Автор |
Съобщение |
mei
|
|
|
|
Заглавие: Стига с този песимизъм! Публикувано на: 22 Май 2005 12:20
По отношение на любовта обикновено тийнейджърите пишат нещо такова: ''И сега стоя сам/а в един тъмен ъгъл на съзнанието си, където ти ме остави..." Къде отиде щастието от споделената любов? Все има някой, който е щастливо влюбен. Но къде е неговото мнение? Защо само тези, които страдат, споделят мъката си, а щастливците егоестично си мълчат?
Ето и друга "красива" тема. "Нямам бъдеще в България и при първа възможност заминавам за чужбина." Защо? Бори се за тази държава! Тя е твоята родина. В чужбина ние ще сме просто натрапници. Казват, че тук вече е претъпкано с престъпници, а органите на реда не правят нищо по въпроса. Първо, кой и как разбра, че не правят нищо? И второ, какво би направил/ а Ти на тяхно място? Защото наскоро бях излязля с две приятелки, а три наркоманки ни налетяха на бой. И хората ни подминаваха, като се правеха, че не виждат нищо. Ето там е проблемът!
Правенето на България по добро място за живеене е двустранен процес. В него трябва освен правителство, да участва и самият народ. А какво прави той? Избира правителството и после го псува, че не си върши работата. Бягството от нашата родина е проява на слабост и песимизъм Наистина, тук се случиха много неприятни инциденти, но такива се случват навсякъде по света. Защото... "Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш" Това е Съдбата. А, повярвайте, от нея човек не може да избяга, защото само опит да избягаш от нея е част от съдбата ти. Парадокс
Как ще бъдем щастливи, ако не вярваме, че това може да стане и сме песимисти Как да постигнем цел, за която се самоубеждаваме, че е непостижима Така че помнете: Няма невъзможни неща Погледни на света от добрата му страна и стига с този песимизъм
___________________________________ тенденцията- това съм аз!!!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 12:56
Респект. Много добре казано, надявам се някой да се вслуша.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 12:57
Добре, бравос, страхотно, невероятно направо!
И сега какво? Мислиш ли, че каза кой знае какво? Че пък и да е с някаква художествена стойност, че чак в Творческия раздел си го пуснал? ЕХОУ, ЧУК-ЧУК, ИМА ЛИ НЯКОЙ ВКЪЩИ??? Мислиш ли, че си написал/а нещо кой знае какво? Мислиш ли, че т'ва заслужава да затрупа Творческия форум с поредната, с извинение, глупава тема? Е, ако смяташ така, прав ти път, както и на всички други, които мислят по същия начин...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
mei
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 15:14
MetalGearRex написа: Добре, бравос, страхотно, невероятно направо! И сега какво? Мислиш ли, че каза кой знае какво? Че пък и да е с някаква художествена стойност, че чак в Творческия раздел си го пуснал? ЕХОУ, ЧУК-ЧУК, ИМА ЛИ НЯКОЙ ВКЪЩИ??? Мислиш ли, че си написал/а нещо кой знае какво? Мислиш ли, че т'ва заслужава да затрупа Творческия форум с поредната, с извинение, глупава тема? Е, ако смяташ така, прав ти път, както и на всички други, които мислят по същия начин...
