Автор |
Съобщение |
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2005 18:26
Pesh написа: mi az sus daggers ne igraq ne mi e golqm kef obiknoveno tursq ne6to koeto da e istinsko predizvikatelstvo i da se igrae trudno ... za tova v momenta samo warcryer-a mi e v glavata.. ina4e za evasion tanka ti go predlojih za6toto do kolko-to znam PW ima nai mnogo evasion kato basic stat..no ne sum siguren
не конкретно PW, а светлите елфи като цяло. Понеже имат най-много DEX. А това от своя страна ги прави доста подходящи за rogue класовете, които получават допълнителни бонуси от passive Boost Evasion.
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2005 19:10
Сега си направих трежър хънтър със зубей сета.Доста добре изглежда(на външен вид),но сега се чудя.Bloody Orchid +Evasion или Soul Receptor+Guidance ?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Окт 2005 21:03
BO с Focus...
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2005 12:56
Искам C4 сървър с голям дроп.Някой може ли да ми предложи?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Окт 2005 18:25
Още няколко въпрос4ета от мене
1.Как се играе PvP срещу някой?
2.Как се превежда Abyss Walker и какво представлява?
3.Какво да развивам на Ass(asin)?
4.Kaкво е по-добре за орк монк----тиранин
райдър-----destroyer
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Минотавъра
|
|
В момента играе: Mozilla Firefox
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 10:18
scoobydoo написа: Още няколко въпрос4ета от мене 1.Как се играе PvP срещу някой? 2.Как се превежда Abyss Walker и какво представлява? 3.Какво да развивам на Ass(asin)? 4.Kaкво е по-добре за орк монк----тиранин райдър-----destroyer
Предизвикавш го на ПвП.
Абис волкъра си е чист РОУГ.
На Асасин развивай дагерите,Бакстаб и някой умение за открит бой.
Ако си на Хронилкъл 3 и двете са хубави.Аз лично предпочитам монаха.
___________________________________ Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 11:25
днеска в аренабг>раздел други са качили интрото на кроникъл 4 тук
ето сайт където пише новите неща в ц4 цък ,има и втори сайт ама надали някой разбира корейски
п.п дарк аз играя в ц3 сървър с ц4 работи.има хиро оръжията..само тва съм разкрил засега.Сървъра е с доста големи рейтове и често има обсади на замаци.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 14:02
Seth написа: днеска в аренабг>раздел други са качили интрото на кроникъл 4 тукето сайт където пише новите неща в ц4 цък ,има и втори сайт ама надали някой разбира корейски п.п дарк аз играя в ц3 сървър с ц4 работи.има хиро оръжията..само тва съм разкрил засега.Сървъра е с доста големи рейтове и често има обсади на замаци. Давай сървъра!Линк, патч...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 14:32
a3sexomana написа: scoobydoo написа: Още няколко въпрос4ета от мене 1.Как се играе PvP срещу някой? 2.Как се превежда Abyss Walker и какво представлява? 3.Какво да развивам на Ass(asin)? 4.Kaкво е по-добре за орк монк----тиранин райдър-----destroyer Предизвикавш го на ПвП. Абис волкъра си е чист РОУГ. На Асасин развивай дагерите,Бакстаб и някой умение за открит бой. Ако си на Хронилкъл 3 и двете са хубави.Аз лично предпочитам монаха.
Мерси,но то4но как се предизвиква на ПвП,и той как трябва да приеме.
Зна4и Дарк елф,як меле герой не става,само rouge стил на игра.
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 15:14
The dark_B написа: Seth написа: днеска в аренабг>раздел други са качили интрото на кроникъл 4 тукето сайт където пише новите неща в ц4 цък ,има и втори сайт ама надали някой разбира корейски п.п дарк аз играя в ц3 сървър с ц4 работи.има хиро оръжията..само тва съм разкрил засега.Сървъра е с доста големи рейтове и често има обсади на замаци. Давай сървъра!Линк, патч...
надъхан си след 5 минути като му разбера името ще ти го дам защото и аз не го знам
п.п скубииииииииии пише се ROGUE !!! Ква е тая мания всеки втори да пише rouge ?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 15:22
Не съм го забелязъл как се пише.Как се предизвиква ПвП И как се отговаря на предизвикателството
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 15:27
Как се предизвиква не знам
п.п Поиграй с treasure hunter и съм много доволен от него Имам доста критикал и скиловете влизат доста често.Сега съм почнал да играя с гладиатор,защото и той ми изглежда як.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 15:49
scoobydoo написа: Не съм го забелязъл как се пише.Как се предизвиква ПвП И как се отговаря на предизвикателството
ctrl + клик в/у играча или офанзивен skill/магия. Името ти става лилаво (т.е. flagged) и ако другият отговори можеш да си го убиеш съвсем спокойно без да се притесняваш за Karma, като взимаш PvP point ако успееш.
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 15:50
Eми скууби ето ти малък пример за PvP.
A: Aйде PvP смешник ще те разбия!
Б: Хаха ти си смешник бе!Айде да видим.Съгласен съм!
А: Ок.Давай!
И после натискаш Ctrl и върху него.И той така и почвате да се мелите.Ако пък искате истинко PvP отивате на някоя арена, където няма да губите експириънс (арена има близо до Giran Castle Town).
Мисля, че съм бил изчерпателен
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 15:52
То4но товас ctrl и върху него ми трябваше.10Х дарк.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 16:29
някой може ли да каже нещо за гладиатора ?прави ли як дмг ? скилове ? Досега не съм играл с него и наскоро почнах един ама е само 10 лвл Също така някой може ли да направи сравнение между Dark Avenger,Paladin,Palus Knight ?Кое е по добро ?
|
|
|
|
|
Pesh
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 18:43
zavisi na kakuv server igrae6 gladiatora e hubav geroi samo v C3 v c1 i c2 si e 4ista zaguba na vreme... no imai predvid 4e igrata s gladiator e mnogo po trudna ot TH... ima dale4 pove4e mislene
___________________________________ (\_/)
(O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
(> <) to help him achieve world domination.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2005 18:59
DA си правят супа от гладиатори в обсег 4-5 левела... Паладинът изобщо не е PvP char така че го отпиши, а и гладиаторите го побеждават по принцип. SK иска мислене, но ако се научиш да играеш със сигурност ще пометеш дори и страшните Avengers... А в C3 SK взима доста предимства, така че почти съм сигурен, че мачка гладиаторите. Иначе ако влезе Lightening strike мачка всичко де, то за 1 минута вкаменяване и най-големият noob ще се справи...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Окт 2005 22:55
ето малко шотове на моя хънтър с хиро айтемите:
click
click
click
click
click
click
click
click
с тия айтемите хюмънката ми има егати задника
едит: сървъра се казва ултра мастърс и е румънски.има го в хопзоната съвсем в началото при първите 10 некъде.Само да кажа че заради тия тъпи хиро айтеми няма смисъл да се играе с нищо различно от спелсингър защото поне в тоя сървър ти бият 1-2 бързи магии и си в Гиран вече.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2005 09:57
Kolko mu e dropa na toia sarvar?
Az v momenta igraia v satvarite na http://www.l2extreme.com/.
Dosta sa dobri.
Ima dva s drop x35 a v drugite dva mai e x7.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|