Линкове и обсъждания за всякакви ИГРИ

Игри за PC
Публикувай отговор

Намерихте ли това което търсихте ?

Анкетата свършва на 06 Окт 2004 12:26

Да 10х :)
22
56%
Все още съм в процес на Издирване !
17
44%

Общо гласове: 39

Аватар
OmegaDarkon

Мнение от OmegaDarkon »

А аз да ви птам,защо след като си инсталирах NFSU и когато си наглася колата до 1 звезда и спечеля някое състезание ме изхвърля от играта.Тъкмо ми се изписва: Your car is in the cover of Option Auto и ме изхвърля.Теглих пачове и едно и друго ама пак не се оправя.Някакви съвети?
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

OmegaDarkon написа:А аз да ви птам,защо след като си инсталирах NFSU и когато си наглася колата до 1 звезда и спечеля някое състезание ме изхвърля от играта.Тъкмо ми се изписва: Your car is in the cover of Option Auto и ме изхвърля.Теглих пачове и едно и друго ама пак не се оправя.Някакви съвети?

И на мен ми бе така :cry:
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
ghoul

Мнение от ghoul »

???? ?? ?? ?????? ???? ?? ?????? 2 ???-??????????? ???? ?? ?? ??????? ?? ?? ??? ????? ??????????.
Аватар
LegalPower

Мнение от LegalPower »

Може ли някой да ми даде линкче към СтарКрафт , че ми трябва спешно .
Аватар
Някой

Мнение от Някой »

LegalPower написа:Може ли някой да ми даде линкче към СтарКрафт , че ми трябва спешно .

http://store1.data.bg/dronex/--%3eGames ... 0BroodWar/
Аватар
LegalPower

Мнение от LegalPower »

Мерси много ! A ще можеш ли да ми обясниш как да подкарам играта , че като я инстална ми казва да сложа диск , а аз съм си маунтнал имейджа .

П.п на диска няма крак . Знаеш ли коя версия е тоя имейдж и от къде да си сваля крак ?
Аватар
OmegaDarkon

Мнение от OmegaDarkon »

[quote="THE_KING_OF_TIME"][quote="OmegaDarkon"]А аз да ви птам,защо след като си инсталирах NFSU и когато си наглася колата до 1 звезда и спечеля някое състезание ме изхвърля от играта.Тъкмо ми се изписва: Your car is in the cover of Option Auto и ме изхвърля.Теглих пачове и едно и друго ама пак не се оправя.Някакви съвети?[/quote]

И на мен ми бе така :cry:[/quote]
И как го оправи?
Аватар
Ланс Сторм

Мнение от Ланс Сторм »

Тъй като тая тема не е саме линкове а е линкове и обсъждания искам да попитам дали

WWE Smackdown vs. Raw 2006 ше излиза за ПЦ???
Аватар
Някой

Мнение от Някой »

LegalPower написа:Мерси много ! A ще можеш ли да ми обясниш как да подкарам играта , че като я инстална ми казва да сложа диск , а аз съм си маунтнал имейджа .

П.п на диска няма крак . Знаеш ли коя версия е тоя имейдж и от къде да си сваля крак ?

Ами да ти кажа честно аз StarCraft си я имам от бая време и ми е на файл 100mb. Аз изобщо не съм свалял този release. За крак: http://www.gamecopyworld.com/ . Ама за проблема с диска съжалявам, не мога да ти помогна. Опитай да го запишеш :wink:
Tao
Обратна връзка:

Мнение от Tao »

кажете ПЛС от де да си намеря grandia 2 , щот половин месец я точех с 2 - 3 кб и кат я източих ми даде грешка :( а 1-вата ми е любимата игра :))
Аватар
LegalPower

Мнение от LegalPower »

@bob4o а ти от къде си го телглил тоя файл ?
Аватар
Adanos

Мнение от Adanos »

ghoul написа:Моля да ми дадете линк за Постал 2 най-обикновения само не от Арената че не съм Супер Потребител.

http://torrents.linkos.bg/details.php?id=12203
Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
Аватар
Adanos

Мнение от Adanos »

julitto написа:кажете ПЛС от де да си намеря grandia 2 , щот половин месец я точех с 2 - 3 кб и кат я източих ми даде грешка :( а 1-вата ми е любимата игра :))

http://www.torrentvalley.com/download_t ... 35062.html
Не ме гледай така умно българино, а пиши на КИРИЛИЦА !!!
Аватар
Da' Sixth Assassin
Обратна връзка:

Мнение от Da' Sixth Assassin »

Пичове, плз даайте няква игра с вампири, ма ти да играеш некф hunter, че съм се филмирал яко.
Мерси от сега!
As time goes by, AN EYE FOR AN EYE, we in this toghether, son, your beef is mine!
OZO

Мнение от OZO »

Аре моля ви някой да ми даде serial за играта the movies.
OZO

Мнение от OZO »

LooseCannon написа:Пичове, плз даайте няква игра с вампири, ма ти да играеш некф hunter, че съм се филмирал яко.
Мерси от сега!

Blood Omen,Legacy of Kain,BloodRayne,Bloodlines-ама навсякъде си си вампир.Още не съм чувал за игра в която да ловиш вампири...
Аватар
Някой

Мнение от Някой »

LegalPower написа:@bob4o а ти от къде си го телглил тоя файл ?

Аз тогава нямах нет, имах го на един диск best strategy '99. Не знам къде може да се намери.
Аватар
Муки
Обратна връзка:

Мнение от Муки »

Някой може ли да ми намери някой формулка,която да тръгне на GF2,Pentium 4 1.7 GhZ,256MB RAM?
Знам че има няква нова,ама не знам дали ше ми тръгне,па и не мога да я намеря.Ако някой знае линкче или нещо такова(Не е задължително за новата.Просто да може да тръгне :oops: ),плс да каже!
Волтер:
- Остроумната забележка не доказва нищо!
Рон Джереми:
- Яж ми кура!
Аватар
Някой

Мнение от Някой »

bob4o написа:
LegalPower написа:@bob4o а ти от къде си го телглил тоя файл ?

Аз тогава нямах нет, имах го на един диск best strategy '99. Не знам къде може да се намери.

Надявам се това да ти помогне- StarCraft 1.11: http://free.data.bg/hackersdown/Star%20Craft.rar
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Трябва ми експанжъна на Alien vs. Predator 2-Primal hunt,но да не версията от линкоса,защото там няма сийд :(
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Публикувай отговор