Абе на тебе къв ти е проблема господин Самото Съвършенство
|
|
|
|
|
RoNi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 15:33
СТИГА С ТЕЗИ ТЪПИ ТЕМИ
___________________________________ Sweet desert rose This memory of hidden hearts and souls This desert flower This rare perfurme is the sweet intoxication of love
|
|
|
|
|
mei
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 15:37
RoNi написа: СТИГА С ТЕЗИ ТЪПИ ТЕМИ
Ми ти като си по умен/ а, напиши нещо по смислено
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 17:14
kapchici_lubov написа: По отношение на любовта обикновено тийнейджърите пишат нещо такова: ''И сега стоя сам/а в един тъмен ъгъл на съзнанието си, където ти ме остави..." Къде отиде щастието от споделената любов? Все има някой, който е щастливо влюбен. Но къде е неговото мнение? Защо само тези, които страдат, споделят мъката си, а щастливците егоестично си мълчат? Ето и друга "красива" тема. "Нямам бъдеще в България и при първа възможност заминавам за чужбина." Защо? Бори се за тази държава! Тя е твоята родина. В чужбина ние ще сме просто натрапници. Казват, че тук вече е претъпкано с престъпници, а органите на реда не правят нищо по въпроса. Първо, кой и как разбра, че не правят нищо? И второ, какво би направил/ а Ти на тяхно място? Защото наскоро бях излязля с две приятелки, а три наркоманки ни налетяха на бой. И хората ни подминаваха, като се правеха, че не виждат нищо. Ето там е проблемът! Правенето на България по добро място за живеене е двустранен процес. В него трябва освен правителство, да участва и самият народ. А какво прави той? Избира правителството и после го псува, че не си върши работата. Бягството от нашата родина е проява на слабост и песимизъм Наистина, тук се случиха много неприятни инциденти, но такива се случват навсякъде по света. Защото... "Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш" Това е Съдбата. А, повярвайте, от нея човек не може да избяга, защото само опит да избягаш от нея е част от съдбата ти. Парадокс Как ще бъдем щастливи, ако не вярваме, че това може да стане и сме песимисти Как да постигнем цел, за която се самоубеждаваме, че е непостижима Така че помнете: Няма невъзможни неща Погледни на света от добрата му страна и стига с този песимизъм Браво!Много добре казано!
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Раскольников
|
|
Мнения: 667 Местоположение: Dark pits of darkness and despair descending down decaying decrypted doom-damned dungeons
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 19:24
kapchici_lubov написа: MetalGearRex написа: Добре, бравос, страхотно, невероятно направо! И сега какво? Мислиш ли, че каза кой знае какво? Че пък и да е с някаква художествена стойност, че чак в Творческия раздел си го пуснал? ЕХОУ, ЧУК-ЧУК, ИМА ЛИ НЯКОЙ ВКЪЩИ??? Мислиш ли, че си написал/а нещо кой знае какво? Мислиш ли, че т'ва заслужава да затрупа Творческия форум с поредната, с извинение, глупава тема? Е, ако смяташ така, прав ти път, както и на всички други, които мислят по същия начин... Абе на тебе къв ти е проблема господин Самото Съвършенство
-=Грандиозен оффтопик комбиниран с лека форма на творчески напън=-
О Господи...ето ги те идват.....те вече са тук..сред нас..те вече оскверниха най-святото ни...На оръжие братя...ламетата атакуват.....флудърите заедно с тях...
Те са много не ние ще победим..ние знаем че нашата кауза е справедлива..ние сме...ъъъ...чисти...Ние ще защитим последната си цитадела....Не ще паднем и не ще мрак покрие нашия живот и слънцето отново ще освени нашия виртиален ден.Творческия не ще падне!!!!
ПС:След този безобрано флудърски пост да кажа нещо:
Темата мястото й вобще не е тук.....ама вобще....
ППС:"Капчици любов"..от поста ти с тези псевдо разсъждения личи че говориш на изуст без ти самата да си осмислила това което пишеш(чесно казано имам съмнения че си го копирала от някъде).....
___________________________________ Lets have a black celebration
I see the stars come out tonight I see the bright and hollow sky Over the city's ripped backsides
I look to you How you carry on When all hope is gone Can't you see
PS: Misery Loves Company - I AM NOT A GOTH!
|
|
|
|
|
AshamanBG
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 21:21
kapchici_lubov написа: Ми ти като си по умен/ а, напиши нещо по смислено
Писали сме и сме виждали къде-къде по-смислени неща от това, което има тук. И все пак не казвам, че е без стойност. Просто мястото му не е тук.
Защото това не е творчество. Или всъщност е толкова творчество, колкото всеки пост в Общия, по-дълъг от три реда. Това, че си решила да споделиш една своя мисъл не я прави творчество. Тя си остава просто мисъл. Но, ако това мнение (защото то е точно такова) заема голямо място в сърцето ти, то "облечи" го по-подходящо. Направи така, че да е достойно да се нарече "творчество". Направи го част от себе си.
___________________________________ Until the day we meet...
|
|
|
|
|
EviL
|
|
Мнения: 893 Местоположение: Д'Драгонленд в крепоста Д'Драгонхарт !
