Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Fantazi s nov siujet
Публикувано на: 22 Авг 2005 20:17

Moga da poblikuvan purvite nqkolko glavi.Stava vapros za edin 4ovek ot bude6teto minava prez portal i se ozovava v svqt podoben na srednovekovniq ,no tam ima elfi ,gnomi i vsqkakvi drugi sa6tesva !I togava priklu4enieto zapo4va!Ako iskate da pro4etete na4alnite glavi prosto kajete!A i kajete dali vi haresva sujeta!

Профил ICQ

Заглавие: Re: Fantazi s nov siujet
Публикувано на: 22 Авг 2005 23:13

ZeaLoN написа:
...no tam ima elfi ,gnomi i vsqkakvi drugi sa6tesva !

Закова ме! Невероятно! Настина не го очаквах - това ще е страхотно фентъзи, все пак има уникалните елфи, гноми и "всякакви други същества"!
Изглежда, сюжета е страхотен - човек се вреъща в средновековието! Неповторимо! Нямам търпение да видя страхотното фентъзи, което досега не е било и помисляно! Давай!!

Профил

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Публикувано на: 22 Авг 2005 23:51

TheGuardian написа:
ZeaLoN написа:

Закова ме! Невероятно! Настина не го очаквах - това ще е страхотно фентъзи, все пак има уникалните елфи, гноми и "всякакви други същества"!
Изглежда, сюжета е страхотен - човек се вреъща в средновековието! Неповторимо! Нямам търпение да видя страхотното фентъзи, което досега не е било и помисляно! Давай!!

Или с други думи: Давай, пусни го, пък ние ще преценим дали го бива.
Само че има няколко подробности. Първо, адски глупаво е да правиш такъв вид "презентация" - най-доброто предсавяне си е като просто ни го покажеш. Така де, знаете кои неща стават истинските хитове - тези, които ви се стоварват на главите изневиделица!
Второ и много важно - пусни го на кирилица, а не на маймуница. Съмняваше се вече някой дори да си направи труда да прочете нещо, написано на езика на шимпанзетата. Така че ако си го написал така, или го редактирай цялото или по-добре въобще не си прави труда да го постваш. Но ти си решаваш де...

И Гард, да, тъп беше поста му, но пък голяма работа. Дай да видим какво ще ни предложи, барем е нещо свежо, поне като замисъл.

Профил ICQ Skype

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2005 12:04

TheGuardian написа:
ZeaLoN написа:

Арогантността ти е повече от неуместна.
По темата:
Пусни го,пък ще видим.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 12:14

Ничия арогантност не е неуместна, Валтрас от народа на Елфите... най-малкото след като остава безнаказана...

Im suila le, Valtras...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 15:19

SororMystica всъщност твоята мекушавост е неуместна . До тук не виждам нищо за четене - а ти ? Виждам глупав въпрос който директно подстрекава за отговори тип молба " аре молим ти се копиле пусни го" . Виждам един нуб който ще ми вчернява животът ( тук главата си залагам ( някой да се сеща за Кузма спасителя ? ( Рекс ? ))). Гард думи на място .

Пич спести ми мъката с невижданото си творение .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 15:45

Зъл, теб май "историята с Кузман" доста навътре те е засегнала... Това, че той се оказа несериозен или поне не достатъчно упорит, е тъпо и говори за самия него. Ако смяташ, че аз съм сгрешил в нещо относно това, моля те, кажи го направо. А колкото до "новото дело", предполагам имаш предвид, че всичко ще се повтори. Вероятно си прав, и в моите очи ZeaLoN вече има една черна точка. Но това пък не означава, че не трябва да си пусне драсканиците. А когато го направи, тогава е вече истинския момент да съдиш за качество и т.н. До момента можеш само да правиш предположения. А дори и в бъдещето те да се потвърдят, за този момент те си остават само предположения.

п.п. И който си е мислил за "Кузма Спасителя", едва ли е имал кой знае какви наблюдения над творческия. Аз лично не съм го възприемал по този начин.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 16:56

Ei Evil 6tom ne6te6 da go publikuvam 6te namerq drug forum kadeto nqma da mrankat tolkova i prosto biha kazali ,dali im e interesno ili ne ,a ne da se darjat kato nafukani de4ica,dato nqkoi im e vzel blizalkata!Taka 4e ,ok!Ama ne smqtam ,4e sam tolkova beazdaren i 4e tvoqta arogantnost i visokomerie i dosta visoko samo4uvstvie (koeto ne vijdam na kakvo se dalji)ste me stresnat !Taka 4e 6te go napi6a kato druga tema za da ne mrankoti6 tolkova ,a stom ne ti e interesno za6to prosto ne podmine6 tazi tema,ne e nujno da obijda6!Osven ako ne izbiva6 kompleksi:P!

