Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

кефи ли ви идеята на тая тема?

да    34%  34%  [ 29 ]
 не    16%  16%  [ 14 ]
 горе-долу    24%  24%  [ 20 ]
 тоя па,аре стига си спамил    22%  22%  [ 19 ]
 страхотна е тая тема!как не се бях сетил аз!    4%  4%  [ 3 ]
Общо гласове : 85
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2005 00:07

И така мойто бюро е следното.
Срещу мен естествено ме поглежда гузно мойто мониторче,оъ лявата ми страна компа,срещу мен принтерчето върху което е положен микрофона а върху принтера на централно е подпряна втората ми оригинална игра codename:Panzers Phase ONE
Върху монитора една малка миниатура на Abbadon the Despoiler от Warhammer,около компа седят всички видове дистанционни за телевизора зад мен и уредбата също зад мен поради ,че компа е вързан за уредбата нали знаете за по плътен звук :wink: !Срещу мен на стената прилежащо седи картата на света върху която седи грамотата ми от напускане на работа.От двете ми страни са чекмеджетата на бюрото които са претрупани от дискове серийни номера на игри и програми че нема на каде няколко броя химикалки за по сигурно,една чаша 2.5л пепси (от промоцията :wink: )и кошчето за буклук та да ми е згода!!!!А и най важното снимката на цялото ми семейство бърху компютъра!!!
Това горе долу е мойто бюрце вероятно няма да го сметнете за привлекателно но поне си е мое!!! :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2005 00:17

Голямо е и сега е доста подредено, има комп отдолу, отгоре колонки и монитор, една химикалка, книга, клавиатура и мишка. Толкоз. :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2005 00:19

Пликче с нещо( ?? ) монитор книги учебници слушалки колонки мишка клавиатура 2 празни опаковки от 25 стотинкоф чипс (???) и некфа чиния...КУУЛ
п.с. да , не знам кво е запетая , проблем? :0

LedEINIQ !!!!!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2005 00:22

d4rk написа:
п.с. да , не знам кво е запетая , проблем? :0

http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=36355

Може и да помолиш другарката по български да ти го обясни ако на времето не си внимавал, полезно ще ти е. ;)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2005 10:33

Бюрото ми...обичам си го. Ето какво представлява:
Най-вляво е монитора ми, пред него-клавиатурата, около него-колнките. По средата е закачена една лампа(тя има нещо като щипка, с която се прикача). Вдясно са речниците-един по латински(тухла), един по английски и един тълковен. До тях е учебника по литература("Древноиточен и български фолклор") и двата учебника по история("Експериментален учебник -христоматия по история на древна Гърция, древна Тракия и древния Рим за VII клас" и "История на стария свят"), калкулатор, фенерче( :Ь), линийка, отделно стояща химикалка на ЦСКА. По средата стоят моливник(с емблемата на ЦСКА) и една глинена фигурка на немска овчарка. Вдясно от монитора ми стои една снимка-скъп спомен. Останалото-в шкафовете под и около бюрото.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Окт 2005 13:36

Бюрцето ли?Ми ето:
Отгоре е монитора с клавиатурата,мишока,2 тонколни,модем за БТК,уредба,през която понякога включвам компа за някой филм или музика,химикалки,ножица,ПРАХ(в голямо количество-рядко чистя :oops: ),нощна лампа,телефон,GSM-ма ми,програма на кината от преди месец и това е в общи линий.
Под бюрото е компа с джойстика,кофата,и едно шише с кола от нощната,която си правих у дома тази нощ.:)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2005 14:59

Едната част, на която са ми учебниците, представлява купчина неща (предимно учебници и тетрадки), а крилото с компа представлява монитор, около когото са разхвърляни дискове от къде ли не. Имам и една лампа, както и фигурка на Дарт Вейдър.

Некой път ще намеря цифров фотоапарат и ще се похваля, ще видите вие!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2005 15:04

Компютъра и всичките ми части,някакви тъпотии на брат ми,плейбой...общо взето това

Профил

Аватар
Местоположение: някаде таммм(ако аз не бях тук,тук щеше да е там!!)
Заглавие:
Публикувано на: 25 Окт 2005 17:30

Еги и мойте..
На първото бюро на което джиткам-в средата монитонра клавиатурата,чинийка с тиквени семки и мишока,от страни колонките,от дясната страна компа 2 джойстика и микрофон,а и мноого .На второто бюро-скенер,принтер,некви тетрадки и 300-400 диска.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2005 16:15

Гледам много хора са споделили за свойте бюра.Ся ша опиша и аз мойто малко.Средно на големина компа ми се намира в средата му.От лява на компа се намира стерио уредбата,под нея има едно чекмедже в него секви работи има,като нешта за първа помощ(мишка,клавиатура и един хард диск),има таман ся гледам че в лявато кише на чекмеджето държа една кутия с пиратки останали от миналата годиа.От дясно на компа даржа нешта който ми поддържат жизнените функцй като се заседявам много пред компа(предимно десертчета и една кафе машина).Под тях има пак едно чекмедже в което са ми дисковете.Миналата седмица беше по заселено върхо мойто бюро ама се ядосах кат джитках и принтера го отнесе.

