Teма за всякакви обсъждания относно Warcraft III (TFT)
-
Kryptonite
nervE - ми значи героя ще си има свое племе и ще са го пратили в Northrend за да открие некво селце да даде разни билки..нещо такова. Да се срещне по пътя артас е добра идея.. но той нз каква роля ще играе...
cyclone - ми ок включваме те за тригери нали?
за да се доразберем аре да не превръщаме темата в чат ами пишете ми на bg.maniac@gmail.com за да ви дам пълната история ми пратете лс нещо такова..
denik - герои и магии(терен и декори)
nervE - герои магии и юнити
g2h|horde - терен
cyclone - тригери
coder - ???
едит: cyclone - ми аз от тригерите само това мога(появяването на армии така че сме ок)
само да те питам... ние като направим юнитите ще можеш да направиш така че да може да се играе мултиплеър и т.н. нали??
за да се доразберем аре да не превръщаме темата в чат ами пишете ми на bg.maniac@gmail.com за да ви дам пълната история ми пратете лс нещо такова..
g2h|horde - терен
cyclone - тригери
coder - ???
едит: cyclone - ми аз от тригерите само това мога(появяването на армии така че сме ок)
само да те питам... ние като направим юнитите ще можеш да направиш така че да може да се играе мултиплеър и т.н. нали??
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Не, не изключено е Arthas да играе някаква роля. Просто щях да се накефя адски много, ако просто го зърнех по пътя и той да се телепортира миг преди да го достигна... А NPC-та с куестове ако ще има, може той да даде последния куест на дарк героите, примерно..denik написа:nervE - ми значи героя ще си има свое племе и ще са го пратили в Northrend за да открие некво селце да даде разни билки..нещо такова. Да се срещне по пътя артас е добра идея.. но той нз каква роля ще играе...
g2h|horde - терен
cyclone - тригери
coder - ???
мда...
дали циклон ще можеш да направиш така че ако си изберем дарк герой да го пуска в друга част на кратата с друга мисия
а ако е лайт отново в различна част на картата с лайт мисия
примерно куеста на дарк да го дава артас а на лайт малфюриън ще е мн яко
аре пращйте лс-та с мейлите си за пълната история
дали циклон ще можеш да направиш така че ако си изберем дарк герой да го пуска в друга част на кратата с друга мисия
-
Kryptonite
Кажете какви тригери ще има, за да знам как да се подготвя ( телепорт,куест и т.н.). Каква работна версия ще ползваме за едитора и ларкрафта? Къде ще ъплоаднем картата? Как ще обменяма инфо помежду си?
БТВ Имам само една молба към ,,екипа''
.Ако ще започваме нека да е след 1-2 седмици, защото ми трябва ново ПЦ, понеже това не6то се прееба и си4ко цепи и вече не става за работа...И моля ви се кажете какви тригери ще има.Аз последен трябва да работя, защото тригерите се слагат последни.От вас се оска да праите квот ще правите с картата(картите) и ми я дайте по някакъв на4ин и ми кажете какво се изисква от мен.На първо място ми кажете какви тригери ще има?
БТВ Имам само една молба към ,,екипа''
-
Kryptonite
denik написа:мда...
А аз не съм чел сюжета все още,аре някой да ми даде линк, че ме мързи да го търся из вси4ки тея страници.
Ако картата е от рода да си избереш герой и да отидеш да изпълняваш мисии е лесно.Да ще мога да го направя тоя номер ...
След 1-2 седмици на мене ми е добре. Ще ви уведомя, ако изникне нещо, все пак. А за тригерите нямам представа. Първо да погледнем сюжета, за да се ориентираш, ок?-cYcLoNe- написа:Кажете какви тригери ще има, за да знам как да се подготвя ( телепорт,куест и т.н.). Каква работна версия ще ползваме за едитора и ларкрафта? Къде ще ъплоаднем картата? Как ще обменяма инфо помежду си?
БТВ Имам само една молба към ,,екипа''.Ако ще започваме нека да е след 1-2 седмици, защото ми трябва ново ПЦ, понеже това не6то се прееба и си4ко цепи и вече не става за работа...И моля ви се кажете какви тригери ще има.Аз последен трябва да работя, защото тригерите се слагат последни.От вас се оска да праите квот ще правите с картата(картите) и ми я дайте по някакъв на4ин и ми кажете какво се изисква от мен.На първо място ми кажете какви тригери ще има?
-
Kryptonite
така... и без това няма веднага да почваме работа защото може да има още желаещи... така че ще поизчакаме около седмица.-cYcLoNe- написа:Кажете какви тригери ще има, за да знам как да се подготвя ( телепорт,куест и т.н.). Каква работна версия ще ползваме за едитора и ларкрафта? Къде ще ъплоаднем картата? Как ще обменяма инфо помежду си?
БТВ Имам само една молба към ,,екипа''.Ако ще започваме нека да е след 1-2 седмици, защото ми трябва ново ПЦ, понеже това не6то се прееба и си4ко цепи и вече не става за работа...И моля ви се кажете какви тригери ще има.Аз последен трябва да работя, защото тригерите се слагат последни.От вас се оска да праите квот ще правите с картата(картите) и ми я дайте по някакъв на4ин и ми кажете какво се изисква от мен.На първо място ми кажете какви тригери ще има?
може през това време да напрай терена че той ще отнеме време.
тригери.. ами:
1. за избиране на герой, който според това дали е дарк/лайт ще започва на друго място и ще има различни кусетове
2. картата да е черна(тоест да се разкрива в процеса на игра)
3. мултиплеър възможност(като няма да има един срещу друг а всички в един отбор.. може да има състезание ако се съберат един отбор с лайт и един с дарк герои кой по-бързо ще стигне до крайната цел
4. ми ще има нпц-та които ще дават кусетове, които накрая така или иначе ще отведат двата типа герои до една и съща крайна цел
5. аз ще напрая тригер за това кога да се появяват противниците
6. ако си спомниш как се правеха филмчета още по-добре!
това е засега.. но със сигурност ще има още идеи
едит: цицклон - няма страшно и аз не обичам да прибързвам с нещата затова не се безпокой за юркането, такова няма да има:)))))
-
Kryptonite
Е, така си е. Колкото повече хора, толкова повече кавги, right, Циклон?-cYcLoNe- написа:Добре...само да кажа , че колкото сме по-малко,толкова е по-добре...Абе хора, най-добре е някой да регне канал,че да не флуудим постоянно във форума...4ма човека вършат работа,от опит знам, че ако са повече крайният продук е една голяма каша.............
-
Kryptonite
-
Kryptonite
-
Kryptonite