Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Юли 2005 19:55
За да е приятно на нас гостите моля когато пишете теми имайте малко уважение един към друг!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Авг 2005 00:02
Иначе ние ще се погрижим за приятното ни прекарване и уважението
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Авг 2005 02:37
админе,много е як новият ти аватар.
ХАХАХАХА.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 19 Сеп 2005 18:56
Kak da piшем във форума ли? Еми аз съм гост и не мога да пиша в общия! Не знам това бъг ли е какво ли е,ама преди месец пак ми трябваше нещо и не можех да пиша,писах във форума за препоръки въпроса "от кога гости не могат да пишат..." и на следващия ден можех отново.
Не знак какво е това,ама се надявам да го оправите.Освен ако не е за постоянно
|
|
|
|
|
Nexus
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Сеп 2005 00:05
Или се правиш на идиот(не го пиша с цел обида) или не си се сетил че е по добре да се регистрираш. Регистриран потребител е личност. Гост, дори да пише нещо гениално се приравнява към останалите. Тъпо е нали? Регни се сложи некой приятен аватар и това е можеш навсякъде да пишеш.
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Окт 2005 17:32
А как се дава Тук[/u] и ато +тракнем върху ТУК и да е препратка към линк. С УРЛ ли? 6тото не става?
|
|
|
|
|
ImmortalKnight
|
|
Мнения: 36 Местоположение: User_№:2727 from 10719 registered
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Ное 2005 11:15
[s]Защо вече не може да има картинка в подписа?[/s]
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2005 17:39
Anonymous написа: [s]Защо вече не може да има картинка в подписа?[/s]
Защото сте много нахални и слагате тапети.tiff, батка
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Яну 2006 21:10
I. Регистрацията
- изберете си дълъг и интересен прякор, за да се набива на очи - KAZICHENE_RULEZ, Na_MaDaTa_bRaDaTa, OBI4AM_SA6K0, 4aTg}|{uAT@...
Задължително с главни букви и числа!
- в профила си попълнете всичко възможно, така ще имате повече бутончета.
- изберете си шарен аватар, да мига и свисти. Да бъде голям колкото позволява форума.
- за подпис си сложете някаква голяма картинка - уолпейпър например!
Друг вариант е картинка относно някаква инициатива, например "Аз съм пич и пия боза, А ТИ???", "Аз съм пич и не свалям музика от бай Вълчо, А ТИ???", "Аз съм пич и майка ми е пич, А ТВОЙТА???"... такива картинки можете да откриете в профилите на много хора из българските форуми, сякаш в Data.BG изборът е най-разнообразен.
- ако се сдобиете с някакъв ранг, вие сте направо полу-БОГ!
Направете си повече от една регистрация, безплатно e.
II. Началото
- трябва да имате някакъв стил на писане... "еТ0 ТаKa E go5pe HanPuMep".
- ще ви кажат да прочетете правилата на форума, но НЕ ГИ четете, за Бога!
Повечето хора правилата на държавата (Конституцията) не са чели, пък в някакво форумче ще ви карат, няма смисъл.
От друга страна те са дълги и само ще ви отегчат.
- разузнайте кои са "шефовете"... от време на време им пращайте по някое съобщение "ko prai6" и се дръжте с тях все едно сте приятели.
- задължително питайте как да станете модератор, пуснете поне една тема по въпроса.
Запомнете едно - най-важното е да имате колкото се може повече мнения/постове! (това е цифрата, която ще стои под аватара ви)
III. Теми - заглавията - използвайте предимно "POMO6T", "HEEEEELP!!!!!!!!!!!", "PROBLEM"...
А ако искате да кажете/покажете нещо интересно, заглавието трябва да е така: ZADYLJITELNO ME VIJ, VIJTE TUK, VLEZ BYRZO и т.н
- пишете с латински букви и не зачитайте гадните букви като Ч, Ш, Щ... вместо тях има 4, 6, 6t... пичовете пишат така!
- старайте се да отваряте нова тема за всичко, което не знаете или се колебаете
- ако не ви отговори никой в темата до няколко минути започнете да пускате сами отговори в нея, от сорта - "aide be, nikoi li ne znae???????"