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 16:59

Моля те пусни го доста ше е яко.Аиде да не ти дреме за другите които не искатПУСКАЙ ГОО!!!

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 17:51

ZeaLoN написа:
Ei Evil 6tom ne6te6 da go publikuvam 6te namerq drug forum kadeto nqma da mrankat tolkova i prosto biha kazali ,dali im e interesno ili ne ,a ne da se darjat kato nafukani de4ica,dato nqkoi im e vzel blizalkata!Taka 4e ,ok!Ama ne smqtam ,4e sam tolkova beazdaren i 4e tvoqta arogantnost i visokomerie i dosta visoko samo4uvstvie (koeto ne vijdam na kakvo se dalji)ste me stresnat !Taka 4e 6te go napi6a kato druga tema za da ne mrankoti6 tolkova ,a stom ne ti e interesno za6to prosto ne podmine6 tazi tema,ne e nujno da obijda6!Osven ako ne izbiva6 kompleksi:P!

Хехе, забавен си :wink:
Покажи това страхотно произведение. Всички искаме да видим хипер оригиналният бестселър на хилядолетието!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 19:21

Човек, ако си мислиш, че си създал нещо уникално, лъжеш се. Такива произведения има адски много, като се почне от Хрониките на Нарния и Приказка без край, до сегашните екранизации на приказки, легенди и предания. Тази идея тръгва още от Жул Верн, който пише няколко такива романа. Е, неговото не е точно фентъзи свят, но е много подобно, съвременни хора се отзовават в примитивна обстановка... не първобитна, но степента на развитие е някъде около племенните общности. "Фентъзи с нов сюжет"... естествено всеки един разказ, история, книга е с различен сюжет, но това, което си разкрил, идеята, която си използвал, определено не е нова.
Е, пусни си разказа да го видим, тогава ще можем да съдим както трябва. Просто е малко тъпичко да пуснеш тема, в която пише "Искате ли да ми видите драсканиците?". Пусни ги, а пък ако искане ще ги прочетем.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 20:30

Хехеехехе ZeaLoN просто си толкова напорист че как да не те удостоя с един пост ? То не бяха лични то не беше чудо .
Викаш че ще намериш друг форум ? Ми синко да съм те спрял ? Напротив приветствам това твое решение - на добър път .
Та в този нов форум нямало да мрънкат и " prosto biha kazali ,dali im e interesno ili ne " ми да де то и ние така ама как да ти кажа не виждам какво да класифицирам като добро или куцо - не си ли съгласен ? За момента виждам тъпа тема с тъп начален пост - директно споделям мнението си че си нооб . Знаех си че се държа като нафукано детенце . Как мога да не искам да прочета твоето ултра мега върховно и иновативно произведение ?!?!?! Падам на колене - пусни го моляте дари ме със още един грозен половин час . Ми за момента не можеш да си по бездарен - пускаш малоумна тема с още по зареян въпрос , пишеш на латиница , размишляваш като обремененн кретен . За момента наистина се представяш класно ( за птрво място между ламовете ли се бориш ? ). О и повярваи дори не знаеш какво ми е самочуствието . Просто бегла представа си нямаш . Стеснителноста е за лузарите като теб не за мен . Ако единствено стеснителност можеш да предложиш от сега ти казвам - чакате тежък живот синкеле .
А така пусни си недоклатеното произведение написано на латиница в друга тема и повярваи това до тък ще е като лека пиянса песничка . Още едно доказателство че си нооб . Насираш се и смяташ че като си хвърлиш гащите на оградата си отново чист и никой нищо не ще забележе . Ми не творческият форум ми е като цяло много интересен виж обаче ти определено не пасваш на тази част от форума . И да ти кажа защо вярвам че няма да разбереш ( особено ако не разбереш този пост до сега ).
Дали си избивам комплексите ? Мда разбирасе прави ми невероятен кеф да мажа ламетата . А ти си от най-любимите ми индивиди - лам виша класа !

Моляте не си отиваи ще ми бъде тъжно !!! Ще плача ако не прочета невероятното ти творение ще загина . Ще се пропия моляте задръж се . Хехе да бе как пък не . Приятно пътуване из дебрите на нета може някъде да се заселиш точно по мярка ти - леимланд предполагам ще ти пасне чудесно .

There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 22:31

АРЕ ПОСТНИ ГО БЕЕЕЕЕ

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Авг 2005 22:48

Брей...много сте интересни значи...Evil, не ти ли писна да обезкуражаваш хората вече? Аз ли недовиждам или момчето изобщо не претендира това да е 'ултра мега върховно и иновативно произведение', а просто иска да сподели написаното с нас? :? Защо винаги трябва да се нахвърляте по такъв начин върху нещо, което дори не сте прочели?!