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Май 2005 22:52
" Капки любов " МГР може и да не е самото съвършенство но това определено не го прави грешник като пвоечето тук .
Първо темата не е нова . Ако ти е близка добре но това не я прави близка и интересна за мнозинството от нас . Спецялно за песимизма , лакомията , страхът , слабоста и слепотата сме си говорили доста и твоите мисли не ни показват нищо ново .
Второ темата не е за тук както виждам вече ти казаха . Послушаи Ашаман . Ако наистина тези мисли са заседнали в сърцето ти можеш лесно да ги трнсформираш в интересно четиво което ненатрапчиво да ни накара да почустваме това което чустваш ти ( е дали ще имаш успех това вече е друго нещо ).
RoNi, Steel вие пък от къде се взехте ? Поредните сукалчета който смятата че творческият е място за доказване ! Повярваите освен раздразнение вашите постове не могат да предизвикат нищо повече в мен . Дори това да е вашето мнение то е така зле изложено и толкова прозрачно че не си струва да го изказвате .
raZiel{47} хехе не си лош не си лош .
И "капчици любов" ако искаш потърси темата на парадокс ( paradox ) може да видиш нещо интересно там .
П.П. Ашамане интересен аватар .
___________________________________ Злото винаги ще е по-силно !
There`s no such priest that can pray me to heaven.
Там където взорът не стига фантазията танцува.
|
|
|
|
|
MetalGearRex
|
|
Мнения: 2086 Местоположение: Alaska secret underground military base
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2005 00:35
kapchici_lubov написа: MetalGearRex написа: Добре, бравос, страхотно, невероятно направо! И сега какво? Мислиш ли, че каза кой знае какво? Че пък и да е с някаква художествена стойност, че чак в Творческия раздел си го пуснал? ЕХОУ, ЧУК-ЧУК, ИМА ЛИ НЯКОЙ ВКЪЩИ??? Мислиш ли, че си написал/а нещо кой знае какво? Мислиш ли, че т'ва заслужава да затрупа Творческия форум с поредната, с извинение, глупава тема? Е, ако смяташ така, прав ти път, както и на всички други, които мислят по същия начин... Абе на тебе къв ти е проблема господин Самото Съвършенство Какъв ми е проблемът ли? Ами проблемът ми е, че някои хора тук не правят разликата между творчество и просто мнение и съответно бъркат мястото за изява. Иначе друг проблем нямам... Или по-скоро нямам да споделя с теб. Колкото до "господин Самото Съвършенство" - не се определям като такъв, всъщност се смятам за много далеч от това и дори може би лично си давам по-ниска самооценка от реалната. Но това няма чак такова значение. Всъщност целта ми е да правя това, което мога, и го правя. А в случая мога да преценя поста и темата ти закъде са. И само да ти кажа, че с постове като този: kapchici_lubov написа: RoNi написа: СТИГА С ТЕЗИ ТЪПИ ТЕМИ Ми ти като си по умен/ а, напиши нещо по смислено
Няма да си намериш публика скоро, камо ли за приятели тук... Просто съвет...
___________________________________ Never save anything for the swim back!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Май 2005 01:20
Ехеей, здравей. Радвам се че си открила тези факти, но те са коментирани до болка във форума. Вече ти казаха достатъчно за темата - нито и е мястото тук, нито казваш нещо ново. Но пък сега аз ще ти кажа нещо по темата:
За съжаляващите се тийнейджъри - Форума си е открай време място за изливане на негативните чувства. Лошо няма, хубаво е да споделиш - нищо общо с песимизъм. Всеки има лоши моменти.
За липсата на перспектива в България - еми то си е така. Липсва. И като знаем че българина си пада малко егоист, мързел и мисли първо за себе си определено няма изгледи за някаква промяна.
Не знам какво имаш против песимизма, той всъщност е едно доста полезно виждане на нещата в живота. А и има неща, за които или си песимист( според теб де, всъщност по-скоро реализъм) или си мечтател.
Уви нито темата е на ямсто, нито казваш нещо въобще с нея. И най-лошото е че до утре ще се напълни с коментари "ооо яку" или "ооо тъпо". Поредната тема, която доубива творческия...