- пускайте темите си най-малко в 2 от разделите
- няма значение в кой раздел пускате темата, има назначени хора, които ги местят където трябва, не се притеснявайте.
IV. Отговори в теми
- отговорът ви да не е повече от 1 ред, максимум 3-4 думи!
В краен случай го разделете на няколко отделни отговора, хем ще увеличите цифричката на постове.
- ако някой някъде ви противоречи - напсувайте го!
Ако не директно по темите - пращайте лични съобщения.
- използвайте мнооого емотиконки, минимум по 3 от вид.
- ако някой каже нещо смешно не забравяйте да пуснете някоя емотиконка
- използвайте бутоните за украсяване на текста... така де, не са сложени за украса!
- задължително използвайте думички като "pi4", "du6ko", "man", "batka"...
Иии... изрази като "aa utepa ribata brato!!" или "xaxxaxa, kurti6 mivki".
- гласувайте във всяка пусната анкета! Ако не ви се чете гласувайте за първата възможност.
След това не забравяйте да пуснете като отделен отговор в темата за какво сте гласували.
- където не сте компетентни изчакайте да отговори някой и след това напишете - "da i az taka mislq" или "ehh, izprevari me "
V. Краят
Все някой ден ще ви омръзне да пишете във форума - тогава напсувайте някой от администраторите.
Той сигурно ще ви забрани достъпа до форума, но вие продължавайте да псувате целия форум по други такива.
|
|
|
Radiance
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Яну 2006 22:52
Забрави да кажеш че е модно да имаш аватар на кечист. Освсен всичко е почти задължително да имаш в подписа линк към "открийте десетте разлики" (или поне да пуснете тема за това), където след от 3-7 сек. се появява кърваво лице, заедно с писък в колонките. За край - всяка тема трябва да си има анкета, в повечето случаи независима от смисъла на темата.
|
|
|
|
|
junglist*
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Яну 2006 23:04
Актив, недей така, братле, че нуубовете ще вземат наистина да направят посочените неща и ще стане страшно
___________________________________ +++
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Фев 2006 20:17
От кога не могат да пишат гости в общия форум?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Мар 2006 23:18
Anonymous написа: От кога не могат да пишат гости в общия форум?
пак съм аз и питам
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 13:44
Stealth написа: От отдавна. Какво значение има?
жалко, но все още си мисля, че това единствения по-свестен форум
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Мар 2006 14:20
Anonymous написа: Stealth написа: От отдавна. Какво значение има? жалко, но все още си мисля, че това единствения по-свестен форум
Един форум е такъв какъвто си го направят потребителите - регистрираните и нерегистрираните
Точно затова е забранено..
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Мар 2006 13:51
Абе не съм сигурна сали това е за тук, но мисля че е най-подходящото място...
Наръчник на младия администратор
1. Четете всяка нова тема във форума и си давайте компетентното мнение по нея, иначе темата не си струва изобщо да съществува. Ако някой спори, винаги можете в тристраничен спор да му покажете колко е заблуден и глупав. Той най-вероятно ще започне да се ядосва, но това не е проблем. Винаги може да бъде измодериран.
2. Определете си минимум от поне десет поста на ден, които трябва да бъдат изтрити. Въпрос на принцип, а и потребителите не трябва да се глезят много-много.
3. Ако спорите с някой потребител за каквото и да било, кажете му, че е нарушил правилата на форума. Ако е прекалено очевидно, че го лъжете, винаги може да се напише ново правило от сорта на "Администраторът на форума винаги е прав"
4. Администраторът на форума винаги е прав.
5. Администраторът не флуди, той се грижи за развитието на форума.
6. Администраторът не трие безмислено постове, той администрира.
7. Администраторът не нарушава правилата на форума, той е креативен.
8. Администраторът не пише безмислици, той пише прекалено дълбоки за разбиране постове.
9. Администраторът разбира от всичко и знае всичко. Ако това не си личи винаги, това е заради безкрайната му, сгряваща душата скромност.
