Ей не обиждайте играта. Това че темата е тъпа не означава че и играта е. Мога да ви кажа че точно тази игра очаквам с голямо нетърпение следващата година и по първоначална информация ще е ВЪРХЪТ. !!!
Dumbaldor написа:Ей не обиждайте играта. Това че темата е тъпа не означава че и играта е. Мога да ви кажа че точно тази игра очаквам с голямо нетърпение следващата година и по първоначална информация ще е ВЪРХЪТ. !!!
Направи грешка че върна темата........
БТВ:и аз чакам играта
Dumbaldor написа:Ей не обиждайте играта. Това че сте тъпи не означава че и играта е. Мога да ви кажа че точно тази игра очаквам с голямо нетърпение следващата година и по първоначална информация ще е ВЪРХЪТ. !!!
Radiance написа:Хмм..защо не оставите темата да потъне просто (тва трябва да стане нещо като рефлекс на образцовия съфорумец към такива путьо-вци като тоя)
hit_man написа:Абе Шибаняк да ти го набия и на тебе и на скапания ти Oblivion. Кат не ти харисва ПЦМания ми не я купувай бе циганин мазен! И да прав си - лъжа е че предишните игри от серията писват за 2 седмици - на мен ми писна за 2 часа!
Кирилица написа:Само аз ли мисля че играта е боклук
Върви да изиграеш Morrowind.За ко я дигаш темата?Тоя е некъв вманиачен тип, ще се очудя ако изобщо е играл друга игра от TES серията....оооо да сега очаквам поредния пост на латиница изпълнен с безсмислени псувни по мой адрес.Go on it's gona be interesting.