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2005 16:45

Монитор и клавиатура и в средата... колонките от двете страни, отдясно кутията от модема, пълна с разни дискове, мишката също отдясно... Отляво пък ми е телефона, аудио диск на Sonata Arctica и някакви листчета и разни химикали, един черен маркер и чаша с недопит портокалов сок. Общо взето - хаос, но пък гледам да си държа чисто. Бюрото ми е дървено, покрито със стъкло, под което разни плакати на жени, снимка на класа и картинки от дърви турбо. Отдолу имам две чекмеждета - едното над краката, а другото - отдясно. В първото си слагам всякакви боклуци - виждам писма, нервопаралитичен спрей, хек, запалки и някаква книга игра, а в другото ми стоят учебниците и тетрадките, въпреки че по принцип са си разпилени из леглото на брата :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2005 19:55

Моето мрачно бюро всъщност предствлява една скромна кочинка, претрупана с неща които никога може би няма да ми трябват, но просто са там защото така е писано.
Срещу мен блести огромен монитор. Под него, леко в лево е клавиатурата, издържала какви ли не стоварвания на свития ми юмрук. До клавиатурата от дясно - малко часовниче, което ме мързи да го сверявам и е с 1 час и 17 минути напред. До него има дъвки, маркер ( надписвам дисковете с него ), ключевете ми , едно листче с мейлове, под него друго листче на което е написано къде се намират всички silver keys от Fable :lol: Стотинките небрежно окрасяват цялата тази площ от бюрцето ми. До монитора, зад клавиатурата има - едната колонка, телефон, модем, камера ( така и не й намерих драйвъри ), още един модем ( който не работи и не знам кво прави там ... ). До тях от ляво е компа, над него е тефтера с телефоните и една гъбоподобна вазичка с химикалки, листчета, фулмастри и т.н. От дясно на монитора - другата колонка. Малко пластмасово кошче за боклук, което прелива вече. Пред него шише с вода ''Банкя'' от 500мл. . До шишето седи една кутийка с листенца и снимка на кучето ми на 3 месеца. Да не забравим и носните кърпички... На долното ниво на бюрото ми има дискове, хлебарки, кабелища ( USB-та главно ), някои дискове на PC Mania и по-надълбоко не съм бъркал... Както казах има хлебарки и не знам какво може да напипам :)
В общи линии е това :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2005 20:35

Ми голямо старо дървено бюро-от социалистическите ако мога така да се изразя. Под плота има втори ред, дето държа дискове, дискети, отверки...
Отляво има двуредово шкафче, дето държя всякакви учебници и често не знам кое къде е. Отдясно имам 4 чекмеджета(всъщност са 3 - едното е на баба ми 8) ). Две от тях нямат дръжки(както и вратичката). Долните две чекмеджета малко заяждат и много трудно се отварят. Не че ги отварям ама.... В първото имам една червена кутия с листове със задачи по математика и плакати. Там имам и моделчета от гума на разни SW корабчета, един развален ръчен часовник от МкДоналдс, дето уж записваше глас ама вече не го може, една кръстата отверка, една отверка с 5 приставки, един поизветрял маркер, малко гаранции от РС фирми, Paradise Cracked - баси нашивката беше играта!. Има и разни други работи дето не ги знам.

Отгоре има една мишка logitech някакава обикновена черна за 29лв от технополис, стара клавиатура от тия с турбото. Млако е много омазана и не и личи, че беше бяла преди 5-6 години. Монитора е 17 СТХ дето бутонитите за навигация и влизане в менюто не бачкат. Има и един WebSTAR кабелен модем, един телефон със секретар, празна кутийка макси-микс, сополива носна кърпа и салфетка, в която поне от седмица си бърша ръцете след като съм ял нещо мазно. Има и една камара (как се пише купчина? с П или Б :) ) учебници, сборници и тетрадки. Имам и няколко непишещи химикала и едно лъвче от Чокапик ли, Нескуик ли не помня къде ги даваха.

Това ми е скромното бюро

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Дек 2005 21:16

Бюро N 1(Маса):
Ляво - компа,върху него дискове,в дясно от него - модема на СКАТ,някаква хартийка,вдясно от модема - монитора,в дясно от монитора - една от 5те колонки на буфера ми(който е под бюрото),чаша(празна),дискове,дискета,маркер,друг маркер, мишка,клавиатура.До бюрото(Масата) - един стол с колелца.

