Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2005 15:55

Горките вие :cry: съ4увствам ви

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Ное 2005 22:15

a3sexomana написа:
Гастли,ако не можеш да напишеш нещо умно,по-добре не пиши нищо.

Не съм го писал аз...

who will excell in what I do.
I will give it all I got.
I was bred to never quit.

~American Pit Bull Terrier

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Ное 2005 22:03

Отсега усещам как ще ми липсва Бургас като отида да уча в София...
Разказчето е изумително! Прочетох го с удоволствие.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2005 09:59

72-Автобуса с главно "А".Нема такъв нечовешки разказ...Малее още са ми насълзени очите от смеха.Аз 3 години ВСЕКИ БОЖИ ДЕН се возих с тоя рейс.Сега като дигнат маршрутките май пак до него ше прибегна.А защо нема продължение до последна спирка ? В моя случай се возя от Плиска до предпоследна спирка.

ПП.Голев- сган се пише със "С" :)

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2005 12:26

Дневник на шофьора на кола номер 76
---------------------------------
04:30
Всички под строй се наблъскахме в автобусите.още не смърдяха.какъв късмет.машината запали от третия път.какъв късмет.на първата спирка се качи сюрия мангали.Ау,как смърди.продължаваме към следващата спирка.
04:40
Не виждам защо има светофари.само те бавят.На спирката след завоя се качи още една тълпа мангали.двете тълпи се гледат на кръв.Боже,дано не си го изкарат на плаката ми на Волен Сидеров в кабината.
04:43
единия мангал отиде до кабината ми уж да си купи билет.наложи ми се да прикрия плаката.две бабички минаха пред мен.по петната по гумите съдя че не са били достатъчно бързи за да спасят оранжевите си дъждобрани от калта по гумите.
05:15
спрях за почивка в кафето.момичето на бара ми отказа ракия.бил съм на работа.и това ако е работа...ето,че отидох в магазина за алкохол отсреща.с този автобус спрян тук доста трудно се пресича.ако имах една базука нямаше да го има повече тук.Я почакай малко,това е моят автобус.Качвам се,следваща спирка-Орлов Мост.
05:20
Дали някога ще стигна до Орлов Мост?Близо съм,но не вярвам.пак се качиха мангали.Добре че се качи преди малко приятелката ми Пена от външно.тя поне може да закрие цели два плаката и една поздравителна картичка.

смятам да го продължа довечера,просто сега нямам време да го допиша...

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 15 Ное 2005 13:51

Hippie написа:
Дневник на шофиора на кола номер 76
---------------------------------
04:30
Всички под строй се наблъскахме в автобусите.още не смърдяха.какъв късмет.машината запали от третия път.какъв късмет.на първата спирка се качи сюрия мангали.Ау,как смърди.продължаваме към следващата спирка.
04:40
Не виждам защо има светофари.само те бавят.На спирката след завоя се качи още една тълпа мангали.двете тълпи се гледат на кръв.Боже,дано не си го изкарат на плаката ми на Волен Сидеров в кабината.
04:43
единия мангал отиде до кабината ми уж да си купи билет.наложи ми се да прикрия плаката.две бабички минаха пред мен.по петната по гумите съдя че не са били достатъчно бързи за да спасят оранжевите си дъждобрани от калта по гумите.
05:15
спрях за почивка в кафето.момичето на бара ми отказа ракия.бил съм на работа.и това ако е работа...ето,че отидох в магазина за алкохол отсреща.с този автобус спрян тук доста трудно се пресича.ако имах една базука нямаше да го има повече тук.Я почакай малко,това е моят автобус.Качвам се,следваща спирка-Орлов Мост.
05:20
Дали някога ще стигна до Орлов Мост?Близо съм,но не вярвам.пак се качиха мангали.Добре че се качи преди малко приятелката ми Пена от външно.тя поне може да закрие цели два плаката и една поздравителна картичка.

смятам да го продължа довечера,просто сега нямам време да го допиша...

Ахаххааа баси якото :lol: :lol: :lol: :lol: затова не се возя с него

Абе хора казах ви и преди-Търсете Алтернативни Реисове дори и да заобикалят нищо поне няма да ви смърди

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 17 Ное 2005 22:08

ТЦТЦ само се чуйте отстрани,много си е хубава 76 линията,аз всеки ден си пътувам с нея!
Вземете,пътуваите със А 79,и тогава говорете за мангали!!!!!!!!!!!!!

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com