Evil, неведнъж ми е правело впечатление арогантното ти отношение към 'новаците' във форума...лични наблюдения...
Само обаче не мога да разбера защо си мислите, че в този раздел на форума непременно трябва да има невероятни и заинтригуващи...бестселъри едва ли не?!Еми това не може да стане....Като толкова искате да четете такива творби, ми отидете в някой друг форум където се пускат само 'бестселъри'....

Evil написа:
Хехеехехе ZeaLoN просто си толкова напорист че как да не те удостоя с един пост ?

btw, Evil, да го удостоиш? Ти да не се мислиш за нещо повече от другите та чак да го удостоиш?Викаш имаш голямо самочувствие? Но дали имаш покритие, а? Пред екрана всеки си дига самочувствието, но дали е така и в истинския живот?Съмнявам се...не че ме и интересува де.....Ти, едва ли не, си мислиш, че хората трябва да ти бъдат благодарни, само заради това, че ги 'удостояваш' с поредното си банално вече постче??хаха....Поне си измисли някоя друга фразичка, че тези обръщение 'noob' и 'синко' леко дотегнаха вече, не мислиш ли?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2005 11:05

[quote="WOOOP_MAN"]Брей...много сте интересни значи...Evil, не ти ли писна да обезкуражаваш хората вече? Аз ли недовиждам или момчето изобщо не претендира това да е 'ултра мега върховно и иновативно произведение', а просто иска да сподели написаното с нас? :? Защо винаги трябва да се нахвърляте по такъв начин върху нещо, което дори не сте прочели?!

Evil, неведнъж ми е правело впечатление арогантното ти отношение към 'новаците' във форума...лични наблюдения...
Само обаче не мога да разбера защо си мислите, че в този раздел на форума непременно трябва да има невероятни и заинтригуващи...бестселъри едва ли не?!Еми това не може да стане....Като толкова искате да четете такива творби, ми отидете в някой друг форум където се пускат само 'бестселъри'....

Не бих могъл да го кажа по добре.

''Гордостта тирани ражда!''

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2005 16:17

Горският цар написа:
WOOOP_MAN написа:
Брей...много сте интересни значи...Evil, не ти ли писна да обезкуражаваш хората вече? Аз ли недовиждам или момчето изобщо не претендира това да е 'ултра мега върховно и иновативно произведение', а просто иска да сподели написаното с нас? :? Защо винаги трябва да се нахвърляте по такъв начин върху нещо, което дори не сте прочели?!

Не бих могъл да го кажа по добре.

''Гордостта тирани ражда!''

Не, драги царю от гората, неконтролирана и безсмислена гордост поражда несравнима глупост... а и липса на прогресия. Злото не мърда в развитието си от много време на сам... но както добре знаеш, всеки е дошъл с целите си в този форум. И все пак, изумителен е факта, че член като него, от години пишещ в този форум и все още не можещ да пише правилно, би трябвало да се ползва с такова уважение сред всички... Но дори знам глупавия довод, който ще изтъкнеш, Зло, но и аз ще ти кажа - не, драги, не ме интересува дали си погълнат от живота или не, след като ще се правиш на интересен пиши като хората. И използвай красотата на българския език, а не употребявай едни и също думи, я от български произход, я не във всеки един свой пост.

А това, дали избивал комплекси... ами нека избива, навярно избива. Шапка му свалям, след като успява така да го прави, а не на живо... Прави го, но не си мисли, че някой ще ги подминава с мисълта 'а, оставете го момчето, той е в такава възраст вече, че усеща силата на комплексите...'. Не, драги. Не ще бъде така. А, пък и словата ти вече са банални. Мощта ти отслабва ли, древно Зло? Не отслабва, просто мощта на всички други нараства, а ти стоиш на едно равнище. Полезно, но само временно. Ех, прогресията, прогресията... прогресията поглъща слабичките...

Не, Зло, години минаха, а ти си все същия. ТИ все още 'не си достоен да си сред НАС', както ти беше казал по-рано.

