Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Dragonball AF Публикувано на: 31 Май 2005 20:25
da bude6 ili da ne bude6-kaza goku!
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 20:42
DEL DEL DEL!!!!!
ще кажа 2 причини , които съм убеден са ПРЕДОСТАТЪЧНИ!!
1.ГАВРА.БРУТАЛНА ГАВРА С ДБЗ!
2.И БРУТАЛНА ГАВРА С ТВОРЧЕСКИЯ!!
създателя да се линчува с Genki Dama.
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 21:08
Не! Не! Не!
Извинявай...но ти пишеш в творчески форум.....мисля,че все пак..ако искаш да имаш читатели...трябва да го постегнеш малко.....защото.....според мен първо няма никакъл стил на писане и второ не мога да намеря някаква връзка......не мога да открия нищо, което да прави от това, което си написал някаква история!!!!
Просто трябва да го преработиш изцяло...Разбирам, че представяш някаква сцена , но направи всичко така, че да бъде ясно....и да заинтигува повече хора.
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 21:08
Мойто момче, банално е вече това писане от тебе. Колко пъти?! Не знам дали си тъп или си правиш гаври, но ако е второто заеби, вече не е култвово.
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 21:09
HELLwINd написа: Мойто момче, банално е вече това писане от тебе. Колко пъти. Не знам дали си тъп или си прави гаврию, но ако е вторто заеби, вече не е култвово.
на мен ли говориш??
Krieg
|
|
|
|
|
HELLwINd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 21:10
Brolly - The LSSJ написа: HELLwINd написа: Мойто момче, банално е вече това писане от тебе. Колко пъти. Не знам дали си тъп или си прави гаврию, но ако е вторто заеби, вече не е култвово. на мен ли говориш??
Няма причини да те кастря тебе, правилно се изказа, просто надграждам
___________________________________ http://www.dynsolgb.com http://www.metalnivrati.bg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 21:12
Qkooooooo! Avtora - VVzemi Primer ot [Air Crew]Miki™ i pokemon
P.S. Avtora ima nujda ot udar s tigan po glavata!
P.P.S. /me gleda i se 4udi kakvi ne6ta moje da izmisli bolnoto suznanie...
___________________________________ Некви тестиси, некви копелета, мани мани...
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Май 2005 21:41
Не, не, не, тая тема се извисява на виртуозно равнище на тъпотия. Просто това е толкова тъпо, че съм почти сигурен, че без старание, толкова тъпо не може да стане. Да, явно човека се е постарал доста... честно казано се чудя дали разкази като този не са просто опит да се изтъкне общото ниво на творческия форум в момента... някакъв виртуозно замислен сарказъм, който явно нещо не схващаме и оплюваме глупоста, докато ние сме всъщност тъпаците на които се смеят... не, това просто е прекалено тъпанарско за да има такава умна цел...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2005 16:25
abe vie pone ot u4tivos mojehte da se napravite 4e vi haresva
ei Brolly - The LSSJ moga da ti kaja ne6to koqto e jelatelno da izpulni6...zatvarqi si ustata!!!
...burzate da si otvorite ustite...po dobre nedeite 4e 6te me namursite s laina...... e vqrno 4e ne sum pisatel ama kvo da se pravi... ...
oo kvo se zanimavam s vas...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2005 17:11
А какво да чакаме? Да напишеш още лайна ли?
Или да те похвалим и ти като заблудено пале недай си боже да тръгнеш да се хвалиш, че можеш да пишеш...
По-добре да ти избием от главата такива малоумни идеи от колкото да се заблуждаваш, един вид... правим го за твое добро!
А и никой оттук не е писател, така че "кво да се прави"...
Ти ни намърси с лайната си, не ние теб...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2005 20:45
trunks@ написа: abe vie pone ot u4tivos mojehte da se napravite 4e vi haresva ei Brolly - The LSSJ moga da ti kaja ne6to koqto e jelatelno da izpulni6...zatvarqi si ustata!!! ...burzate da si otvorite ustite...po dobre nedeite 4e 6te me namursite s laina...... e vqrno 4e ne sum pisatel ama kvo da se pravi... ...
oo kvo se zanimavam s vas...
аз по принцип с уста не пиша и ще те послушам.
ъмм...прочети първата причина която съм дал и ето ти причина ТИ да си затваряш ъмм...устата.И защо точно да се правим че ни харесва???за да напишеш още по-гениално продължение?!?айде мир и пробвай като Мики
с реплики от типа на "АРГХХХХХХХХ" или нещо по ДБЗ стил:"КААА МЕЕЕЕЕЕЕЕ ХААААА МЕЕЕЕЕ ХААААА!!!"
Мир.
Krieg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 17:05
Brolly - The LSSJ написа: trunks@ написа: abe vie pone ot u4tivos mojehte da se napravite 4e vi haresva ei Brolly - The LSSJ moga da ti kaja ne6to koqto e jelatelno da izpulni6...zatvarqi si ustata!!! ...burzate da si otvorite ustite...po dobre nedeite 4e 6te me namursite s laina...... e vqrno 4e ne sum pisatel ama kvo da se pravi... ...
oo kvo se zanimavam s vas... аз по принцип с уста не пиша и ще те послушам. ъмм...прочети първата причина която съм дал и ето ти причина ТИ да си затваряш ъмм...устата.И защо точно да се правим че ни харесва???за да напишеш още по-гениално продължение?!?айде мир и пробвай като Мики с реплики от типа на "АРГХХХХХХХХ" или нещо по ДБЗ стил:"КААА МЕЕЕЕЕЕЕЕ ХААААА МЕЕЕЕЕ ХААААА!!!" Мир.
purno po6eguvah se iskah da kaja 4e moje6e i malko po-u4tivo...
za6to trqbva da se vruzvate za vsqka duma samo i samo da kajete ne6to "ostro umno"...
na bas 4e raznam mngogo pove4e ot DBZ taka 4e traqi...