П.С. - Не се сдържах. Разиел, ако позволиш да се включа:
Да ние ще защитим нашата последна обител, последното свято място, оставено ни. Няма да позволим на срамната тъмна коалиция на ламетата и флудърите да срине нашият последен храм, нашият творчески форум... дано не е късно...
|
|
|
|
|
_2_PaC_
|
|
|
|
Заглавие: dfsf Публикувано на: 29 Май 2005 10:52
относно песимизма аз съм на мнение 4е не тряя да си ипълнен с него тряя да си щаслив и обнадежден
|
|
|
|
|
TheUnknownOne
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 29 Май 2005 18:48
Уау, доста време измина от дните в които четях твотческия, но никой нищо не спомена за цитаделата
Ще ми се да е пълно с хора като тези 5 които постнаха в тази тема, знаете си кои сте ... Тогава дори една тъпа тема би била интересна за четене... ха та дори тази тема е интересна за четене заради вашите постове момчета
Вие хващате една тема и вместо тя да прилича на това :
Тема
"Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu qku"
"kopele twa e typo"
"AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Kefi6 me man AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA"
"Тази тема има много потенциял но трябва....бла бла бла" -(Fuck You...bel. TUO)
"awe hora kolko wi e 4asa ???????????????????????????????????????????????????????????"
Тя заприличва поне на един опит да се изтеглат души от тъмната яма на ламерството...
Вие сте Войводите на Форума... 500 Години (4 де) сме били под Турско (Ламерско де) Робство... сега на връх Творчески форум ще се бием до смърт
|
|
|
|
akTpuCa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2005 10:32
превръщате една тема в чиста и проста война а това не трябва да е така... трябва да сме единни и в такива случай да не нападаме другия (в случая автора на темата) а просто да му кажете (възпитано и без агресия) че мястото на поста не е тука... инак по темата.... щастието от споделената любов драги ми авторе се споделя със самата любов.. А колкото за БГ тук трудно се намира реализация.. както сам виждаш .. над 50% от населението е така да се каже бедно ... но замисли се.. говоря буквално ! Много хора са способни , но нямат реализация в БГ и следователно бягат.. ако си мислиш ,че аз след като завърша основно и висше мисля да оставам в БГ ...жестоко се лъжеш... но стига...улях се... моля , не ме нападайте заради мнението ми !
___________________________________ Da opoznaesh sebe si tova znachi da otkriesh vechnata lubov...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2005 10:37
Я се стегни малко
Всички тези нападки произлизат от факта, ЧЕ това е поредната тема която не й е тука мястото, ама на всяка хубава тема излизат поне 10 които не им е мястото тук... Омръзнало ни е да повтаряме едно и също "това не е творчество!"
Колкото до това което си казала - над 50% от населението на България НЕ Е бедно, просто българите сме свикнали да сме разглезени, и да искаме още когато имаме нещо, хора с над средния годишен доход за страната твърдят, че са бедни и една свързват двата края, дори имаше такъв репортаж по новините. Българите не са бедни. Те просто не са доволни от това което имат, дори да им е предостатъчно... защото това са пари все пак, тях винаги има къде да ги изхарчиш и никога не са ти достатъчно...
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
akTpuCa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2005 20:06
Eeeee, Ex... kakto ti vikat vsichki... pak sme na razlichni mneniq no mqstoto ne za spor tuk
___________________________________ Da opoznaesh sebe si tova znachi da otkriesh vechnata lubov...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Юни 2005 20:09
Всъщност форума попринцип е място за спор, постой малко и ще се убедиш сама, а в момента се държиш прекалено страхливо
ЕДИТ - Освен това ми викат Екс (Eks, не Ex или още по-съкратеното (и отвратително) X )
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
akTpuCa
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2005 11:56
axaxa spor li kaza... az sam na liniq.. ama go kazah straxlivo shoto znam che pak she me zabiesh s nekvo mnenie deto ne e kato moeto i shte se okajesh prav Eks...
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Юни 2005 12:58
Е... Аз колко съм се чувствал по този начин, но да съм се отказвал - неее, споря до последно... и обикновено затъвах още повече, но това е живота, Ел
Само че ако ще са такива лични кореспонденции по-добре на ЛС, ако ще е по темата... моля - be my guest
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|