И още дълго не ще бъдеш.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2005 19:48

Пусни го.Може да е интересно :wink:

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2005 20:02

WOOOP_MAN написа:

Не, не сме интересни. Просто, ако следваме логиката и стила на автора на темата, на този ти въпрос трябва да отговорим с пост тип:
Evil трябва да написа:
Искаш ли да ти отговоря? Ако кажеш "да", ей сега след малко ще пусна отговора си!
(разбира се, с доста повечко грешки... :wink: :lol: )
Тук вече е въпросът, че май няма да ме разбереш и мен сега, както и не разбираш Ивъл в предните му постове...
WOOOP_MAN написа:

Кой е казвал, че тук трябва да има само "бестселъри"? Макар и Злия да е по-критичен и взискателен, отколкото, примерно аз намирам, за правилно, истината е, че тук трябва да има неща, били и те не "бестселъри", а не само "рекламни брошурки". Ти като отидеш на кино заради филма ли отиваш или за да гледаш трейлърите на другите филми преди началото?
Уви, пак няма да ме разбереш. Надявам се, да ме опровергаеш.
WOOOP_MAN написа:
Evil написа:
Хехеехехе ZeaLoN просто си толкова напорист че как да не те удостоя с един пост ?

btw, Evil, да го удостоиш? Ти да не се мислиш за нещо повече от другите та чак да го удостоиш?Викаш имаш голямо самочувствие? Но дали имаш покритие, а? Пред екрана всеки си дига самочувствието, но дали е така и в истинския живот?Съмнявам се...не че ме и интересува де.....Ти, едва ли не, си мислиш, че хората трябва да ти бъдат благодарни, само заради това, че ги 'удостояваш' с поредното си банално вече постче??хаха....Поне си измисли някоя друга фразичка, че тези обръщение 'noob' и 'синко' леко дотегнаха вече, не мислиш ли?

И в една друга тема го бях написал преди време:
Ако ти възприемаш думата "удостоявам" по този начин, то това си е твой проблем. Ако Злия си вдига "по този начин" самочувствието, то това си е негов проблем. Ако ти смяташ, че той си вдига самочувствието "по този начин", то това си е твой проблем. Уви, пак ще остана неразбран, както бях и в онази друга тема.

А колкото до Akhenaten, "Гейзер", т'ва ти ли си бре? Не че има значение де...
Злото... Злото си е той. Действително не се е променил особено много откакто имам наблюдения над него. Но пък ще кажа, че по-скоро не той отслабва, просто изсипващите се тук на талази "нови потребители" са в мнозинството си все по-тъпи и по-тъпи и в тази си своя тъпота просто не могат да възприема какво в действителност им казва Злия. Уви, пак ще остана неразбран, което само затвърждава теорията ми.

И накрая обръщението ми към сами Ивъл - надявам се все още, драги приятелю, дните, когато говорехме лаконично и забивахме нюбове в земята по "виртуозен начин" с множество забавно унизителни и унищожителни думи, отдавна отминаха. Новите "нюбита" вече не могат да разберат, когато им говориш с ирония, метафори и хиперболизиране, т.е. не разбират, когато им говориш не с написания от теб текст, а с вложения в него контекст. Така че ако искаш "да ти се върне силата", която Akhenaten казва, че си изгубил вече, ще ти се наложи да възприемеш "новия начин" на писане - директни и кратки речи, в които назоваваш всичко по най-простия начин. Лично не ти пожелавам да се изменяш по такъв начин.

Уви, както каза Рийв майче, "който трябва няма да разбере, а който не е необходимо, той ще разбере". Уви, така е...

И накрая само ще спомена, че тези прекалено много "уви"-та в този ми пост само ме натъжават и настройват отрицателно към бъдещето на този така близък ми до сърцето форум. Уви, така е...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2005 20:04

Не ще видим труда на новопристигналия?
Сигурно. Заради обноските на форума е, май че.

Да. Точно те не са в тон с тези на форумите с 'ултра мега върховни и иновативни произведения'. Не са в крак.

Ето я логиката. Чакаме писмото. Без обезсърчение. Пуска го. Не е добро (примерно), казваме къде са грешките, отново без обезсърчение. Той изсмуква съобщението и пише нов разказ. По-добър от предния. И така, така. След време от този човек може да стане добър създател на приказки.

Така че, EviL, TheGuardian, не е добро що правите. Освен във вашата мисъл. О, да, там всичко е топло. Както казах - ето я логиката. Която изключва вашата мисъл, черногледство.
Ще го кажа тъй.
Не идвате на помощ на раздела за красни слова, обратно. Трети път - ето я логиката. Няколко пръста нагоре.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Авг 2005 20:10

Матски, тук си прав, но пък не мислиш ли, че ZeaLoN си го заслужава? По дяволите, забеляза ли сте колко теми има вече в Творческия? Числото е голямо. Сега нашия ZeaLoN ще направи нова тема, в която да посне разказа си "на чисто". Нима това е правилно? Нима трябваше форумът да се пълни с още една тема, която никому не е потребна? И при това само заради глупоста на един юзър, който просто не може направо, без да пита, да си постне писаниците?

Мат, да си пусне разказа, ще получи обстойна и безпристрастна оценка. НО! Но за нея! За тази тема получава "Слаб 2="!!!

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com