Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: Един мой работен ден
Публикувано на: 26 Сеп 2005 13:27

Част 1-ва

8:03
Усещам, че слънцето вече ме дращи по лицето. Отварям си едното око и си викам: "Ееееей, Рак да та убий бееее, много бързо изпече!! Вече време за работа стана, пък ма мързиии....!!". Решавам да си полежа още някоя друга минутка.

8:51
Опулвам се стреснато. Погледът ми се стерлва към малкия часовник на шкафчето отсреща. Обаче пущината е много малка и немога да я фокусирам както трябва. Разтърквам гурлясалите си фарове и .... оооо нещастие! Закъснял съм с половин час! Решавам да се изтрелям от леглото. Едва се отлепвам от топлите ми завивки, когато физиономията ми застива с особено изражение. Звукът от хрущене на гръбнак си е страшно нещо. Приведен като седемдесет годишна старица, стенейки от болка и псувайки всякакъв вид роднини, додрапвам до банята.

8:57
Стряскам съседите със зловещ вик в момент на ярост: "КАК ТАКА НЯМА ВОДА БЕЕЕЕЕЕ ЕЕЕЕЕЙ, ООХ КРЪСТА МИ!!!"

8:58
Псувам като животно.

9:17
Разплул съм се на предната седалка в такси. Бакшиша ми говори нещо, но решавам че не заслужава моето внимание, особено когато си подремвам блаженно. Усещам че говоренето на бакшиша прераства в истерични крясаци: "Мръдни от скоростния лост бе! Мръдни 'ше се утрепем бе!!!". Свистят спирачки.

9:24
С кафенце в ръка се прмъквам в офиса, надявайки се закъснението ми да остане незабелязано.

....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2005 21:24

част 2

9:27
Разлагам се на стола пред оклепаното ми със сос от дюнер бюро. Паля цигарка, след което отпийвам едра глътка от кафенцето. С отегчена физиономия стартирам беглото ми подобие на компютър, от което на предишния ден беше изпълзяла някаква тлъста хлебарка. Смазаният и труп все още трябва е някъде наоколо.

9:31
Интересно, никой от колегите не ме депресира заради закъснението ми, което е доста необичайно. Отпийвам от кафенцето.

9:44
Мълчанието на колегите започва да ме притеснява. Паля цигарка. Прокънтява зверска кашлица. О, да! Сутрешни белодробни медузи, известни още като черно-зелени храчки - моите лични любимци. Надявам се колегата пред мен да не се усети, че съм му подарил няколко от гореспоменатите.

9:52
Телефонът ми звъни. За мое голямо щастие това разбирасе е шефът.

9:53
Крясъци...

9:54
Крясъци...

9:56
Заплаха за уволнение...

9:57
Шефът ми затвори. Паля цигарка.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Ное 2005 21:37

Не ми харесва.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2005 08:43

И?
Твое ли е?
Нещо му куца.
Прилича на едно от онези произведения, които уж трябва да са смешни, но всъщност са банални. Нещо му куца хумура.

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2005 09:35

Съжалявам че не ви харесва. Не съм се старал да го правя прекалено смешно. Просто разказвам едим мой реален работен ден с мъничко автохумор. Наистна съжалявам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2005 09:48

Не ги слушай тия! :Р .. Мен пък ми хареса! Продължи го пък които не му се кефи да не го чете ... о.О

The sky darkens, my life flashes
The plane that i was supposed to be on crashes
And burns to ashes[/b:d3106d4661]

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Ное 2005 09:48

IDontForgive написа:
Съжалявам че не ви харесва. Не съм се старал да го правя прекалено смешно. Просто разказвам едим мой реален работен ден с мъничко автохумор. Наистна съжалявам.

продължаваи бе:) мене ми стана интересно...(тои маи номера на тва е е да се превиваш от смях)

Профил ICQ Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 30 Ное 2005 22:07

ех тая критика не ги слуши хареса ми чакам следващата порсия :thumbsup:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Яну 2006 18:01

Аре бе не се предаваи:)

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми