Hippie написа:
Дневник на шофиора на кола номер 76
---------------------------------
04:30
Всички под строй се наблъскахме в автобусите.още не смърдяха.какъв късмет.машината запали от третия път.какъв късмет.на първата спирка се качи сюрия мангали.Ау,как смърди.продължаваме към следващата спирка.
04:40
Не виждам защо има светофари.само те бавят.На спирката след завоя се качи още една тълпа мангали.двете тълпи се гледат на кръв.Боже,дано не си го изкарат на плаката ми на Волен Сидеров в кабината.
04:43
единия мангал отиде до кабината ми уж да си купи билет.наложи ми се да прикрия плаката.две бабички минаха пред мен.по петната по гумите съдя че не са били достатъчно бързи за да спасят оранжевите си дъждобрани от калта по гумите.
05:15
спрях за почивка в кафето.момичето на бара ми отказа ракия.бил съм на работа.и това ако е работа...ето,че отидох в магазина за алкохол отсреща.с този автобус спрян тук доста трудно се пресича.ако имах една базука нямаше да го има повече тук.Я почакай малко,това е моят автобус.Качвам се,следваща спирка-Орлов Мост.
05:20
Дали някога ще стигна до Орлов Мост?Близо съм,но не вярвам.пак се качиха мангали.Добре че се качи преди малко приятелката ми Пена от външно.тя поне може да закрие цели два плаката и една поздравителна картичка.
смятам да го продължа довечера,просто сега нямам време да го допиша...
Ахаххааа баси якото
затова не се возя с него
Абе хора казах ви и преди-Търсете Алтернативни Реисове дори и да заобикалят нищо поне няма да ви смърди