Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юли 2005 23:16

Nexus написа:
Ами съгласен но ще трябва да решим как да изглеждат, какви магии да имат и такива неща

мах lvl?ако ще остава 10 к обаче аз все пак да попитам как става тая мизерия максималния lvl да е дооста над 10
ми... аз не знам как става.. може би циклона ще знае, но имам идея примерно макс левъла да бъде 14лвл (първите три по четири и последната - два..ъъъ.. става въпрос за магиите де) аа.. нексус утре ще ти предоставя пълен инструктаж за героите и магиите им:)) само кажи лайт или дарк ще правиш

иии.. ВСЕ ОЩЕ ОБАЧЕ НЕ СЪМ НАПИСАЛ ИСТОРИЯТА ЗА ДАРК .. УТРЕ СУТРИНТА ЩЕ Я НАПИША И ТОГАВА ЗАПОЧВАМЕ

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 00:43

Лайт или дарк няма значение изобщо не съм мислил

Аа за магиите как ще изглеждат и изобщо - ще изпозлваме анимацийки на други магии и такива неща или? Щот примерно на дота-та има некви лууди неща Banshee - Ultimate леле как са го правили това...ае да кажем примерно лайт щот по лесно ще се оправя с магиите. Утре ще видим :D ае лека щот ми се спи вече

pwnd

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 00:54

Nexus написа:
Лайт или дарк няма значение изобщо не съм мислил

Аа за магиите как ще изглеждат и изобщо - ще изпозлваме анимацийки на други магии и такива неща или? Щот примерно на дота-та има некви лууди неща Banshee - Ultimate леле как са го правили това...ае да кажем примерно лайт щот по лесно ще се оправя с магиите. Утре ще видим :D ае лека щот ми се спи вече
ти вероятно ще прочетеш този пост утре(поради факта че си си легнал вече:)))) но на мен не ми се спи затова ще разсясня няколко неща. Значи ще ползваме анимацийките от вече изградените магии но само анимацииките.. магиите сами ще си ги измислим. Nexus ако се колебаеш за магиите можем да направим така - ти правиш герои - външен вид, атака, защита и т.н. балансираш ги (става дума и за 4-те героя) пък на мен даваш да им напрая магиите.. ако си съгласен на такова разделение.. или можем давърнем по стария начин - ти вземаш 2 героя и ги правиш отгоре до долу (+магии) и аз. Как мислиш... на мен ми е все и едно

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 11:02

Ами и 2та начина стават ти казвай примерно всеки да направи сам по 2 героя но ако ще е така трябва да обсъдим някои неща. Примерно самите герои какви да са(class) и кви магии да имат. Ще е добре ако поне 1 от 4мата си е чист Warrior(paladin не се брои :D ) правим го здраво копеле с мноо life и така. За паладин имам малко идеи ще видим :shock: :lol:

Едит : саамо трябва героите да са малко по близо по показатели с тези от Warcraft III щото на дота-та там ква мизерия става...вкарват по над 500дмг, 4к life и тва ме дразни.

pwnd

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 11:46

Nexus написа:
Ами и 2та начина стават ти казвай примерно всеки да направи сам по 2 героя но ако ще е така трябва да обсъдим някои неща. Примерно самите герои какви да са(class) и кви магии да имат. Ще е добре ако поне 1 от 4мата си е чист Warrior(paladin не се брои :D ) правим го здраво копеле с мноо life и така. За паладин имам малко идеи ще видим :shock: :lol:

Едит : саамо трябва героите да са малко по близо по показатели с тези от Warcraft III щото на дота-та там ква мизерия става...вкарват по над 500дмг, 4к life и тва ме дразни.
мда.. това и мен ме дразни.. показателите ще си бъдат нормални warcraft-ски. И смятам от двата типа да има един войн и един кастър, които обаче ще бъдат балансирани все пак...
аре след малко поствам историята и за дарк и решаваме кой какво и как ще го прави и започваме от утре работа по героите и магиите им:)

така ето и историята за дарк

Играча си избира ПРИМЕРНО лич. (филмче на което стои лича а зад него гулове и зад тях вода и кораби)Чакайте ме тук! Няма да се бавя - да убиеш един тъмен елф е фасулска работа!!!!!!(край на началното филмче)(инфо за куест)Намери временната база на тъмните елфи убий ги и разбери защо са на това ледено място(край на инфото)Героя тръгва. Пред него гора и две пътеки. Едната води до селото а другата до едно чудовище за убиване(което е средна трудност)Но героя не знае за това и тръгва по едната. Да кажем че орива първо по пътеката която води до животното. Героя го убива и му се дава предмет с бонуси на който пише (Грешен път. Върни се и потърсе базата). Героя се връща и тръгва по другата пътека. Върви... върви през това време минава едни магазини(за колби, предмети и наемници). Иначе по пътя има неутрални противници които ще трябва да мине. И.. след дълъг път намира базата като за негово учудване и за учудване на играча вижда че елфите са се съюзили с орките и са изградили базата заедно. Добре че малко по-назад има магазин. Ясно е че героя ще трябва да унищожи всичко. След сравнително дълга битка той размазава орките и елфите и след като е убил най-високия левел елф му дава един як предмет. (показва се че куеста е завършен, но се появвява нов). Ти уби елфите и орките но има сведения че те са подготвяли да опитомят едно голямо синьо същество с което да размажат злите армии. Намери и убий това същество!(край на инфото). Героя продължава да върви пред него множество пътеки и гори, мостове, реки и т.н. и случайно попада на едно укрепление на немъртвата раса. Вижда гулове, абонимейшъни и... самия Артас който ги предвожда. От това укрепление героя не може да направи нищо.. освен да си купи това - онова от магазина в него. Героя продължава да търси това синьо същество и продължава по пътя си. Върви върви.... вижда няколко knight-а седнали около един огън и зад тях палатки..убива ги обира парите и предметите и продължава. Но отново има много разклонения на пътеката. Като само едно от тях ще води до синьото същество. А другите водят до некви по-малки босчета. И.. така нашия човек намира синьото същество което се оказва голяяямо синьо огре и го убива.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 15:21

ТАКА аз се занимавам със map design и текстури и тем подобни,имам 3 завършени карти(3 rpg) както и имам отличи познаниня в тригерите
ако може да ме включите

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 21:54

Аз мисля, че аз ще мога да регна канал с един друг ник,а ако не стане че регна в irc.spnet.net .. само кажете как ще се казва канала,там ще обсъдим всичко....Нексус,за разглобяването...еми не знам как ще стане,но трябва да има някакъв начин....

