Pesh написа:mi az sus daggers ne igraq ne mi e golqm kef obiknoveno tursq ne6to koeto da e istinsko predizvikatelstvo i da se igrae trudno ... za tova v momenta samo warcryer-a mi e v glavata.. ina4e za evasion tanka ti go predlojih za6toto do kolko-to znam PW ima nai mnogo evasion kato basic stat..no ne sum siguren
не конкретно PW, а светлите елфи като цяло. Понеже имат най-много DEX. А това от своя страна ги прави доста подходящи за rogue класовете, които получават допълнителни бонуси от passive Boost Evasion.
Още няколко въпрос4ета от мене
1.Как се играе PvP срещу някой?
2.Как се превежда Abyss Walker и какво представлява?
3.Какво да развивам на Ass(asin)?
4.Kaкво е по-добре за орк монк----тиранин
райдър-----destroyer
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
scoobydoo написа:Още няколко въпрос4ета от мене 1.Как се играе PvP срещу някой? 2.Как се превежда Abyss Walker и какво представлява? 3.Какво да развивам на Ass(asin)? 4.Kaкво е по-добре за орк монк----тиранин райдър-----destroyer
Предизвикавш го на ПвП.
Абис волкъра си е чист РОУГ.
На Асасин развивай дагерите,Бакстаб и някой умение за открит бой.
Ако си на Хронилкъл 3 и двете са хубави.Аз лично предпочитам монаха.
Remember when you could play multiplayer without 15-year-olds insulting your mother or questioning your sexuality? Good times...
Алкохола - враг на пола, с плодов сок - към полов скок!
днеска в аренабг>раздел други са качили интрото на кроникъл 4 тук ето сайт където пише новите неща в ц4 цък ,има и втори сайт ама надали някой разбира корейски
п.п дарк аз играя в ц3 сървър с ц4 работи.има хиро оръжията..само тва съм разкрил засега.Сървъра е с доста големи рейтове и често има обсади на замаци.
Seth написа:днеска в аренабг>раздел други са качили интрото на кроникъл 4 тук ето сайт където пише новите неща в ц4 цък ,има и втори сайт ама надали някой разбира корейски
п.п дарк аз играя в ц3 сървър с ц4 работи.има хиро оръжията..само тва съм разкрил засега.Сървъра е с доста големи рейтове и често има обсади на замаци.
scoobydoo написа:Още няколко въпрос4ета от мене 1.Как се играе PvP срещу някой? 2.Как се превежда Abyss Walker и какво представлява? 3.Какво да развивам на Ass(asin)? 4.Kaкво е по-добре за орк монк----тиранин райдър-----destroyer
Предизвикавш го на ПвП. Абис волкъра си е чист РОУГ. На Асасин развивай дагерите,Бакстаб и някой умение за открит бой. Ако си на Хронилкъл 3 и двете са хубави.Аз лично предпочитам монаха.
Мерси,но то4но как се предизвиква на ПвП,и той как трябва да приеме.
Зна4и Дарк елф,як меле герой не става,само rouge стил на игра.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
Seth написа:днеска в аренабг>раздел други са качили интрото на кроникъл 4 тук ето сайт където пише новите неща в ц4 цък ,има и втори сайт ама надали някой разбира корейски
Давай сървъра!Линк, патч...
надъхан си след 5 минути като му разбера името ще ти го дам защото и аз не го знам
п.п скубииииииииии пише се ROGUE !!! Ква е тая мания всеки втори да пише rouge ?
п.п Поиграй с treasure hunter и съм много доволен от него Имам доста критикал и скиловете влизат доста често.Сега съм почнал да играя с гладиатор,защото и той ми изглежда як.
scoobydoo написа:Не съм го забелязъл как се пише.Как се предизвиква ПвП И как се отговаря на предизвикателството
ctrl + клик в/у играча или офанзивен skill/магия. Името ти става лилаво (т.е. flagged) и ако другият отговори можеш да си го убиеш съвсем спокойно без да се притесняваш за Karma, като взимаш PvP point ако успееш.
Б: Хаха ти си смешник бе!Айде да видим.Съгласен съм!
А: Ок.Давай!
И после натискаш Ctrl и върху него.И той така и почвате да се мелите.Ако пък искате истинко PvP отивате на някоя арена, където няма да губите експириънс (арена има близо до Giran Castle Town).
някой може ли да каже нещо за гладиатора ?прави ли як дмг ? скилове ? Досега не съм играл с него и наскоро почнах един ама е само 10 лвл Също така някой може ли да направи сравнение между Dark Avenger,Paladin,Palus Knight ?Кое е по добро ?
zavisi na kakuv server igrae6 gladiatora e hubav geroi samo v C3 v c1 i c2 si e 4ista zaguba na vreme... no imai predvid 4e igrata s gladiator e mnogo po trudna ot TH... ima dale4 pove4e mislene
(\_/)
(O.o) This is Bunny. Copy Bunny to your signature
(> <) to help him achieve world domination.
DA си правят супа от гладиатори в обсег 4-5 левела... Паладинът изобщо не е PvP char така че го отпиши, а и гладиаторите го побеждават по принцип. SK иска мислене, но ако се научиш да играеш със сигурност ще пометеш дори и страшните Avengers... А в C3 SK взима доста предимства, така че почти съм сигурен, че мачка гладиаторите. Иначе ако влезе Lightening strike мачка всичко де, то за 1 минута вкаменяване и най-големият noob ще се справи...
едит: сървъра се казва ултра мастърс и е румънски.има го в хопзоната съвсем в началото при първите 10 некъде.Само да кажа че заради тия тъпи хиро айтеми няма смисъл да се играе с нищо различно от спелсингър защото поне в тоя сървър ти бият 1-2 бързи магии и си в Гиран вече.
Kolko mu e dropa na toia sarvar?
Az v momenta igraia v satvarite na http://www.l2extreme.com/.
Dosta sa dobri.
Ima dva s drop x35 a v drugite dva mai e x7.