10. Въпрос на администраторска чест е да сте поне на трето място по брой постове във форума. Първото е препоръчително за всеки уважаващ себе си администратор. Забележка: в контролния панел има едно много удобно бутонче "промени броя постове на потребителя".
11. Винаги има желаещи да стават модератори. Желаещите са няколко типа:
Тип 1" "ооооо колко те уважавам" или "ех, какво ли не бих направил, за да стана модератор" ... Този тип може да бъде наречен с кодово име Хорхе. На такива потребители най-добре да им се налага системен тормоз и никакви услуги за нищо, защото ти им подадеш пръст, а те захапят до рамото.
Тип 2: "мразим админите, за нищо на света не бих станал модератор". Тези потребители са доста симпатични, трябва да се правят модератори при първа възможност и в общия случай си вършат добре работата.
Тип 3: симпатични потребителки на форума. Не е задължително да им се дават каквито и да било права, но може да се водят на кафе. В краен случай да им се дава уклончив отговор от типа "ами ще видя, трябва да питам другите администратори" или "папагала ми умря и сам в траур, хайде утре да ти кажа".
12. Профилът на младия администратор трябва да вдъхва респект и да се превърне в символ на тази форумна институция. Аватарът се търси от няколко дни до седмица и задължително трябва да е дълбоко символичен. В профила се вписват данни, комбинация от добре премерено чувство за хумор и оригиналност, за да се покаже, че админът понякога може и да се усмихва и най-вероятно не дъвче пирони на закуска. Подписът трябва да бъде дълбокомислен цитат от мислител с поне петсричково име, за да се затвърди впечатлението за един сериозен млад администратор.
13. Постовете на младия администратор трябва да бъдат стилистично издържани, с прецизна пунктуация, украсени с линкове и снимки, с болдвания и цитати. На другите потребители трябва да се правят редовни забележки за правописни и всякакви други грешки, това помага за доукрепване на добрите отношения и любовта към администратора.
14. Винаги ще има потребители, които мразят администратора и се заяждат с него. Виинаги могат да бъдат изтрити. Такива потребители са много полезни за изпълняване на дневния норматив за изтрити постове.
15. Правилата на форума имат две основни предназначения:
- да дават поводи за заяждане с потребители
- да се нарушават от админите и модераторите
16. Поне веднъж месечно редактирайте по остроумен и духовит начин профила или постовете на някой потребител. Това е много забавно и всеки с чувство за хумор трябва да оцени колко е весело. Ако установите, че никой освен вас няма чувство за хумор, не се притеснявайте и изтрийте няколко поста за релаксация.
17. Писането в чужди постове е абсолютно задължително и трябва да се практикува редовно като част от политиката за поддържане на добри отношения с потребителите.
18. На всички приятели трябва да се дават специални права и всеки, който спори с тях трябва да бъде модериран, трит, банван, редактиран и критикуван. Може за разнообразие да си изберете трите най-груби, брутални и въобще отрицателно настроени потребители на форума, да им дадете администраторски права и да гледате веселбата. Ако те променят ника на някой потребител на "пикня" и баннат няколко други, това е нормално и здравословно и всеки с чувство за хумор би трябвало много да се смее.
19. Ще получавате много лични съобщения по всякакви поводи. Разберете кои от тях са от хубави момичета и отговаряйте само на тях.
20. Когато форумът бъде закрит поради некадърна администрация, приемете нещата стоически. Истинските причини са били в липсата на изобретаелност и ограничеността на потребителите, некадърните модератори, лошото време и ръста в цените на петрола. Все пак администраторът винаги е прав.
___________________________________ Click!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Мар 2006 23:52
и значи повече изобщо да не се надявам да може гост да пише във форума?
п.п. сори за флууда, просто още не мога да повярвам
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 15:57
Хъм принципно някога бях "за" гостите да не могат да пишат по форумите но ... има ценни личности който от едната индивидуалност никога няма да се регнат . Абе не змам всъщност редовните и админите имат тежката дума .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
Stiiv Olstin
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Мар 2006 16:50
A Трупонарезен Инс ? : (
___________________________________ Stiv 6te vi pomete ...............OTNOVO!
LedEINIQ !!!!!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|