Бюро N 2:
Учебници,2 острилки,празно шише,лампа,химикали,моливник,някво си ръководство, сборници, над него картата на България

Въобще разхвърляна история :lol:

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2005 12:25

Аре стига си спамил!

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2005 13:12

Minotaur King[SB] написа:
Аре стига си спамил!

Направи си труда да не пишеш там където не трябва...и си опиши СБ-ското бюрце :)

Моето:
Маса с чекмедже по средата. В него са поместени разни дискове с Боргир, Финтрол, Айст Ърт и т.н. Има и разни листчета с всевъзможни чийтове за игри, разни мейлове...
На самата маса се намират монитора - в средата, клавиатурата - пред него, двете колонки - от двете страни на монитора. До лявата колонка - листче с групите които трябва да тегля - Ragnarok, Ildjarn, Sort Vokter, Helheim и още... До това листче са дисковете от новото списание, капачето за едното четящо устройство, в което има три химикала. Има и Олипс. Две касети - Country и Кънтри. Зад тази същата, лява колонка, се намира микрофона на който творя... :) Той стои в една дървена чашка, защото кабела му е раздран и само на нея може да работи. Туй е.

Пост Скриптум: Забравих! Върху монитора соят слушалките, които са също с прецакан кабел и трябва да стоя по определен изкривен начин, за да си чува нормално, звучащото на тях. Туй е, наистина.

Профил

Аватар
В момента играе: Mozilla Firefox
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2005 13:46

Nocturno написа:
Minotaur King[SB] написа:
Аре стига си спамил!

Направи си труда да не пишеш там където не трябва...

Е нали има и такава възможност.Човекът е дал тая възможност в анкетата и аз гласувам за нея.Какво толкова.

Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2005 14:02

Ето го и моито бюрце:
Монитор, клавиатура, мишка,колонки,една кула от дискове,която заплашва всеки момент да рухне( :) ),кутийка дискети,един дядо Коледа(играчка разбира се), връзка ключове,една Prima,вече използвана. А под бюрото-кутията на компа, един кашон дискове,един-два чехъла.Горе-долу тва е :)

that differs from their own
not being able to create art
they will not understand art
they will consider their failure as creators
only as a failure of the world

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2005 19:45

Значии започвам от монитора, той е в левия край, от 2те му страни са колонките от които сега звучи Zero-Blade - Black Magic :clap: -> сиви Philips, падали поне 15-20 пъти :? още работещи :lol: . Клавиатура и мишка в средата, точно пред мен под ръцете ми в момента. ъмм някъде в пространството м/у клавиатурата и монитора стоят карта(за градски транспорт), дъвки, програмата на лист сгънат на 4...(опитвам се да видя в тъмното кво още има)...20-25 лв на дребно...портфейл(такова...другото звучи мноо женско) вътре с лична карта, няколко пищова иии разни глупости. хах под клавиатурата са се завряли още 2 лв :lol: GSM-a, 2 книги(Фондация и империя, Азимов и Месията на Дюн, Франк Хърбърт), анализи по литаратура(за Ад и Декамерон), учебник и тетрадка по физика, лист от който правих пищови :twisted: аа да и едно приятно червено ножче. Забравих да кажа - в пространството под монитора се е разположила кутията на компа, в/у нея едно такова голямо което събира мноо дискове(по принцип това е за 24...в момента има около 30 :lol: има и неща за писане ест

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Дек 2005 22:47

Понякога ми е неприятно да се прибирам вкъщи. Не заради друго, а защото нещо ми е некомфортно в стаята.. Но само понякога. Принципно обичам реда, а като гледам нещо не ми се отдава да командвам хаоса..

По самото бюро нямам почти нищо с изключение на обикновеното т.е. плосък монитор, три тонколони (другите две са на стената зад мен), микрофон, мишка, клавиатура и тоалетна хартия! Значи забележете във всяка имам стая тоалетна хартия!!! Много е важно ако случайно решиш да се изсвиниш или да речем сфинктера ти се е преебал.. Както и да е ужаса идва, когато си отворя чекмеджетата.. В едното държа само дискове и си нямам ни най-малка представа какви дискове има вътре.. В другото чекмедже има много хартия, безполезни данни (откъде да знам? утре може да ми потрябват!) и много празни кутии от цигари. Вчера изхвърлих шест кутии. Цялото чекмедже е в сива пепел.

Принципно погледнато бюрото ми изглежда добре, подредено, но ако отвориш чекмеджетата ще започнат да падат чорапи от преди две седмици, сигурно ще намериш някакво забравено патронче водка или недопушен фас.. така ми е цялата стая.

Надявам се, че не съм писал напразно.

Профил Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com