Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

кефи ли ви идеята на тая тема?

да    34%  34%  [ 29 ]
 не    16%  16%  [ 14 ]
 горе-долу    24%  24%  [ 20 ]
 тоя па,аре стига си спамил    22%  22%  [ 19 ]
 страхотна е тая тема!как не се бях сетил аз!    4%  4%  [ 3 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Дек 2005 15:22

Моето е спец. правено ..сиреч компютърно бюро.Добре да видим...

Самата кошница е ниско долу в краката ми, обаче на безопасно разстояние "аут-ъф-рейндж" на случайните къчове.

Нагоре вървят два плота...на средният е само мишока и клавиатурата,там интересно няма защото никога не попадат други предмети.(хъм да, залепен микрофон има също, от малките)

Интересен е последният най-горен плот ...тЪ да видим какво имаме тук освен монитора.В произволен ред защото начина на попадането им там е съвсем случаен.
-----------------------------
Мобилен телефон, домашен такъв безжичен.Връзка ключове.Етикет от Кока-Кола (играта с джуджетата)..капачка от натурален сок.Голям лист А4 с разпечатани монетите по класове от ZG също и някой записани цени от АН.
Ръчен часовник който никога не нося.Запалка и пакет виктори (пепелник няма не пуша в нас).Монета от 1евро (мисля че ми носи късмет и си я пазя)...едно гумена розова кравичка валентинка,порадарък от много приятна девойка за Св.Валентин.
Два коня (като малки скулптурки върху монитора) черен и бял - те са пазители.Машинка за правене на цигари.
Маркер тънкописец за надписване на CDта.Парче камък идея си нямам от кой вид и защо го пазя но е там.Празно пликче от солети ...празна чаша.Брой на метро...също и някакви рекламни лайна от пощата.
Голямо кубче със листета за записване на разни важни неща...в което пиша...пиша..пиша и все забравям да погледна кво съм си записал.
Счупен молив,половин гума,полупразен шпиндел със TDK-DvD.Капачка от шуменско.Кактус в глинена саксийка който никога през живота си не е виждал вода,понякога му капвам бира нЕмам идея от какво живе.Дистанционно от уредба , дистанционно от телевизор.Няколко аудио диска...това е в общи линии.

Преди бях подреден...сЯ ми е кеф да е така.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Дек 2005 23:33

Аве нормално бюро без особености... цигарени кутии в краката(без да броиме бирените шишета).Неква стара настолна лампа която сам боядисал в шарено.Компа естествено присъства(каде без него).Шеината се намира на пода от ляво.Контеинер пълен с бокуци(тетратки,учебници).Кашон за ЦД-та.Етажерка дет има некви касети,парафюмчета,часовник дето е спрял на 20"00 от месец,малко каринки на Тупак,американско знаме и икебана(собстевно производство)

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Дек 2005 04:52

Мии аз бюро нямам :Ь Компа е на неква дървена конструкция,която представлява един прост куб.
На него от ляво на дясно има :
1 Брой ПЦ кутия
Салфетки напоени с кръв
Мобилен телефон
Некви Фафли(може и да са обелки,знам ли ?)
Колонка Сатурн(лява,Работещата)
Монитор
пред него клавиатура и мишка с пад
Отдясно на монитора:
Водеща Колонка Сатурн(неработеща)
Телефон на кабел за 5 лв
Под клавиатурата има некви ланци
А под монитора отделни форми на живот..(не искам и да знам каква вселена съм създал в клавиатурата..)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Дек 2005 11:17

еми има доста простотий по него :lol: , с две думи само аз не се намирам на бюрото ми :) най-характерно за него е че като ми трябва нещо го намирам чак след не ми трябва :hmmmm: но като ми го почистят наще (щот аз не давам ) и не мога нищо да намеря ( ето причината да не давам ) т.е. само пълния хаос :rockon:

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 20 Дек 2005 03:47

Това което мога да кажа за моето бюро е, че то е най-подредената част от всичко в цялата ми стая... Дали е защото навсякъде хвърчат дискове, учебници, тетрадки... ама то ние компютърджиите сме 90% разхвърляни кочове (сигурно за туй не ни щат жените, че ще трябва да чистят денонощно :twisted: :twisted: ) Иначе е черно, с компа отгоре и няколко колони с дискове на него.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2005 03:41

Айде сега всеки да си направи по една снимка на бюрото, че ме мързи да чета. А ако нямате дигитални апарати или скенери, накарайте ваще да ви вземат за празниците, аз до 7-8 няма да мога да гледам, така че не бързайте.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Дек 2005 13:03

С 1 дума - кочина

Отляво-надясно
1.Место за ученье - в дъното една офисна поставка за папки - във нея компютърни книги ( "ДОС за новаци" , "МР3" , "Винбоз 3.11" , некво издание на Хедофф с кодове за игри от 1998 и няколко заебани броеве на Манията") , до нея няква колода от дискове с тъпотии ня тях , в останалото пространство - нахвърляни кабели , книги , учебници кутии от бисквити , понякога чинии , няколко запалки , кошче за боклук , 2 поставки за химикалки и моливи и още около 10 разновидности на дребни предмети : слушалки , зарядни , отверки , джъмпери ( пликчета имам предвид ;) ) , елки и т.н. повечето в единичен брой .
2.Место за компутер - на самия плот - няколко разхвърляни ЦД-та , субуфер ( не ме питайте ще не ми е под краката ) , микрофон , клавиатура , пад и мишок , монитор , шпиндел с дискове и яко кабели . Долно отделение - още два шпиндела с дискове и една кутийка с дискетки .
Най-отдолу е самата машина в обичайно отреденото и място за вграждане .( няма кво толкова да и се любувам , обикновенна кутия си е )

Отгоре малко над самото бюро има един рафт , върху който са ми предните две колонки ( другите са из стаята ) , една стара снимка от морето , разни юбилейни фигурки , токов трансформатор за колонките , икона на Св.Димитър ( и аз не знам що е сложена ) и един разкачен принтер който прашасва .

