пак BloodRayne.. Как една тема може да бъде offtopic Ми например тема от сорта "Любима игра" е пълен offtopic... Аха... нещо не схващам как ТЕМА може да се определи като offtopic Офф много ми пука като не знаете какво е Оффтопик!Щом мислите че не е ваша си работа...на мен ми е през ... Не, не, много ми е любопитно как ТЕМА, забележи ТЕМА... айде да го удебеля малко, ТЕМА може да е офтопик?
|
|
|
|
|
sasheto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 14:15
Blood rayne
Steel за кого говориш
Мисля че под Offtopic се разбира преместена тема т.е отива на последната страница
___________________________________ Doom 3 never dies only the player
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 14:17
sasheto написа: Blood rayne Steel за кого говориш Мисля че под Offtopic се разбира преместена тема т.е отива на последната страница Какво мога да кажа,освен-
Иначе говоря и за двамата
|
|
|
|
|
†Dallas™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 14:18
sasheto написа: Blood rayne Steel за кого говориш Мисля че под Offtopic се разбира преместена тема т.е отива на последната страница
Да.така е.обаче тази тема е офтопик защото е от сорта на"любима игра" а такава тема трябва да е офтопик.Ай пишете там стига с това да ви обяснявам щот главата ме заболя ...
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 14:19
Dallas_Maverics написа: sasheto написа: Blood rayne Steel за кого говориш Мисля че под Offtopic се разбира преместена тема т.е отива на последната страница Да.така е.обаче тази тема е офтопик защото е от сорта на"любима игра" а такава тема трябва да е офтопик.Ай пишете там стига с това да ви обяснявам щот главата ме заболя ... Добре де мамка му, я обясни какво точно е offtopic, все едно съм някъв пълен малоумник, и трябва да ми го обясниш бавно бавно за да схвана...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
хау кен ю сей дат дъ маус ис инсайт енд дъ рат ис аут сайд уен дъ маус към ин би къмс а рат енд дъ рат ис со фат, ай мийн камон, дис ис со нат хапънинг, ох май с уйт хесус. парсънъл при тва
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Dallas_Maverics написа: sasheto написа: Blood rayne Steel за кого говориш Мисля че под Offtopic се разбира преместена тема т.е отива на последната страница Да.така е.обаче тази тема е офтопик защото е от сорта на"любима игра" а такава тема трябва да е офтопик.Ай пишете там стига с това да ви обяснявам щот главата ме заболя ... WoTF?!?!?
|
|
|
|
|
shantararam
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 14:29
Dallas_Maverics, моля те де, обясни ми какво е offtopic, pls, много искам да разбера
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 14:30
Цитат :
Офф много ми пука като не знаете какво е Оффтопик!Щом мислите че не е ваша си работа...на мен ми е през ...
Ми човек аз да ти кажа че и на мене не ми пука че ти минава през ...
Първо неможе един топиц да е оффтопиц . Оффтпиц означава пост или въпрос извън темата на Топика . Съвсем друго е че ти проваляш изцяло темата . По-добре не се бъркай без да знаеш . Мълчи си !!!
жмууууууууууууц
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Яну 2006 14:30
Абе тука всички сте офтопик
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|