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 17:13
trunks@ написа: Brolly - The LSSJ написа: trunks@ написа: abe vie pone ot u4tivos mojehte da se napravite 4e vi haresva ei Brolly - The LSSJ moga da ti kaja ne6to koqto e jelatelno da izpulni6...zatvarqi si ustata!!! ...burzate da si otvorite ustite...po dobre nedeite 4e 6te me namursite s laina...... e vqrno 4e ne sum pisatel ama kvo da se pravi... ...
oo kvo se zanimavam s vas... аз по принцип с уста не пиша и ще те послушам. ъмм...прочети първата причина която съм дал и ето ти причина ТИ да си затваряш ъмм...устата.И защо точно да се правим че ни харесва???за да напишеш още по-гениално продължение?!?айде мир и пробвай като Мики с реплики от типа на "АРГХХХХХХХХ" или нещо по ДБЗ стил:"КААА МЕЕЕЕЕЕЕЕ ХААААА МЕЕЕЕЕ ХААААА!!!" Мир. purno po6eguvah se iskah da kaja 4e moje6e i malko po-u4tivo... za6to trqbva da se vruzvate za vsqka duma samo i samo da kajete ne6to "ostro umno"... na bas 4e raznam mngogo pove4e ot DBZ taka 4e traqi...
е точно тука сгреши.питай КNSpirit той също знае.предлагам да минем на ЛС и да проверим кой колко знае!!
Krieg
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 18:17
Brolly - The LSSJ написа: trunks@ написа: Brolly - The LSSJ написа: trunks@ написа: abe vie pone ot u4tivos mojehte da se napravite 4e vi haresva ei Brolly - The LSSJ moga da ti kaja ne6to koqto e jelatelno da izpulni6...zatvarqi si ustata!!! ...burzate da si otvorite ustite...po dobre nedeite 4e 6te me namursite s laina...... e vqrno 4e ne sum pisatel ama kvo da se pravi... ...
oo kvo se zanimavam s vas... аз по принцип с уста не пиша и ще те послушам. ъмм...прочети първата причина която съм дал и ето ти причина ТИ да си затваряш ъмм...устата.И защо точно да се правим че ни харесва???за да напишеш още по-гениално продължение?!?айде мир и пробвай като Мики с реплики от типа на "АРГХХХХХХХХ" или нещо по ДБЗ стил:"КААА МЕЕЕЕЕЕЕЕ ХААААА МЕЕЕЕЕ ХААААА!!!" Мир. purno po6eguvah se iskah da kaja 4e moje6e i malko po-u4tivo... za6to trqbva da se vruzvate za vsqka duma samo i samo da kajete ne6to "ostro umno"... na bas 4e raznam mngogo pove4e ot DBZ taka 4e traqi... е точно тука сгреши.питай КNSpirit той също знае.предлагам да минем на ЛС и да проверим кой колко знае!!
opa..ama tva ne be6e 6ega mai ...
mi ok...kaji ne6to da te "sma4kam"
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 19:06
Изчерпателният ми коментар
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 20:34
AcTivE написа: Изчерпателният ми коментар
poslednite 3-ma samo sa videli 4e drugite go psuvai i te za tva
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 20:40
trunks@ написа: AcTivE написа: Изчерпателният ми коментар poslednite 3-ma samo sa videli 4e drugite go psuvai i te za tva
По-точно прочели и се изповръщали! Ебати тъпотията! Абе Трункс на тебе верно ти трябва удар с тиган!
/me Удря Трункс по главата с тиган.
Айде стига вече поствали тука, оставете темата да потъне!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 20:50
Disturbed написа: trunks@ написа: AcTivE написа: Изчерпателният ми коментар poslednite 3-ma samo sa videli 4e drugite go psuvai i te za tva По-точно прочели и се изповръщали! Ебати тъпотията! Абе Трункс на тебе верно ти трябва удар с тиган! /me Удря Трункс по главата с тиган. Айде стига вече поствали тука, оставете темата да потъне!
a q mi obqsni za6to ne vi haresva kvo ne mu e nared ??? sega 6te mi kajete "vsi4ko" nali dai ne6to konkretno makar i vsi4ko...da se poopravq...ne samo da me psuvate kato nekvi selqnduri!
tva pa na ebati seloto se obirna...gadni kru4mari takiq...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Юни 2005 20:56
Brolly - The LSSJ написа: DEL DEL DEL!!!!! ще кажа 2 причини , които съм убеден са ПРЕДОСТАТЪЧНИ!! 1.ГАВРА.БРУТАЛНА ГАВРА С ДБЗ! 2.И БРУТАЛНА ГАВРА С ТВОРЧЕСКИЯ!! създателя да се линчува с Genki Dama.
Нямам какво да добавя!
Какво му беше кръчмарското или селянското?
П.П.
|
|
|
|
|
Pepino
|
|
|
|
Заглавие: Re: Dragonball AF Публикувано на: 02 Юни 2005 21:00
trunks@ написа: da bude6 ili da ne bude6-kaza goku!
ей... сам ли го измисли?
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|