Всичко това , със яко прах в промеждутаците .

Ето и една снимчица

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2005 11:33

хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос,хаос и хаос на 10та степен.Ей сега майката пак се кара че не е подредено

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2005 13:59

Ами на моето има некви стари семки,една гума от играчка мотор,стария ми хард,един глобус,GSM-a,много хартийки с пароли,кодове и други дето нз вече кое за какво е,дисковете с DooM 3 и Battlefield Vietnam,кутия с към 100 сдта,един молив,един маркер за дискове,коркова тапа,един железен лев,2 чужди стинки ама нз кви точно,топка за тенис,празна чиния,вилица,компа,едно списание,една желязна кутия от пепси в която има химикали и моливи,кабели,капачка за винтил на байк,ключодържател 3-та топка за билярд,само пръстенче останало от ключодържател,5/6 болчета,капачка от фанта,дървено зарче,memory карта за PSX,сто долара в оригинални размери ама само от едната страна са 100 долара отзад е за записки,подложка за чаша(хартиена),разпиляно тесте карти ама не е цялото ,тиксо,7 пиратки и една празна кутийка от бонбони ТикТак,или общо казано светът на хаоса

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Дек 2005 15:00

Аз съм писал в тая тема де, ама аре пак да нафлъдя.. :Р

Бюрото ми е достатъчно голямо, за да побира кутията, монитора, учебниците (хванали смола сигурно ..:Р), баса, клавиатура и мишка + разхвъряните наоколо неща. Всяко нещо си има място в тази анархия.
От лявата долна част на самата конструкция на бюрото има една дъска, която би служила за поставяне на компютърна кутия, но там седи съб-ууфъра ми. Изкачваме се нагоре по конструкцията (още не сме излезли на повърхността на бюрото) и забелязваме още една дъска (тоя път по средата на бюрото), която се тегли и служи за клавиатурата. И ето че отиваме в дясно, където има вградено чекмедже и шкафче. В шкафчето има разни албуми и папки + флейтата на която свирех преди 5 години; и едно кречетало :Р. В чекмеджето има разни неща от 3,4,5,6,7 и 8 клас (и няколко от сегашния девети), като всички те са посипани със слънчогледови семки (по-точни да буъдем - люспи от семки). Продължаваме нагоре и достигаме повърхността. Набиват се на очи 3-те големи празни буркана от мед + още един който е наполовина пълен. Една кана с вода с незнайно ЕГН на водата, GSM, няколко диска, PC кутията ми ( :shock: :arrow: ми тя е от тея малките, които стоят легнали), гребен, разни учебници както казах, моливник с разни неща за писане, календар с яка кака, чинийка, в която си поставям разни парички, но пълна в момента с разни батерии ААА (изтощени), тиксо и изолирбанд, няколко отверки, две тонколонки Creative, кутийка от стартов пакет на Vivatel .. това е! А монитора стои на рафтчето което е като надстройка на бюрото (демек върху него)

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 01 Яну 2006 19:07

Първо едно чертежче

2 3 4
|.................| 1

1 е кутията на компа ми
2.Клавиетурата
3.мишката
4.Монитора
и там разхвърлени колонките(те са малки :( )
Да видим какви други зилишни неща има там-в задната част на бюрото има етажерка нагоре,,на първия етаж :P има дискове от пс мания,един шиш с дискове които не са филми,една кутийка с дискове които са филми,кутии за дискове,празно пликче от диск на пс мания,също и няколко ненадписани диска
2 етаж-непишещи химикалки,кутия от шах,2 малки прафюма,ел.части :P gsm и съответстващото го зарядно и дискове за уредба
3 етаж-книги,книги,некви тату-та,книги
4 етаж-броеве на пс мания от 2001г,стари списания за учене на англ(от 20 и нещо съм чел 2)заедно със касетките им
The end

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Яну 2006 20:23

абе моето бюро не е кои знае колко интересно но аз пак му се кефя
то е старото бюро на брадчет ми и затова цялото е в картини от кеча или други стари фиумчета като том и дйери или пак на вратичката на шкавчето има катинки на спасители на плажа и така де то е изцяло дарвено ,изтарпяло е кави ли не неща но пак си остава моето любимо бюрце :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2006 08:25

lele PI4OVE...ne moje da bade

чесно ви казвам, от тази анкета не се бех логвал във форума...баси лудото
неска немах кво да правя, и си викам ей ся ще скивам старите форуми...и некав виждам моята тема от мноого отдавна...баси светнаха ми очите

Много се е променил форума...нямам време за него сега :(
Разгледах старата тема "теен дреамс" или нещо подобно...леле как ми стана хубаво...а и мноого ми се е променило бюрото от 1 годинаи полувина хахаха
Мноо ме дразни, аз сам от Канада и мноо кофти връзка има със сайта :(

Новото пи си (от тва лято), нови колони, оптична мишка :), клавиатура, 2 билетчета от лотарията, много дискове...абе като се замисля не е мноо различно :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2006 11:18

мойто бюро ли искате да знаете :?:
:arrow: един компютър на него е сложена тон колона.До компютъра има монитор на него също е сложена тон колона.Едана клавиатура която някои кобчета небачкат от :angrycomp: До нея има разклоните а до него обикновено две ПС мани.И един молив както и едно лисче което ся нещо е изчезнало и е сигорно в коша за боклук.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com