П.п. Сри, че не съм се появявал от много време, ама тука съм зает с правенето на един сайт и форум към него..

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 21:58

-cYcLoNe- написа:
Аз мисля, че аз ще мога да регна канал с един друг ник,а ако не стане че регна в irc.spnet.net .. само кажете как ще се казва канала,там ще обсъдим всичко....Нексус,за разглобяването...еми не знам как ще стане,но трябва да има някакъв начин....

П.п. Сри, че не съм се появявал от много време, ама тука съм зает с правенето на един сайт и форум към него..
ми... с нексус се разбрахме за героите как ще ги правим.. утре ги почваме на голо (без терен без нищо..само героите ще направим... а по-късно ще говоря с терен мейкъра за терена какво ще каже:)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 22:01

Айде чакайте още една-две седмици ПЛСС, трябва ми новото ПЦ...

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 22:28

-cYcLoNe- написа:
Айде чакайте още една-две седмици ПЛСС, трябва ми новото ПЦ...
няма страшно няма да те пропуснем... просто сега започваме защото ще има доста промени в развоя на проекта.. пък и твойта работа е последна ( :lol: ) от сглобяването на картата и за две седмици ние надали ще сме свършили

-----------------------------
Едит: значи аз ще правя светлата чат от терена а Horde - тъмната.
Второ - вече има и канал на нас:))
сървър: irc.del.bg chan: wc3_mapmakers

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 23:03

Ммм да а и ако трябва да пооправим нещо по героите...аз лично започвам утре няма да бързам но ще гледам да не се мотая

Ако не стане да се extractvat units може да пратим цялата карта(която е с гол терен само героите готови) и някой просто да направи същите(като гледа сичко как ние сме го правили) и така ще имаме на едно място героите и терена.След това минава през човека за creep-овете и накрая triggers

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 23:04

Да, и това е идея... , но спред мен първо трее да се направи терена,после единиците.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 23:04

--->Terren maker noob beta version 0.1<---

:lol:

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 23:08

ми..аз утре започвам и терена(светлата част) и героите и.. нексус това е добра идея

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 23:11

-cYcLoNe- написа:
Да, и това е идея... , но спред мен първо трее да се направи терена,после единиците.
Ами и така да е аз поне ще ги направя да ги имам и ако наистина го направим да е така(1во терен, после единици) просто ще ги направя за половин час а не тогава да започна да мисля кой как ще изглежда кви магии ще има.

Ако имате предложения за кастърите(аз работя по тях) в смисъл примерно как да изглеждат кажете ако са по добри от моите ще се съобразя :wink: мисля от light да ползвам модела на Jaina Proudmoore или някой на елфите(KotG не знам как ви звучи :) )

ае
Horde[G2H] написа:
Ето го пича с терена :lol: :lol: :wink: :lol: :lol:

pwnd

Профил ICQ Skype

Дидко Бандитко
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 23:16

Nexus написа:
-cYcLoNe- написа:
Ами и така да е аз поне ще ги направя да ги имам и ако наистина го направим да е така(1во терен, после единици) просто ще ги направя за половин час а не тогава да започна да мисля кой как ще изглежда кви магии ще има.

Ако имате предложения за кастърите(аз работя по тях) в смисъл примерно как да изглеждат кажете ако са по добри от моите ще се съобразя :wink: мисля от light да ползвам модела на Jaina Proudmoore или някой на елфите(KotG не знам как ви звучи :) )

ае
Horde[G2H] написа:
Ето го пича с терена :lol: :lol: :wink: :lol: :lol:
ми... джейна и котг не са ли маалко банални? просто питам.. ти решаваш все пак:)) и ок разбираме се начи Horde[G2H] и аз да напрай терена в рамките на 2-3-4-5 дена макс и после само правим героите, които вече сме измислили:))

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 23:18

Пфууу..вижте сега.Най-добре ще е нууб версията на терена ( хахаха ) да е първа.След това да се прати на някой с единиците после той - на другия и тн (вече юнит мастерите трее да знаят какви ще са им юнитите )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 23:19

Прав си но докато разцъквах УОУ за друго не се сетих. Разчитам че утре като пусна world editor-a и като огледам сичко ще измисля нещо. Може да зема моделчето на някой unit(обаче не на герой) и да се получи нещо добро. Ще видя дали има подходяща и ще реша

pwnd

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юли 2005 23:22

За лайт герой мисля, че артас е подходящ.

офтопик: Абе некой който разбира от ПХПББ за форуми да прати ЛС, че закъсах в задънена улица.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юли 2005 01:43

аа форумче правиш :) интересно аз пробвах на мойта машина да кача едно но като пуснах тва за инсталване на пхпбб и некви неща трябваше да попълня...е не успях :(
По темата - Arthas...аз лично не бих го сложил а и съм на кастъри :P :P :twisted: имам вече идея за light утре ще видя и ако ми хареса...

pwnd

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com